İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Telefon Santrali Ve Yangın Algılama Sistemleri Periyodik Bakım

İhale No 2159940
Sektör Kamera, Alarm ve Güvenlik Sistemleri
İdare Kilis Devlet Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Kilis
İşin İli Kilis
Yayın Tarihi 16 Aralık 2020
İhale Tarihi 21 Aralık 2020 13:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI
Kilis Devlet Hastanesi Başhekimliği

TELEFON SANTRALİ VE YANGIN ALGILAMA SİSTEMLERİ PERİYODİK BAKIM

TEKNİK ŞARTNAMESİ

A.               KONU

Bu teknik şartname Kilis Devlet Hastanesinde bulunan Yangın Algılama ve Telefon Santrali periyodik bakım işini kapsar.

B.     GEREKÇE

C.      TEKNİK ÖZELLİKLER

TELEFON SANTRALİ BAKIM ONARIM TEKNİK ŞARTNAMESİ

1-    Periyodik bakım 3(üç) aylık periyotlar halinde yılda toplam 4(dört) defa yapılacaktır.Periyodik bakım dışında arıza olması halinde müdahalelerden servis ücreti alınmayacaktır.

2-    Periyodik bakım süresi dışında arıza olması halinde mesai saatleri içerisinde ve mesai saatleri dışında (günde 24(yirmidört) saat,haftada 7(yedi) gün,resmi tatil günleri ve hafta sonları dahil) arızanın giderilmesi;ortaya çıkabilecek muhtemel bir arıza halinde bu durum derhal yüklenici firmaya telefon veya faksla bildirilecek;firma ihbarı aldıktan sonra en geç 2(iki) saat sonra teknik servis hizmeti vermelidir.

3-    Yüklenici firma periyodik bakım yapılacağı günleri hastane idaresi ile görüşerek belirleyecektir.Bakım idarenin belirleyeceği personel nezaretinde yapılacaktır.

4-    Yüklenici firma iş programına göre periyodik bakımını ve onarımını yaptığı cihazların bakım esnasında oluşabilecek arızalarını hiçbir ücret talep etmeden giderecektir.

5-    Periyodik bakım işlemi veya arıza onarımı için parça temini gerekiyorsa; garanti kapsamında ki parçalar hariç olmak üzere,yedek parçalar hastane tarafından temin edilecek.Temin edilen yedek parça en geç 24(yirmidört) saat içerisinde yüklenici firma tarafından hiçbir bedel alınmadan yapılacaktır.

 


 

6-  Cihazın tam randımanlı çalışabilmesi için arızalı parçaların orijinal etiket numaralı parçaları olmak koşulu ile idarenin onayı alındıktan sonra ve idare temin ettikten sonra firma tarafından bedelsiz olarak değiştirilecektir.

7- Arızalı parçalar üzerinde tadilat yolu ile giderilecekse en az 3(üç) ay garantili olacak.

8- Yüklenici firma belirtilen süre zarfında cihazdaki arızayı onarıp cihazı çalışır hale getiremezse veya bu süreler aşıldığı durumlarda arıza ile ilgili onarım kurum tarafından başka bir firmaya yaptırılıp gider sözleşme yapılan firmanın alacağından mahsup edilir.Ayrıca gecikmeden doğan zararı yüklenici firma tarafından karşılamak zorundadır.Bu durumda kurum ihtarda bulunmaksızın sözleşmeyi feshetme yetkisine haizdir.

9-  Santral sistemi,günde 24(yirmidört) saat,haftada 7(yedi) gün(resmi tatil günleri ve hafta sonları dahil) kesintisiz çalıştırılacaktır.

10- Yüklenici firma periyodik bakımları sonunda hastaneye her bakım veya onarım gerektiği durumlarda,yapılan bakımları gösteren bir rapor verecektir.Bu raporda uygulamalar net bir şekilde görülecek,anlaşılır şekilde olacak ve hastane cihaz kullanıcılarının imzasını ihtiva edecektir.Firmalar,sözleşme aşamasında;her bakım ve onarım gerektiği durumlar;periyodik bakımda yapılacak işlemleri gösterir bir form düzenleyerek, bu form için kurumca belirlenen yetkililerden onay alınacaktır.

