İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Tıbbi Sarf Malzeme Alımı

İhale No 1537316
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Bursa
İşin İli Bursa
Yayın Tarihi 6 Şubat 2018
İhale Tarihi 8 Şubat 2018 14:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 


 

Siparişi Veren

: IL SAĞLIK MUDURLUGU Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Yetkili Adı Soyadı

 

Erdinç ADIYAMAN(Satınalma Memuru )

Telefon

 

0(224) 294 42 71

Faks

 

0(224) 366 63 93

Email

 

erdinc.adiyaman(5)saqlik.qov.tr sevketvilmazsatinalma@amal.com

Tedarikçi Firma

 

 

Firma Tel & Faks & E Posta

 

 

Yetkili Adı Soyadı

 

 

 

Sayın............................................................

Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıdaki ürünlerle ilgili fiyat ve teslim şartlan ile ilgili teklifinizi göndermenizi rica ederim.

Sıra

Marka

Model

Malzemenin Adı

Miktar

Birim

Birim

Fiyat

Toplam

Fiyat

Teslim

Tarihi

1

 

PERKUTAN NEFROLİTOTOMİ AMELİYAT MASASI

1

ADET

 

 

 

TOPLAM FİYAT :

 

 

 

TEKLİFİN GEÇERLİLİK SÜRESİ

 

ÖDEME ŞEKLİ (VADE)

: Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Muhasebe Birimince ayrıca 25/08/2017 tarihli ve 30165 sayılı resmi gazetede yayımlanan 694 sayılı KHK ile 663 sayılı Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının teşkilat ve görevleri hakkında kanun kararnamedeki değişiklikler sonucunda İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kurulacak olan Muhasebe birimince ödenecektir.

NAKLİYE

: Nakliye ve Depoya Taşıma işi Firmaya Aittir.

AMBALAJ ŞEKLİ

: Üretici Firmaya Aittir.

SEVK ADRESİ

: Mimar Sinan Mah. Emniyet Cad. Yıldırım/BURSA

DİĞER İSTEKLER / ŞARTLAR

: Teklifler 08/02/2018 tarihi, saat 14:00:00 kadar verilmiş olmalıdır. SON TEKLİF SAATİNDEN SONRA VERİLEN TEKLİFLER DİKKATE ALINMAYACAKTIR!

MAL TESLİM TARİHİ

 

NOT

 

LÜTFEN KDV HARİÇ FİYATLARINIZI BELİRTİNİZ!

 

TEKLİFLERİNİZİ BU FORM ÜZERİNDE DÜZENLEYEREK TESLİM EDİNİZ! AYRI BİR FORM

DÜZENLEMEYİNİZ!

 

Teklif isteyen Görevli (Isim,Imza,Kaşe)

Tedarikçi Firma Onayı (İsim,İmza,Kaşe)

Erdinç ADIYAMAN Satmalına Memuru

 

Teklifin Değerlendirilmesi (Bu bölüm Satmalına Servisi tarafından doldurulacaktır)

Uygun Uygun Değil

 

F.23.002.01

¥

T.C.

/

SAĞLIK BAKANLIĞI

2J

IL SAĞLIK MUDURLUGU

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ BURSA YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA

HASTANESİ

Saçjöîc Satenhğî

 

 

TEKNİK şartnamesi

PERKUTAN NEFROLİTOTOMİ AMELİYTA MASASI


 

1.      Metin Kutusu: Genel ameliyathane koşullarına uygun kullanımlı sabitlenebilen tekerlekli mobil elektro motor kontrollü ameliyat masası olmalıdır

2.      En az, genel cerrahi, jinekoloji, üroloji, travmatoloji ve ortopedi, vasküler cerrahi, kardiyak cerrahi, pediatrik cerrahi, ve beyin cerrahisi, tarafından kullanılabilmek için gerekli aksesuar çeşitleri bulunmalıdır

3.      Tekerlekli sistem, masanın ameliyathane içerisinde mobilizasyonunu sağlar özellikte olmalı ve her bir; en az her biri 150±5 mm çapında olan 4 adet tekerlekte masanın sabitlenmesini sağlayan tertibata sahip olmalıdır.

