İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Tıbbi Sarf Malzeme Alımı

İhale No 1196391
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Antalya
İşin İli Antalya
Yayın Tarihi 28 Ekim 2016
İhale Tarihi 28 Ekim 2016 11:30

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Antalya İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

 

 

 

Metin Kutusu: 28/10/2016SAYI : SATINALMA/71713619

KONU: TIBBI SARF MALZEME ALIMI

SAYIN:..........

Kuramumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/F (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satmalına komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

1-      Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

2-       Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

3-       Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K.hükümleri uygulanacaktır.

4-       İhaleye hile,desise,vait,tehdit,nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

5-       Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

6-       Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip Antalya K.H.B. Muhasebe Müdürlüğünce 90 gün içerisinde ödenecektir.

7-       Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.

8-       Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodrahrın belirtilmesi zorunludur.

9-       Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.

10-    STERİL EDİLEBİLEN MALZEMELER FİRMA TARAFINDAN STERİL OLARAK TESLİM EDİLMİŞ OLSA BİLE HASTANEMİZ TARAFINDAN TEKRAR STERİL EDİLDİĞİNDEN 50,00 TL STERİLİZASYON BEDELİ HASTANEMİZ GİDER TAHAKKUK BİRİMİNCE FİRMA HAKEDİŞİNDEN KESİLECEKTİR.

11-    BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 28/10/2016 TARİHİNDE SAAT 11:30 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.

12-    Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır, hükmüne istinaden iigili firmalara fatura bedeli Ödenmeyecektir.

13-    Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodrahrın ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kurumumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili firmaların haksız Ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından ödenecek ve btı dunundan kaynaklanan her türlü hulciki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.

14-   Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak,eksik teklifler değerlendirilmeyecek,değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşelenip imzalanarak üzerine T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİ Satınalma Komisyon Başkanlığına HASTA SABRİY ESAHİN İHTİYACI 2 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI ibareli yazılacaktır. Teklif veren firma bütün bu şartlan aynen kabul etmiş sayılacaktır.

Seracettiı

Metin Kutusu: Hast.İYrd,

s.n.

Malzemenin Adı

Miktarı

Birimi

Sut Kodu

Birim Fiyat

Toklan Fiyatı

Marka UBB

1

ÇİMENTOLU TOTAL DİZ PROTEZİ BAĞ KESEN- BAĞ KORUYAN

1

ADET

 

 

 

 

2

KEMİK ÇİMENTOSU

1

ADET

 

 

 

 

 

EK: TEKNİK ŞARTNAME (3 SAYFA)

NOT:

İz MALZEMENİN TESLİM TARİHİ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

2= UBB VE SUT VE GMDN KODLARININ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

FİRMANIN TEKLİF ETTİĞİ ÜRÜNÜN SGK EŞLEŞTİRME BELGESİNİN TEKLİFLE BİRLİKTE TARAFIMIZA SUNULMASI ZORUNLUDUR. AKSİ TAKDİRDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1302) Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhs 12@saglik.gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr

ÇİMENTOLU TOTAL DİZ PROTEZİ ROTASYONLU SİSTEM TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.       Protez parçalan ISO 9001, CH ve Belgelerine haiz olmalıdır.

2.       Femoral Kompanent ISO 5832-4 standartlarında CoCrMo materyalden üretilmiş, dış yüzeyi parlak, paslanmaz özellikte, iç yüzeyi cementli kullanıma uygun kanallara sahip ve kumlanmış olmalıdır.

3.       Femoral kompanent anatomik olmalı, Femoral kompanent iç yüzeyi kumlanmış ve cementli kullanıma uygun bulunmalıdır.

