İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Tıbbı Sarf Malzeme Alımı

İhale No 1979777
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Kahramanmaraş
İşin İli Kahramanmaraş
Yayın Tarihi 13 Aralık 2019
İhale Tarihi 18 Aralık 2019 18:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DÖNERSERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

Metin Kutusu: Talep No: Talep Adı:6562

TEKNİK SERVİS İHTİYACINA 3 KALEM YEDEK PARÇALAR GRUBU / 150.13 ALIMI [DÖNER SERMAYE]

Sayın, Firma Yetkilisi

Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda ismi ve miktarı belirtilen cihazlar/ malzemeler satın alınacaktır. Ekteki şartnameye uymak kaydıyla son teklif veya yaklaşık maliyet (sadece Doğrudan Temin alımları için Son Teklifinizi belirtiniz.) oluşturmak amacıyla proforma talep etmekteyiz. Satınalma sürecinde kullanabileceğimiz proforma faturayı firma kaşesi ve yetkili imzasıyla birlikte mail (ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr), faks yoluyla (344 3004061) veya kargo ile gönderilmesi hususunda; Gereğini Rica ederim.

 

           
 

Adı Soyadı veya Ünvanı: Adresi

Telefon - Fax No. : E-Mail:

Firma Tanımlayıcı No

 
 

Teklif Veren Firma veya kişinin

 
       
 
 
 

 

 

 

 


A

B

Sıra No

Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması

Birimi

Miktarı

Teklif Edilen Birim Fiyat

Teklif Edilen Birim Toplam Fiyat

SUT Kodu

UBB Kodu

1

HASTA YATAKBAŞI ÇAĞRI ÜNİTESİ

Adet

34,00

 

 

 

 

2

HASTA EL SETİ ÇAĞRI ÜNİTESİ

Adet

34,00

 

 

 

 

3

WC-BANYO ÇAĞRI ÜNİTESİ

Adet

4,00

 

 

 

 

TOPLAM :

72,00

 

 

 

                 

 

Metin Kutusu: Hastane Müdürü Ömer ARICIFirma Adı- Soyadı / Ticaret unvanı Kaşe ve İmza

Açıklamalar: 1-    Ürün fiyatı ile birlikte TIBBİ SARF MALZEMESİ için Sağlık Bakanlığı onaylı ürün kodlarının da verilmesi gerekmektedir.

2-  Teklif edilen ürünün markasının ve fiyatının geçerlilik süresi belirtilmelidir.

3-  Teknik Şartnameye uygun olarak teklif verilmelidir. Uygun olmadığı durumlarda ayrıca uygunsuzluğun nedeni bildirilmelidir.

4-  İlgili alımları http://onlinehastane.ksu.edu.tr/HbysWeb/ESatinAlma/Sonuclanmamislar.aspx adresinden takip edebilirsiniz.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Avşar Mah.                                Tel :0(344) 300 34 34

Batı Çevreyolu Blv. No: 251/A 46040 - Onikişubat/Kahramanmaraş

v J                                                                    9                                   9                                                                    Faks : 0(344) 300 40 61

E-Posta :ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr

 

K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Metin Kutusu: TALEP NO: TALEP ADI : TALEP TARİHİ : TALEP YERİ :6562

(6562)TEKNİK SERVİS İHTİYACINA 3 KALEM YEDEK PARÇALAR GRUBU / 150.13 ALIMI [DÖNER SERMAYE]

09.12.2019 TEKNİK SERVİS TEKNİK ŞARTNAME

1       HASTA YATAKBAŞI ÇAĞRI ÜNİTESİ                          34          Adet

KABLOSUZ HEMSiRE ÇAGRI SİSTEMİ TEKNİK SARTNAME VE ÜRÜN ADETLERİ DİYALİZ ÜNİTESİ VE FİZİK TEDAVİ İÇİN

1.                    Tanım

Hastaların; hasta odalarından, hasta tuvalet ve banyolarından ve acil müdahale odalarından hemşirelere çağrı yapabilmesini, bu çağrıların adreslerinin servis desklerinde bulunan Hemşire Çağrı Panellerine iletilmesini ve opsiyonel olarak servis performanslarının kayıt altına alınmasını saglayacak tüm ekipman, aksesuar ve malzemelerin temini ile çalışır durumda teslimini kapsayan bir sistem olmalıdır. Sistem ekipman ve üniteleri aşağıda listelenen teknik özelliklere sahip olmalıdır.

1-  Kablosuz Hemşire Çağrı Sistemi Radyo Frekansı teknolojisi kullanan ve tamamen kablosuz veri iletişim prensipleriyle çalışan tek yönlü sistem olmalıdır.

2-                      Kablosuz veri haberleşme ve network kısa mesafe erişim telsiz cihazları temel standartları ile kurma ve kullanma esasları hakkında yönetmelikleri (TGM-STK) gereği 433-434 MHZ aralığındaki alt bandı ISM bandında FSK (Frekans) modülasyonu kullanabilen 10 mW çıkış gücüyle ve tümüyle TGM-STK'nin sağlık haberleşmesi için tahsis etmiş olduğu frekans kullanılmalıdır.

3-                        Opsiyonel     olarak; eğer istenirse panele takılacak aktarıci cihaz ile gelen çagrılar pager cihazlarına yönlendirilebilecektir.

4-                    Hemşire   desklerindeki bilgisayarlara bağlanacak alıcı cihazı ile tüm çagrıların kayıtları tutulacak olup aynı bilgisayarlara takılacak olan kart okuyucu cihaz ile hangi personelin çagrıya müdahale ettiğinin bilgiside kayıt altına alınacaktır.

