İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Tıbbi Sarf Malzeme Alımı

İhale No 1473937
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Kırşehir
İşin İli Kırşehir
Yayın Tarihi 13 Kasım 2017
İhale Tarihi 13 Kasım 2017 16:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 T.C.

KIRŞEHİR VALİLİĞİ İL SAÖUK MÜDÜRLÜĞÜ

'                                                                Kırşehir Sağlık Bakanlığı - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sayı; 75990205-869 -1518                                           Kıreohlr

Konu:                         Alımı                                                                                                                                                                                                                                                                              13.11.2017

Hasta Adı ı                                             ELMAS AYDIN (26687-17)

TEKLİF MEKTUBUDUR

Ahi Evran Üniversitesi Eğt-ve Araş.Hast. ihtiyacı olan aşağıda cino ve miktarı yazılı Malzeme/Hizmet Doğrudan alım usulü ile ihale edileceğinden vereceğiniz teklif mektubunuzu satınalma


 

NOT: Ameliyatta yukarıdaki malzemelerin kullanılması düşünülmektedir.

Ancak ameliyat «nnanda..Yaknnın durvmıına cOre kgllaoılacak mahreme vada »ayılarında değişiklik olabilir. Malzeme Balama artması dunımnnda en avantajlı fiyatı veren firmanın , kflllan»İHP K*l.cm.ieİB.l)aalanenm teklif cnigi.fiyatmn fayla ktıllanılan maksme adet çarpımını fatura edecektir. Malzemeler Birihlri İle Bütünlük Arr. EttiEinden Sel Halinde Alınmalıdır.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1-       Teklif Birim Fiyattan KDV Hariç olarak verilecektir.

2-       Teklif verilmeyecekse gerekçeli nedenin aynı faka mesajı Ue tarafımıza bildirilmesi rica olunur.

3-       Silinti,    kazıntı va imza kaya bulunmayan takJinar değerienirmeye alınmayacaktır.

4-Numuna Utenlldlği takttrda numune an ktaa aürada setinalma birimine QÖndefUocektir.

6-       Takllf Edilen Tıbbi Malzeme, İlaç va Tıbbi Cihaz Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetten Oenal Müdürlüğünün 15.08.2007 tarih va 12813 »ayılı 2007/4* numaralı yazıaı gereği Ürünlerin herblrine alt onaylanmış ürün bark od numarasını olmalıdır.

0-Uatedekl bütün kalemler bütünlük arz ettiğinden toplam fiyat üzerinden değerlendirme yapılacaktır.

7-             Sözkonusu  alımla Uglli tUm vargl-reaim va harçlar, ulağım ve algorla giderleri iatekllye aittir.

8•firmaların »attıkları ürünlerin UBB kaydı yetarii olmayıp distribütör veya ana bayice alt bayilerinde UBB de tanımlanmış olmalı gerekmektedir.

8-          idaremiz   mal/hizmeti alıp almamakta serbesttir. Değerlendirmemiz En Düşük Toplam Fiyat üzerinden Yapılacaktır 10* Malzemelerin, aon kullanma tarihi tealim tarihinden itibaren en az 1 yıl olacaktır.

11-       S.U.T. Tabi Malzemelerde teklif edilen Ürünlerin fiyatlarının değerlendirilmesinde S.U.T.Fiyattan dikkate alınacaktır.

Teklif veren firma S.U.TJıükümleri gereğince idare tarafından işlem yapılacağını kabul etmiş »ayılır.

12-Alımlar Acil ihtiyaçlarımıza yönelik olduğu için kealn sipariş yazımızda belirtilen süre İçersinde teslim edilmeyen ürünler için gerekli yaaal işlemler yapılacaktır.

13- Mal Tasllml yada ameliyat sonrası faturalar en geç bir hafta İçersinde barkodlan il* birlikte eksiksiz olarak İademize teslim odllrnelldlr.

14-            Uhtaalnda                                       Kalan Flmıa Faturalında OrUnün Son Kullumu Tarilıl.SarI Nunuram.Lol NunuraııPart Numaramnı Belirtmelidir. Belirtilmeyen Faturalara İşlem Yapılmayacak tır .Firma Teklife Cevap Vermekle Bu Hükmü Kabul Etmiş Sayılacaktır.