4.       Femoral kompanent anterior kısmı patellar kompanent kullanıma uygun olmalıdır.

5.       Sistem 135 derece diz flexionuna izin verecek yapıda olmalıdır.

6.       Anatomik femoral kompanent sağ ve sol olmak üzere en az 5 size içermelidir.

7.       Tibial plato ISO 5832-4 standartlarında CoCrMo materyalden üretilmiş olmalıdır.

8.       Tibial plato monoblok stemli olup , Tibial kompanent stem kısmı kenarlarında rotasyonu önleyici kanatlar mevcut bulunmalıdır. ■

9.       Tibial plato en az 5 boy kompanentten oluşmalıdır.

10.    Tibial Insert UHMWPE ‘ den ISO 5834-2 standartlarında üretilmiş olmalıdır.

11.    Tibial Insert her boy tibial base plate için 4 ayrı boy kalınlıkta olmalıdır . En ince size 9 mm. den başlayıp kalınlıkları 2 mm. arayla artmalı, Insert bağ retensionu İçin ultracongruent yapıda olup, rotasyon yapmaya izin vermelidir. Rotasyonun da herhangibir sınırlama olmamalıdır.

12.    Patellar kompanent UHMWPE ‘ den ISO 5834-2 standartlarında üretilmiş olmalıdır..

13.    Patellar kompanent üst yüzeyi femoral kompanente uyumlu konveks ve alt kısmında patellaya çimento ile takmak için 3 adet peg £ den oluşmalıdır.

14.    Patellar kompanent en az 4 size olmalıdır, kalınlık standart 10 mm olup, extra olarak 8 mm. seçeneğide bulunmalıdır,

15.    Femoral kesim intramedullar olarak yapılmalı, distal kesim,anterior kesim, posterior kesim, anterior champer ve posterior champer kesim olmak üzere 5 kesim yapılabilmelidir. Tüm kesimler tek bir guide üzerinden yapılmalıdır. Set içerisinde deneme protezleri4-6-8 derecelik valgus aparatları ve kesim size’ mı belirleyici aparat mevcut bulunmalıdır. Bu aparat üzerinden femoral kompanenttin iç ve dış rotasyon açıları verilebilmelidir. Set içerisinde rezeksiyon İçin ve implantı takıp çıkarmak için bütün enstrümanlar mevcut olmalıdır. Ayrıca sistemde extra valgus kesi bloğu bulunmalıdır,

16.    Tibial kesim guıde’ i ekstramedullar ve intrameduller seçeneklere sahip olmalı ve kesim gaydı üzerinde kesim kaimliğini gösterir değerler mevcut bulunmalıdır. Tibial kesim gaydı geri dönüp ekstra kesim yapmaya uygun olmalıdır. Set içerisinde deneme implantları bulunmalıdır.

17.    Patella seti içerisinde kesim için patella tutucu, patella sıkıştırıcı ve deneme protezleri mevcut olmalıdır.

18.    Set bağ balansını ve gap ayarını yapabilmek için tensor cihazına sahip olmalıdır.

19.    Sarf ürünlerin tamamı Gamma Sterilizasyonda sterilize edilmiş vaziyette; çok sağlam iki katlı ambalajında ve paket üzerinde lot numarası yazılı olacak şekilde teslim edilmelidir


 

 

             
   

«ANATOMİK BAĞ KESEN FEMORAL KOMPONENT

 
 
   

1.        Femoral komponent, sağ ve sol diz eklemleri için anatomik yapıda olmalıdır.

2.        Femoral komponent Co Cr (ASTM F75 ve ISO 5832/4) alaşımdan imaî edilmiş olmalıdır.

3.        Femoral komponent’in tüm boyları ile tibial komponentlerin tüm boyları birbiriyle uyumlu olmalıdır. Örneğin en küçük femoral komponent ile en büyük tibial komponent veya tersi kullanılabilmelidir.

4.        Femoral komponent 135’ flexsiyona izin verecek şekilde dizayn e'dilmiş olmalıdır.

5.        Femoral komponent arka çapraz bağı kesen yapıda olmalıdır.

6.        Femoral komponent 2 ile 6 arasında 5 boy seçeneğe sahip olmalıdır.

7.        Femoral komponent çimentolu uygulanmaya uygun olmalıdır.

8.        Femoral kesinin yüzeyi 2 çapraz kesi ile desteklenmelidir.

9.        Femoral 3 derece dış rotasyon implant dizaynı ile sağlanmalı, ek kesiye ihtiyaç göstermemelidir.

10.      Femoral kesimin , femurıın medııllasmın kullanılamadığı durumlarda (hastaya daha önce kalça protezi yapılmış olması yada femurun malpozisyonu ihtimaline karşı) intramedüller yada ekstramedüller guide ile yapılmasına vaka içinde karar verilebilmeli, her iki donanım set içinde mevcut olmalıdır.