2.  Amaç

Kablosuz Hemşire Çağrı Sisteminin amacı, hastane yataklı servislerinde yatan ve genel amaçlı kullanımlı tuvaletleri kullanan hastaların,engelli vatandaşların hemşire ve sağlık personeline ihtiyaç duyması halinde bir butona basarak servis hemşiresini veya personelini çağırması için kurulmuş bir sistem olmalıdır.

3.  Kapsam

Kablosuz Hemşire Çağrı Sistemi yukarıda tanımlanan özelliklere sahip işleri yapmak için tasarlanmış Hasta Yatakbaşı Çağrı Ünitesinden, Hasta Elseti Çağrı Ünitesinden, Hasta WC-Banyo Çağrı Ünitesinden, Hemşire Çağrı Panelinden,Kapı Üstü Uyarı Lambasından,Yazılım ve Kablosuz Aktarıcı Cihazlarından oluşur. Firma, teklifini verdiği ürünün üreticisi/ithalatçısı ya da yetkili satıcısı olmalı ve Sanayi sicil belgesi,kapasite raporu belgelerini idareye sunmalıdır.

Üretici firma ISO 9001:2008 ve ISO 27001:2005 standardlarına sahip olmalı, üretimini ya da ithalatını yaptığı ürünler ile ilgili olarak TS 13100 (22.11.2011) yetkili servisler -Telsiz cihazları için kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 13426 (29.04.2010) yetkili servisler - Hemşire Çağrı cihazları için - kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 13166 (02.01.2014) yetkili servisler “ sıra ve çağrı sistemi (sıramatik) için kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 13401 (28.05.2010) yetkili servisler “ Çağrı cihazları için kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 12498 (09.03.2010) yetkili servisler - bilgisayar ve çevre birimleri için - kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 13149 (02.04.2014) iş yerleri - yazılım hizmeti veren yerler için kurallar standardına uygun hizmet veren iş yeri ; için TSE Hizmet Yeterlilik belgesine ve Saglık Bakanlığından alınmış uygunluk belgesine sahip olmalı ve bu belgeleri teklif zarfı ile idareye sunmaları gerekmektedir.

Cihazların özellikleri en az aşağıdaki gibi olacaktır:

Hemşire Çağrı Paneli

-Hemşire Çağrı Paneli , kat, oda, yatak numaralarını ve çağrı tiplerini ışıklı gösrebilmeli ve sesli uyarı yapmalıdır.

-Hemşire Çağrı Panelinde en az dört hane karakter ve en az 5 beş satır gösterge bulunmalıdır. Gösterge, en az 5 çağrıyı aynı anda ve çağrı önceliğine göre gösterebilmelidir.

-Gösterge yapısı rakam ve harfleri gösterebilecek yapıda olmalıdır. Tuvalet-banyo çağrıları öncelikli çağrı olmalı ve ACIL yazısı ile ve rakamsal olarak gösterilmelidir. -Hemşire çağrı konsolunda ayrıca oda numarasının yanında, çağrı tipini belirleyen ledler bulunmalı, normal çağrılarda kırmızı led, tuvalet-banyo ünitelerinden gelen çağrılarda mavi led yanmalıdır.

Acil destek çağrılarında mavi led yanmalıdır.

-Gelen çağrı tipine göre, sesli uyarı ile hemşire uyarılmalıdır. Çağrı sesi, kısa ve uzun aralıklı ses kodları ile, birbirinden ayırd edilebilir olmalıdır.

-Önce çağrılan en üstte olmak üzere, gelen çağrı numaraları öncelik sırasına göre görünmelidir. Çağrılardan herhangi birinin iptali ile, iptal edilen çağrı bilgisi silinmeli, alttaki diğer çağrı silinen satıra kaymalıdır.Bu şekilde çağrılar iptal edildikçe, varsa hafızada tutulan çağrılar göstergede görünmelidir.

-Hemşire müdahale sırasında yardıma ihtiyaç duyduğunda veya doktor çağırması gerektiğinde, hastabaşı ünitesi üzerinden acil çağrıyı başlatabilmelidir.

-Acil çağrı durumunda, gösterge konsolunda '' ACIL'' yazısı görünmeli, sesli acil ikazıyla birlikte acil çağrının yapıldığı oda ve yatak numarası yanıp sönerek en üst satıra yerleşmelidir. Diğer çağrılar bir alta kaymalıdır. Acil çağrı iptal edildiğinde satırdan silinmeli, diğer çağrılar bir üst satıra kaymalıdır.

-Tüm buton ayarlamaları panel üzerindeki butonlar vasıtası ile yapılmalıdır.Butona ayar için basıldığında panelde menüler çıkmalı ve ayarlamalar ile ilgili yazılı mesajlar görünmelidir.

-Hemşire Çağrı Paneli butonlardan gelen çağrılarda, buton pili yeterli değilse değiştirilmeli uyarısı vermeli ve panelde '' bat -'' yazısı flaşlı görünmelidir.

-Hemşire Çağrı Paneline POCSAG verici cihazı bağalanabilmeli ve PAGER Çağrı Cihazlarına çağrı mesajlarını gönderebilmelidir.

