İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Tıbbı Sarf Malzeme Alımı

İhale No 2098615
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Karabük
İşin İli Karabük
Yayın Tarihi 18 Ağustos 2020
İhale Tarihi 19 Ağustos 2020 14:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

T.C.

KARABÜK VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Karabük Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

 

 

 

Metin Kutusu: 18.08.2020Sayı :34771223/ Konu: Teklife Davet

Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne aşağıda belirtilen malzemelerin / hizmetin alınması gerekmektedir. Aşağıda belirtilen malzemelerin / hizmetin, piyasa fiyat

araştırmasına esas 19.08.2020 saat 14:00 tarihine kadar teklif mektuplarının doğrudan te teslimi gerekmektedir. İşin aciliyetine binaen faks / mail olarak çekilebilir.

İdari Mali İşi

 

 

 

 

Doğrudan Temin Teklif Cetveli

S.No

Malın / İşin Adı

Miktar

Birim

Birim Fiyat

Tutar

1

OR 2180 VAKUM YARD. KAPAMA SETİ ORTA BOY YIKAMALI

15

ADET

 

 

2

OR 2160 VAKUM YARD. KAPAMA SETİ ORTA BOY

20

ADET

 

 

TOPLAM TUTAR (K.D.V Hariç):

 

 

İDARİ ŞARTLAR

1-                              )Tekliflerde      kazıntı silinti olmayacaktır.

2-                              )Tekliflerin       teslim yeri Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Satın Alma Birimi olacaktır.

3-     )        Fiyatlar K.D.V hariç olarak bildirilecektir.

4-     )        Ulaşım, sigorta, vergi, resim ve harç giderleri istekliye ait olacaktır.

5-       )       Ödemeler Karabük İl Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü tarafından (Türk Lirası) olarak 30 gün içinde ödeme yapılacaktır.

6-                   )Teklif     mektubu birim fiyat üzerinden değerlendirilecektir.

8-    )        İdarenin yazılı izni olmadan faturalar/hakedişler devir veya temlik yapılamaz.

9-     )        Postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

10-     )      Teklifler sonradan değiştirilmeyecek verilen teklifler yanlışlıklada verilmiş olsa verilen fiyat teklifleri geçerli olup teklifi veren firma ilgili malzemeyi vermeyi taahhüt eder. Teknik şartnameye uygun olmayan firmalar teklif veremez; şartnameye uygunluğu olmadığı halde teklif veren firmalar ilgili malzemeyi temin ederek hastanemize teslim etmek zorundadır.

1 I-)TEKLİF EDİLEN MALZEMENİN VARSA MARKA MODEL VE UBB KAYIT NUMARASI BELİRTİLECEKTİR. BELİRTİLMEYEN MALZEMELER DEĞERLENDİRME DIŞI BIRAKILACAKTIR.

12-                    )ÜTS'    ye KAYITLI OLAN BİR MALZEMENİN AYRICA ÜRETİCİ VEYA DİSTRİBİTÖR FİRMALARCA BAYİLERİNİNDE ÜTS’DE TANIMLANMŞ OLMASI ZORUNDADIR.

13-      )     KARABÜK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ KARABÜK VERGİ DAİRESİ GENEL BÜTÇE VERGİ NO: 5050065963 olarak faturalandırma yapılacaktır.

14-       )     SUT ta yer alan malzemelerde 02.10.2015 tarihli genelgeye istinaden SUT eşleştirmesi olan malzemeler teklif edilecektir.

15-    )       TEKNİKŞARTNAME hükümleri geçerlidir.

16-    )       Firmalar teklif mektubunda Firma tanımlayıcı no' sunu mutlaka belirteceklerdir.

TEL: 0370 415 80 00

FAX: 0370 415 57 34-0370 415 80 20

e-mail: karabukdogrudantemin@gmail.com

 

1.      Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti ile sistemde kullanılacak diğer sarf malzemeler ve vakum yardımlı instilasyon ünitesi tedavi sürekliliğini sağlamak amacıyla aynı marka olmalıdır.

2.      Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti kullanım kolaylığı için spiral şekilde olmalıdır.