11.      Femoral komponentte rotasyon ve kaymaları önleyecek çıkıntı, kanat ve benzeri elemanlar bulundurmalıdır.

12.      Femoral komponentin insert ile temas eden yüzeyi parlatılmış ve metal yüzeyinde engebe mikro düzeyde bile olmamalıdır.

] 3.    Femur anterior, posterior ve çapraz yüzey kesileri tek bir blokla ve milimetrik kaymalara izin vermeyecek şekilde slotlu olarak yapılabilmelidir.

14.      Primer vakalarda da gerektiğinde intramedüller stem eklemek mümkün olmalıdır.

15.      Protezlerin minimal invazif uygulamasına olanak sağlayan seti bulunmalıdır.

16.      Protez hiperfleksiyona 155 derece izin veren seçeneklere sahip olmalıdır.

17.      Protezin ortasında gagalı insert kullanımı için box bulunmalıdır.

18.      Protezler bilgisayar destekli olarak uygulanabil mel i ve firma bu hizmeti sunabilmelidir.

19.      Primer ameliyatlarda revizyon için gerekli elemanlar beraberinde ve steril bulundurulmalıdır.

20.      Protezin tüm parçalan uluslar arası standart belgelerine (FDA, ISO, CE) sahip olmalıdır.

21.      Ürün Gama inert, gaz plazma veya EO sterilizasyonla steril edilmiş olacaktır. İç içe iki kat steril ambalajla paketlenmelidir

 
 
   
 
 

 

 

KEMİK ÇİMENTOSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

*       Sıvı monover, membram fütreleme ile sterilize edilmiş olmalıdır. Ampulün iç tarafı kuru ısıyla , dış yüseyi ve bitişik soyma kesesi de etilen okside maruz bırakılarak önceden sterilize edilmiş olmalıdır.

*       oda sıcaklığında saklanmalıdır.

*       malzeme çift steril pakette olmalıdır. Likit malzemenin ampulünün kırılmasını engellemek için sert plastik malzeme içinde olmalıdır,

*       ampulü ameliyat esnasında kolay kırabilmek için ampulün boyun kısmında plastik malzeme bulunmalıdır.

*       20ml likit ve 40 gr toz olarak ayrı ayrı steril paketlerde olmalıdır.

*       kutu içersinde ürünün lot numarası, katalog numarası, açık adı ve sterilizasyon tarihi bulunan yapışkanlı 4 adet etiket bulunmalıdır.

*       donma süreleri 16-24 de 3 ila 12 dakika arasında olmalıdır.

*       son kullanma tarihi teslim tarihi itibaren en az bir yıl geçerli olmalıdır.

*       Tozun içeriği:33.6 gr metil akrilat,metil metakrilatAlgr zirkonyum dioksit 0,3gr benzoil peroksit içermelidir.

*       Jelin içeriği:18,4g methly methacrylateA^g N,N-dimethyl-p-toluidine chlorophull VIII içermelidir.

*       ürünün CE kalite sertifikası olmalıdır.

*       likit malzeme bileşimi, metil metakrilat monomer, I^N-dimetil -p-toluidin hidrokinon den oluşmalıdır.

*       ısı ve ışık gibi fiziksel nedenler ya da kimyasal miyarların yol açtığı erken polimerleşmeyi önlemek için hidrokinon ilave edilmiş olmalıdır.

*       iki bileşen karıştırıldığında vücut sıcaklığında sertleşmeyi kolaylaştırmak için N,N-dimeti!-p-tolidin klenmiş olmalıdır.

*       toz(radyopak)madde bileşiminde baryum sülfat %10 un altında olmalıdır.


 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)