İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Tıbbı Sarf Malzeme Alımı

İhale No 1709888
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Kahramanmaraş
İşin İli Kahramanmaraş
Yayın Tarihi 3 Ekim 2018
İhale Tarihi 5 Ekim 2018 18:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

T.C. K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DÖNERSERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

Metin Kutusu: Talep No: Talep Adı:Sayfa : 1 /1

5179

TIBBI MİKROBİYOLOJİ ANABILIM DALI İHTİYACINA 1 KALEM LABORATUVAR MALZEMELERİ / 150.03.04 ALIMI [DÖNER SERMAYE]

Sayın, Firma Yetkilisi

Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda ismi ve miktarı belirtilen cihazlar/ malzemeler satın alınacaktır. Ekteki şartnameye uymak kaydıyla son teklif veya yaklaşık maliyet (sadece Doğrudan Temin alımları için Son Teklifinizi belirtiniz.) oluşturmak amacıyla proforma talep etmekteyiz. Satınalma sürecinde kullanabileceğimiz proforma faturayı firma kaşesi ve yetkili imzasıyla birlikte mail (ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr), faks yoluyla (344 3004061) veya kargo ile gönderilmesi hususunda; Gereğini Rica ederim.

 

           
 

Adı Soyadı veya Ünvanı: Adresi

Telefon - Fax No. : E-Mail:

Firma Tanımlayıcı No

 
 

Teklif Veren Firma veya kişinin

 
     
 
 
 

 

 

 

 


A

B

Sıra No

Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması

Birimi

Miktarı

Teklif Edilen Birim Fiyat

Teklif Edilen Birim Toplam Fiyat

SUT Kodu

UBB Kodu

1

CRP-C REACTIVE PROTEIN (DADE BEHRING)

Test

15000,00

 

 

 

 

TOPLAM :

15000,00

 

 

 

                 

 

Metin Kutusu: Hastane Müdürü Ömer ARICIFirma Adı- Soyadı / Ticaret unvanı Kaşe ve İmza

Açıklamalar: 1-    Ürün fiyatı ile birlikte TIBBİ SARF MALZEMESİ için Sağlık Bakanlığı onaylı ürün kodlarının da verilmesi gerekmektedir.

2-  Teklif edilen ürünün markasının ve fiyatının geçerlilik süresi belirtilmelidir.

3-  Teknik Şartnameye uygun olarak teklif verilmelidir. Uygun olmadığı durumlarda ayrıca uygunsuzluğun nedeni bildirilmelidir.

4-  İlgili alımları http://onlinehastane.ksu.edu.tr/HbysWeb/ESatinAlma/Sonuclanmamislar.aspx adresinden takip edebilirsiniz.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Avşar Mah.                                Tel :0(344) 300 34 34

Batı Çevreyolu Blv. No: 251/A 46040 - Onikişubat/Kahramanmaraş

v J                                                                    9                                   9                                                                    Faks : 0(344) 300 40 61

E-Posta :ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr

T.C. K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Sayfa : 1 /1

Metin Kutusu: TALEP NO: TALEP ADI :
TALEP TARİHİ : TALEP YERİ :
5179

TIBBI MİKROBİYOLOJİ ANABILIM DALI İHTİYACINA 1 KALEM LABORATUVAR MALZEMELERİ / 150.03.04 ALIMI [DÖNER SERMAYE]

26.09.2018

MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI TEKNİK ŞARTNAME

1       CRP-C REACTIVE PROTEIN (DADE BEHRING)                  15000 Test

F. GEREKLİ KİTLER VE KİTLER BİTİNCEYE KADAR KULLANILACAK OLAN TAM OTOMATİK NEFELOMETRE CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-GENEL ŞARTLAR:

1-                      Ürünlerin son kullanma tarihleri; ürünün tesliminden itibaren en az 1 (bir) yıl miad’lı olmalıdır.

