İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Yemek Hizmet Alımı

İhale No 2392128
Sektör Yemek, Catering Hizmetleri
İdare Aydın Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi
İhale Tipi Hizmet Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Aydın
İşin İli Aydın
Yayın Tarihi 22 Şubat 2022
İhale Tarihi 23 Şubat 2022 10:30

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 T.C.

AYDIN VALİLİĞİ

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi

 

                                   22.02.2021

 

Hastanemizin 2022 mali yılı için ihtiyacı olan ve aşağıda öğün sayıları belirtilen MALZEME VE İŞÇİLİK DAHİL YEMEK PİŞİRME, DAĞITMA VE BULAŞIK YIKAMA HİZMET ALIMI işi 4734 sayılı K.İ.K.’nun 22. Maddesinin (d) bendi gereğince alınacaktır.

            Ekli teknik şartnamede belirtilen hususlar göz önüne alınarak, KDV hariç aşağıda istenen şartları taşıyan teklifinizin 23.02.2022 tarihi SAAT : 10:30’a kadar Hastanemize ulaştırılmasının sağlanmasını rica ederim.

                                                                                                                     

                                                                                                         Uz. Dr. Hasibe ÖZGEÇEN DİNÇEL

                                                                                                                                  Baştabip

 

e-posta : cansu.isik@saglik.gov.tr

Tel : 0 256 518 23 61 (Dahili 2102)

Faks : 0 256 512 46 94         

 

1- İhale konusu mal Hastane ayniyat birimine teslim edilecek olup, nakliye, vergi, resim, harç ve sigorta yükleniciye aittir.

2- İhale konusu mal için KDV hariç fiyat verilecek olup, rakam ve yazı ile belirtilecektir.

3- Alımın ve teklifin geçerlilik süresi 30 gündür.

4- Aldığımız herhangi bir teklifi veya en düşük teklifi seçmek zorunda olmadığımızı bildiririz.

5- İhale konusu işle ilgili olmak üzere İdaremizce yapılacak / yaptırılacak diğer işlerde İdaremiz çıkarlarına aykırı düşecek hiçbir eylem ve oluşum içinde olunamaz.

6- Ödeme Muayene ve Kabul Komisyonu raporunun oluşturulmasından sonra Fatura tarihinden itibaren en geç yüzelli (150) gün içinde Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Muhasebe Birimince yapılacaktır.                        

7- Sözleşme yapıldığı takdirde ödemeye esas olacak meblağ üzerinden %0. 9,48 (Bindokuznoktakırksekiz) oranında sözleşme bedeli alınacaktır. Sözleşme yapılmadığı takdirde malın tamamı tek seferde alınacaktır.

8- Alınacak mal EN DÜŞÜK fiyat esasına göre değerlendirilecek olup, alınacak mal sipariş verildikten sonra beş (5) gün içinde Kurumumuza teslim edilecektir.

10- Teklif veren firmalar İstenilen tüm koşulları kabul etmiş sayılır.

11- Alınacak malın özellikleri:  Aşağıda ve ekli şartnamede ürünlerin teknik özellikleri belirtilmiştir.

 

                                                                                                                     

HİZMETİN CİNSİ

MİKTARI

BİRİM FİYATI

TOPLAM FİYATI

1-

Diyet Yemek ( Öğle-Akşam)

ÖĞÜN

6.014

 

 

2-

Diyet Kahvaltı

ÖĞÜN

5.132

 

 

3-

Ara Öğün

ÖĞÜN

1.981

 

 

 

                                                                                                                          FİRMA ADI – KAŞE

 

SÖKE FEHİIME FAİK KOCAGÖZ DEVLET HASTANESİ MALZEMELİ VE İŞÇİLİK DAHİL YEMEK PİŞİRME, DAĞITIM VE SONRASI HİZMETLERİNE İLİŞKİN HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ


 

 

2. İHALENİN KONUSU VE SEKLİ İLE İSİN NİTELİĞİ NEVİ VE MİKTARI:

