İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Su Arıtma Sistemleri Periyodik Bakım Onarım

İhale No 2666603
Sektör Ev ve Mutfak Ekipmanları
İdare Tuzla Devlet Hastanesi
İhale Tipi Hizmet Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli İstanbul
İşin İli İstanbul
Yayın Tarihi 15 Şubat 2023
İhale Tarihi 16 Şubat 2023 17:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

T.C.

İSTANBUL VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Tuzla Devlet Hastanesi

İSTANBUL TUZLA DEVLET HASTANESİ İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

İSTANBUL TUZLA DEVLET HASTANESİ SATIN ALMA BİRİMİ 13.02.2023 13:17:19 E-47150177-949-209183700

 

 

 

 

Metin Kutusu: 13.02.2023Sayı : E-47150177-949-209183700 Konu : Fiyat Teklifi Hk.

 

 

 

 

 

İLGİLİ FİRMALARA

Hastanemizin ihtiyacı olan 1 Kalem Bakım Onarım Hizmet Alımı 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa Göreyapılacak olup, teknik şartnameye uygun TL cinsinden KDV hariç birim fiyat teklifinizi kurumumuz tuzlasatinalma@gmail.com adresine göndermenizi rica ederim.

No

Malm/Işin Adı

Miktarı

Ölçü Birimi

Birim Fiyat

Toplam Fiyat

1

Su Arıtma Sistemleri Periyodik Bakım - Onarımı (HEALTY DROP MAKRA 2 ADET MOBIL SU ARITMA CİHAZI PERİYODİK BAKIMI VE SU ANALİZLERİ 3 AYDA 1 (YILDA 3 DEFA))

3

BAKIM

 

 

 

Ümit Şahin ORHAN İdari ve Mali İşler Müdürü

Bu belge, güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

Metin Kutusu: Bilgi için: Ayşe TORUN AYDIN Ej Tıbbi Sekreter
Telefon No: 00000000000
Belge doğrulama kodu: AFB73936-F0A3-4D05-ADB6-63B2772C039C                                 Belge doğrulama adresi: https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-ebys

İçmeler Mah. Piri Reis Cad. No:74 TUZLA 34000 Telefon No: 02164940955

e-Posta: İnternet Adresi: https://www.saglik.gov.tr/

Kep Adresi:

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL TUZLA DEVLET HASTANESİ

PERİYODİK BAKIM VE ONARIM HİZMETİ (YEDEK PARÇA/MAL ALIMI

HARİÇ)

TEKNİK ŞARTNAMESİ

Hastanemiz bünyesinde bulunan ve aşağıda listesi verilen; MOBIL SU ARITMA CİHAZI özel imal ve bakım talimatlarında belirtildiği şekilde bakım işleri firma tarafından yapılacaktır.

Sayı

Cihaz

Marka

Model

Seri No

Bulunduğu Yer

Cihaz’m Kullanıldığı Yer

Bakım Sıklığı

1

MOBIL SU ARITMA

HEALTY

DROP

STERİLAB

1002DE002

MERKEZ BİNA

ERİŞKİN YOĞUN BAKIM

2023 Yılı İçin 3 Bakım

 

PERİYODİK BAKIM/ONARIM GÜN VE SAATLERİ

1.      Bakım ve onarım işleri cihaz/ürün/sistemin bulunduğu kuruluşun ilgili birim sorumlusu, biyomedikal veya teknik hizmetler sorumlusu ve ilgili firma teknik sorumlusu tarafından hazırlanacak takvim çerçevesinde belirlenen tarih ve saatte yapılır.

2.      Firma, periyodik bakım için yapılacak işleri daha önceden belirleyerek Biyomedikal Birimi'ne yazılı olarak bildirir.

3.      Firma elemanları, periyodik bakım ve onarım işleri yaparken hastanemiz bünyesinde bulunan “Biyomedikal Bölüm”ü personeli gözetiminde çalışacaktır. Yapılan çalışmalar hastane işleyişini etkilemeden gerçekleştirilecektir.

servis hizmetleri

1.      Bakım servis hizmeti; Düzenli Kontrol, Koruyucu Bakım, Tam Bakım, Arıza Giderimi (Onarım), gerekiyorsa kurumca firmadan veya piyasadan temin edilen Parça Değiştirme işlemlerini kapsamaktadır. Firma tarafından bakım programı oluşturulup kayıtları tutulacaktır. Bu kayıtlar hak edişlere eklenecektir. Kayıtlarda yapılan bakıma ait ( koruyucu, düzeltici, yıllık bakım vb.) açıklamalar yer alacaktır.