2-                     İstekliler    ve isteklilerin teklif ettiği ürünlerin TITUBB kayıt / bildirim işlemini tamamlamış olmalıdır.Teklif veren istekliler teklif edilen ürünler / cihazların T:C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (UBB) tarafından onaylanmış bulunan ürün numarasını ihale sıra numarası belirtilerek yazılı olarak teklifleriyle birlikte vereceklerdir.UBB tarafından onaylanmayan ürünlerin alımı yapılmayacaktır.Ancak, teklif veren firmaların UBB kaydı zorunlu olmayan ürün ve cihazlara yönelik yazılı beyan ( taahhütname) vereceklerdir.

3-                    Firmalar  tekliflerini birim fiyat üzerinden kalem bazında vereceklerdir.

4-                       Ürünlerin orijinal prospektüslerinden birer adet teklifle birlikte verilecektir.

5-               Teklif     karara bağlandıktan sonra ürünler orijinal ambalajında ve ambalajı açılmamış şekilde, uygun sıcaklık koşullarında (soğuk zincir kurallarına uygun olarak), en geç 15 (onbeş) gün içinde teslim edilecektir.

6-                    Ürünler,  ilgili bölümün talep etmesi durumunda firmaya haber vermek suretiyle, firma tarafından uzun miyadlılarla değiştirilecektir.

7-              Satın alınan ürünlerin belirtilen kullanma süresi içinde stabilite yönünden bir bozulma olduğu rapor ile tespit edildiğinde kullanımı uygun olmayan ürün firma tarafından aynı miktarda, farklı seriden ve şartnameye uygun ürünler ile 1 (bir) ay içinde değiştirilecektir.

8-                         Tekliflerin   verilmesi ve değerlendirilmesi sırasında ürünlerin laboratuarımızda denenmesi istenebileceğinden test, kontrol ve muayenelerde kullanılarak sarf edilecek malzeme firma tarafından ücretsiz sağlanacaktır.

9-                   Ürünler   kalibre edilmiş olmalıdır.

10-                     Çalışılan     test sayıları otomasyona girip de fatura edilen test sayısı üzerinden hesap edilecektir. Ödemeye esas tutar fatura edilen test sayısı olacaktır. Firma bunu göz önüne alarak kit takibini yapacaktır.

11-                  Gerekli   görüldüğünde ihtiyaç fazlası olup kullanılamayacak kitler ihtiyaç duyulan kitlerle ihale birim fiyatları dikkate alınarak değiştirilebilecektir.

12-  Labotaruvarın, teklif edilen kalemlerin her biri için yılda en az bir kez olmak üzere uluslararası kabul görmüş bir dış kalite kontrol programına üyeliği sağlanmalıdır

2. KİT VEYA CİHAZIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1-              Cihaz çalışma metodu olarak fiksed time yani ( sabit zaman ), End point, VL integral metodlarını kullanmalıdır.

2-                   Cihazın   saatteki nominal hızı en az 140 test, tiplerine göre ise ortalama hızı 120 testin altına düşmemelidir.

3-               Cihaz okuma, inkübasyon, reaktif ve numune ( serum, plazma, bos, idrar ) pipetlemelerini makine üzerinde kullanıcının programlaması ile herhangi bir ek müdahale olmadan otomatik olarak yapabilmelidir.

4-                 Cihaza    numune, ( serum, plazma, bos, idrar ) ve reaktif konulduktan sonra inkübasyon, reaktif ve numune pipetlemeleri ve okumaları otomatik olarak yapabilmelidir.

5-                   Cihazın   ölçüm metodu antijen antikor kompleksi yoğunluğunun artması ile ışığın normalden dağılımının cihaz tarafından otomatikman ölçülmesi; yani nefolometrik yöntem olmalıdır.