Hasta Yatakbaşı Çağrı Ünitesi

K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

TALEP NO:                        6562

TALEP ADI :                     (6562)TEKNİK SERVİS İHTİYACINA 3 KALEM YEDEK PARÇALAR GRUBU / 150.13 ALIMI [DÖNER SERMAYE]

TALEP TARİHİ : 09.12.2019 TALEP YERİ : TEKNİK SERVİS TEKNİK ŞARTNAME

-Hasta başı ünitesi ABS plastikten yapılmış farklı tasarımlı, mevcut aydınlatma anahtarlarından ayırt edilebilir olmalı. Ünite kenarları yuvarlatılmış olmalı ve darbelere ve çarpmalara karşı dayanıklı ve sıva üstü özel kutusuna takılmalıdır.

-Hasta başı ünitesi üzerinde hemşire çağrı butonunda uluslararası hemşire simgesi olmalıdır. İptal butonunda yeşil (onaylama) simgesi olmalıdır .ACiL durumda , personelin çağrı sonrasında hastanın başından ayrılamayacağı durumlar göz önünde bulundurularak yardımcı personel çağıırılabilmelidir.

-Kablolu el terminalinin buton üzerindeki soket girişi RJ 11 jaklı olmalı ihtiyaç anında sökülüp takılabilmelidir.Çağrı anında hasta çağrı ünitesinde ve el çağrı butonunda sinyal led yanmalı çağrı yapılan odaya gelen hemşire iptal butonuna bastığında panodan yatak nosu silinmelidir.

-Hasta çağrı ünitesi pili yuvası özel olarak arka tarafta olmalı, pil kapağı açılarak rahatlıkla değiştirilmelidir. Pil devreye lehimli olmamalıdır.Pil değişimi için herhangi bir vida sökülmemelidir.

Hasta çağrı ünitesi anteni devre ile bütünleşik olmalı herhangi bir sarmal tel,kablo vs kullanılmamalıdır.

-Hasta çağrı ünitesi pili 3v.lityum pil ile çalışır olmalı.Temini kolay ve ekonomik olmalı ve en az üç yıl ömrü olmalıdır.

-Hijyenik açıdan membran etiket olmamalıdır.

Hasta El seti Çağrı Ünitesi : (OPSİYONEL)

-Kablolu el terminali ,hasta yatakbaşı ünitesine rj45 tipi soket ile bağlanmalı,

-Kolayca takılıp sökülmeli ve çekmelere karşı kilit sistemli olmalıdır.

-Terminal üzerinde çağrı butonu kırmızı büyük renkte ve hemşire simgeli olmalıdır.

-Hasta yatak başı ile arasındaki kablo spiral olmalıdır.

-Darbelere ve düşmelere karşı dayanıklı bir yapıda ve pediatrik hastaların bile kavrayabileceği yapıda olmalıdır.

WC-Banyo Çağrı Ünitesi:

-Hasta WC banyo çağrı ünitesi rutubetli alanlarda kullanıma uygun yapıda olmalı, nemden etkilenmemeli çalışmada ise ipin çekilmesiyle çağrı sinyali üreterek hemşire panosunda ''ACIL'' harf ve rakam olarak panelde görülmeli ve 10 sn den sonra ip tekrar çekildiğinde çağrı iptal etme özellikli olmalıdır.

-Darbelere ve çarpmalara karşı dayanııklı ABS plastik malzemeden üretilmiş olmalı ip boyu 120 cm. olmalıdır.

-Çağrı ipi elektronik devre kartına özel olarak yapılmış aparata bağlanmalı , ip çağrı butonu üzerinde ve yapıştırıcı ile tutturulmamalıdır.Çağrı ipi el tutamağına bağlanabilir özelikte olmalıdır.El tutamağı ABS plastikten olmalıdır.

-Pil devreye lehimli olmamalıdır.

-Ünite kenarları yuvarlatılmış olmalı ve sıva üstü özel kutusuna takılmalıdır.

-Hasta çağrı ünitesi anteni devre ile bütünleşik olmalı herhangi bir sarmal tel,kablo vs kullanılmamalıdır.

-Hasta WC banyo çağrı ünitesi 3v lityum pil ile çalışır olmalı.Temini kolay ve ekonomik olmalı ve en az üç yıl ömrü olmalıdır.

-Cihaz üzerinde en az 3 farklı dilde ACİL ÇAGRI ibaresi yazmalıdır.

-Cihaz üzerinde içine su girmesine sebep olacak bir buton bulunmamalıdır.

-Hijyenik açıdan membran etiket olmamalıdır.

Kablosuz Aktarıcı Cihaz:

-Kablosuz aktarıcı, KET (Kısa Mesafe Telsiz) yönetmeliğinde tanımlanan SBT (Sanayi Bilimsel Tıbbi) bandında çalışacaktır.

-Aktarıcılardan yapılan mesaj yayını uluslararası standart iletişim protokolü olan POCSAG stantardı kullanılarak yapılmalıdır.

-Kablosuz aktarıcılar herhangi bir veri kablolaması yapısına ihtiyaç duymadan birbirleri ile haberleşebilmelidir. Aktarıcılar kullanılarak çekim alanı olmayan noktaya yakın çekim alanı sınırına aktarıcı yerleştirilerek çekim alanı basitçe genişletilebilmelidir.

-Üzerindeki ledin farklı renklerde yanması ile rf sinyalin ulaşma seviyesi takip edilmelidir.

Not:Sisteme ait çağrı prizleri hasta yatak başı olan yerlerde hasta başı ünitelerine yer açılıp montajı yapılacaktır.Hasta başında priz için yer açılamıyorsa sıva üstü kutulara montajı yapılacaktır.