3.      Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti içindeki kapama seti 'OR2180 VAKUM YARDIMLI KAPAMA SETİ, YIKAMALI, KÜÇÜK VE ORTA' sut kodu ile eşleştirilmiş olmalıdır.

4.       Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti içindeki kapama seti, negatif basıncı tüm yara yüzeyine homojen dağıtabilecek açık ve gözenekli yapıya sahip olmalıdır.

5.      Vakum yardımlı yara yıkama ünitesi ile bağlantıyı sağlayacak düzenek, vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti içinde olmalıdır. Set içinden çıkan bağlantı hortumunun, yara bölgesine uygulanan kapamayı kaldırmadan, hastayı belirli bir süre vakum yardımlı yara kapama ünitesinden ayırmaya olanak tanıyacak biçimde bağlantı yeri ve klempleri bulunmalıdır. Bu sayede, istendiği taktirde hastanın tedavisine ara verilebilmelidir.

6.      Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti içinde bulunan bağlantı hortumu ile vakum yardımlı toplama seti bağlantısı kolay ayrılacak özellikte olmamalı, kilitlenebilir özellikte olmalıdır.

7.      Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti içerisinde bulunan drape şeffaf olmalıdır.

8.      Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti içinde bulunan bağlantı hortumu vakum yardımlı instilasyon ünitesi tarafından uygulanan negatif basıncın algılanmasına yardımcı olacak ve yara yatağındaki negatif basınçta değişiklik olması halinde bunu vakum yardımlı yara kapama ünitesine ileterek uyarı vermesine olanak tanıyacak düzenek bulunmalıdır.

9.       Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti yara bölgesinde oluşan sızıntıları algılayıp, uyarı verebilecek özelliği bulunmalı bu özellik sayesinde sızıntıların tanımlanmasına yardımcı olup, anında geri bildirim sağlanmalıdır.

10.   Vakum yardımlı orta kapama seti vakum yardımlı instilasyon ünitesinin sürekli ve/veya fasılalı ve/veya instilasyon şekilde çalışmasına uygun olmalıdır.

11.   Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti içindeki kapama istenilen şekilde kullanılabilmek için kesilebilir özelliğe sahip olmalıdır.

12.   Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti hasta güvenliği için instilasyon yapabilen vakum yardımlı yara kapama ünitesi tarafından verilen basınca göre çalışabilecek özelliğe sahip olmalıdır.

13.   Vakum yardımlı instilasyon ünitesi ile bağlantıyı sağlayacak düzenek, instilasyon tedavisine uygun spiral şekilde vakum yardımlı yıkamalı orta kapama setinin içinde olmalıdır. Set içinden çıkan bağlantı hortumu topikal yara solüsyonlarının klinisyenin karar verdiği doğrultuda, yara yatağına volimetrik iletilmesini, solüsyonun istenen süre yara yatağında bekledikten sonra eksuda ile birlikte yara yatağından uzaklaştırılmasını sağlayabilmelidir.

14.   Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti ile birlikte kullanılacak vakum yardımlı instilasyon ünitesi hasta yatağına ve/veya serum askısına sabitlenebilmelidir.

15.   Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti içindeki kapama seti, topikal yara solüsyonlarının yara yatağına eşit dağılımını ve çekilebilmesini sağlamalıdır.

16.   Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti içindeki kapamanın, yırtınmaya ve gerilmeye karşı dayanıklılığı yüksek olmalıdır. Kapama yaradan kaldırıldıktan sonra yarada kapama partikülü kalma riskini azaltmaya yardımcı olmalıdır.

17.   Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti içerisinde cildi koruma amaçlı acısız film bariyeri bulunmalıdır. Acısız film bariyeri yara çevresine uygulanarak cilt üzerinde hava aldıran şeffaf bir örtü oluşturmalıdır. Hızlıca kuruyan örtü tabakası sağlam deriyi vücut sıvıları, adezif travma, sürtünme ve inkontinanstan korumalıdır.

18.   Vakum yardımlı yıkamalı orta kapama seti içindeki kapama seti sıvı iletimini kolaylaştıran poliüretan

 

 

1.    Kapama seti ile kullanılan terapi ünitesi ve diğer sarf malzemeler aynı marka olup, steril ve tek kullanımlık olmalıdır.