4.      Masa üst tablası, oturma bölümü, iki parçalı sırt bölümü, baş bölümü, pelvis bölümü ve 2 parçalı bacak bölümü olarak toplam 7 parçadan oluşmalıdır.

5.      Masa modüler yapıda elmalı ve farklı cerrah; uygulamalara özel ekipmanlar, kolayca takılıp sökülebilir yapıda olmalıdır

6.      Ameliyat masasımn pozisyonlandmlması elektrikli sistemle gerçekleştirilmelidir. Masanın elektrikli sistemi tamamen kapalı bir yapıya sahip olmalıdır.

7.      Masa tablasının şasesi, yapı itibarıyla röntgen çekimlerinde gölge yaratacak çapraz desteklere sahip olmamalıdır. Ameliyat masasının sırt, oturma ve/veya baş bölmeler lale kısmında röntgen kasetlerinin takılabilmesi için kaset rayları bulunmalıdır.

8.      Ameliyat masası elektriksel iletken özellikli mindere sahip olmalıdır. Minderler hastayı ağırlık destek noktalarına yapılan baskıdan ötürü rahatsız etmeyecek şekilde tasarlanmış olmalıdır. Minderler en az 90 mm kalınlığında röntgen ışınlarım geçirgen yapıda olmalı, ayrıca temizleme ve dezenfeksiyon için kolaylıkla sökülüp takılabilmelidir. Minderlerin üzerinde hiçbir şekilde dikiş bulunmamalı böylece minderlerin içerisine kan veya sıvı kaçmamalı ve minder tarafından emilmemelidir.

9.      Ameliyat masa tablasının her iki yanında aksesuarların takılmasına izin veren en az 25x10 rnm'lik aksesuar rayları bulunmalıdır. Bir aksesuarı takmak için diğerinin çıkartılmasına ihtiyaç duyulmamalıdır.

10.  Masa üst tablasının ana fonksiyonları olan:

10.1 .Yükseklik ayan,

10.2.  Trendeienburg / ters Trendelenburg,

10.3.  Sola / sağa laleraitilt,

10.4.  Bacak desteği yukarı / aşağı

10.5.  Ait sırt desteği yukarı / aşağı Fiex Refiex

10.6.  Otomatik Sıfır Pozisyonu

11.  Tüm işlemler kablolu bir el kumandası yardımı ile yapılmalı ve istenildiğinde temin edilebilecek kablosuz (infrared) kumanda ve şarj ünitesi bulunmalıdır. Aynca taşıyıcı kolon üzerine monte vaziyette bulunan ikincil kumanda ile aşağıdaki fonksiyonlar yapılabilmelidir;

11.1.  Yükseklik ayan,

11.2.  Trendelenburg / ters Trendele^öurg,

3_ Sola / sağa lafbraltilt,   ' L        d

.N


 

 

11.4.  Bacak desteği yukarı / aşağı

11.5.  Alt sırt desteği yukarı / aşağı

11.6.  Flex

11.7.  Reflex

11.8.  Otomatik sıfır Pozisyonlama

11.9.  Ters/Noraıai Maşta Pozisyonlama

12.  Kumanda üzerinde bu temel fonksiyonların yanı sıra "0" sıfır seviye pozisyonu fonksiyonu bulunmalıdır.

13.  "O" Pozisyonu tuşu (CPR pozisyonu), masanın baş bölümü hariç tüm bölümlerini zemine paralel hale getirebilmelidir.

14.  Kablolu el kumandasında tek bir butona basılarak masaya fleks ya da refleks pozisyonu verilebilmelidir. Masanın fleks pozisyonu en az 220° olmalıdır. Masanın refleks (plaj sandalyesi oturma pozisyonu: beachchair) açısı en az 140 ° olmalıdır.:

15.  Kolon üzerindeki ikinci kumanda da fonksiyon tuşlarının yanında bataryaların boş olduğu veya şarj .“dilmekte olduğunu gösteren indikatörler bulunmalıdır.

16.  İhtiyaç halinden hasta ameliyat masası üzerine ters pozisyonlandınlabilmeli ve bu durumda kolon üzerindeki ikincil kumandada ters fonksiyon tuşuna basılarak diğer fonksiyon tuşlarının ters pozisyonlamada masaya doğru kumanda etmesi sağlanmalıdır.