6-                   Cihazın   optik kalibrasyon gerektirmemelidir. Cihaz tüm dilüsyonları kendisi yapmalıdır. Optimal dilüsyonla sonuç alınmayan durumlarda herhangi bir komut verilmesini gerek olmaksızın otomatik olarak 1/1, 1/5, 1/20, 1/100, 1/400, 1/2000 dilüsyonlarını deneyerek sonuca gidebilmelidir.

7-              Cihaz standart eğrisini kendisi çizmelidir. Cihaz ayrı lotlardan en az iki eğriyi saklayabilmelidir ve istenirse bunlardan herhangi birini kullanabilmelidir.

8-              Cihaz tüm çalışmayı rapor edebilmelidir. Ayrıca isteğe bağlı olarak her hasta için tüm normal değerler, kontroller ve normal marjinin ne kadar dışında sonuç verildiğini belirten özel rapor verebilmelidir.

9-              Cihaz reaksiyon küvetleri kullanılmaz hale geldiğinde otomatik olarak değiştirme uyarısı verebilmelidir.

10-  Cihaz üzerine en az 75 adet numune konulabilmeli ve çalışabilmelidir.

11-               Cihaz üzerine konulan 35 reaktiften numune için biri veya hepsi seçilebilmelidir.

12-               Cihaz reaktif ve numuneler arasındaki kontaminasyonu önlemek için 2 ayrı proba sahip olmalıdır. Cihaz istenirse numune kabıyla, istenirse primary tüple çalışabilmelidir.

13-                   Cihazın  ayrı ayrı reaktif, numune, standart ve kontrolleri, bar-codeler sayesinde üzerine konulan malzemenin reaktif, numune, standart ve kontrol olduğunu otomatik olarak anlayabilmelidir.

14-               Cihaz kalite kontrol değerlerini saklayabilmelidir. Cihazın kendisinin bir kalite kontrol programı bulunmalıdır. Cihazda tüm parametreler aynı dilüent ve buffer ile çalışabilmelidir.

15-                    Cihazda  kullanılan test birimleri isteğe göre herhangi bir birimle değiştirilebilmelidir.

16-                    Cihazda  reaktif ve numune için seviye kontrolü olup, cihaz numune veya reaktif seviyesi azaldığında otomatik olarak uyarmalıdır.

17-           Test  sonuçları kantitatif birime dayalı sayısal değer olarak alınmalıdır.

18-                    Cihazda  hemolitik, lipemik, ikterik, serunlar problemsiz olarak çalışmalıdır.

19-                   Cihazın   kalibrasyon yöntemi multipoint ( çok noktada kalibrasyon ) olmalıdır.

20-               Cihaz ışık kaynağı, yüksek performanslı LED olmalıdır. Cihaz üzerinde çift yönlü iletişimi sağlayan RS232 çıkışı bulunmakta bu sayede host bilgisayarla haberleşebilmelidir.

21-                     Çalışılan     test sayıları otomasyona girip de fatura edilen test sayısı üzerinden hesap edilecektir. Ödemeye esas tutar fatura edilen test sayısı olacaktır. Firma bunu göz önüne alarak kit takibini yapacaktır.

22-                 Teklifi   veren firma kitlerle beraber kullanılacak cihaza uygun kitlerin çalışılması için gerekli tüm numune kaplarını, reaksiyon küvetlerini ve diğer sarf malzemelerini v.s. ücretsiz olarak kitler bitene kadar sağlayacaktır.

23-   Cihaz ile birlikte cihazı korumak ve elektrik kesintisinde en az bir saat çalıştırmak için firma tarafından sıfır güç kaynağı verilmeli ve testlerin çalışılması sırasında oluşacak arızalara en geç 24 saat içerisinde firma tarafından müdahale edilmelidir.

1. KOMİSYON ÜYESİ            2. KOMİSYON ÜYESİ             3. KOMİSYON ÜYESİ         4. KOMİSYON ÜYESİ             5. KOMİSYON ÜYESİ

İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)