İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Tıbbı Sarf Malzeme Alımı

İhale No 1762390
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Bursa
İşin İli Bursa
Yayın Tarihi 11 Aralık 2018
İhale Tarihi 13 Aralık 2018 12:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

 

 

Siparişi Veren

: IL SAĞLIK MUDURLUGU Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Yetkili Adı Soyadı

: Nagihan ADIGUZEL (Satmalma Memuru)

Telefon

: 0(224) 294 44 62

Faks & Email

: 0(224) 366 63 93 - sevketyilmazsatinalma@gmail.com

Tedarikçi Firma

 

Firma Tel & Faks & E Posta

 

Yetkili Adı Soyadı

 

 

Sayın...........................................................................................................................................................

Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıdaki ürünlerle ilgili fiyat ve teslim şartları ile ilgili teklifinizi göndermenizi rica ederim.

MARKA / UBB /SUT KODU YAZILACAKTIR...

Sıra

Marka

Model

Malzemenin Adı

Miktar

Birim

Birim

Fiyat

Toplam

Fiyat

Teslim

Tarihi

1

 

ASPİRİN DİRENCİ

150

TEST

 

 

 

2

 

P2Y12 DİRENCİ

150

TEST

 

 

 

TOPLAM FİYAT :

 

 

 

ÖDEME ŞEKLİ (VADE)

:Bursa 11 Sağlık Müdürlüğü Muhasebe Birimince ödeme yapılacaktır.

NAKLİYE VE DEPOYA TAŞIMA

: Üretici Firmaya Aittir.

SEVK ADRESİ

: Mimar Sinan Mah. Emniyet Cad. Yıldırım/BURSA

DİĞER İSTEKLER / ŞARTLAR

Teklifler 13/12/2018 tarihi, saat 12:00:00 kadar verilmiş

olmalıdır. SON TEKLİF SAATİNDEN SONRA VERİLEN TEKLİFLER DİKKATE ALINMAYACAKTIR!

MAL TESLİM TARİHİ

 

NOT

 

LÜTFEN KDV HARİÇ FİYATLARINIZI BELİRTİNİZ!

Teknik Şartname Ektedir!

TEKLİFLERİNİZİ BU FORM ÜZERİNDE DÜZENLEYEREK TESLİM EDİNİZ! AYRI BİR FORM

DÜZENLEMEYİNİZ!

 

Teklif İsteyen Görevli (İsim,İmza,Kaşe)

Tedarikçi Firma Onayı (İsim,İmzarKaşe)

Nagihan ADIGÜZEL Satmalma Memuru

 

Teklifin Değerlendirilmesi (Bu bölüm Satmalma Servisi tarafından doldurulacaktır)

Uygun Uygun Değil

 

S

F.23.002.01

 

JşL

/

T.C.

( "€ J

BURSA VALİLİĞİ

 

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

'

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ

KamU f £J»9öi

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi

 

İNVİTRO İLAÇ DUYARLILIĞI (ASPİRİN /P2Y12 DİRENÇ TESTİ)

TEKNİK ŞARTNAMESİ

A- KONU: Aşağıda Bursa İli, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma hastanesi laboratuvarlarında İNVİTRO İLAÇ DUYARLILIĞI (ASPİRİN /P2Y12 DİRENÇ TESTİ) testlerini çalışmak amacıyla gerekli kit, reaktifler ve ilgili sarflar ile bu kit ve reaktiflerle birlikte ücretsiz olarak verilmesi gereken cihazlara ilişkin şartlar belirtilmiştir. İhale süreci 3 (ÜÇ) ay için planlanmıştır.

B-CİHAZLARDA KULLANILACAK REAKTİFLERİN ÖZELLİKLERİ VE MİKTARLARI

B.1. Yaklaşık 3 aylık süre için kullanılacağı düşünülen test sayısı150 (yüzelli) adettir.

Firma bu sayıda test örneğini çalışılabilecek miktarda kiti temin etmekle yükümlüdür.

B.2-

Sut kodu

Test adı

sayı

904840

invitro ilaç duyarlılığı(her bir ilaç için)

150 (yüzelli) aspirin direnci 150 (yüzelli) P2Y12 direnci

 

Toplam

300 test

 

B.3- Yukarıda belirtilen parametreyi çalışmak üzere; şartnamenin C maddesinde bildirilen özelliklere uygun cihazlar ihalenin onaylandığı tarihten itibaren belirtilen hasta sayısı çalışılana kadar, hiçbir ön koşul ve kısıtlama getirmeksizin her türlü sarf malzemesi, bakım ve eğitim ücretsiz verilmek kaydı ile laboratuarın kullanımına verilecektir.

B.4. Teklif edilecek kitler, birlikte teklif edilen cihazla tam uyumlu kullanılabilmelidir.

