İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Tıbbı Sarf Malzeme Alımı

İhale No 1744781
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Kırşehir
İşin İli Kırşehir
Yayın Tarihi 19 Kasım 2018
İhale Tarihi 20 Kasım 2018 09:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

 

       
 

Sayı: 75990205-869 -1734

Kona: Hizmet/Malzeme Alımı

 
 

Kırşehir

19.11.2018

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SfRA No:

U B.B. KODU

MALZEMENİN CİNSİ

Sul Kodu

MİKTARI

FİYAT

TOPLAM

FİYAT

1

 

AP2230 DİZ PRİMER FEMORAL KOMPONENT BAĞ KESEN ÇİMENTOLU COCR/TITANYUM KAPLAMASIZ

AP2230

1

ADET

 

 

2

 

AP2660 DİZ PRİMER TIBIAL KOMPONENT KENDİNDEN STEMLİ/KANATLI/VİDALI/PEGLİ/VS. MO BİLE/ROTASYON LU ÇİMENTOLU COCR/TİTANYUM KAPLAMASIZ

AP2660

1

ADET

 

 

3

 

AP2450 TIBIAL İNSERT ROTASYONLU BAĞ KESEN YÜKSEK ÇAPRAZ BAĞLI POLİETİLEN

AP2450

1

ADET

 

 

4

 

AP2750 TIBIAL KOMPONENT TIBIAL STEM-ÇİMENTOLU CoCr/TİTANYUM

AP2750

1

ADET

 

 

5

 

AP3150 KALÇA/DİZ PRİMER-REVİZYON BASINÇLI YIKAMA SİSTEMİ ANA CİHAZ SUCTION / IRRIGATION FONKSİYONLU

AP3150

1

ADET

 

 

6

 

AP2420 DİZ PRİMER PATELLAR KOMPONENT TÜM BOYLAR UHMVVPEPOLİETİLEN ALL POLLY

AP2420

1

ADET

 

 

TOPLAM

 

EKİ: TEKNİK ŞARTNAME


 

 

 

 

Metin Kutusu: . fazla kullanılan kalem içinMetin Kutusu: ında değişiklikolabilir. MalzemeNOT: Ameliyatta yukarıdaki malzemelerin kullanılması düşünülmektedir. Ancak ameliyat wnasında vakanın durumuna göre kullanılacak mal/rror suda s

 

 

 

başlangıçta teklif ettiği fî>attan fazla kullanılan malzeme udet çurmmıııı fatura cdecektir. Malzemeler Biribiri lif Bütünlük An Ettiğinden Set Halinde Alınmalıdır.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1-          Teklif Birim Fiyatları KDV Hariç ve Türk Lirası olarak verilecektir.

2-          Silinti,    kazıntı ve imca kaşe bulunmadan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

3-  Numune İstenildiği taktirde numune en kısa sürede satmalma birimine gönderilecektir.

4-        UBB     kaplamında yer atan ürünlerin tek babına UBB kaydı yeterli olmayıp, teklifi üretici/ithalatçı flnna dışında veren firmalar için , üretici veya ithalatçı tarafından UBB de alt bayii olarak tanımlanmış olması f^rekmekledir.

5- Bakanlığıma T Kil K nun 09 01.2017 tarih vc 00(136890436 sayılı yazılan gereğince .UBB kaplamındaki malzemeler için firmaların “ TIBBİ CİHAZ SATIŞ VERİ YETERLİLİK BELCELERİNİ de teklifleri ile birlikte sunmaları gerekmektedir.

6-             lstekliler  listedeki bütün kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.

7-     Siz konimi alanla ilgili tüm vergi-resim ve harçlar, kargo tasıma ve tüm ulaşım giderleri sigorta giderleri uhtesinde kalan Idşi/firmaya aittir.

8-             idaremiz    mal/hizmeti alıp almamakta veya bir kwmnı almakta serbesttir. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş savılır.

9- Değerlen d irmemiz kalem kalem, yada işin büıünlük an etmesi bakımından toplam fiyat esasına göre yapılabilecektir.

10-                Malzemeler Depo teslimidir.Depoya taşınması ile ilgili tOm taşıma v.b.giderier firmaya aittir.

11-         Teldif seren firma S.U.T.hükümleri gereğince idare tarafından işlem yapılacağını kabul etmiş sayılır.