2.1-                  Söke     Fehime Faik KOCAGÖZ Devlet Hastanesi) yemek ihtiyacı, her türlü malzeme ve işçilik dahil, hastane mutfağında hazırlanması, pişirilmesi, dağıtımı ve dağıtım sonrası hizmetleri (Bulaşık yıkama. Mutfak. Yemekhaneler ve bağlı birimlerin bakım ve temizliği vb.) işi, tamamen yükleniciye ait olmak üzere yapılacaktır. Yemek taftanın 7 günü, resmi ve dini bayramlar dahil tüm günlerde, her hasta ve refakatçisine sabah kahvaltısı, Öğle-Akşam yemekleri; normal mesaiye gelen personele(yardımcı sağlık personeli, memur, hizmetli personel, sözleşmeli personel(bulunduğu kadronun hakları göz önüne alınarak), bağlı döner sermaye saymanlığı personeli, tüm yüklenici firma personelleri, ambulans acil hasta ve nakil görevlileri, staj için gelen öğrenciler ve geçici görevle gelen personeller, Hastane bünyesinde bulunan Toplum Ruh Sağlığı Birimdeki Hastalar, Diyaliz birimindeki hastalar ve Kreş personeli ve öğrencilerini, resmi yazıyla iaşe edilen toplantı ve konferans misafirlerini ifade eder.) öğle yemeği, nöbetçi personele öğle-akşam yemekleri ve gece kahvaltısı olarak verilecektir. Ayrıca diyet yemek alması uygun görülen hastaya diyet yemeği ve ara öğün verilecektir.

2.2-                       Yemek   yapımında kullanılacak tüm gıda maddeleri, mutfak, yemekhane, kat ofisleri ve bulaşıkların temizliği ile ilgili kullanılacak tüm temizlik maddeleri ve sarfları, bu işlerin yapılması sırasında kullanılan yakıt, elektrik ve su giderleri ile çalıştırılacak işçilerle ilgili tüm giderler yükleniciye aittir.

2.3-                                       Yüklenicinin  kendisi tarafından getirilen ve Yükleniciye İdarece teslimi yapılacak olan; demirbaşların, mutfak veya yemek asansörünün, mutfak, depo, yemekhane ve kat ofislerine ait elektrik, su, doğalgaz, pis su tesisatlarının p eriyodik bakımı, onarımı ile mutfak, depo , yemekhane ve kat ofisi gibi yemek işiyle ilgili olup yine idarece yükleniciye teslimi yapılan idareye bağlı bölümlerin boyası, zemin kaplaması onarımı vb. giderleri yükleniciye aittir. M ıtfak ve yemekhanelerdeki kapı, pencere, arızalan ve tamiri ile kırılan camların, arızalı tüm elektrik ampulü ve floresan lambaların yenileme masrafı yükleniciye aittir.

2.4-     Kurumumuzca uygun görülmesi halinde yukarıda yazılı sağlık tesislerimizde görevli yüklenici personellerinin çalışma yerleri geçici ve/veya sürekli olarak Sağlık Tesisleri arasında değiştirilebilir. Böyle bir durumda kurunumuzca yapılan talep, yüklenici tarafından koşulsuz olarak derhal yerine getirilecektir.

2.5-     Hasta yemek servislerinde disposable plastik çatal, kaşık, bıçak üçlü set halinde kapalı şekilde ve personel yemeklerinde paslanmaz çelik çatal, bıçak, kaşık takımı kağıt poşetler içinde kapalı olarak sunulacaktır, (kağıt poşetlerin üzerinde firmalara ait reklam, logo ve yazı olmayacaktır) Her hastaya ve refakatçisine mutlaka peçîte, ıslak mendil, kürdan(poşetli) vb. ürünler servisle birlikte set halinde sunulmalıdır. Bulaşıcı hastalığı olup izole olar hastalar için ve hastane bünyesinde bulunan birimlerin talebi doğrultusunda, her öğünde disposable 5 gözlü tabldot ve çatal, kaşık, bıçak (üçlü paket olacak ve İdarenin onayladığı türü temin edilecek) kullanılmalıdır. Yiyeceklerin Kaşınması kapalı taşıma araçları ile veya kontaminasyonu önleyecek şekilde üzeri örtülü olarak yapılmalıdır.