B.5. Teklif edilecek kitlerin test sayısı, rapor edilebilir hasta sayısı kadar test olarak hesap edilecektir ve hasta sayısı belirlenirken LBYS'e kaydedilecektir, sonucu onaylanmış LBYS de mevcut hasta sayısı esas alınacaktır. Testlerde % 100 verimlilik aranacak ve telafisi talep edilecektir.

B.6. İhalede teklif edilen reaktifler barkod etiketli olmalı ve tüm reaktifler orijinal ambalajında olmalıdır. Reaktif ve kitlerin liyofilize olanlarında sulandırıcı solüsyonları varsa orijinal ambalajında verilecektir. -                    j j

^ M

,/> i - \

Jf

T.C.

 

BURSA VALİLİĞİ

 

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

 

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ

Kîssrs» kiVSRs î&8§(

GenaS »«ikrahîîİSjğî

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi

 

B.7 Kitlerin üzerindeki etikette son kullanma tarihi, seri / lot numarası ve saklama koşulları belirtilmiş olmalıdır. Sonkullanma tarihi dolmadığı halde bozulan ve hatalı sonuç veren kitler yenisi ile değiştirilecektir.

B.       8. Yükleniciler ilgili laboratuvar hizmetini sunarken T.C. Sağlık Bakanlığı ve TKHK tarafından yayınlanan her türlü Kalite Standartları gereklerini, hastane yerinde değerlendirme ve verimlilikkriterlerini güncel hali ile yapmakla yükümlüdür.

B.     9 Yükleniciler, idarenin belirlediği kritik stok miktarı olan bir (1) aylık kit ve sarf malzemesini idarenin göstereceği depolarda bulundurmak zorundadır. Kitlerin miyadları aksi belirtilmediği takdirde en az üç (3) ay olmalıdır.

B.        10 Kalibrasyon yapma sıklığını laboratuvar belirler. Yüklenici her laboratuvara ilgili laboratuvar uzmanlarının istediği miktarda kalibratör materyalini sağlamakla yükümlüdür.

B.           11 Yükleniciler; kitlerle birlikte kullanılacak cihaza uygun; yazıcı kağıtları, yazıcı kartuşları, yazıcı şeritleri, LBYS'ye bağlı yazıcılarda kullanılmak üzere A4 kağıdı, sürekli form, barkod etiketi, toner ve yukarıda sayılanlardan başka adı geçsin ya da geçmesin cihazın kullanımı ve sonuç verilmesi için ihtiyaç duyulan her türlü sarf malzemesini ücretsiz olarak laboratuvarın istediği periyodlarda ve miktarlarda sağlamalıdır.

B.           12 Yükleniciler tekliflerinde kitlerin hangi prensiple çalıştığını, kutu test sayılarını, stabilitelerini, kalibrasyon sıklığını, her bir kalibrasyonda harcanan test sayılarını, her bir parametrenin ölçüm sınırını, üretici isimlerini, üretim yerlerini ve % CV değerlerini gösteren bir tabloyu, önerilen kitlerin orijinal insertleri ile birlikte CD ortamında sözleşme aşamasında laboratuvar idaresine teslim edeceklerdir.

B.        13 Yükleniciler sözleşme aşamasında, ürünlerine ait Malzeme Güvenlik Bilgi Formunu (MSDS) laboratuvar idaresine teslim edeceklerdir.

B.         14 Kitler ve sarflar "Vücut Dışında kullanılan Tıbbi Tanı Ürünleri Yönetmeliği”'ne uygun olarak üretilmiş veya ithal edilmiş olmalıdır. Teklif edilen kitlerin ve cihazların UBB kaydı olmalıdır.

B.        15 Toplam bedeli geçmemek üzere kitler arasında değişim yapılabilir.

/

T.C.

i J

BURSA VALİLİĞİ

 

IL SAĞLIK MUDURLUGU

 

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ

Sı* s» KssrtRi ManiaroMNS

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi

 

C-KİTLE BİRLİKTE VERİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

C.       1. Cihaz tüm trombosit agregasyon testlerini (ADP, PGE1,TRAP, araşidonik asit) çaiışabilmelidir.

C.       2. Test clopidogrel tedavisi gören ve acil ameliyata alınacak hastalarda clopidogreli kesmeden platelet inhibisyon yüzdesini ve ya agregasyon eğrisi ile birlikte AUC değerini ölçebilme özeliğine sahip olmalıdır.

Test sonuçları P2Y12 için sonucu BASE (Temel Değer, Hastanın ilaç kullanmadan önceki agregasyon düzeyi) , PRU (P2Y12 Reaction Unit) veya % inhibisyon olarak kantitatif olarak verebilmelidir.