15-             Bakanlığımız                                T.K.H.K. Ba*kanJ4wm 27.11.2015 Urih n 00015701269 sayılı yanlan gerekince . firmaların teklif edilen ürflnUrtn launılma uriblmlz itibariyle Sıklık Bakanlığı (S.B.) durumunun uygun nlrauı, hastaya kullanıldı# tarihle be MEDULA sU temine kayıtlı olması gerekmekledir. Du nedenle satmalma sürecinde S.B. (loruma sorgulamaaı kurumumuzca yapılacak olup, Özellikle hastaya yönelik kullanılan malzemelerde teklifedilen barkod numarasından farklı bir barkod numarasına sahip ürünün kullanılması sonucu falura edilen matzrmelerin .MEDULA sistemine kayıtlı olmadı# tespit edildiğinde, malzeme bedeBeri 11*111 firmanın ödemelerinden kesilerek 11(111 hastane döner sermaye hesaplarına gelir kaydedilecektir. Firmalar kunımumuza teküf vermekle bu hükmün tamamımı kabul etmiy sayılır.

İS-Alım uhininde kalan flnna alıma ilişkin olarak d üren ley ece# rslurada malzemenin barkod numarası ila SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi Oma bunların SUT hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur. Ceri ödeme kurumu barkod ve SUT kodlarının eşleştirilmesi ile Uglli olarak TİTUBB kayıtlarını esas almadığından , hastanemiz idaresi bu kayıtlan esaa almayacak, anılan kurumun bcrtıan# bir »uretU malzeme barkod ve SUT kodunun do#u eşletmediğini tespit ederek geri Ödeme yapmaması halinde oluşan iarar nedeniyle idare tarsftndan da tedarikçi tlnnaya rücu edilerek. ödeme yıpdaa bile tespit edilen zararın tamanu alım yapılan Armadan tahsil edilecektir. Firma teklif vermekte ba bükmQ kabul etmiş sayılır.

17-Ameliyat sona erdi la en sonra ameliyatta kullanılan malzemelere ait fatura 11(111 firma tarafından mutlaka ametiyaUn yapıldı# tarih yatılmak suretiyle kesilerek, falura ön tararma hasta sdı soyadı, knllsmlsn mslremeierin adı ,SUT kodu, barkod numarası yazılmalıda’. Falura arka Uraftoa ise ameliyatla kullanılan malzemelere ait barkodlan eksiksiz olarak yapıştmlmalıdır. Barkod sayısı fazla olup falura arka yüzeyine sı#nadı# taktirde Ue A4 cbalında boş kadıda kalan barkodlar yapışUnlsrak fatura aslına iliştirilerek hastaneye en geç 7 gün içersinde teslim edilmelidir. (Eksik barkndlu faturalar teslim alınmayarak , İlgili firmaya mini yazı Ue iade edilecektir. ) Faturama herhangi bir sebeple hastaneye geç teslim edilmesi sonucu hastanın taburcu olman durumunda, falara bedeli SCK ya fatura edfleron ise söz konusu fatura bed»U İlgili flrmsya ödenmeyerek, hastane döner sermaye hesaplarına gelir olarak kaydedilecektir. Firma iş bu alım için teldir sermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır. Aiun uhteslade kalan firma alıma konu olan malzeme yada malzemeleri kullandırdıktan sonra kullandırdı# malzeıoelen alt faturasını lursmez. yada kestiği halde idaremize belirtilen süre İçerisinde 7 gün (Yadl Gün) teslim etmez , yada faturası kargo , pusta v.b. dadımda kaybolur ise bu durumla idaremizin herhangi bir mesuliyeti olmayacağı gibi, belirtilen zamanda İdaremize teslim edilmeyen falura bedelleri ile İlgilide firma İdaremizden herhangi bir hak yada alacak talep etmeyecektir. Ba knnuda herhangi bir hukuki hak yada alacak Lak hinde bulunmayacağımda İş bu alıma İştirak etmekle kabul etmiş sayılır.