2.6-               Ara  öğün hariç tüm ana öğünlerde (Kahvaltı-öğle-akşam) hasta, refakatçi ve personele öğün başına kahvaltı öğününde 1 adet öğlen ve akşam yemeklerinde 2(iki) adet 200 ml.’lik disposable pet ambalajlarda,” İnsan i Tüketim amaçlı Sular hakkındaki Yönetmelik hükümleri ve aynı yönetmeliğin Ek 1 parametrelerine uygun nitelikte ’Kaynak Suyu” kapalı ambalajlar içinde içme suyu verilecektir. Yüklenici firma İçme Suyunun analiz raporlarım muayene komisyonuna ibraz etmekle yükümlüdür.

2.7-                            Özellikle  yaz aylarında ilimizin sıcak olması sebebiyle dağıtılan sular soğuk olacaktır.

2.8-                              Yüklenici  tarafından temin edilecek araç ve gereçler başlığı altında sıralanan malzemelerin amortisman giderlerini Yüklenici yemek maliyetine dahil edecektir.

2.9-                               Yüklenici  her hastanenin yemeğini hastanenin kendi bünyesinde bulunan mutfağında yapacağından ku lanılacak yiyecek maddelerinin depoları da hastanenin soğuk hava depoları olacaktır. Depo kontrolünün sağlanabilmesi için hastaneler arası malzeme alış verişi yapılmayacaktır.

9. SÖKE F.F.K.DEVLET HASTANESİ İÇİN 9.1.YAPILACAK İŞİN TOPLAM MİKTARI:

Satın alınacak hizmetin cinsi (malzeme dahil)

Öğün

Sayısı (Adet)

DİYET YEMEK

6.014

KAHVALTI (DİYET)

5.132

ARA ÖĞÜN

1.981

 

10. Sabah kahvaltısında dikkat edilecek hususlar;

Normal ve diyet kahvaltılarında diyetisyen tabelası/kartı esas alınacaktır. Süt tam yağlı tetrapak arhbalajlı, UHT, 200ml. olacaktır. Çaylar olması gereken sıcaklıkta olacaktır. Zeytinler yıkanacak, zeytin yağı ile yağlar acak ve üzerine limon kesilip, servis yapılacaktır. Tetkik için aç kalan hastaların kahvaltıları daha sonra verilecektir. İCahvaltı servisi, garsonlar tarafından yapılacak ve kahvaltı tabldotları firma personeli tarafından toplanacaktır. Kahvaltı servisi sağlık tesislerinin demirbaş ve sarf malzeme talepleri doğrultusunda belirlenen nitelikteki ürünlerle yapılacaktır

11. Öğle ve akşam yemeği dağıtımında dikkat edilecek hususlar:

Yemekler, hastane diyetisyenlerinin talimatları doğrultusunda hazırlanacak, yemeğin türüne göre yeterli ısı ve miktarda olacaktır. Her dağıtım arabası için yemeklerin hem mutfaktan çıkış hem de servis dağıtımı esnasında sıcaklık kcntrolleri probe termometreler yardımıyla yapılacak ve bir çizelge halinde kayıt altında tutulacaktır.

Metin Kutusu: yemekleri selform tepsilerde ve uygun porselen tabaklarda, ayrı bir self servis masasında verilmek kaydıyla kaplar içerisinde, kırmızı pul biber, kuru kekik, kuru nane, karabiber, kimyon, zeytinyağı, sirke, kar verilecektir. Çorba, salata, piyaz, pilaki, garnitür vb. yanında V* limon kesilip verilecektir.
İstenilen sayıda porselen tabak, selform tepsi, çatal, kaşık, bıçak bulundurulacak, aynı öğünde yıkanıp tekıjar aynı servis saatinde kullanılmayacaktır.
Hasta ve refakatçilere yemek servislerinde plastik çatal, kaşık, bıçak üçlü set halinde kapalı olarak ve personel yemeklerinde paslanmaz çelik çatal, bıçak, kaşık takımı kağıt poşetler içinde kapalı olarak sunulacaktır (kağıt poşetlerin
mendil, alar için
Gece kahvaltısı, sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği ve ara öğünlerde normal ve diyet yemeklerininl hastane mutfağında pişirilmesi, pişmiş yemeğin sipariş adedine göre hastane idaresinin belirlediği dağıtım yerlerindeki yemek ofislerine taşınması, sıhhi koşullarda muhafaza edilmesi, hasta ve hasta refakatçilerine yataklarında sağlık tesislerinin demirbaş ve sarf malzeme talepleri doğrultusunda belirlenen nitelikteki ürünlerle dağıtılması. Personel öğle ve akşam

uygun nfil vb.