12- Alımlar Adi ihtiyaçlarımıza yönelik olduğundan , idaremiz tarafından verilen sipariş sonrası belirtilen gön içerisinde teslimatı yapılmay an ürünler için idaremiz siparişi tek taraflı iptal etme hakkına sahiptir. Firmalar teklif vermekle bu hökmö kabul etmiş sayılır.

13-        Alım   uhtesinde kalan firma alıma ilişkin olarak düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ile SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunların SUT hükümleri doğrullutunda doğru eşleştirilmiş olmalından sorumludur. Geri ödeme kurumu barkod vc SUT kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TİTUBB kayıtlarını esas almadığından , hastanemiz idaresi bu kayıtlan esas almayacak, anılan kurumun herhangi bir surette malzeme barkod e SUT kodunun doğru eşletmediğini tespit ederek geri ödeme yapmaması halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi firmaya rücu edilerek. ödeme yapılsa bile tespit edilen zararın tamamı alım yapılan firmadan tahsil edilecektir. Firma teklif sermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

14- Son teklif verme süresi içerisinde (eslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmay acaktır.Firmalar teklif sermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

15-                               BakanlıgımızT.KH.K    Başkanlığının 27.11.2015 tarih ve 00015701269 sayılı yazılan gereğince, firmaların teklif edilen ürün Lirin satmalma tarihimiz itibariyle Sağlık Bakanlığı (S durumunun uygun olması. hastaya kullanıldığı tarihte ise MEDULA sistemine kayıtlı olnusı gerekmektedir. Bu nedenle satmalma sürecinde S.B. durumu sorgulaması kurumumuzca yapılacak olup, özellikle hastaya yönelik kullanılan malzemelerde teklif edilen barkod numarasından farklı bir barkod numarasına sahip ürünün kullanılması sonucu fatura edilen malzemelerin MEDULA sistemine kayıtlı olmadığı tespit edildiğinde, malzeme bedelleri ilgili Tırmanın ödemelerinden kesilerek ilgili hastane döner sermaye hesaplarına gelir kaydedilecektir. Firmalar kurum umuza teklif vermekle bu hükmün lamamımı kabul etmiş sayılır.

16-             Amellyat   sona erdikten sonra ameliyatta kullanılan malzemelere ait fatura ilgili firma tarafından mutlaka ameliyatın yapıldığı tarih yazılmak suretiyle kesilerek . fatura ön tarafına hasta adı soy adı, kullanılan malzemelerin adı .SUT kodu, barkod numarası yazılmalıdır. Fatura arka tarafına ise ameliyatta kullanılan malzemelere ait barkodlan eksiksiz olarak vaptştınlmalıdır. Barkod sayısı fazla olup fatura arka yüzeyine sığmadığı taktirde ise A4 ebannda boş kağıda kalan barkudlar yapıştırılarak fatura aslına iliştirilerek hastaneye en geç 7 gün içersinde teslim edilmelidir. (Eksik barkodlu faturalar teslim alınmayarak, ilgili firmaya resmi yazı ile iade edilecektir. ) Faturanın herhangi bir sebeple hastaneye geç teslim edilmesi sonucu hastanın taburcu olması durumunda . fatura bedeli SGKya fatura edilemez ise süz konusu fatura bedeli ilgili firmaya ödenmeyerek, hastane döner sermaye hesaplarına gelir olarak kaydeslilccektir. Firma iş bu alım için teklif sermekle bu hükmü kabul etmiş savılır. Alım uhlesiode kalan firma alıma konu olan malzeme yada malzemeleri kullandırdıktan sonra kullandırdığı malzemelere ait faturasını kesmez, yada kestiği halde idaremize belirtilen sürt içerisinde 7 gün (Yedi Gün) leslim etmez, yada faturası kargo, posta v.b. dağıtımda kaybolur be bu durumla İdaremizin herhangi bir mesuliyeti olmayacağı gibi, belirtilen zamanda idaremize teslim edilmeyen fatura bedelleri İle ilgilide firma idaremizden herhangi bir hak yada alacak talep etmeyecektir. Bu konuda herhangi bir hukuki hak yada alacak talebinde bulunmayacağımda iş bu alıma iştirak etmekle kabul etmiş sayılır.

• TEKNİK ŞARTNAME TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ.İMZA VE KAŞE :

 

High croslinked Insertli Kısıtlı Mobil Bağ Kesen Total Diz Protezi

AP2230

Cementli Bağ Kesen Femoral Companent

1

AP2660

Cementli Mobile Tıbial Companent

1

AP2450

Mobile Bağ Kesen High Crosslinked Insert

1

AP2750

Tıbial Uzatma

1

AP3150

Yıkama

1

AP2420

Patellar Companent

1

 

1.      Sistem hareketli platform/mobile bearing özelliğine sahip olmalıdır.

2.       Femoral companent titanyum veya CrCo maddelerinden üretilmiş olmalıdır.

3.       Femoral companent çıkıntı yapmayı önlemek ve küçük profil sağlamak amacıyla medio-lateral olarak dar anterior kenar dizayna sahip olmalıdır.

