İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Tıbbi Sarf Malzeme Alımı

İhale No 1076756
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Antalya
İşin İli Antalya
Yayın Tarihi 21 Mart 2016
İhale Tarihi 21 Mart 2016 16:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Antalya İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

 

 

 

Metin Kutusu: 21/03/2016SAYI : SAT1NALMA/ 71713619 KONU: TIBBİ SARF MALZEME ALIMI

SAYIN:...........................................

Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve Özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/F (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satınalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

1-      Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

2-       Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

3-       Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K.hükümleri uygulanacaktır.

4-       İhaleye hile,desise,vait,tehdit,nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

5-       Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

6-       Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip 2 Nolu Döner Sermaye Saymanlığınca 90 gün içerisinde ödenecektir.

7-       Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.

8-       Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodrahrın belirtilmesi zorunludur.

9-       Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.

10-    Steril edilebilen malzemeler firma tarafından 50,00 tl sterilizasyon ücreti hastane veznemize yatırıldıktan sonra dekont ile birlikte hastanemiz sterilizasyon ünitemize teslim edilecektir.

11-    BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 21/03/2016 TARİHİNDE SAAT 16:00 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.

12-    Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır, hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.

13-    Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodralırın ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uyguıı eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kurııınumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler İle ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif vereıı firmalar tarafından ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukiki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.

14-    Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak,eksik teklifler değerlendirilmeyecek,değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşelenip imzalanarak üzerine T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİ Satınalma Komisyon Başkanlığına HASTA ATLEN TÜRKMEN İHTİYACI 5 KALEM TIBBİ SARF MALZEMf/aLIMI ibaresi yazılacaktır. Teklif veren firma bütün bu şartları aynen kabul etmiş sayılacaktır.

s.n.

Malzemenin Adı

Miktarı

Birimi

Sut Kodu

t irim Bjtfıt

Toplam

Fiyatı

Marka UBB

1

TLİF PEEK CAGE SETİ

1

ADET

 

 

 

 

2

İKİLİ SAKRAL VİDA

2

ADET

 

 

 

 

3

POLİAKSİYAL VİDA

4

ADET

 

 

 

 

4

TİTANYUM ROD

2

ADET

 

 

 

 

5

HEMOSTATİK MATRİKS

1

ADET

 

 

 

 

 

EK: TEKNİK ŞARTNAME (4 SAYFA)

Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1301) Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalyadhsl2@saglik.gov .tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr

 

ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ BEYİN CERRAHİSİ SERVİSİ

TORAKOLOMBER LOMBER LUMBOSAKRAL POSTERİOR SPİNAL ENSTRÜMAN SİSTEMİ TEKNİK HÜKÜMLER VE TEKNİK ŞARTNAMESİ

1-                       Sistem  spina! instabilite yaratan spinal travmaların cerrahi tedavisinde , dejeneratif disk hastalıklarının ve spinal stenozların cerrahi tedavisi sırasında ortaya çıkan iyatrojenik spinal instabiiitelerin giderilmesine yönelik cerrahi tedavisinde, dejeneratif spinal instabilitelerin cerrahi tedavisinde ve konjenital veya gelişimsel spinal deformite cerrahi tedavisinde, spinal füzyon amaçlı cerrahilerde, onkolojik enfeksiyoz ve enflamatuvar spinal hastalıkların cerrahi tedavisinde kullanılmak üzere stabilizasyon amaçlı torakal, torakolomber, lumbosakral spinal bölge için dizayn edilmiş olmalıdır.

2-                 Tüm  implantlar İSO 5832/3 veya ASTM Fİ36-98 standartlarından herhangi birine uygun alaşımda T16AI4V titanyumdan imal edilmiş olup MR uyumlu olmalı, İSO 5832/3 veya ASTM F136- 98 standartlarından herhangi birine uygun olduğunu gösteren sertifikası ve titanyum belgesi ibraz edilmelidir,

3-   Sistem adını ve hammaddesini belge üzerinde açıkça tanımlı olan CE belgesi olmalı, CE belgesinde sistem adı açıkça yazmalıdır.

4-                      Üretici firmanın üretim sisteminin tıbbi mamul kalite standardı olan ve tıbbi mamul üretim tasarım İSO 13485 ve İSO 9001 kalite sistem belgesi ibraz edilmelidir.

5-  Ülkemizde üretici firmalar tescilli marka olmalı, marka tescil belgesini ibraz etmelidir.

6-                     Hasta    takibi ve ürün güvenirliğini sağlamak amacıyla sistem ürünleri üzerinde LOT numarası, malzeme cinsi, üretici firma ismi, ürüne ait boyutsal özellikler yer almalıdır.

7-                        Sistem  içerisinde monoaksiyal, poliaksyial, fistezis monoaksiyal ve listezis poliaksiyal torakal, lomber ve sakral pedikül vidalar, iliak vidalar,ikili sakral vida, sakral bloklar, lateral bağlantılar, dominolar, transvers bağlantılar, laminar, pedikliler, sağ ve sol offset kancalar(hook), rodlar, rodları uç uca eklemek için silindirik ve dual çaplı dominolar konektörler bulunmalıdır. Sistem osteoporotik hastalar için gerektiğinde ve istenildiğinde sisteme dahil edilebilir osteoporoz pediküler vidaları içermelidir.