ADETLER:

Hemşire Çağrı Paneli    2 adet

Hasta Yatakbaşı Çağrı Ünitesi :34 adet Hasta El seti Çağrı Ünitesi : 34 adet WC-Banyo Çağrı Ünitesi: 4 adet

Metin Kutusu: 2HASTA EL SETİ ÇAĞRI ÜNİTESİ                            34   Adet

KABLOSUZ HEMSiRE ÇAGRI SİSTEMİ TEKNİK SARTNAME VE ÜRÜN ADETLERİ

K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Metin Kutusu: TALEP NO: TALEP ADI : TALEP TARİHİ : TALEP YERİ : TEKNİK ŞAR6562

(6562)TEKNİK SERVİS İHTİYACINA 3 KALEM YEDEK PARÇALAR GRUBU / 150.13 ALIMI [DÖNER SERMAYE]

09.12.2019 TEKNİK SERVİS NAME

DİYALİZ ÜNİTESİ VE FİZİK TEDAVİ İÇİN

1.                    Tanım

Hastaların; hasta odalarından, hasta tuvalet ve banyolarından ve acil müdahale odalarından hemşirelere çağrı yapabilmesini, bu çağrıların adreslerinin servis desklerinde bulunan Hemşire Çağrı Panellerine iletilmesini ve opsiyonel olarak servis performanslarının kayıt altına alınmasını saglayacak tüm ekipman, aksesuar ve malzemelerin temini ile çalışır durumda teslimini kapsayan bir sistem olmalıdır. Sistem ekipman ve üniteleri aşağıda listelenen teknik özelliklere sahip olmalıdır.

1-  Kablosuz Hemşire Çağrı Sistemi Radyo Frekansı teknolojisi kullanan ve tamamen kablosuz veri iletişim prensipleriyle çalışan tek yönlü sistem olmalıdır.

2-                      Kablosuz veri haberleşme ve network kısa mesafe erişim telsiz cihazları temel standartları ile kurma ve kullanma esasları hakkında yönetmelikleri (TGM-STK) gereği 433-434 MHZ aralığındaki alt bandı ISM bandında FSK (Frekans) modülasyonu kullanabilen 10 mW çıkış gücüyle ve tümüyle TGM-STK'nin sağlık haberleşmesi için tahsis etmiş olduğu frekans kullanılmalıdır.

3-                        Opsiyonel     olarak; eğer istenirse panele takılacak aktarıci cihaz ile gelen çagrılar pager cihazlarına yönlendirilebilecektir.

4-                    Hemşire   desklerindeki bilgisayarlara bağlanacak alıcı cihazı ile tüm çagrıların kayıtları tutulacak olup aynı bilgisayarlara takılacak olan kart okuyucu cihaz ile hangi personelin çagrıya müdahale ettiğinin bilgiside kayıt altına alınacaktır.

2.  Amaç

Kablosuz Hemşire Çağrı Sisteminin amacı, hastane yataklı servislerinde yatan ve genel amaçlı kullanımlı tuvaletleri kullanan hastaların,engelli vatandaşların hemşire ve sağlık personeline ihtiyaç duyması halinde bir butona basarak servis hemşiresini veya personelini çağırması için kurulmuş bir sistem olmalıdır.

3.  Kapsam

Kablosuz Hemşire Çağrı Sistemi yukarıda tanımlanan özelliklere sahip işleri yapmak için tasarlanmış Hasta Yatakbaşı Çağrı Ünitesinden, Hasta Elseti Çağrı Ünitesinden, Hasta WC-Banyo Çağrı Ünitesinden, Hemşire Çağrı Panelinden,Kapı Üstü Uyarı Lambasından,Yazılım ve Kablosuz Aktarıcı Cihazlarından oluşur. Firma, teklifini verdiği ürünün üreticisi/ithalatçısı ya da yetkili satıcısı olmalı ve Sanayi sicil belgesi,kapasite raporu belgelerini idareye sunmalıdır.

Üretici firma ISO 9001:2008 ve ISO 27001:2005 standardlarına sahip olmalı, üretimini ya da ithalatını yaptığı ürünler ile ilgili olarak TS 13100 (22.11.2011) yetkili servisler -Telsiz cihazları için kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 13426 (29.04.2010) yetkili servisler - Hemşire Çağrı cihazları için - kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 13166 (02.01.2014) yetkili servisler “ sıra ve çağrı sistemi (sıramatik) için kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 13401 (28.05.2010) yetkili servisler “ Çağrı cihazları için kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 12498 (09.03.2010) yetkili servisler - bilgisayar ve çevre birimleri için - kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 13149 (02.04.2014) iş yerleri - yazılım hizmeti veren yerler için kurallar standardına uygun hizmet veren iş yeri ; için TSE Hizmet Yeterlilik belgesine ve Saglık Bakanlığından alınmış uygunluk belgesine sahip olmalı ve bu belgeleri teklif zarfı ile idareye sunmaları gerekmektedir.

Cihazların özellikleri en az aşağıdaki gibi olacaktır:

Hemşire Çağrı Paneli

-Hemşire Çağrı Paneli , kat, oda, yatak numaralarını ve çağrı tiplerini ışıklı gösrebilmeli ve sesli uyarı yapmalıdır.

-Hemşire Çağrı Panelinde en az dört hane karakter ve en az 5 beş satır gösterge bulunmalıdır. Gösterge, en az 5 çağrıyı aynı anda ve çağrı önceliğine göre gösterebilmelidir.