üzerinde firmalara ait reklam, logo ve yazı olmayacaktır). Her hasta ve refakatçisine mutlaka peçete, ıslak kürdan(poşetli) vb. ürünler servisle birlikte üçlü set halinde sunulmalıdır. Bulaşıcı hastalığı olup izole olan has her öğünde beş gözlü disposible tabak veya tabldot (İdarenin onayladığı türü temin edilecek) kullanılmalıdır.

Metin Kutusu: olarakYiyeceklerin taşınması kapalı taşıma araçları ile veya kontaminasyonu önleyecek şekilde üzeri örtül yapılmalıdır.

12.                       Yemeklerin kontrolü:

12.1.                                    Metin Kutusu: refakatçiYemeklerin   kontrolü muayene komisyonu tarafından yapılacak, uygun görülmesi halinde servis edilecektir. Servislerde yemek ve kahvaltı dağıtımı, servis sorumlu hemşireleri gözetiminde yapılacaktır. Hasta ve refakatçilere yemek dağıtımında servis sorumlu hemşiresinin talimatlarına uyulacaktır. Refakatçilere yemek dağıtımı kartına bakılarak yapılacaktır. Refakatçi kartı olmayanlara yemek verilmeyecektir.

12.2.   Metin Kutusu: alınacakYemek sayıları personel Kart okuma sistemi olan hastanelerimizde işlemler HBYS entegrasyonu sağlanarak sistem üzerinden alınan rapora göre ücretlendirilecektir. Yemek yiyen kişi sayıları sistem üzerinden öğün bazında rapor alınarak belirlenecektir. Sistemlerde herhangi bir arıza olması durumunda; arıza hafta içi bir gün oldu ise haf a içi son beş günün yemek yiyen personel sayısının ortalaması, hafta sonu arıza olması durumunda ise önceki hafta sonu yemek yiyen personel ortalaması baz alınarak firma ve hastane yönetimi tarafından istişare edilerek tutanak altına ilgili öğüne ait yemek yiyen kişi sayısı bu doğrultuda belirlenecektir.

12.3.                              Metin Kutusu: ;mıze aitYüklenici firma tarafından yapılan yemeğin dağıtımının sayısal kontrolü, personel sayıları için, Hastan:

Metin Kutusu: listeleriHBYS sistemine entegre (personel aylık yemek takip raporu) Yemek kart okuma makineleri ve bilgisayardan çıkan listeler, hastalar için diyetisyenler veya iaşe memuru tarafından HBYS sisteminden (Yatan Hasta Diyet Hazırlama Formu) alınan listelerle yapılacaktır. Ayrıca tüm yemek yiyenlerin (personel, hasta, refakatçi ) günlük sayısî bilgisayardan çıkartılacaktır. Aylık yapılacak ödemeler gerçek yemek yiyen kişi sayısı üzerinden yapılacaktır.

12.4.                               Metin Kutusu: <. dağıtımYemekler, yemek dağıtım saatlerinden en az 45 dakika önce servise hazır bulunacaktır.

12.5.     Belirlenen yemek dağıtım saatleri dışında hasta yatışlarında hekimin uygun görmesi durumunda yeme saatlerine bakılmaksızın hasta ve refakatçilerine yemek verilecektir. Mutfakta yemek hazırlama ve pişirme hizmetleri hastane diyetisyenleri ve kadrolu aşçı bulunan hastanelerde aşçıların gözetiminde yapılacaktır.

12.6.   Öğlen ve akşam menüleri farklı olacaktır.