Clopidogrel testi için her bir testte ADP, PGE1 ,TRAP agonist maddeleri bulunmalıdır veya clopidogrel test sayısı kadar ADP,PGE1 ve TRAP kitini vermelidir.

C.   3. Cihazın okuma yöntemi; türbüdimetrik veya impedans veya kemilüminesans yöntem olmalıdır. Test direk olarak pirimer tüpten çalışılmalı, pipetleme basamakları olmamalıdır.

C.        4. Numune olarak vakumlu sitratli tüplere alınmış tam kan veya plazma numunesi veya hirudin içeren kan tüpleri kullanılmalıdır. Tüpler diğer sarf malzemelerle birlikte yüklenici tarafından karşılanmalıdır.

C.                  5-Test sonuçları ARU (aspirin resistance unit) veya AUC ve agregasyon olarak verilmelidir. Testin uygulama protokolü bulunmalıdır ve testin sonucuna göre aspirin, clopidogrel doz ayarı yapılabilmeli ilaca cevap ve kanama risk belgeleri ile ilgili cut off değerleri olmalıdır.

C.                     6-Cihaz hasta bazında sonuçları saklayabilme özelliğine sahip olmalıdır. İstenildiğinde ekrandan veya printer'dan sonuç alınabilmelidir.

C.                    7-Teklif edilen cihazda örnek ve reaktifler pipetlendikten sonra veya kitler cihaza yerleştirildikten sonra sonuçlar çıkana kadar kullanıcı müdahalesine gerek duyulmamalıdır.

C.                     8-Pozitif ve negatif kontrol sağlanmalıdır.

/ !

T.C.

( -4 J

BURSA VALİLİĞİ

nlı,—jr

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

 

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ

K&* k«t*us i-fcs’ Ö¥S$}İ 5t&KSh83jjjS

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi

 

D- CİHAZLARIN KURULUMU

D.       1.  Cihazlar üretici firma veya distribütör firmanın teknik elemanları tarafından Sözleşmeden itibaren, en geç 30 gün içerisinde ücretsiz olarak, kalibrasyonları ve rutin denemeleri yapılmış, işler vaziyette teslim edilecektir.

E-EĞİTİM

E.       1.  Cihazların eğitimi, bir imalatçı yüklenici ve bir müteahhit yüklenici sertifikalı teknik elemanları tarafından, ilgili uzmanın uygun gördüğü süre ve sayıdaki elemana hastane içinde verilecektir. Eğitim süresi boyunca kullanılacak her türlü kit ve sarf malzemesi orjinal imalatçı yüklenici üretimi olacak ve bunlar için ücret talep edilmeyecektir.

E.       2.  Laboratuvar sorumlusu ihale süresi içinde cihaz kullanıcısının değişmesi halinde eğitimin tekrarlanmasını talep edebilir. Yükleniciler bu eğitimi ücretsiz olarak verecektir. Eğitim süresi laboratuvar sorumluları tarafından belirlenecektir. Yükleniciler, eğitim tamamladıktan sonra eğitim alan personele eğitim belgesi vereceklerdir. Laboratuvar uzmanının gerekli gördüğü durumlarda eğitim tekrarlanmalıdır.

F-GARANTİ VE TEKNİK SERVİS

F.      1.  Türkiye yetkili satıcısı tarafından idareye hitaben yazılmış,

a- Cihazların üretim ve montaj hatalarına karşı en az sözleşme bitiş tüm periyodik bakımlarının yapılacağı ve kesintisiz işlerliğinin sağlanması için periyodik replasmanı gereken parçalar ve herhangi bir arıza halinde (kullanım veya periyodik bakım sırasında veya herhangi bir başka nedenle operatörün sebep olduğu hataların yol açacağı arızalar dahil) gerekli orjinal yedek parça temini dahil her türlü teknik destek hizmetinin ücretsiz olarak verileceğine dair belge dosyada bulunacaktır.

F.2. CİHAZLARLA İLGİLİ HÜKÜMLER

a.  Cihazlar 220/380 V ve 50 Hz'e uygun olacak şekilde ve şebeke gerilimindeki değişimleri +/- %10 kompanse edebilecek kapasitede olmalıdır.

b.  Cihazlar, kendi iş listesinde belirtilen tetkiklerin tamamını yapabilecek kalite ve özelliğe sahip olmalıdır. Her cihaz için bir yönetim dosyası oluşturulacak ve bu dosyada cihaz kullanım kılavuzu ve CD'fei, test veya cihaza ait kalibrasyon kayıtları, kalite kontrol sonardan, cihaz bakım formları, arıza bildirim formları, yüklenici iletişim bilgileri, kullanıcı

*

/

T.C.

t ^ i

BURSA VALİLİĞİ

V /

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

 

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ

Sftsfsa KattKs {■fcs'.î.'s-Jv-Kjı* îîy&Cji

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi

 

eğitim sertifikaları yazılı veya elektronik ortamda bulunmalıdır, d. LBYS bağlantısı olmayan ya da tek yönlü LBYS bağlantısı olan cihazlar da dahil olmak üzere tüm sistemlere kullanıcının teknisyen onayı yapabileceği barkod Okuyucusu ve bilgisayar verilmelidir.

