İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Tıbbı Sarf Malzeme Alımı

İhale No 1514363
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Antalya
İşin İli Antalya
Yayın Tarihi 2 Ocak 2018
İhale Tarihi 2 Ocak 2018 17:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 T.C.


ANTALYA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Antalya Atatürk Devlet Hastanesi SAYI : SATINALMA/71713619 02/01/2018

KONU: TIBBİ SARF MALZEME ALIMI

SAYIN:..................................

Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/F (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satmalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

1- Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

2- Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

3- Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K.hükümleri uygulanacaktır.

4- İhaleye hile,desise,vait,telıdit;niifus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

5- Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadil i vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

6- Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip Antalya K.H.B. Muhasebe Müdürlüğünce 90 gün içerisinde ödenecektir.

7- Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.

8- Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodralırın belirtilmesi zorunludur.

9- Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.

10- STERİL EDİLEBİLEN MALZEMELER FİRMA TARAFINDAN STERİL OLARAK TESLİM EDİLMİŞ OLSA BİLE HASTANEMİZ TARAFINDAN TEKRAR STERİL EDİLDİĞİNDEN 50,00 TL STERİLİZASYON BEDELİ HASTANEMİZ GİDER TAHAKKUK BİRİMİNCE FİRMA HAKEDİŞİNDEN KESİLECEKTİR.

11- BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 02/01/2018 TARİHİNDE SAAT 17:00 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.

12- Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır, hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.

13- Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodralırm ürünlerin tam m i arıyla uygun eşleşmesi ve oııayiı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama somıcıı, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kurumumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukiki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.

14- Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak,eksik teklifler değerlendirilmeyecek,değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. îşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşeleııip imzalanarak üzerine T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİ Satmalma Komisyon Başkanlığına HASTA MEVLÜT YILMAZ İHTİYACI 4 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI ibaresi yazılacaktır. Teklif veren firma bütün bu şartlan ayneıttabul etmiş sayılacaktır.
BirkatMffijHAN

HasCM&H. Yrd.

Am
s,n. Malzemenin Adı Miktarı Birimi Sut Kodu Birim FiyatS "Toplam Fiyatı Marka UBB
1 SPİNE SAELİNG AJAN 2 ADET
2 AĞRI POMPA SETİ (PCA) 1 ADET
3 KANAMA DURDURUCU 2 ADET
4 GÜMÜŞ KAPLI VİDA 1 ADET

EK: TEKNİK ŞARTNAME (3 SAYFA)
NOT:

1; MALZEMENİN TESLİM TARİHİ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

2z UBB VE SUT VE GMDN KODLARININ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

FİRMANIN TEKLİF ETTİĞİ ÜRÜNÜN SGK EŞLEŞTİRME BELGESİNİN TEKLİFLE BİRLİKTE TARAFIMIZA SUNULMASI ZORUNLUDUR. AKSİ TAKDİRDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.
Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA

Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1302) Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhsl 2@saglik.gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr
SPİNE SEALİNG AJAN 1 cc TEKNİK ŞARTNAMESİ SUT KODU:GRİ 123

1 .İntraoperatif uygulama için uygun olmalıdır. _

2. Yumuşak dokuyu sızdırmazlık sağlayacak şekilde kapatmalı ve güçlendirmelidir.

. 3. Vaka sırasında kullanılacağı bölgeye göre yoğunluk dereceleri; 300cps,

400cps, 500cps5 600cps seçeneklerinde olmalıdır.

4. Yüksek yoğunluklu ancak sürekli olarak vermeye uygun olmalıdır.

5. Omurilik ve kranyal operasyonlarda, standart yöntemlere(dikiş,yama vb.) rağmen duramat er’de oluşabilecek BOS sızıntısını Önleyecek nitelikte olup, kritik beyin basıncına karşı bariyer oluşturacak kadar dayanıldı olmalıdır.

6. Soİventinde DMSO içermelidir.

7. Sığır yada diğer hayvan kaynaklı maddeler içermemelidir.

8. Vücutla biyouyumlu olmalı, toksik etkisi bulunmamalıdır.

9. Hastanın koagülopatik durumundan bağımsız fonksiyon göstermelidir.

10. Oda sıcaklığında saklanabilir özellikte olmalıdır.

11. Ürün hazırlandıktan sonra uygulanacak bölgeye içinde yapışmalıdır ve uygulandığı alanda görülebilir renkte ve formda olmalıdır. Bos kaçağını tespit etmek için ürün mavi renkli olmalıdır;

12. Ürün 1 cc olmalıdır.

13. Ürün hazırlanırken ekstra bir aparata gerek duyulmamalıdır.

14. Son kullanma tarihi ürün teslim tarihinden itibaren en az 1,yıl miadlı olmalıdır.

15. Blending Control özelliği ile kanama kontrolünü hızlandırılmalı ve transfuzyon ihtiyacını minimize etmelidir,

16. Antibakteriyel ve antimikrobiyal özelliği ile postop antibiyotik gereksinimini en alt seviyeye indirerek antibiyotiğe dirençli bakteri (stafıloco.cus vb.) gelişimini engelleyebilmelidir.