»TEKNİK ŞARTNAMENİN TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ.

 

ÇİMENTOLU BAĞ KESEN TOTAL DİZ PROTEZİ

1 - Malzeme steril orijinal ambalajında teslim edilmelidir

2-    Ambalajlar üzerinde; sterilizasyon tarihi, son kullanma tarihi, lot ve referans numarası, CE işareti, T.C Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış orijinal Ulusal Bilgi Bankası kodu belirtilmelidir.

3-    Son kullanma tarihi ambalaj üzerinde belirtilmelidir. Son kullanma tarihi, teslim tarihinden itibaren en az 2 yıl olmalıdır.

4-    Femoral komponent, sağ ve sol diz eklemleri için anatomik yapıda olmalıdır.

5-    Femoral komponent Co Cr (ASTM F75 ve ISO 5832/4) alaşımdan imal edilmiş olmalıdır.

6-    Femoral komponent’in tüm boyları ile tibial komponentlerin tüm boyları birbiriyle uyumlu olmalıdır. Örneğin en küçük femoral komponent ile en büyük tibial komponent veya tersi kullanılabilmelidir.

7-    Femoral komponent 135’ flexsiyona izin verecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır.

8-    Femoral komponent arka çapraz bağı kesen yapıda olmalıdır.

9-    Femoral komponent 1 ile 8 arasında 8 boy seçeneğe sahip olmalıdır.

10- Femoral komponent çimentolu uygulanmaya uygun olmalıdır.

11- Femoral kesinin yüzeyi 2 çapraz kesi ile desteklenmelidir.

12- Femoral 3 derece dış rotasyon implant dizaynı ile sağlanmalı, ek kesiye ihtiyaç göstermemelidir.

13- Femoral kesimin , femurun medullasının kullanılamadığı durumlarda (hastaya daha önce kalça protezi yapılmış olması yada femurun malpozisyonu ihtimaline karşı) intramedüller yada ekstramedüller guide ile yapılmasına vaka içinde karar verilebilmeli, her iki donanım set içinde mevcut olmalıdır.

14- Femoral komponentte rotasyon ve kaymaları önleyecek çıkıntı, kanat ve benzeri elemanlar bulundurmalıdır.

15- Femoral komponentin insert ile temas eden yüzeyi parlatılmış ve metal yüzeyinde engebe mikro düzeyde bile olmamalıdır.

16- Femur anterior, posterior ve çapraz yüzey kesileri tek bir blokla ve milimetrik kaymalara izin vermeyecek şekilde slotlu olarak yapılabilmelidir.

17- Primer vakalarda da gerektiğinde intramedüller stem eklemek mümkün olmalıdır.

18- Protezlerin minimal invazif uygulamasına olanak sağlayan seti bulunmalıdır.

19- Protez hiperfleksiyona 155 derece izin veren seçeneklere sahip olmalıdır.

20-  Protezin ortasında gagalı insert kullanımı için box bulunmalıdır.

21-  Protezler bilgisayar destekli olarak uygulanabilmen ve firma bu hizmeti sunabilmelidir.

22-  Primer ameliyatlarda revizyon için gerekli elemanlar beraberinde ve steril bulundurulmalıdır.

23-  Ürün Gama inert, gaz plazma veya EO sterilizasyonla steril edilmiş olacaktır. İç içe iki kat steril ambalajla paketlenmelidir.

24-  Tibial komponent (6A1-4V alloy (ISO 5832/3) titanyum alaşımdan imal edilmiş olmalıdır.

25- Tibial komponent anatomik yapıda sağ ve sol eklemler için ayrı ayrı olmalıdır.

26- Tibial komponent kullanılacak femoral komponentin tüm boylarıyla uyumlu olmalıdır.

27- Tibial komponente istenildiğinde stem eklenebilmelidir.

28-  Tibiall base plate 1 ile 8 arasında 8 boy olmalıdır.

29-  Tibial komponent çimentolu uygulanmalıdır. İmplant iç yüzeyi çimentoyu tutacak şekilde kumlanmış olmalıdır.