-Gösterge yapısı rakam ve harfleri gösterebilecek yapıda olmalıdır. Tuvalet-banyo çağrıları öncelikli çağrı olmalı ve ACIL yazısı ile ve rakamsal olarak gösterilmelidir. -Hemşire çağrı konsolunda ayrıca oda numarasının yanında, çağrı tipini belirleyen ledler bulunmalı, normal çağrılarda kırmızı led, tuvalet-banyo ünitelerinden gelen çağrılarda mavi led yanmalıdır.

Acil destek çağrılarında mavi led yanmalıdır.

-Gelen çağrı tipine göre, sesli uyarı ile hemşire uyarılmalıdır. Çağrı sesi, kısa ve uzun aralıklı ses kodları ile, birbirinden ayırd edilebilir olmalıdır.

-Önce çağrılan en üstte olmak üzere, gelen çağrı numaraları öncelik sırasına göre görünmelidir. Çağrılardan herhangi birinin iptali ile, iptal edilen çağrı bilgisi silinmeli, alttaki diğer çağrı silinen satıra kaymalıdır.Bu şekilde çağrılar iptal edildikçe, varsa hafızada tutulan çağrılar göstergede görünmelidir.

-Hemşire müdahale sırasında yardıma ihtiyaç duyduğunda veya doktor çağırması gerektiğinde, hastabaşı ünitesi üzerinden acil çağrıyı başlatabilmelidir.

-Acil çağrı durumunda, gösterge konsolunda '' ACIL'' yazısı görünmeli, sesli acil ikazıyla birlikte acil çağrının yapıldığı oda ve yatak numarası yanıp sönerek en üst satıra yerleşmelidir. Diğer çağrılar bir alta kaymalıdır. Acil çağrı iptal edildiğinde satırdan silinmeli, diğer çağrılar bir üst satıra kaymalıdır.

-Tüm buton ayarlamaları panel üzerindeki butonlar vasıtası ile yapılmalıdır.Butona ayar için basıldığında panelde menüler çıkmalı ve ayarlamalar ile ilgili yazılı mesajlar görünmelidir.

-Hemşire Çağrı Paneli butonlardan gelen çağrılarda, buton pili yeterli değilse değiştirilmeli uyarısı vermeli ve panelde '' bat -'' yazısı flaşlı görünmelidir.

-Hemşire Çağrı Paneline POCSAG verici cihazı bağalanabilmeli ve PAGER Çağrı Cihazlarına çağrı mesajlarını gönderebilmelidir.

Hasta Yatakbaşı Çağrı Ünitesi

-Hasta başı ünitesi ABS plastikten yapılmış farklı tasarımlı, mevcut aydınlatma anahtarlarından ayırt edilebilir olmalı. Ünite kenarları yuvarlatılmış olmalı ve darbelere ve çarpmalara karşı dayanıklı ve sıva üstü özel kutusuna takılmalıdır.

-Hasta başı ünitesi üzerinde hemşire çağrı butonunda uluslararası hemşire simgesi olmalıdır. İptal butonunda yeşil (onaylama) simgesi olmalıdır .ACiL durumda , personelin çağrı sonrasında hastanın başından ayrılamayacağı durumlar göz önünde bulundurularak yardımcı personel çağıırılabilmelidir.

K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

TALEP NO:                        6562

TALEP ADI :                     (6562)TEKNİK SERVİS İHTİYACINA 3 KALEM YEDEK PARÇALAR GRUBU / 150.13 ALIMI [DÖNER SERMAYE]

TALEP TARİHİ : 09.12.2019 TALEP YERİ : TEKNİK SERVİS TEKNİK ŞARTNAME

-Kablolu el terminalinin buton üzerindeki soket girişi RJ 11 jaklı olmalı ihtiyaç anında sökülüp takılabilmelidir.Çağrı anında hasta çağrı ünitesinde ve el çağrı butonunda sinyal led yanmalı çağrı yapılan odaya gelen hemşire iptal butonuna bastığında panodan yatak nosu silinmelidir.

-Hasta çağrı ünitesi pili yuvası özel olarak arka tarafta olmalı, pil kapağı açılarak rahatlıkla değiştirilmelidir. Pil devreye lehimli olmamalıdır.Pil değişimi için herhangi bir vida sökülmemelidir.

Hasta çağrı ünitesi anteni devre ile bütünleşik olmalı herhangi bir sarmal tel,kablo vs kullanılmamalıdır.

-Hasta çağrı ünitesi pili 3v.lityum pil ile çalışır olmalı.Temini kolay ve ekonomik olmalı ve en az üç yıl ömrü olmalıdır.

-Hijyenik açıdan membran etiket olmamalıdır.

Hasta El seti Çağrı Ünitesi : (OPSİYONEL)

-Kablolu el terminali ,hasta yatakbaşı ünitesine rj45 tipi soket ile bağlanmalı,

-Kolayca takılıp sökülmeli ve çekmelere karşı kilit sistemli olmalıdır.

-Terminal üzerinde çağrı butonu kırmızı büyük renkte ve hemşire simgeli olmalıdır.

-Hasta yatak başı ile arasındaki kablo spiral olmalıdır.

-Darbelere ve düşmelere karşı dayanıklı bir yapıda ve pediatrik hastaların bile kavrayabileceği yapıda olmalıdır.

WC-Banyo Çağrı Ünitesi:

-Hasta WC banyo çağrı ünitesi rutubetli alanlarda kullanıma uygun yapıda olmalı, nemden etkilenmemeli çalışmada ise ipin çekilmesiyle çağrı sinyali üreterek hemşire panosunda ''ACIL'' harf ve rakam olarak panelde görülmeli ve 10 sn den sonra ip tekrar çekildiğinde çağrı iptal etme özellikli olmalıdır.