12.7.                        Metin Kutusu: hvaltılardaDİYET     VE NORMAL KAHVALTI: Diyet ve Normal kahvaltı alan hastalara her gün çay, (karton l)ardak ve tahta karıştırıcı ile birlikte) süt, şeker (sargılı küp 2 adet), ekmek çeşidi (ekmek, simit veya poğaçe) dışında aşağıdakilerden 3 çeşit ile birlikte sunulur. Mayıs, haziran, temmuz, ağustos, eylül, ekim aylarında

Domates, salatalık verilecektir. Mayıs, haziran, temmuz, ağustos, eylül, ekim aylarında kahvaltılarda verilen domates ve salatalık çeşit sayılmayacaktır.

Metin Kutusu: Tuzsuz Peynir Tatlı Lor Peynir Sterilize UHT Süt
Siyah- yeşil zeytin-Kırmızı biber dolgulu yeşil zeytin 261-290 dane/kg. iriliğinde )
Diyet Zeytin
40 gr. 40 gr. 200 mİ. 25 gr

Beyaz Peynir(Küvette)

20 gr.

 

Labne peynir(Küvette)

20 gr.

 

Beyaz peynir .(Tam Yağlı)

 

40 gr.

Beyaz peynir .( Yarım yağlı, tuzsuz)

40 gr.

 

Kaşar peynir.

 

20 gr.

Dil peyniri

40 gr.

 

Tulum peyniri

40 gr.

 

Tereyağı (Kahvaltılık) (küvette)

10 gr

 

Reçel (küvette)

30 gr.

 

Diabetik Reçel (Küvette)

30 gr.

 

Bal (küvette)

30 gr.

 

Kakaolu Fındık Ezmesi(Küvette)

20 gr.

 

Tahin-pekmez (Küvette)

20 gr.

 

Yumurta

63gr.-72 gr.( L)

Çay (bardak poşet)

2gr.

 

Küp Şeker (Sargılı)

 

10gr.

Bitki çayı çeşitleri (bardak poşet)

2 gr.

 

Bisküvi(tatlı-tuzlu)

25-50 gr.

Domates

50 gr.

 

Salatalık

50 gr.

 

Simit (çıtır)

100 gr.

 

Peynirli veya Patatesli Poğaça

100 gr.

 

Peynirli Sandviç

100 gr.

 

Açma

100 gr.

 

25 gr.


NOT : Terayağ-Bal ve Teryağı-Reçel tek çeşit sayılacaktır. SERVİS SAATLERİ


 

Sabah

Kahvaltısı

Sabah Ara Öğün

Öğle Yemeği

Öğle Ara Öğün

Akşam

Yemeği

Akşam Ara Öğün

Gece

kahvaltı

06.00-07.30

09.00-09.30

11.45-13.30

14.30-15.00

17.30-19.00

20.30-21.00

24.00-01

.00

 

Öğle yemeği saat 11:00; akşam yemeği saat 16:00; hasta ve personel için çıkarılacak olan gece ve sabah kahvaltıları saat 16:00 da servis edilmek üzere kontrol edilecektir. Muayene komisyonu tarafından gerek i kontrol yapıldıktan ve “servise uygundur” onayı alındıktan sonra öğle yemeği saat 11:45’de servise başlanıp saat 13:30’da sona ermek üzere, (ancak ameliyathane yoğun bakım ve acil servis personeli için yemekhane açık tutulup saat 14:0D’a kadar hizmet vermeye devam edilecektir); akşam yemeği saat 17:30’da servise başlanıp saat 19:00’da sona ernek üzere düzenlenecektir. Nöbetçi personele gece kahvaltısı saat 24:00’dan sonra verilecektir. Hasta ve hasta refakatçisine dağıtılacak olan kahvaltılar saat 06:00’da hazır olup servise başlanacak, saat 07:30 da kahvaltı sona erecektir. Yemekhaneler saat 08:00’de bulaşıklar yıkanmış ve gerekli temizlik yapılmış olarak teslim edilecektir. Yemekler mutfaktan servislere kapalı kaplarla sevk edilecektir. Açık bir şekilde sevkiyat cezai müeyyide kapsamındadır. Yemek servis saatleri iş akışına göre idare tarafından değiştirilebilir. Ayrıca, Ramazan ayında oruç tutan personel ve hasta refakatçilerinin akşam yemeği ve kahvaltı öğünleri için iftar ve sahur saatlerinde yemek hizmeti almaları sağlanacaktır Yaz ve kış aylarında kahvaltı, yemek ve ara öğün dağıtım saatlerinde daha önceden bildirmek suretiyle İdare tarafından değişiklik yapılabilecektir.