17.  Ameliyat masasının kızıl ötesi (kablosuz) kumanda ve ayak pedalı seçenekleri de bulunmalıdır.

18.  C kolludan maksimum faydalanılabilmesi için masa tablası hem ayak ucu yönünde nem de baş ucu yönünde, 300 mm (+/- 30) boylamsal kayma hareketine haiz olmalıdır.

19.  Ameliyat masa tablası yüksekliği elektro-mekanik veya elektro-hidrolik olarak (şilte hariç) 700 mm (700 mm ve daha aşağısı kabul edilecektir) - 1.110 mm (1100 mm ve daha üstü kabul edilecektir) arasında ayarlanabilir olmalıdır veya en az 480 mm lifting özelliği olmalıdır.

20.  Masanın Trendelenburg ayarı en az 30°, ters Trendelenburg ayarı en az 35°, sağa- sola eğim ayarları +/- 25° olmalıdır. Bu ayarların tümü elektro-mekanik olarak ayarlanabilmelidir.

21.  Ameliyat masası alt sırt bölümü elektrikli olarak en az 80° yukarı, en az 40° aşağı ayarlanabilir olmalıdır.

22.  Ameliyat masası bacak bölümü elektrikli olarak en az 50° yukarı, en az 90° aşağı ayarlanabilir olmalıdır. Sağ ve sol bacak bölümleri yatay düzlemde birbirinden 180 derece açılabilir ve yerinden çıkarılabilir yapıda olmalıdır.

23.  Ameliyat masası baş bölümü manuel olarak en az 45° aşağı ve en az 45° yukarı ayarlanabilir olmalıdır. Baş bölümü aşağı yukarı ayarlanabilir olmasımn yanında hastanın yan yatınlabilmesi için iki kademe açılı olmalıdır.

24.  Ameliyat masası uzunluğu 2.200 mm (+/'- 20 mm), genişliği kenar rayları hariç en az 530 mm, kenar rayları dahil en az580 mm olmalıdır.

25.  Ameliyat masası, ameliyat masasının elektrik kaynağına kablo ile bağlanması suretiyle veya dahili badanalardan güç almalıdır. Besleme ve şaıj voltajı 230 V AC (50 Hz.) olmalıdır. Kolon üstü kumandada, batarya şarjı bittiğinde uyaran ve bataryanın şarj edilmekte olduğunu gösteren indikatörler bulunmalıdır.

26.  Ameliyat masası hasta güvenliğini sağlamak üzere statik elektriğe karşı korunmuş olmalıdır.

27.  Masa uluslararası elektrikli medikal ekipman ve medikal ürün standartlarına uygun olmalıdır.

28.  Nefrektomi gibi lateral yaklaşım gerektiren uygulamalar sırasında, kolaylık sağlamak adına, kablolu el kumandasında tek bir butona basılarak masaya fleks ya da refleks


 

pozisyonu verilebilmelidir. Masanın fleks pozisyonu en az 220° refleks pozisyonu ise en az 140° olmalıdır. Ve bu masa pozisyonlaması sırasında, C-Kollu kullanımı mümkün olmalıdır.

29.  Ameliyat masasının taşıma kapasitesi normal hasta pozisyonunda en az 450 kg olmalıdır. Taşıma kapasitesi X4 güvenlik faktörü "EN 60601-2-46" ile test edilmiş olmalı ve üreticiden alınmış sertifika ile ihale dosyasında belgelenmelidir.

30.  Ameliyat masası sıvı temasma karşı korumalı olmalı ve bu koruma IPX4 standardında sertifikalandırılmış olmalıdır.

31.  Masa ile birlikte verilecek standart aksesuarlar;

31.1.   1 adet kablosuz el kumandası ve şaıj ünitesi

31.2.   1 adet yıkanabilir özellikte ve anti statik vücut tespit kayışı masanın

yan raylarına takılabilmesi için klempleri ile birlikte verilmelidir ve tespit kayışım masa altınsan dolandırmaya gerek olmamalıdır.