-Darbelere ve çarpmalara karşı dayanııklı ABS plastik malzemeden üretilmiş olmalı ip boyu 120 cm. olmalıdır.

-Çağrı ipi elektronik devre kartına özel olarak yapılmış aparata bağlanmalı , ip çağrı butonu üzerinde ve yapıştırıcı ile tutturulmamalıdır.Çağrı ipi el tutamağına bağlanabilir özelikte olmalıdır.El tutamağı ABS plastikten olmalıdır.

-Pil devreye lehimli olmamalıdır.

-Ünite kenarları yuvarlatılmış olmalı ve sıva üstü özel kutusuna takılmalıdır.

-Hasta çağrı ünitesi anteni devre ile bütünleşik olmalı herhangi bir sarmal tel,kablo vs kullanılmamalıdır.

-Hasta WC banyo çağrı ünitesi 3v lityum pil ile çalışır olmalı.Temini kolay ve ekonomik olmalı ve en az üç yıl ömrü olmalıdır.

-Cihaz üzerinde en az 3 farklı dilde ACİL ÇAGRI ibaresi yazmalıdır.

-Cihaz üzerinde içine su girmesine sebep olacak bir buton bulunmamalıdır.

-Hijyenik açıdan membran etiket olmamalıdır.

Kablosuz Aktarıcı Cihaz:

-Kablosuz aktarıcı, KET (Kısa Mesafe Telsiz) yönetmeliğinde tanımlanan SBT (Sanayi Bilimsel Tıbbi) bandında çalışacaktır.

-Aktarıcılardan yapılan mesaj yayını uluslararası standart iletişim protokolü olan POCSAG stantardı kullanılarak yapılmalıdır.

-Kablosuz aktarıcılar herhangi bir veri kablolaması yapısına ihtiyaç duymadan birbirleri ile haberleşebilmelidir. Aktarıcılar kullanılarak çekim alanı olmayan noktaya yakın çekim alanı sınırına aktarıcı yerleştirilerek çekim alanı basitçe genişletilebilmelidir.

-Üzerindeki ledin farklı renklerde yanması ile rf sinyalin ulaşma seviyesi takip edilmelidir.

Not:Sisteme ait çağrı prizleri hasta yatak başı olan yerlerde hasta başı ünitelerine yer açılıp montajı yapılacaktır.Hasta başında priz için yer açılamıyorsa sıva üstü kutulara montajı yapılacaktır.

ADETLER:

Hemşire Çağrı Paneli    2 adet

Hasta Yatakbaşı Çağrı Ünitesi :34 adet Hasta El seti Çağrı Ünitesi : 34 adet WC-Banyo Çağrı Ünitesi: 4 adet

3       WC-BANYO ÇAĞRI ÜNİTESİ                                 4        Adet

KABLOSUZ HEMSiRE ÇAGRI SİSTEMİ TEKNİK SARTNAME VE ÜRÜN ADETLERİ DİYALİZ ÜNİTESİ VE FİZİK TEDAVİ İÇİN

1.Tanım

Hastaların; hasta odalarından, hasta tuvalet ve banyolarından ve acil müdahale odalarından hemşirelere çağrı yapabilmesini, bu çağrıların adreslerinin

K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Metin Kutusu: TALEP NO: TALEP ADI : TALEP TARİHİ : TALEP YERİ : TEKNİK ŞAR6562

(6562)TEKNİK SERVİS İHTİYACINA 3 KALEM YEDEK PARÇALAR GRUBU / 150.13 ALIMI [DÖNER SERMAYE]

09.12.2019 TEKNİK SERVİS

NAME

servis desklerinde bulunan Hemşire Çağrı Panellerine iletilmesini ve opsiyonel olarak servis performanslarının kayıt altına alınmasını saglayacak tüm ekipman, aksesuar ve malzemelerin temini ile çalışır durumda teslimini kapsayan bir sistem olmalıdır. Sistem ekipman ve üniteleri aşağıda listelenen teknik özelliklere sahip olmalıdır.

1-  Kablosuz Hemşire Çağrı Sistemi Radyo Frekansı teknolojisi kullanan ve tamamen kablosuz veri iletişim prensipleriyle çalışan tek yönlü sistem olmalıdır.

2-                      Kablosuz veri haberleşme ve network kısa mesafe erişim telsiz cihazları temel standartları ile kurma ve kullanma esasları hakkında yönetmelikleri (TGM-STK) gereği 433-434 MHZ aralığındaki alt bandı ISM bandında FSK (Frekans) modülasyonu kullanabilen 10 mW çıkış gücüyle ve tümüyle TGM-STK'nin sağlık haberleşmesi için tahsis etmiş olduğu frekans kullanılmalıdır.

3-                        Opsiyonel     olarak; eğer istenirse panele takılacak aktarıci cihaz ile gelen çagrılar pager cihazlarına yönlendirilebilecektir.

4-                    Hemşire   desklerindeki bilgisayarlara bağlanacak alıcı cihazı ile tüm çagrıların kayıtları tutulacak olup aynı bilgisayarlara takılacak olan kart okuyucu cihaz ile hangi personelin çagrıya müdahale ettiğinin bilgiside kayıt altına alınacaktır.

2.  Amaç

Kablosuz Hemşire Çağrı Sisteminin amacı, hastane yataklı servislerinde yatan ve genel amaçlı kullanımlı tuvaletleri kullanan hastaların,engelli vatandaşların hemşire ve sağlık personeline ihtiyaç duyması halinde bir butona basarak servis hemşiresini veya personelini çağırması için kurulmuş bir sistem olmalıdır.