4.       Femoral companentler anatomik yapıya sahip olup sağ ve sol olarak ayrılmalıdır. Bağ kesen ve bağ koruyan seçeneklere sahip olmalıdır.

5.       Femoral companentin ınsert üzerindeki rotasyonunu önlemek için her iki kondilinde peg olmalıdır. Anterior kesim, posterior kesim, anterior champer, posterior champer ve distal kesim olmak üzere beş kesi tek bir guide yapılabilmelidir.

6.       Femoral companentin üst yüzeyinde patellar companentin hareketi için kanal bulunmalıdır.

7.       Femoral companent ML ölçüsü 9 boy olmalıdır.

8.       Femoral companent distal keşişinde sistem 0 ile 9 derece valgus açısı arasında herhangi biri seçilebilmelidir.

9.       Femoral companentin anterioru patellar tendonunun ağrılarını minimize edecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır.

10.   Femoral companentin condilleri arası açık olup, bağ kesen femoral komponentlerde 2 kondil arası açık ve kondilleri birbirine bağlayıcı bir parça olmalıdır.

11.   Femoral keşide revizyon sistemlerinde görülen intercondylar noch blok halinde çıkmamalıdır.

12.   Femoral kesi gaydı 3 derece dış rotasyon verilebilmelidir.

13.   Çimentolu femoral companentlerin iç yüzeyi kaba kumla kumlanmış olmalıdır. Dış yüzeyi parlatılmış olmalıdır.

14.   Tıbial companent universal olmalıdır ve ML ölçüsü 9 boy seçeneği bulunmalıdır.

15.   Tıbial companent titanyum veya CrCo malzemelerinden üretilmiş olmalıdır. Çimentolu kullanıma uygun olmak üzere alt kısmı kaba kumla kaplanmış olup, dış yüzeyi parlatılmış olmalıdır.

16.   Tıbial companentler sınırlı yada sınırsız rotasyon özelliğine sahip olup, sınırlı rotasyon sistemlerinde ınsertin rotasyonunun sınırlandırılması için rotasyon çıkıntısı mevcut olmalıdır.

17.   Tıbial kesi bloğunda sağ ve sol ayrımı olmalı ve kesi ıntramedullar yada ekstramedullar yapılabilmelidir.

18.   Tıbial slop ayarı 0 ile 9 arasında yapılabilmelidir.

19.   Femoral companentin ınsert üzerindeki aşındırma etkisini minimuma indinnek için tıbial ınsert yüksek molekül ağırlıklı polyethylene UHMWPE tekniği kullanılarak üretilmiş olmalıdır.

20.    Tıbial ınsertin deep dish dizayna sahip seçeneği de olmalıdır ve sınırlı yada sınırsız rotasyon özelliğine sahip olmalıdır.

21.    Tıbial ınsert 7 derece posterior slopa sahip olmalıdır.

22.    Tıbial ınsert en az 8 mm den başlayarak en az 7 farklı kalınlığa sahip olmalıdır.

23.    Tıbial ınsertin konveks-konkav uygunluk özelliği en iyi şekilde her derecede fleksiyonda tıbial-femoral artikulasyonda stabiliteyi sağlamalıdır.

24.    Tıbial companente gerektiğinde stem uzatması takılabilmelidir. Uzatma stemleri 2 değişik boyda ve 3 farklı kalınlıkta olmalıdır.

25.    Tıbial companente defektli olgularda kullanılmak üzere takılabilen wedgeler titanyumdan imal edilmiş 0 ile 5 arasında herhangi iki farklı kalınlığa sahip olmalıdır.

26.    Patella 3 pegli ve tek pegli seçeneklere sahip olmalı ve 3 pegli seçeneği 5 farklı kalınlığa sahip olmalıdır.

27.    Tüm sarf malzemeler gama sterilizasyonu yapılmış, üzerinde sterilizasyon tarihi, üretim, son kullanma tarihi ve ürüne ait özelliklerin yer aldığı çift kat vakumlu ambalaj içerisinde olmalı ve raf ömrü en az 5 yıl olmalıdır.


 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)