13.          İŞİN KONTROLÜ İşyeri, İşçiler ve Yapılan işin Kontrolü:

13.1.                     İşyeri,     İşçiler ve yapılan işin kontrolü, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa göre sözleşmeye bağlanan hizmet işlerinin yürütülmesinde uygulanacak genel usul ve esaslar çerçevesinde yapılacaktır. Bu amaçla 4734 sayılı Kamu İhale kanununun 53.cü maddesinin b) fıkrasının 2.ci bendine dayandırılarak hazırlanan Hizmet iş eri genel şartnamesinin ilgili maddelerine göre oluşturulacak Kontrol teşkilatı ve Muayene Kabul komisyonu, yine Hİ2met işleri genel şartnamesinin ilgili hükümleri doğrultusunda kontrol ve denetim hizmetlerini yürüteceklerdir.

13.2.                                     Metin Kutusu: edilmesi erzak ve yacaktır.Malzemeler   muayene komisyonunca, Şartnameye ve ilgili mevzuatlara uygunluk kontrolleri yapıldıkjtan sonra mutfaklara alınacaktır. Muayene komisyonunca, kontrol edilmeyen bir malzemenin alınmasının tespit durumunda cezai işlem uygulanacak ve söz konusu malzeme kullandırmayacaktır.Hastane mutfaklarına malzeme, mesai saatleri içinde gelecek, hafta sonları ve tatil günlerinde kesinlikle malzeme girişi yapıl

Ancak uzun tatillerde (dini-resmi bayramlarda) Hastane idaresince görevlendirilecek personel tarafındarj gerekli kontroller yapıldıktan sonra mutfaklara alınabilecektir.

13.3.                           İşçilerin  Kontrolü; çalıştırılan personelin sayısı, kılık kıyafetleri, mesai devam çizelgeleri gibi hususlar] Kontrol teşkilatınca kontrol edilecektir.

13.4.                     Hasta,  Hasta refakatçisi, Hastane personeli ve hastanede görevli diğer hizmet personeli stajyerler ve idarefnm onay verdiği diğer resmi görevliler dışındaki kişilere yemek verilmeyecektir.

13.5.                   Firma   personeli aşağıdaki kurallara uymak zorundadır.

13.5.1.                         Çalışma   saatleri dışında hastane içinde dolaşmamak, umumi yerler, yemekhane ve bürolarda oturmamak,

13.5.2.                          Hastane   koridorlarında yüksek sesle konuşmamak ve hastaları rahatsız edecek davranışlardan kaçınmak.

13.5.3.                         Çalışma   saatleri içinde misafir kabul etmemek.

13.5.4.                     Hiçbir koşulda hastane dahilinde iş takibi yapmamak.

13.5.5.                                    Kendilerine  gösterilecek olan yer ve saatler dışında mutfak ve yemekhanenin herhangi bir bölümünde İpir şeyler yiyip içmemek.

13.5.6.     Çalışma esnasında firmaca verilen kıyafetler dışında kıyafet giymemek, iş önlükleriyle çalışma yerleıi dışında gezinmemek, günlük sakal (erkek personel için) tıraşını olmak, bütün personel için alyans dışında takı kullanmamak,

13.5.7.                                 Çalışırken,   koruyucu malzemeleri lateks eldiven, bone, kolluk, disposible önlük, kep, maske vb.) kullanmak.

13.5.8.                          İdarenin  verdiği ihale konusu iş ile ilgili görevleri yerine getirmek.