2.   Kapama seti içerisinde bulunan pansumanın hammaddesi poliüretan eterdir ve Malzeme Güvenlik Bilgi Formu'na sahip olmalıdır.

3.   Yara tedavisinde en etkin sonucu alabilmek amacıyla negatif basıncı tüm yara yüzeyine homojen dağıtabilecek hidrofobik özelliktedir ve açık, gözenekli yapıda olmalı, Pansumanın gözenekleri 400 - 600 mikron büyüklüğünde olup yara üzerinde makro ve mikro gerinimler yaratmalıdır. Bu özellikler klinik çalışmalar ile ispatlanabilmelidir.

4.    Kapama seti, dijital yara görüntüleme özelliğine sahip (yara fotoğrafını sisteme yükleyerek yara boyutundaki küçülmenin grafikler ile takip edilmesi) terapi ünitesi ile uyumlu olmalı, Bu özellik sayesinde yaradaki küçülme cihaz üzerinde yakından grafiklerle gözlenebilmelidir.

5.  Kapama seti içerisinden çıkan pansumanın ölçüleri 18 cm x 12,5 cm x 3,3 cm (225cm2) olmalıdır.

6.    Kapama seti içerisinde pansuman ile terapi ünitesi arasındaki bağlantıyı sağlayan bir düzenek olarak bağlantı hortumu bulunmalıdır.

7.   Bağlantı hortumunun belirli süre hasta ile terapi ünitesini ayırmaya olanak sağlayacak bağlantı yeri ve klempleri bulunmalı, Bu klemplerin, bağlantı hortumunun herhangi bir noktasında kapalı olması durumunda veya pansumandaki olası basınç iletim sorunlarında terapi ünitesi tıkanıklık uyarısı vermektedir ve tedavi devamlılığı sağlamalıdır.

8.     Bağlantı hortumu üzerinde cihaz tarafından uygulanan negatif basıncın yara yatağında ölçülmesini ve sabit tutulmasını sağlayacak düzenek bulunmalıdır. Bu özellik sayesinde yara yatağındaki negatif basınç değeri; yara uzaklığı, hasta pozisyonu veya eksüda yoğunluğu gibi değişkenlerden etkilenmemelidir.

9.    Bağlantı hortumunda eksüda transferinin sağlandığı lümen etrafındaki ek lümenler yardımıyla düzenli aralıklarla yara yatağına pozitif basınç iletmeli ve tıkanıklıkları gidererek tedavi devamlılığı sağlamalıdır.

10.   Kapama seti ile kullanılabilen her türlü terapi ünitesi (mobil veya daha büyük), yaranın bulunduğu konum ile cihaz arasındaki yükseklik farkı olsa bile yoğun eksüda varlığında negatif basınçta sapma göstermeden basıncı iletebilmelidir. (± 5 mmHg standart sapma dahilindedir.)

11.    Terapi ünitesi, en düşük 25 mmHg ile en yüksek 200 mmHg olacak şekilde negatif basınç değerlerine ulaşabilmelidir.

12.    Terapi ünitesinde pansumandaki sızdırmazlık oranını belirten göstergeler bulunmalıdır. Bu özellik sayesinde herhangi bir sızıntı veya kaçak olan bölgenin el ile kolay olarak tespit edilebilmesini ve giderilmesini sağlamalıdır.

13.     Kapama seti içerisinde yaradaki sızdırmazlığı sağlayan şeffaf, steril drep bulunmalıdır. Drep, maserasyon, pozisyon değişimi gibi etmenlerle karşı dayanıklığını ve bütünlüğünü koruyan özellikte olmalıdır.

14.    Kapama seti içerisinde yerleştirilecek pansumanın boyutunu belirlemek ve yara küçülmesini takip etmek adına cetvel bulunmalıdır. Ayrıca bu cetvel üzerinde yaraya uygulanan pansuman parça sayısı ve uygulama tarihinin not edilebileceği yapışkan etiketler yer almaldır. Bu etiketler, hasta dosyasına veya yara pansumanına yapıştırılarak yakın hasta takibini sağlamalı ve yara içerisinde pansuman unutulmasının önüne geçilmesini sağlamalıdır.