30-  Tibial kesinin intramedüller yada ekstramedüller guide ile yapılmasına vaka içinde karar verilebilmeli, her iki donanım set içinde mevcut olmalıdır.

31- Tibial kesi en az 3 derece posteriora eğimle yapılabilmelidir.

32-  İmplant üzerinde 3 derece posterior eğim olmalıdır.

33- Tibial stem intramedüller uyumu arrtırmak için mediale ofseüfolmalıdır.                  

34- Tibial komponentte rotasyo^gve kaymaları önleyecek çıkıntı, kanat ve benzeri elemani|g^y«^ bulundurmahd|fg:jj|^|u hS^elerî kurum

>oİ&DP^iCtiOİ$Ezcm JU? '                                                       oiVt/

Ortopedi ve Travmatoloji Uzrrv, .              > ^                                                                            . W

Diploma Tşscii No- 102?'                                                           ■'° oV J

35-  Tibianın insert ile temas eden yüzeyi PE mikro parçacık oluşumunu önlemek için parlatılmış olmalıdır.

36-  Tibial defektlerde gerektiğinde metal destek eklenebilmelidir.

37-  Tibial komponentin insert kilitleme mekanizması minimal harekete dahi izin vermeyecek yapıda olmalıdır.

38-  Femoral komponentin insert üzerindeki aşındırma etkisini minumuma indirmek için,Tibial insert Arcom Processed Polyethylene (UHMWPE) (ASTM F 648) ( Argon Packed Compression Moulded Polyethylene) tekniği kullanılarak üretilmiş olmalıdır.

39-  İnsert çakılarak değil bastırılarak veya ittirilerek oturtulabilmelidir.

40-  Polietilen insertin en incesi 9 mm kalınlıkta olmalı ve 2 mm aralıklarla en az 5 boy olmalıdır.(9,l 1,13,15,18 mm)

41 - Revizyon vakaları için insert boyu 8 olmalıdır.( 11,13,15,18,21,25,30mm)

42-  Ürün Gama inert ,gazplasma veya EO sterilizasyonla steril edilmiş olacaktır. İç içe iki kat steril ambalajla paketlenmelidir

43-  Deep flex İnsert’in patella ile temas eden yüzeyi 155 derece flexiyona izin verecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır.

44-  High flex insert’in patella ile temas eden yüzeyi 155 derece flexiyona izin verecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır.

45-  Vaka esnasında karar hastanın durumuna ve oluşabilecek komplikasyonlara çözüm üretmek amacı ile aynı set ile C/R, P/S, DEEP DISHED,HİGH FLEX ve DEEP FLEX ,hareketli insert seçenekleri uygulanabilmelidir.

46-  Revizyon vakaları için CONSTRAINED insert seçeneği bulunmalıdır. İnsert kalınlığı 30 mm’e kadar yükselmelidir.

47-  Patellar komponent yekpare polietilen yapıda olmalıdır.

48-  Patellar komponent insert oyularak kullanıma uygun olmalıdır.

49-  Protez patella yapısına göre değişik kalınlıklarda olmalıdır.(9 ve 13 mm)

50-  Protez hem üç peg li hem de tek peg li kullanıma uygun olmalıdır

51-  Protezin en az üç değişik çap seçeneği olmalıdır.(26, 29 ve 32 mm)

52-  Protez setinde kalınlık ölçer ve törpü bulunmalıdır.

53-  Patella protezin kullanım ömrünü ve konforunu arttıran (ASTM F 648) Polyethylene malzemesinden üretilmiş olmalıdır.

FEMORAL KOMPONENT

AP2230 1 ADET

TİBİAL KOMPONENT

AP2800 1 ADET

TİBİAL İNSERT

AP2560 1 ADET

TİBİAL İNSERT-FIGH FLEXION

AP2580 1 ADET

PATELLA

AP2420 1 ADET

ANTİBİTİYOTİKLİ CEMENT

AP3180 1 ADET

YIKAMA KİTİ

AP3150 1 ADET

 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)