Zayıf hastalar ve pediatrik hastalar için implantlar düşük veya minimal profilde olmalıdır.

8-   Pediküler vida çaplan 4 mm den başlayarak 0.5 mm ve/veya 1 mm artarak 7 mm çapına kadar, pedikliler vida boylan 25 mm den başlayarak 5 ve/veya 10 mm artarak 70 mm uzunluğuna, kadar aynı çap ve boydan en az 4 adet olmak üzere set içerisinde hazır bulunmalıdır.

9-                            Kancalar    (hook) laminar, pediküler ve offset üç tip olmalıdır, offset kancalar sağ ve sol her iki tipi de içermelidir, set içerisinde en az 10 adet kanca hazır bulunmalıdır.

10~Rodlar set içerisinde 5mm ve/veya 6 mm çapında, boylan 50 mm başlayıp 10 mm artarak 500 mm ye kadar her birinden iki adet olmak üzere hazır bulunmalıdır.

11- Transvers (ara bağlatılar) set içerisinde 40 mm den başlayıp 10 mm artarak 100 mm boyuna ulaşan her birinden ikişer adet olmak üzere hazır bulunmalıdır.

11-Posterior spinal enstrüman sistemi uygulama kolaylığı açısından U sistem vidalama tekniğine uygun dizayn edilmiş olmalı ve sistemin vida-rod, kanca-rod kilitlenmesi tek parça ile yapılmalı yani sistem tek kilitlemeli ve U sistem olmalıdır. Vida başlan açık olmalı kapalı olmamalıdır

13-             Set  içerisinde rod eğimlerini belirlemek amacı ile esnek deneme rodu, skopik ön inceleme için yuvarlak pinler, Torque anahtarı, otomatik ekartör, kobe ekartör travma ve reduksiyon kiti, rod makası olmalıdır.

14-     Set içerisinde sistemin takılması, çıkarılması, bükülmesi ve bu enstantaneler esnasında kullanıcıya kolaylık sağlaması açısından el aletleri de olmalıdır.

15-                                 Posterior spinal sisteme ait malzemeler buharlı sterilizasyona uygun ağzı kapalı konteynırlar içerisinde silikon destekli tavalara düzen içerisinde yerleştirilmiş set şeklinde olmalıdır.

16-                               Posterior  spinal sistem ürünlerine ait kimyasal ve mekanik özellikleri gösteren analiz raporları, sertifikaları, mukavemet testlerini ve deney sonuçlarını gösterir raporları, vidalarının kapak koparma, burulma, pull-out, hooklarının kanca basma biyomekanik testleri ibraz edilmelidir, cerrahi ameliyat tekniği CD si, kullanım klavuzu, katolog, broşür ve dokümanlar verilmelidir.

17-                              Posterior  spinal sistemin en az beş yıllık kullanımını gösteren ulusal ve/veya SCI makalesi olmalıdır,


 

18-                              Meydana    gelebilecek bir olumsuzluk durumunda üretici veya ithalatçı firma hasta haklan gereği hastanın zararını tazmin edeceğini garantileyen Tıbbi Cihaz Sigorta Poliçesi sunmalıdır.

19-                    Teklif  edilen spinal enstrüman sistemi ve implantları Sağlık Bakanlığı onaylı olmalıdır.

20-                 İhale    esnasında setler tam ve eksiksiz olarak bulundurulmalıdır..

22-                        İhaleyi alan firma hastanede daimi set bulunduracaktır, setin kullanılması sonrası eksilen malzemeler en geç 24 saat içerisinde tamamlanacak ve bir sonraki ameliyatlara eksiksiz teslim edilecektir.

23-                         İhaleyi alan firmanın Antalya il sınırları içerisinde bir bayisi veya setle ilgili teknik personel bulundurması zorunludur.

24-                       İhtiyaç duyulduğu zaman malzemelerin teknik kullanımında yetkin, steril olarak ameliyata dahil olabilme konusunda onaylanmış yetkili kurumlardan eğitim almış, sertifikalı firma sorumlusu hazır bulundurulabilmeİidir.

25-                              Metin Kutusu: 0^

 
  Metin Kutusu: I*1


Sistemin   olabilecek vaka durumuna göre mümkün olan en fazla seçeneğe sahip olması hasta ve kurum yararına olup, hasta açısından tek bir ameliyatta çözüme gidilmesini sağlarken, kurum açısından da en az maliyetle sağlık hizmet kalitesine ulaşılacağından en çok seçeneğin sunulduğu sistem tercih edilebilecektir.

 

' KEMİK YERİNE GEÇEN BİYOLOJİK FONKSİYONEL OSTEOKONDÜKTİF VE HEMOSTATİK MATRİKS

TEKNİK ŞARTNAMESİ

ÜRÜN, KOLAJEN İÇERİKLİ SPONGE YAPIDA OLUP, HİDROKSİAPATİTİLE DESTEKLENMİŞ OLMALIDIR. KOLLAJENİ SIĞIR KAYNAKLI OLMALIDIR.