F.3. Cihazlarda kullanılan her türlü kit, periyodik replasmanı gereken parça ve sistemler için gerekli diğer sarf malzemeleri (yıkama solüsyonu, kalibratör, QC materyali, örnek kapları, vb) iki aylık ihtiyaçlar şeklinde depolarda bulundurulacaktır. İstenen malzemenin opsiyon süresinde teslim edilememesi ve cihazın yukarıda adı geçen herhangi bir malzeme eksikliği nedeniyle hizmetin aksaması halinde veya kitlerle elde edilen sonuçların tatmin edici olmaması halinde laboratuvar sorumlusu, kitlerin veya bu malzemelerin yerine başka marka kiti yüklenicilerden isteme hakkina sahiptir.

F.      4. Sağlık Bakanlığının Tedavi Hizmetleri ile ilgili Mal ve Hizmet Alım İşlemleri konulu genelgesine göre hizmet satın alımına karar verilen tetkik ve tedavi maksadıyla kullanılan tıbbi cihazlar 10 yaşından büyük olmayacaktır. Bu cihazların yaşları, imalat tarihi ve seri numarası muayene kabul aşamasında belgelendirilecektir.

F.      5. Yüklenici arıza halinde bildirimi müteakip 2 saat içinde müdahale edecektir. Yükleniciler, cihaza 8 saat içerisindeişlerlik sağlayacak, onarılamayan cihazı (laboratuvarda yedeği olmayan) en geç 72 saat içinde ayni özellikleri taşıyan başka bir cihazla değiştirecektir. Bu zaman aralığı içinde laboratuvarda çalışılamayan tüm testlerin başka bir hastane laboratuvarında çalışılmasını sağlayacaktır. En geç 10 gün içinde onarım tamamlanmalıdır. Aksi takdirde yüklenicilaboratuvara aynı kapasitede yeni bir cihaz kurmalıdır.

F.      6. Herhangi bir nedenle cihazların efektif çalışmaması ve hatalı sonuçlar vermesi ve yıl içinde cihazın sürekli arızalı kaldığıgün sayısının beşi geçmesi, aynı arızanın bir ay içinde üç, yılda beş defadan fazla tekrar etmesi halinde herhangi bir ön koşul ileri sürülmeksizin mevzu bahis cihaz, yükleniciler tarafından yenisiyle değiştirilmelidir.

F.      7. Gerek periyodik bakım gerekse arıza nedeni ile teknik servis geldiğinde laboratuvardan ayrılmadan önce teknik servis raporu hazırlamalı, bu teknik servis raporunu birimden sorumlu uzmana imzalattıktan sonra bir nüshasını sorumlu

 

 

 

 

JşL

/' ^

T.C.

i i

BURSA VALİLİĞİ

 

IL SAĞLIK MUDURLUGU

 

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ

î&ifsaa tol!.! fövSgf İŞttiyA

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi

 

F.      8.  Yükleniciler, görevli teknik elemanın ve aplikasyon uzmanının kimlik bilgilerini, sertifikalarını ve eğitim durumlarını, gösterir belgelerini sözleşme aşamasında vermelidir.

G-KABUL VE MUAYENE

G.                         1.Cihazın    muayene ve kabulü hastanemiz Kontrol Teşkilatı ve Muayene Kabul komisyonu tarafından yapılacaktır.

G.       2. Muayene sırasında yüklenici yetkilileri mutlaka bulunacak ve muayene heyeti kabulde; cihazların ve kitlerin şartnameye uygunluğunun kontrolü yanında gerek duyarsa kitlerin ve cihazın kalite açısından performansını test

edebilir.

G.       3. Muayene heyetine aşağıda yazılan belgeler veriliş sırası ile bir dosya içinde iki nüsha halinde sunulmalıdır.

•  Cihazları üzerinde üretim tarihini gösteren orijinal fabrika çıkış etiketi olmalı veya bunu belgelendirmelidir.

•  Cihazların orijinal kullanım kitapçığı ve eksiksiz Türkçe tercümesi,

•  Ariza halinde başvurulacak telefon, faks, çağrı, cep telefonu numaraları

G.       4. Bu şartnamede belirtilmeyen hükümler konusunda idari şartname hükümleri geçerlidir.


 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)