11- Yüklenici firma her arıza ihbarı sonunda gidermiş olduğu arızayı belirterek bir rapor düzenleyecek ve mutlaka kullanıcılara veya hastane teknik servis sorumlusuna imzalatacaktır.

12- Cihazın bakım ve onarımlarının tekniğe ve standartlara uygun (Üretici firmanın belirlediği şartlara;yönetmenlik ve kanunlara) olmamasından kaynaklanan her türlü kaza,zarar ve ziyandan dolayı,bakımcı firma doğrudan doğruya hastaneye karşı sorumlu olacaktır.

13- Onarım ve bakım cihazların bulunduğu yerde yapılır.Onarımın hastanede yapılma imkanının olmadığı durumlarda atölyeye götürülmesi gerekiyorsa;gerekçelerinin de yer aldığı servis formu düzenlenip idareye imzalatıldıktan sonra götürülecektir.

14- Yüklenici firma, bakım-onarım hizmetini başka firmaya devredemeyecektir.

15-   İdare tarafından talep edilmesi halinde kullanıcıya cihazla ilgili eğitim

yüklenici firma tarafından ücretsiz verilecektir.

 


 

16-        Periyodik bakımlar esnasında aşağıdaki kontroller rutin bir şekilde yapılacak mesai saatleri içerisinde ve bakım işlemi bitiminde ilgili cihaz çalışır halde idareye teslim edilecektir.

a)    Konsol tuş takımı lastiği ve spiral kordon kontrolü,gerektiğinde değişimi

b)    Sistem işlev kontrolü yapılacak.

c)     Personelin eğitimi güncelleştirilecek.

d)  Telefon aygıtlarında ve dahili yada harici telefon tesisatında meydana gelen arızalar ve santrale yeni telefon aygıtı ve PTT hattı bağlanmasını yapacaktır.Dahili telefon tesisatı yapılması konusunda danışmanlık yapacaktır.

e) Hastane istediği zaman santral sisteminde program değişikliği talep edebilir.Firma bu hizmeti her istendiğinde yerine getirecektir.

f)   Dahili hatlarda numara değişikliklerini idarenin isteği doğrultusunda yapacaktır.

Firma hastanenin telefon santralini 24(yirmidört) saat kesintisiz çalışmasını sağlayacaktır.

YANGIN İHBAR SİSTEMLERİ PERİYODİK BAKIM ŞARTNAMESİ

Birliğimize bağlı merkez ve hastanelerimizde kullanılmakta olan ekli listede marka ve modelleri belirtilmiş yangın ihbar seslendirme ,kamera ve hemşire çağırma sistemleri yedek parça hariç yıllık bakım yapılması işini kapsamaktadır.Firma sistemi çalışır durumda tutabilmek için gerekli bakım- onarım işini yapmalıdır.

Yüklenici firma;01.11.2007 tarihli 5098 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanmış olan Binalarda Yangından Korunma,Yangın Yönetmeliği ve Periyodik Bakımlar ile İlgili "Madde 84-Bu yönetmeliğin gerekli gördüğü tüm acil aydınlatma,yönlendirme ve yangın alarm sistemleri bina sahibi,yönetici veya bunların yazılı olarak sorumluluklarını devrettiği bina yetkilisinin sorumluluğu altında periyodik testlere ve bakıma tabi tutulacaktır. Sorumluluğun bina sahibi veya yöneticisi tarafından bir bina yetkilisine devredildiğini gösteren yazılı bir belgenin kopyası sahibi merciinin denetimine açık olacaktır.