13.5.9.                          Çalışma   ve iş huzurunu bozucu davranışlardan kaçınmak,

13.5.10.                          Hastane   ve hastalarla ilgili mahremiyete hastane dışında da özen göstermek,

13.5.11.     Hastane ve yüklenici firma tarafından yapılan işle ilgili olarak kendilerine teslim edilen yer, alet îkipman, makine ve cihaz ile diğer sarf malzemeleri itina ile kullanmak,

13.5.12.                        Verilen   görevleri eksiksiz ve zamanında yapmak.

13.5.13.                               Hastalara,   refakatçilere ve hastane çalışanlarına karşı güler yüzlü ve nezaket kurallarına uygun davranmak.

14. YEMEKLERDE KULLANILACAK GIDA VE GIDA KATKI MADDELERİNE AİT GENEL ŞARTLAR

1-                       Yemek    yapımında kullanılacak tüm gıda maddeleri ile gıda katkı maddeleri, gıda kapları ve ambalajları, Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği, Türk Gıda Kodeksi Gıda ile temas eden madde ve malzemeler yönetmeliği uyarınca yayınlanan tebliğlere, Türk Gıda kodeksi mikrobiyolojik kriterler tebliğine. Gıda maddeleri için mevcut yüıürlükteki diğer yönetmelik ve tebliğlere uygun olacaktır. Muayene komisyonu tarafından uygun görülmeyen hiçbir ürün kabul edilmeyecektir.

2-   Son kullanma tarihinden önce bozulan yada bozulmaya yüz tutan, evsafını yitirmiş olan tüm ürünler tespiti halinde yenileri ile değiştirilecektir.

3-               Tüm  Kuru Bakliyat ve kuru tahıllar 1 .sınıf üretildiği yeni yılın ürünü ve yerli ürün olacaktır.

4-                Tüm  gıda maddelerinin TSE, Türk Gıda Kodeksine uygunluğunu kontrol amacıyla, her parti için tahlilleri istenildiği taktirde, akredite olmuş (resmi veya özel) ruhsatlı yetkili laboratuvarlarda gerekli analizleri yaptırılacak, analiz sonuçları uygun olmayan gıda ve gıda katkı maddeleri ile diğer yardımcı malzemeler hastane mutfaklarına alılmayacak ve kullandırmayacaktır. Bununla ilgili tüm analiz giderleri yüklenici tarafından karşılanacaktır.

5-                       Açıkta,  ambalajsız, ambalajı bozulmuş, yırtılmış, üzerinde etiket olmayan veya yeterli etiket bilgileri buljınmayan, hiçbir gıda, gıda katkı maddesi ile gıda ambalaj vb. kabul edilmeyecektir.

6-                     Soğuk    hava depoları ile kuru erzak depolarının teknik olarak sağlanması gereken nem- sıcaklık değerleri sürekli kontrol edilecek, herhangi bir arıza durumunda 24 saat içerisinde giderilmesi yüklenici tarafından sağlanacaktır

7-                                     Kullanılacak   tüm gıda, gıda katkı maddeleri ile diğer sarf ve ambalaj maddelerinin üretildiği yerlere ait İşletime Kayıt belgesi, İşletme Onay Belgesi, bulunacaktır. Yüklenici, istenildiği takdirde bu ve benzeri belgeleri temin etmek ve Hastane idaresine sunmak zorundadır. Kullanılacak olan tüm gıda maddelerinin etiket bilgileri orijinal baskj şeklinde olmalıdır. Tenekede gelen ürünlerde etiket bilgileri orijinal baskı şeklinde olacaktır.

8-                       Günlük  taze olarak tüketilecek gıda maddeleri ( örnek: Çilek, kiraz, şeftali, erik vb.) dağıtılacak günün iabahında veya 1 gün öncesinde mutfak da olacak şekilde tedarik edilecektir.

9-                                    Yükleniciye    verilecek aylık yemek listeleri esas alınarak en az 1 haftalık erzak, depolarda bulundurulacak şekilde gerekli tedbirler alınacaktır.

10-  Kullanılan tüm kahvaltılık ürünlerde glikoz şurubu içeren ürünler kabul edilmeyecektir.

11-    Teknik şartnamede özellikleri belirtilmemiş olan gıdaların istenmesi halinde benzer ürünlerde aranan Niteliklere sahip olması gerekecektir.

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)