31.3.       1 adet anestezi çerçevesi masa yan raylarına takılması için gerekli olan klempleri ile birlikte verilmelidir.

31.4.    1 çift (Goepel) ayak tutucu

31.5.   1 adet en az 350 mm uzunluğunda, kenar raylar dahil en az 580mmgenişliğinde, üzerinde peri anal açıklık olan pelvis uzatma bölümü ve minderi

31.6.   1 adet drenaj toplama kabı ve tekerlekli taşıyıcı standı

32.Perkütan netrolitomi ve ürolojik endoskopik ameliyatlarda floroskopik görüntüleme cihazının kullanımına uygun olmalıdır.Bu ameliyatlarda hastaya rahat pozisyon vermeye uygun olmalı ve verilen pozisyon sonrası floroskopi cihazı ile tüm üriner sistem görüntülemesine uygun olmalıdır.(Masanm kaydırılmasına gerek olmamalıdır.


 

T.C.

Metin Kutusu: Sağlık BakanlığıMetin Kutusu: üftvsu Komu HcnAjocfcM C3ö«©) Sofc/alortg»SAĞLIK BAKANLIĞI BURSA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ S.B.Ü. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi

1. GARANTİ, TEKNİK SERVİS, YEDEK PARÇA:

1-     Sistemin tamamı en az 2 yıl garantili olacak ve bu garanti yüklenici firma ve yetkili üretici ve ithalatçı firma tarafından verilecektir. Garanti süresince, sistemin kataloglarında belirtilen sürelerde ve arıza durumlarında her türlü servis, bakım, onarım, kalibrasyon, yedek parça (batarya olan cihazlarda batarya dahil), işçilik, güncelleme ve ulaşım için hiçbir ücret talep edilmeyecektir. Kullanılacak olan yedek parçalar garanti kapsamında olacaktır. Garanti içinde cihazın bozuk olduğu süreler garanti süresine eklenecektir. Cihazlara ait bütün parçalar, yedek parça kapsamında kabul edilip 2(iki) yıl garantili olacaktır. Bütün cihazlar için garanti süresi içerisinde istisnai yedek parça/ kapsam dışı yedek parça değişimi gibi ücretli yedek parça değişimi kabul edilmeyecek olup her türlü yedek parça değişimi ücretsiz yapılacaktır.

2-      Garanti süresi içinde, her bir sistem ve cihaz için yıllık çalışma ve kullanılabilirlik ölçümü en az % 95 (% 95 up-time) olmalıdır. Buna göre her bir sistem ve cihaz, % 95 likup-time oram ile yıllık olarak (yaklaşık 8765 saat lik bir periyodu ifade eder) en fazla 18.2 gün (yaklaşık 438 saat) çalışma ve kullanım dışı (down-time) kalabilir. Buna göre sistemler; eğer bir yıl içerisinde arıza veya diğer etkiler nedeniyle 18.2 günden daha az (% 5 down-time) hizmet veremezler ise bu sürenin garanti süresine eklenmesine gerek yoktur. Ancak, yıllık olarak 18.2 günü aşan süre kadar garanti ve bakım zamanına iki kat süre eklenecektir.

3-      Cihazın tüm parçaları kullanılmamış olacaktır. Aym zamanda cihaz; hiç kullanılmamış olduğunu belirtir özel işaretli orijinal ambalajında teslim edilecektir. Daha önce "demo" amaçlı olarak kullanılmış cihaz teslim edilmeyecektir.

4-      Cihaz kuruma teslim edildikten sonra gerek montaj sırasında ve gerekse montaj sonrası testler, kalibrasyon ve bakım/onarım sırasında, garanti süresi içinde olsun veya olmasın hiçbir firma personeli yatılarında o cihazdan sorumlu idarenin teknik personeli olmadan cihaz odasına girmeyecek ve cihaza müdahalede bulunmayacaktır.