17. Vİda tutumunu ve intervertabralimplant tutumunu güçlendirecek etki mekanizmasına sahip olmalıdır.

18. Dura tamirinde, bos akıntılarında iç dokuda ‘’sealing” özellikleri olmalıdır.

19. Nonadeziv olmalıdır.

20. Ürünün Beyin Cerrahisi alanında kullanıldığını gösteren referansları olmaldır.
* Ürün pad formunda olmalıdır.

* Ürün defektin büyüklüğüne göre gerektiğinde kesilebilir formatta olmalıdır.

* Ürün düzgün olmayan yüzeylerede kullanıma uygun yapıda olamalıdır.

* Ürün pıhtılaşma kaskadından ve kontakt aktivasyon yönteminden bağımsız çalışabilmelidir.

* Ürün trombin dışında herhangi bir pıhtılaşma faktörü içermemelidir.

* Ürün kanamanın her çeşidinde etkili olup, kapiller sızıntılardan şiddetli venöz ve arter kanamalarına kadar her türlü kanamayı 2 dk içinde durdurabilmelidir.

* Ürün ıslak ve aktif kanamalı alanlarada uygulanabilmelidîr.

* Ürün sert ve yumuşak dokulara uygulanabilmelidir.

* Ürün uyglama sırasında çevre dokulara zarar vermemelidir.

* Ürün teslim tarihinden itibaren en az 1 yıl miadlı olmalıdır.

* Ürün resmi kurumlarda onaylı olmalıdır.

* Ürünün bilimse! yayınları bulunmalıdır.
* Sistem, post operatif olarak hastanın ağrısını yok etmek/ azaltmak için tasarlanmış olmalıdır.Ulu5İararası kabul görmüş dergilerdeki literatürlerle desteklenmelidir.

* Sistem, tüm cerrahi branşlar tarafından kullanılabilecek şekilde tasarlanmış olmalıdır.

* Sistem, ambalajında ilaçın gönderileceği kateter. ilann rinlHnrulaıağLglastomeril^poffipar kateteri yönlendirilmesinde kullanılan T-peel iğne, şirınga, ve elastomerik pompanın taşınacağı koruyucu çantayı içermelidir.

* Sistem, elastomerik pompaya doldurulan ilacın, cerrahi bölgeye yerleştirilen kateterle homojen olarak ve sürekli salmımını sağlayacak özellikte olmalıdır.Belgelenmelidir.

* İlacın gönderileceği kateter, üzerinde bulunan birçok açıklıktan cerrahi bölgeye ilaç salmımı yapılmasını sağlamalıdır.

* İlacın gönderileceği kateter,enfeksiyon riskini yok etmek/azaltmak için gümüşnanopartiküller(Ag+5) kaplanmış olmalıdır.Belgelenmelidir.

* İlacın gönderileceği kateter, uygulanacağı kesi bölgesinin uzunluğuna göre değişik boylarda olmalıdır.(2,5cm-6,5cm-12,5cm“25cm ve dualkateter seçeneği olmalıdır.)

* Kateterin sub-fasyal, eksttaplevral ve intramusküler katmanlara yerleşmesine olanak sağlayacak aksesuar seçeneklerine sahip olmalıdır.

* İlacın doldurulacağı elastomerik pompanın alacağı ilaç miktarına göre farklı hacimleri olmalıdır,(100ml-270ml ve 400ml elastomerik pompa seçenekleri olmalıdır.)

* Sistem, cerrahın tercihine göre 2Üa 5 güne kadar kullanılabilecek seçenekleri içermelidir.

* Elastomerik pompanın üzerinde doldurma portu,klemp, hava filtresi, akış ayaralayıcısı vekatetere bağla mlms sı için bir konnektör bulunmalıdır.

* Sistem UBB' ye kayıtlı olmalıdır.Teklif edilecek ürünün ,Ortopedi, Üroloji,PlastikCerrahi,Göğüs Cerrahi,Kvc ve Genel-.Cerrahi branşlarında kullanıldığına dair en az birer adet uluslararası'yayın ihale dosyası ile birlikte sunulmalıdır.
PEPTİT KAPLI POŞTERİOR KOMBİNE STABİLİZASYON SETİ

TEKNİK ŞARTNAMESİ

1. Sistem anterior, posterior ve minival invazive uygulamaların hepsine uygun olmalıdır.

I

2. Set içerisindeki peptit kaplı vidalar osteopenik ve osteoporotik hastalarda ■ kemik oluşumunu hızlandırır özellikte olmalıdır.