Haftalık ve aylık bakımlar kullanıcı/işletmeci tarafından 3(üç) aylık,yıllık bakım ve testler,bu maksatla eğitim almış yetkili servislerce sağlanmalıdır." gereği bakım ve sorumluluğu altında olacaktır.

 

 

1.       Yapılan bu işle ilgili bakım onarım formu karşılıklı olarak doldurularak ve yetkili kişilerce imza altına alınacaktır.

2.       Bakım işi;düzenli kontrol,koruyucu bakım,tam bakım,kalibrasyom,arıza

giderimi(onarım) gerekiyorsa kurumca firmadan orijinal parça temini ile değişim, dahil yapılacak hizmetleri kapsar.

3.       Firma,sistemin bakımı için her türlü alet ve teçhizatı temin etmekle yükümlüdür.

4.       Yüklenici firma TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi ve Sanayi Ticaret Bakanlığının Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi'ni dosyasında bulunduracaktır.

5.       Teklif verecek firma cihazın üreticisi olan firmadan yetkili servis belgesine ve eğitim sertifikasına sahip olmalı ve bu belgeleri teklifi ile vermelidir.

6.       Sistemin periyodik bakımı yılda 2(iki) defa olmak üzere 6(altı) aylık ara ile yapılacaktır.

7.       Yangın İhbar Sistemi Periyodik Bakım Onarımları;

Yangın algılama sisteminin tüm saha elemanlarının teşhis ve kontrollerinin yapılması;

7.1.     Kablo bağlantılarının kontrolü

7.2.     Klemens kontrolleri

7.3.     Yangın sistemi elemanlarının iç ve dış bakımları

7.4.     Adresli yangın cihazlarının adres bilgi kontrol ve hassasiyet seviyesi testleri

7.5.     Cihaz tipine göre performans testleri (Duman dedektörlerinin spreyle alarma geçirilmesi,butonların basarak alarma geçirilmesi gibi tüm işlemleringerçekleştiriklmesini) içermektedir.

Yangın algılama panelinin bakım aşamaları;

7.6.     Akü bağlantılarının kontrolü,akü voltaj ölçümlerinin yapılması

7.7.     Tuş takımı kontrolü

7.8.     Panele bağlı kablo tesisatında herhangi bir sorun olup olmadığının test edilmesi

7.9.     Panelin klemens bağlantılarının kontrol edilmesi

7.10.     Loop ve diğer çıkışların voltajının ölçülerek nominal değerde olup olmadığına bakılması

 

 

7.11.    Yangın kaçış senaryosu dahilinde panelde olan yangın senaryosu incelenir ve gerekli saha birimlerinin işlevlerini yangın durumunda yerine getirip getirmediğinin kontrol edilmesini içermektedir.

7.12.    Sistem tamamen elden geçirilir ve yangın alarmları verdirilerek cihazların iç ve dış bakımları son bir kez kontrol edilir.

7.13.    Bakım periyotları 6 (altı) ayda bir olacak ve bakımlar idarenin belirlediği zamanlarda yapılacaktır.

7.14.    Bakım esnasında karşılaşılan arızalı cihazların arızaya geçiş sebebi belirlendikten sonra eğer tamir edilebilirse tamiri;tamir imkanı yok ise idarenin onayı ile parça değişimi yoluna gidilecektir.

7.15.    Bakım anlaşmasına müteakiben operatöre eğitim vermeli ve sistem iyice anlatılmalı.Oluşabilecek basit arızalara veya kulanıcı hatalarına karşı operatörler düzeltici işlem yapacak şekilde eğitim verilmelidir.

7.16.    yüklenici firma A,B,C blok olarak bütün yangın algılama cihazlarını yapmakla yükümlüdür.

8.     Arızaya Müdahale;

Herhangi bir zamanda kullanım amaçlı fonksiyonlarının nitelik ve nicelik olarak,üreticinin belirlediği normların altına düşmesi durumları "ARIZA" olarak kabul edilecektir.Yüklenici bu arızalara müdahale etmekle yükümlüdür.