3.  Kapsam

Kablosuz Hemşire Çağrı Sistemi yukarıda tanımlanan özelliklere sahip işleri yapmak için tasarlanmış Hasta Yatakbaşı Çağrı Ünitesinden, Hasta Elseti Çağrı Ünitesinden, Hasta WC-Banyo Çağrı Ünitesinden, Hemşire Çağrı Panelinden,Kapı Üstü Uyarı Lambasından,Yazılım ve Kablosuz Aktarıcı Cihazlarından oluşur. Firma, teklifini verdiği ürünün üreticisi/ithalatçısı ya da yetkili satıcısı olmalı ve Sanayi sicil belgesi,kapasite raporu belgelerini idareye sunmalıdır.

Üretici firma ISO 9001:2008 ve ISO 27001:2005 standardlarına sahip olmalı, üretimini ya da ithalatını yaptığı ürünler ile ilgili olarak TS 13100 (22.11.2011) yetkili servisler -Telsiz cihazları için kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 13426 (29.04.2010) yetkili servisler - Hemşire Çağrı cihazları için - kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 13166 (02.01.2014) yetkili servisler “ sıra ve çağrı sistemi (sıramatik) için kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 13401 (28.05.2010) yetkili servisler “ Çağrı cihazları için kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 12498 (09.03.2010) yetkili servisler - bilgisayar ve çevre birimleri için - kurallar standardına uygun hizmet veren; TS 13149 (02.04.2014) iş yerleri - yazılım hizmeti veren yerler için kurallar standardına uygun hizmet veren iş yeri ; için TSE Hizmet Yeterlilik belgesine ve Saglık Bakanlığından alınmış uygunluk belgesine sahip olmalı ve bu belgeleri teklif zarfı ile idareye sunmaları gerekmektedir.

Cihazların özellikleri en az aşağıdaki gibi olacaktır:

Hemşire Çağrı Paneli

-Hemşire Çağrı Paneli , kat, oda, yatak numaralarını ve çağrı tiplerini ışıklı gösrebilmeli ve sesli uyarı yapmalıdır.

-Hemşire Çağrı Panelinde en az dört hane karakter ve en az 5 beş satır gösterge bulunmalıdır. Gösterge, en az 5 çağrıyı aynı anda ve çağrı önceliğine göre gösterebilmelidir.

-Gösterge yapısı rakam ve harfleri gösterebilecek yapıda olmalıdır. Tuvalet-banyo çağrıları öncelikli çağrı olmalı ve ACIL yazısı ile ve rakamsal olarak gösterilmelidir. -Hemşire çağrı konsolunda ayrıca oda numarasının yanında, çağrı tipini belirleyen ledler bulunmalı, normal çağrılarda kırmızı led, tuvalet-banyo ünitelerinden gelen çağrılarda mavi led yanmalıdır.

Acil destek çağrılarında mavi led yanmalıdır.

-Gelen çağrı tipine göre, sesli uyarı ile hemşire uyarılmalıdır. Çağrı sesi, kısa ve uzun aralıklı ses kodları ile, birbirinden ayırd edilebilir olmalıdır.

-Önce çağrılan en üstte olmak üzere, gelen çağrı numaraları öncelik sırasına göre görünmelidir. Çağrılardan herhangi birinin iptali ile, iptal edilen çağrı bilgisi silinmeli, alttaki diğer çağrı silinen satıra kaymalıdır.Bu şekilde çağrılar iptal edildikçe, varsa hafızada tutulan çağrılar göstergede görünmelidir.

-Hemşire müdahale sırasında yardıma ihtiyaç duyduğunda veya doktor çağırması gerektiğinde, hastabaşı ünitesi üzerinden acil çağrıyı başlatabilmelidir.

-Acil çağrı durumunda, gösterge konsolunda '' ACIL'' yazısı görünmeli, sesli acil ikazıyla birlikte acil çağrının yapıldığı oda ve yatak numarası yanıp sönerek en üst satıra yerleşmelidir. Diğer çağrılar bir alta kaymalıdır. Acil çağrı iptal edildiğinde satırdan silinmeli, diğer çağrılar bir üst satıra kaymalıdır.

-Tüm buton ayarlamaları panel üzerindeki butonlar vasıtası ile yapılmalıdır.Butona ayar için basıldığında panelde menüler çıkmalı ve ayarlamalar ile ilgili yazılı mesajlar görünmelidir.

-Hemşire Çağrı Paneli butonlardan gelen çağrılarda, buton pili yeterli değilse değiştirilmeli uyarısı vermeli ve panelde '' bat -'' yazısı flaşlı görünmelidir.

-Hemşire Çağrı Paneline POCSAG verici cihazı bağalanabilmeli ve PAGER Çağrı Cihazlarına çağrı mesajlarını gönderebilmelidir.

Hasta Yatakbaşı Çağrı Ünitesi

-Hasta başı ünitesi ABS plastikten yapılmış farklı tasarımlı, mevcut aydınlatma anahtarlarından ayırt edilebilir olmalı. Ünite kenarları yuvarlatılmış olmalı ve darbelere ve çarpmalara karşı dayanıklı ve sıva üstü özel kutusuna takılmalıdır.

-Hasta başı ünitesi üzerinde hemşire çağrı butonunda uluslararası hemşire simgesi olmalıdır. İptal butonunda yeşil (onaylama) simgesi olmalıdır .ACiL durumda , personelin çağrı sonrasında hastanın başından ayrılamayacağı durumlar göz önünde bulundurularak yardımcı personel çağıırılabilmelidir.