3. Set içerisindeki peptit kaplı vidalar kemik tutunumunu arttırdığı için pull-out riskim minimize etmelidir. ____________

4. Set içerisindeki peptit kaplı vidalar hücre yenilenmesini sağladığı için füzyon süresini kısaltmalıdır.

5. Set içerisindeki vidalar gittikçe kendinden incelen ve konik yapıda olmalıdır.

6. Set içindeki hemishperical vidalar üzerinde kaynak işlemi olmamalıdır, düşük profilli olmalıdır.

7. Set içerisinde kortikal kısımda daha iyi tutunum sağlayan çift hatveli vidalar olmalıdır.

8. Polyaksiyel I-U, kanüllü vida, başları■■+/- 12 derece■+/- 23 derece açılandırılabilir özelliğe sahip olmalıdır.

9. Vidaların kalınlıkları 4,5/5,5/6,2/7,0/7,5 mm ölçülerinde olmalıdır.

10.Set içerisindeki posterior polyaxial vidalarda kullanılan set screw5ler rodu komple kavrayan CSP (Complate surface preasure) set screw ve geniş hexegonal başlı set screw olmak üzere en az iki farklı model olmalıdır

1 l.Hareketsiz rodların kalınlıkları 5,5 mm ölçülerinde olmalıdır.

12. Set içerisinde osteoporotik ve degeneratif, travmatik hastalar için başından semeni veya greft enjekte edilebilir yapıda kanüllü I başlıklı, listhezis başlan en az 7cm uzunluğunda olan poliaksiyel vidalar olmalıdır.

13. Sement skopi altında akış miktarı gözlenebilen ‘ ’Tantalum” maddeli ‘’PMMAV5 semente sahip olmalıdır.

14. Sement 12 ila 15 dakika çalışma zamanı sunmalıdır.

15. Set içerisinde kifoz düzeltme işlemlerinde kullanılmak üzere, yükü kifotik segmentİn altında ve üstünde aynı tarafta en az ikişer vidaya dağıtacak bir sistem olmalıdır. Bu sistemle iki vida sanki birleşik tek vidaymış gibi manipüle edilebilmelidir. Aynı aletle hem komprese hem distrakte işlemide yapılabilmelidir.

16. S istemin polyaksiyel U vida sisteminden, lateralize, medialize ve axial I vida sistemine veya I vida sisteminden lateralize, medialize ve axial U vida sistemine geçiş özelliği olmalıdır.

17.Kanüllü vidaların çift yivli seçenekleri olmalıdır ve sement kiti vida içine geçmeli olmalıdır.

18.Set içerisinde minimal invaziv plak, rigid plak, axial hook, rod, modüler rod ve rod konnektör seçenekleri olmalıdır.

19.Minimal invaziv retraktör setinde en az 5 farklı uzunlukta blade’ler olmalı her blade uzunluğu için en az 4er blade olmalıdır.
20.Minimal invaziv retraktör sistemi hem lateralden çift taraflı hemde orta hattan tek kesi ile vida gönde^neye müsait olmalıdır.
23.Minimal invaziv retraktör setinde en az 2 açıcı olup cerrahi bölgede konumlanmayı kolaylaştırmalı ve aynı anda 2 farklı yönde açılmaya izin verebilmelidir.

24.Minimal invaziv retraktör sistemi insizyon bölgesinde istenilen açılımı gerçekleştirdikten sonra cerrahi bölgeyi her iki yönde minimum 30 derece toplamda 60 derece insizyon bölgesinden daha.geniş açabilme özelliğine sahip olmalıdır.

25.Minimal invaziv plaklar düşük profilli olmalıdır.

J26JV3jnimaLinvaziv plaklar en az 14 farklı tip ve 5 farklı boy seçeneği olmalıdır.

27.Minimal invaziv plak sistemi birbirine eklenenerek (içiçe geçme)"istenilen seviyeye çıkarılabilir ve her bir plak arasında kilitleme sistemi olmalıdır.

28.Minimal invaziv plaklar içice geçerek üstten kilitleme vidası yardımıyla sabitlenmelidir

29.Minimal invaziv plak sistemine gerektiğinde (crosslink) transvers bağlantı uygulaması eklenebilmelidir.

30.Plakların şekli uygulama alanındaki yapıya zarar vermeyecek şekilde olmalıdır.

31 .Modüler rod ve rod konnektör sistemi birbirine eklenerek (iç içe geçirilen)

istenilen seviyeye çıkarılabilir ve herbir rod arasında stres reducer burçlu kilitleme sistemi olmalıdır.

32.Modüler rod ve rod konnektör sistemi minival invazive uygulama içinde kullanılabilmelidir.

33.Set içerisinde farklı boylarda modüler rod bulunmalıdır.

34.Modüler rod sistemine uyumlu iç içe geçebilme özelliği olan posterior clamp sistemi uygulanabilmedir.

35.Sistem sublaminar, transversolaminar ve transversial bağlama seçeneklerinden herhangi biriyle kullanıma uygun olmalıdır.

36.Sistem içerisinde en az 2 farklı uzunluk seçeneği bulunan hareketli sistem hooklar olmadır.

37.Hareketli sistem hooklar aksial loading için 0,50 cm ve 1,5 cm hareket kabiliyetine sahip çeşitleri olmalıdır.

38.Set içerisindeki bütün vidalar 30 mm den 50 mm ye kadar 5 er mm aralıklarla büyüyen ölçülerde olmalıdır.

39. Ürünler ile ilgili olarak istendiği zaman titanyum materyal analizleri sunulmalıdır.

40. Ürünler CE veya FDA belgelerinden en az birine sahip olmalıdır.
 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)