8.1. Önceden belirlenen koruyucu bakım haricinde,cihazlarda arıza meydana gelmesi halinde,kurum yetkilisi,f,rmayı telefon,faks veya e-posta ile bilgilendirecektir.Bilgilendirme tarih ve saati olarak kurumun kayıtları esas almır.Arıza bildiriminin ardından,yüklenici en geç 24(yirmidört) saat içinde müdahale etmek zorundadır.

8.2. Yüklenici firma oda değişimi yada ek oda yapımında dedektör tanıtımı ve programlaması tekrar düzenleyecektir.

9.     GENEL HÜKÜMLER;

1.    Firma tarafından bakım yapılacak zaman,mesai saati içinde hasta

yoğunluğunun en az olduğu zamankurum teknik servisiyle birlikte tespit edilerek yapılacaktır.Bakım veya onarımda elektrik kesintisi yapılması

 

 

gerekecekse hafta sonu yapılabilecek ve her türlü önlem kurum teknik servisiyle birlikte alınacaktır.

2.    Firma bakım ve onarım işinden sonra idareye teknik rapor sunacaktır.

3.    Bakım antlaşmasını müteakiben yüklenici tarafından operatöre eğitim verilmeli ve sistem iyice anlatılacaktır.Bağlantı ve sistem değişikliklerinde as-built hazırlanarak kurum teknik servisine verilecektir.Oluşabilecek basit arızalara ve kullanıcı hatalarına karşı operatörlere düzeltici işlem yapacak düzeyde eğitim verilmelidir.

4.    Sistemin bakım-onarımı sırasında yüklenici firma.bozuk üniteleri,arızalı parçaların fiyatını hastane yönetimine bildirecek olup,gerekli onay alındıktan sonra parçalardan parça değişim ücreti talep edilmeden değişim gerçekleştirilecektir.

5.    Çalışmayan ve aktif olmasında problem bulunan sistemler için bakım bedeli ödenmeyecektir.

Sistem aktif olduktan sonra ki dönem için ödeme yapılacaktır.

10.    Teklif veren firma cihazın üretici olan firmadan yetkili servis bedeline sahip olmalı ve bu belgeleri teklifi ile birlikte vermelidir.

11.    Teklif ve teknik servis hizmeti veren firmalar TSE kurumundan alınmış TS 13402 Hizmet Yeterlilik Belgesi'ne sahip olmalı.

12.    Teklif ve teknik servis hizmeti verecek olan firma ISO 9001 CE Standartlarına uygun olmalı ve bu belgeler teklif ile birlikte verilmelidir.

13.    Teklif verecek olan firmalar aşağıda listesi verilmiş olan yangın ve diğer sistemlere farklı özellikte sistemler olmasından dolayı ayrı ayrı fiyat verecektir.Ayrıca kısmi teklif verebilecektir.

 

 

 

T.C.

KİLİS VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Merkezi Satın Alma Birimi

Sayı :74465452-934.99-

Konu : 1 Yıl Süreli 2 Grup Bakım Hizmeti Alımı İşi Birim Fiyat Teklif Cetveli

DAĞITIM YERLERİNE

Kilis İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Kilis Devlet Hastanesi’nin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarı belirtilen malzemelerin/işin alımı 4734 sayılı Kamu İhaleleri Kanunu’nun 22. Maddesinin (d) bendi hükmüne göre yapılacaktır.

Aşağıda cins ve miktarı belirtilen hizmetin ne kadar bedelle verebileceğiniz hususundaki teklif mektubunuzu en geç 21 / 12 / 2020 Pazartesi günü saat 13 : 00 ’e kadar Destek Hizmetleri Başkanlığı Merkezi Satın Alma Birimi’ne gönderilmesini rica ederim.