ÜRÜN, DİREKT OLARAK KEMİK YERİNE KULLANILABİLİR BİYOLOJİK YAPIDA OLMALIDIR,

ÜRÜN, SPONGÖZ DOLGU MATERYALİ OLARAK KULLANILABİLİR YAPIDA OLMALIDIR.

ÜRÜN, OSTEOKONDÜKTİF VE HEMOSTATİK OLMALIDIR.

ÜRÜN, UYGULANDIĞI BÖLGEDEKİ KANAMAYI BİRKAÇ DAKİKA İÇERİSİNDE DURDURABİLECEK KAPASİTEDE HEMOSTAZİ SAĞLAMALIDIR.

ÜRÜN; DOKU SIVISI, SERUM VE ANTİBİYOTİK İLE KULLANILABİLİR YAPIDA OLMALIDIR.

ÜRÜN, MAKAS YADA BENZERİ KESİCİ ENSTRÜMANLAR İLE İSTENİLEN ŞEKİL VE EBATLARDA KESİLEBİLİR OLMALIDIR.

ÜRÜN; DOKI SIVISI, SERUM VE YA ANTİBİYOTİK İLE İŞLENDİĞİNDE YUMUŞAYABİLEN VE HAMUR KIVAMINA GELEBİLEN YAPIDA OLMALIDIR,

ÜRÜN, BİR KAÇ HAFTA İÇİNDE VÜCUTTA TAMAMEN EMİLİP DAĞILABİLİR, YAPIDA OLMALIDIR.

ÜRÜN, KEMİĞİ OLUŞTURAN MADDE KAYIPLARINI TAMAMLAYABİLİR ÖZELLİKTE OLMALIDIR.

ÜRÜN AŞAĞIDAKİ ENDİKASYONLARIN TAMAMINDA KULLANILABİLİYOR OLMALIDIR: KORTİKO-SPONGÖZ KEMİK FRAGMENT Ç1KARINLAR1NDA TÜMÖR REZEKSİYONLARINDA İMPLANT DEĞİŞİMLERİNDE (REVİZYONLARDA)

CERRAHİ SPONDİLOZLARDA PSÖDOARTROZ DURUMLARINDA

OSTEO-SENTEZ CERRAHİ İLE TEDAVİ EDİLEN TÜM KIRIKLARDA

ÜRÜN AYRICA MAKSİLLA YÜZ CERRAHİSİNDE VE ODONTO-STOMATOLOJİDE KEMİK ÖZ MADDELERİREPLASMANTASYONUNDA KULLANILABİLİR OLMALIDIR:

YİRMİLİK DİŞLERİN ALINMASINDA GÖMÜLÜ KÖPEK DİŞLERİN ALINMASINDA RADİKÜLER VEYA DENTAL KİSTLERİN ALINMASINDA PERİODONTAL BOŞLUK DEBRİDMANLARINDA SİNÜS GREFTİNİN DOLGUSUNDA

AVÜLSİYONLU KEMİK STOKLARININ RESTORASYONUNDA TRAVMADA

İMPLANTA UYGUN TÜMÖRLERDE

ÜRÜN; IŞIK, SU VE HAVA GEÇİRMEZ ÇİFTLİ FOLYO İLE PAKETLENMİŞ OLUP BETA IŞINLARIYLA STERİLİZE EDİLMİŞ OLMALIDIR.

ÜRÜN;

3,5 X 6X0,6 CM 7X11 X 0,6 CM 1 X 1 X 1 CM


 

TLIF PEEK CAGE TEKNİK ŞARTNAMESİ

1)     Ürün hammadesi cerrahi implant için uygun Polyether ether ketone olmalıdır. Haınmadesinin teknik özelliklerini ispatlayan evraklar ibraz edilmelidir.

2)      Superior ve mferior yüzeylere birebir tutunum sağlayabilecek dişli bir yapıda ve endplate geçen 2 adet titanyum tanımlama pinleri olmalıdır.

3)      Cage’nin içerisinde fusion ve graftleme için gerekli alan olmalıdır.

4)      7,8,9,10,11 mm yükseklik, 28 mm uzunluk 10 mm genişlik seçeneklere sahip ve disk mesafesinin ergonomisine uygun anatomik yapıda dişli olmalıdır.

5)      Tek el aleti ile yerleştirme sabitleme yapılabilmelidir.

6)      Set içerisinde ihtiyaç boyutuna karar verebilmek için implant denemeleri olmalıdır.

7)      Meydana gelebilecek bir olumsuz durumda üretici veya ithalatçı fırına hasta hakları gereği hastanın zararını tazmin edeceğini garantileyen belgeler sunmalıdır.

8)      Üretici veya ithalatçı firma Ulusal cihaz bilgi bankasına kayıtlı olmalıdır. Ve ürünleri ulusal cihaz bilgi bankasından onaylanmış olmalıdır.

9)      Biomekanik test raporu ihale teklif dosyasında sunulmalıdır.

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)