5-     Yüklenicinin sorumlu teknik servisi, arızanın kendilerine bildirilmesi durumunda 48( kırk sekiz) saat içinde ilk müdahaleyi yapmakla yükümlüdür. Yüklenici yedek parça gerekmediği durumda arızanm kendilerine bildirilmesinden sonra en geç 3 (üç) iş günü içinde cihazı çalışır duruma getirmekle yükümlüdür. Bu süre cihaza ilişkin arızanın yükleniciye veya yetkili servise bildirildiği tarihten başlar. Cihazın

A

j


 

 

7*.

T.C.

 

SAĞLIK BAKANLIĞI

 

BURSA İL SAĞLIK MUDURLUGU

Sağlık 8sksn?ıgı

S.B.Ü. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi

a*™ Kamu Masıüanctaf» Siliyi GfüMtl SoKroUîrtHJI

 

 

arızasınm 5 iş günü içerisinde giderilememesi halinde yüklenici tamir sonuna kadar benzer özelliklere sahip başka bir malı idareye tahsis eder.

6-      Yüklenici yedek parça gereksinimi varsa durumu idareye ve teknik birime bildirecek; en geç 15 (onbeş) iş günü içinde cihazı çalışır duruma getirmek zorundadır. Tamir-bakim hizmeti en fazla 15 (onbeş) iş günü içerisinde bitmediği takdirde, tamir bakım hizmeti bitene kadar aynı özelliklerde bir cihazı geçici kullanım için kuruma verecektir. İthal izni gerektiren yedek parça değişimi durumunda belgelenmesi kaydıyla geçen süre bu süreye eklenecektir.

7-      Tasarım ve imalat hatası nedeniyle cihazın neden olacağı insan kazaları ve her türlü maddi hasarlardan yüklenici sorumlu olacaktır.

8-      Cihazın idareye teslim edildiği tarihten itibaren, kullanım hataları dışında yukarıda belirlenen garanti süresi içinde kalmak kaydıile, bir yıl içerisinde; aynı arızanın 3(üç)’ten fazla tekrarlanması veya belirlenen garanti süresi içerisinde farklı arızaların toplamının 8(sekiz)’den fazla olması ve bu arızalarm cihazdan yararlanamama sonucunu ortaya çıkarması durumunda, yüklenici cihazı değiştirmekle yükümlüdür. Ancak, cihazın birden fazla üniteden oluşması halinde yüklenici, sadece arızanın meydana geldiği ünite veya üniteleri değiştirmekle yükümlüdür.

9-      Cihaza yapılacak her türlü müdahaleden sonra(periyodik bakımlar da dâhil olmak üzere) firma mühendisi tarafından teknik rapor düzenlenerek 1 (bir) nüshası teknik birime teslim edilecektir.

10-  Cihazın   periyodik bakımları garanti süresince, yüklenici firma tarafından düzenli olarak yapılacaktır. Periyodik bakım esnasında yapılacak işlemler üretici firmanın kullanıcı ve/veya servis kılavuzlarında belirttiği standartlar dahilinde yapılacaktır.

11-  Cihaz için ayrıntılı bakım programı daha sonra, cihazla birlikte Hastane Biyomedikal Depo Sorumlusuna teslim edilecektir. Bu program aşağıdaki bilgileri içermelidir;

•         Koruyucu bakımda yapılacak işlemler,

•         Yedek malzeme listesi,

•         Koruyucu bakım aralıkları,

•         Arıza halinde başvurulacak telefon, faks, mail adresi, çağrı ve cep telefon numaraları.

•         Cihaz ve cihazın aksesuarlarına ait marka, model, seri numarası ve üretim yılının bulunduğu liste


 

 

T.C.

 

SAĞLIK BAKANLIĞI

 

BURSA İL SAĞLIK MUDURLUGU

Sağlık Bakanlığı

S.B.Ü. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Bursu Kamu l-tosixvcfexJ3*Sâl Gooot Sek/T-lurlBjl

 

 

12- Yukarıda sayılan garanti hükümleri, yedek parça temini ve servis, bakım ve onarım hizmeti ile ilgili, sözleşme imzalama aşamasında, yüklenici firma ile üretici firmanın taahhütname vermesi zorunludur. Bu taahhütnamede kullanılacak olan yedek parçaların da garanti kapsamında olacağı ayrıca belirtilecektir, (istenilen taahhütname yeterlilik kriteri hükmünde değildir.)

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)