İdari Şartlar;

1.      Satın almadan doğan tüm masraflar satıcıya aittir. KDV ise Müdürlüğümüze aittir.

2.      Adı geçen iş için ayrıca nakliye, kargo, montaj vb. hiçbir ücret ödenmeyecektir.

3.      Firma uhdesinde kalan malzemeleri siparişi takiben 5 iş günü içerisinde saat 08:30 ile 16:00 arası Kilis İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edecektir.

4.      Mal/hizmet bedeli, teslimatın bitirilip muayene komisyonunca kabul edildiği tarihten itibaren İl Sağlık Müdürlüğü Muhasebe Birimince 2020 mali yılı Döner Sermaye Bütçesinden bütçe imkânları doğrultusunda en geç 120 (yüz yirmi) gün içerisinde ödenecektir.

5.      Teklifiniz kaşeli ve imzalı olarak kurumumuza ibraz edilmelidir. Aksi halde teklifiniz dikkate alınmayacaktır.

6.      Teklif Mektubu yukarıda belirtilen tarihte, mesai bitiminden önce Kilis İl Sağlık Müdürlüğü Merkezi Satın Alma Birimi’ne kapalı zarf içerisinde teslim edilmesi, edilememesi halinde 0 348 813 33 99 no’lu telefona faks edilmesi veya kilismerkezisatinalma@gmail.com adresine mail olarak gönderilmesi ve daha sonra teklif mektubunun aslının gönderilmesini rica ederim.

7.      Teklif veren firma bütün bu şartları aynen kabul etmiş sayılacaktır.

8.      Söz konusu Teklif Mektubu’na ve Teknik Şartnamesi’ne http://kilisism.saglik.gov.tr web sitemizden de ulaşabilirsiniz.

9.      Teknik Şartname ektedir. Teklifler, kısmi teklife açık olarak değerlendirilecektir.

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ

S.N.

Cinsi

Miktar

Birim

Marka/Model

Birim Fiyatı

Toplam Tutarı

1

TELEFON SANTRALİ BAKIM VE ONARIM İŞİ (KİLİS DEVLET HASTANESİ)

4

Bakım

 

 

 

2

YANGIN ALGILAMA

SİSTEMİ BAKIM VE ONARIM İŞİ (KİLİS DEVLET HASTANESİ)

4

Bakım

 

 

 

Genel Toplam (KDV Hariçtir)

 


 


 

Dağıtım:

Gerçek ve Tüzel Kişiler

 

 

 

 

 

 

Merkezi Satın Alma Birimi

Tel: 0348 822 15 15 Dahili : 142 Faks: 813 33 99

İrt P.HIRAALİ

 

Öncüpınar Mh. İstiklal Cd. No: 118 Merkez KİLİS
e-posta : kilismerkezisatinalma@gmail.com

 

Sayı     : 74465452-934.99-                                                                                                             

Konu   :  1 Yıl Süreli 2 Grup Bakım Hizmeti Alımı İşi

              Yaklaşık Fiyat Teklif Cetveli                                                                                          16.12.2020

 

 

DAĞITIM YERLERİNE

          

Kilis İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Kilis Devlet Hastanesi’nde kullanılan kombilerin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarı belirtilen malzemelerin/işin alımı 4734 sayılı Kamu İhaleleri Kanunu’nun 22. Maddesinin (d) bendi hükmüne göre yapılacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                    YAKLAŞIK FİYAT TEKLİF CETVELİ2 Ö.

                                                 ÖZTÜRK                                         

S.N.

Cinsi

Miktar

Birim

Marka/Model

Birim Fiyatı

Toplam Tutarı

1

TELEFON SANTRALİ BAKIM VE ONARIM İŞİ (KİLİS DEVLET HASTANESİ)

4

Bakım

 

 

 

 

2

YANGIN ALGILAMA SİSTEMİ BAKIM VE ONARIM İŞİ (KİLİS DEVLET HASTANESİ)

4

Bakım

 

 

 

Genel Toplam (KDV Hariçtir)

 

 

 

Dağıtım:

Gerçek ve Tüzel Kişiler

 

 

 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)