15.   Terapi ünitesi, yara yatağına yerleştirilen pansumanın parça sayısını, toplama kabı değişim sayılarını kayıt altına alabilecek özellikte olmalı ve bu sayede tedavinin yakından takibini sağlamalıdır.

16.    Kapama seti ile beraber çalışan terapi ünitesi, sürekli ve aralıklı olmak üzere iki farklı modda negatif basınç sağlamalıdır. Aralıklı modda; hastada oluşacak ağrıyı azaltmak ve pansumanın bozulması engellemek amacıyla negatif basınç hiçbir aşamada sıfırlanmamalıdır ve basınç azalışları/artışları yavaş bir şekilde gerçekleştirilmemelidir.

17.  Terapi ünitesi, hastadaki ağrı hissini azaltmak veya aktif amorf hidrojen vb. yardımcı ürünlerin kullanımına olanak sağlamak amacıyla tasarlanmış, hedeflenen basınca ulaşırken ivmelenmeyi düzenleyen yoğunluk ayarına sahip olmalıdır.

18.  Terapi ünitesi, hastaya özel kayıt oluşturarak tedaviye ait alarm ve terapi geçmişini (süre, negatif basınç, toplama kabı vs.) saat ve tarih belirterek kayıt altına almalıdır.

19.  Terapi ünitesi, üzerinde bulunan düzenekler yardımıyla hasta yatağına veya serum askısına sabitlenebilmektedir. Bu sayede cihazın düşmesi kaynaklı sorunların önüne geçmelidir.

20.   Terapi ünitesi ile şarj ünitesi kolayca birbirinden ayrılabilir ve hastanf^mobilize olmasy^or^munda hareketini kısıtlamamalıdır. Jİ . T.c.sağuksakanliği

21.  Terapi ünitesi, gece istirahat halinde hasta konforunu bozmamak adına ekranı karartma özelliğine sahip olmalı ve bilinçsizce kullanımın önüne geçmek amacıyla ekran tuşlarının kilitlenmesine olanak tanımalıdır.

22.   Terapi ünitesi; herhangi bir sızıntı, tıkanıklık, batarya doluluğu gibi problemler olduğunda tedaviyi durdurmalıdır. Hem sesli hem görsel olarak alarm verir ve söz konusu alarmın çözümüne ekran üzerinden ulaşılabilmelidir.

23.    Terapi Üniteleri tedavinin etkinliğini arttırmak ve efektif sonuçların alınabilmesi için, basınç şiddeti ayarı (düşük/orta/yüksek), negatif basınç algılaması, negatif basınç değişikliği algılaması, süngerin hammadde tayini, pansumanın por ebatları, basınç aralığı, kanister dolu/yerinde değil alarmı, cihaz dolu şarj ile en az dört saat çalışması, gümüşlü pansumanlarda gümüş tayini, pil bitti alarmı, sızıntı alarmı, tıkanıklık alarmı, kap takılı değil alarmı, düşük basınç alarmı vb. testlerden başarı ile geçmekte ve ispatlanabilmektedir. Kapama seti, numune teslimler yapılarak gerek görüldüğünde kullanıcılar tarafından test edilebilir değerlendirilebilir özellikte olmalıdır.

24.   Kapama setlerinin kullanımı süresince vakum yardımlı terapi ünitesi ücretsiz olarak tahsis edilmelidir. Verilecek terapi üniteleri hasta güvenliği ve sağlığı açısından T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır.

25.   Mevcut cihazlarda arıza olması halinde veya ihtiyaç duyulduğunda firma tarafından daha fazla cihaz desteği 24 saat içinde sağlanmalıdır.

26.    Kapama setinin ambalajı üzerinde üretim ve son kullanma tarihi, markası, teknik özellikleri, lot numarası, T.C. Sosyal Güvenlik Kurulu kontrolünden geçmiş ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış Ulusal Bilgi Bankası kodu belirtilmiş olmalıdır.              a

27.   Malzemenin raf ömrü üretim tarihinden itibaren 2 (iki) yıl olmalıdır.

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)