-Kablolu el terminalinin buton üzerindeki soket girişi RJ 11 jaklı olmalı ihtiyaç anında sökülüp takılabilmelidir.Çağrı anında hasta çağrı ünitesinde ve el çağrı butonunda sinyal led yanmalı çağrı yapılan odaya gelen hemşire iptal butonuna bastığında panodan yatak nosu silinmelidir.

-Hasta çağrı ünitesi pili yuvası özel olarak arka tarafta olmalı, pil kapağı açılarak rahatlıkla değiştirilmelidir. Pil devreye lehimli olmamalıdır.Pil değişimi için herhangi bir vida sökülmemelidir.

K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Metin Kutusu: TALEP NO: TALEP ADI : TALEP TARİHİ : TALEP YERİ : TEKNİK ŞAR6562

(6562)TEKNİK SERVİS İHTİYACINA 3 KALEM YEDEK PARÇALAR GRUBU / 150.13 ALIMI [DÖNER SERMAYE]

09.12.2019 TEKNİK SERVİS

NAME

Hasta çağrı ünitesi anteni devre ile bütünleşik olmalı herhangi bir sarmal tel,kablo vs kullanılmamalıdır.

-Hasta çağrı ünitesi pili 3v.lityum pil ile çalışır olmalı.Temini kolay ve ekonomik olmalı ve en az üç yıl ömrü olmalıdır.

-Hijyenik açıdan membran etiket olmamalıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hasta El seti Çağrı Ünitesi : (OPSİYONEL)

-Kablolu el terminali ,hasta yatakbaşı ünitesine rj45 tipi soket ile bağlanmalı,

-Kolayca takılıp sökülmeli ve çekmelere karşı kilit sistemli olmalıdır.

-Terminal üzerinde çağrı butonu kırmızı büyük renkte ve hemşire simgeli olmalıdır.

-Hasta yatak başı ile arasındaki kablo spiral olmalıdır.

-Darbelere ve düşmelere karşı dayanıklı bir yapıda ve pediatrik hastaların bile kavrayabileceği yapıda olmalıdır.

WC-Banyo Çağrı Ünitesi:

-Hasta WC banyo çağrı ünitesi rutubetli alanlarda kullanıma uygun yapıda olmalı, nemden etkilenmemeli çalışmada ise ipin çekilmesiyle çağrı sinyali üreterek hemşire panosunda ''ACIL'' harf ve rakam olarak panelde görülmeli ve 10 sn den sonra ip tekrar çekildiğinde çağrı iptal etme özellikli olmalıdır.

-Darbelere ve çarpmalara karşı dayanııklı ABS plastik malzemeden üretilmiş olmalı ip boyu 120 cm. olmalıdır.

-Çağrı ipi elektronik devre kartına özel olarak yapılmış aparata bağlanmalı , ip çağrı butonu üzerinde ve yapıştırıcı ile tutturulmamalıdır.Çağrı ipi el tutamağına bağlanabilir özelikte olmalıdır.El tutamağı ABS plastikten olmalıdır.

-Pil devreye lehimli olmamalıdır.

-Ünite kenarları yuvarlatılmış olmalı ve sıva üstü özel kutusuna takılmalıdır.

-Hasta çağrı ünitesi anteni devre ile bütünleşik olmalı herhangi bir sarmal tel,kablo vs kullanılmamalıdır.

-Hasta WC banyo çağrı ünitesi 3v lityum pil ile çalışır olmalı.Temini kolay ve ekonomik olmalı ve en az üç yıl ömrü olmalıdır.

-Cihaz üzerinde en az 3 farklı dilde ACİL ÇAGRI ibaresi yazmalıdır.

-Cihaz üzerinde içine su girmesine sebep olacak bir buton bulunmamalıdır.

-Hijyenik açıdan membran etiket olmamalıdır.

Kablosuz Aktarıcı Cihaz:

-Kablosuz aktarıcı, KET (Kısa Mesafe Telsiz) yönetmeliğinde tanımlanan SBT (Sanayi Bilimsel Tıbbi) bandında çalışacaktır.

-Aktarıcılardan yapılan mesaj yayını uluslararası standart iletişim protokolü olan POCSAG stantardı kullanılarak yapılmalıdır.

-Kablosuz aktarıcılar herhangi bir veri kablolaması yapısına ihtiyaç duymadan birbirleri ile haberleşebilmelidir. Aktarıcılar kullanılarak çekim alanı olmayan noktaya yakın çekim alanı sınırına aktarıcı yerleştirilerek çekim alanı basitçe genişletilebilmelidir.

-Üzerindeki ledin farklı renklerde yanması ile rf sinyalin ulaşma seviyesi takip edilmelidir.

Not:Sisteme ait çağrı prizleri hasta yatak başı olan yerlerde hasta başı ünitelerine yer açılıp montajı yapılacaktır.Hasta başında priz için yer açılamıyorsa sıva üstü kutulara montajı yapılacaktır.

ADETLER:

Hemşire Çağrı Paneli    2 adet

Hasta Yatakbaşı Çağrı Ünitesi :34 adet Hasta El seti Çağrı Ünitesi : 34 adet WC-Banyo Çağrı Ünitesi: 4 adet

1. KOMİSYON ÜYESİ            2. KOMİSYON ÜYESİ             3. KOMİSYON ÜYESİ          4. KOMİSYON ÜYESİ            5. KOMİSYON ÜYESİ

İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)