 

 
 

(a) Koruyucu Bakım: Sözleşme kapsamındaki cihazlarda oluşabilecek arızalan
önlemek, herhangi bir hatanın ortaya çıkması ihtimalini azaltmak, cihazların
ömrünü uzatmak ve daha doğru çalışmasını sağlamak amacı ile önceden
belirlenmiş aralıklarla periyodik olarak yapılan her türlü müdahale ve

kontrolle/dir.Koruyucu Bakım, Ekli Listede belirtilen yıllık bakım adedi sayısı

pılacaktır.

£

a ıGt                                                     T.CS ÇaofıL c*— ı —^

*astan?s,

İO ASLA!.

um/u Hemşire

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(b)       Düzeltici Bakım: Cihazların prospektüsünde yazılı olan performans ve fonksiyonlarının istenildiği şekilde yerine getirilmesi amacı ile yapılan bakımdır. Düzeltici bakım, arıza olduğunda yapılacaktır.

(c)       Yıllık Bakım: Yılda bir kez Üretici Firmanın önerisi ve yapılmasını istediği bakımdır. Zaman içerisinde yıpranan, ayrıca diğer parçaların ömrünü uzatan parçaların, sözleşme bedeli dışında ayrıca ücreti mukabilinde değiştirilmesi gereken parçaların değişimine yönelik bakımdır.

2.       Yüklenici Firma, Uhdesinde kalan Cihaz/Cihazlar/Sistemin devamlı çalışır durumda bulunması için her türlü akşamının koruyucu bakımını periyodik olarak yapacaktır.

3.       Yukarıdaki maddelerde belirtilen servis hizmetleri, belirtilen zamanlarda Biyomedikal Birimi teknik elemanlarının gözetiminde yapılır. Biyomedikal birimi’nin gözetimi dışında yapılan işlemler için ücret ödenmez ve bakım yapılmamış sayılır.

4.       Firma teknik servis hizmetinde çalıştıracağı teknik personel isim ve unvan listesini aldıkları eğitim sertifikalan ile birlikte teklif dosyasında sunacaklardır. Yüklenici firmanın İSTANBUL ili merkezinde yerleşik bayisi ve teknik personeli bulunmalıdır.

5.       Cihaz/ürün/sistemin bakımını yapan firmanın 4 nüshalı “CheckList Servis Formu birlikte düzenlenir ve bu formların birer nüshası cihaz/ürün/sistemin bulunduğu ilgili birimde, birer nüshası Biyomedikal Birimi’nde, birer nüshası ise firmada kalır, diğer nüshalar hak edişlere eklenir. Nüshalarda firma kaşesi, cihaz/ürün/sistemin bulunduğu ilgili birim yetkilisinin, Biyomedikal Birimi teknik elemanının ve firma servis elemanının imzaları olmalıdır. Bu rapor formlarında sözleşme gereği yapılması gereken işlerin tamamlandığı, işe başlama ve bitirme saatleri ile birlikte belirtilir.

6.       Servis hizmeti sonunda cihazda ortaya çıkan fonksiyon kaybı, onarım öncesinde var olan işlevlerin iptali veya oluşan yeni bir arızadan firma sorumlu tutulur. Bu durumlarda her türlü gider firma tarafından karşılanır.

7.       Değişecek yedek parçalar, cihazın orjinal şekil ve görüntüsünü bozmayacak ya da yapısını değiştirmeyecektir.

8.      Yüklenici, periyodik bakım için belirlenen aralıklarda bakım ve onanma gelmeden en az 2 gün önceden bakım ve onanma geleceğine dair Biyomedikal Birimine yazı veya telefon/faks ile bildirilecektir.

9.       Yüklenici firma, Periyodik Bakım-Onanm Hizmetini başka bir firmaya devredemez.

10.   Sözleşmesi yapılan cihazlar için İdare sözleşme döneminin herhangi bir tarihinde herhangi bir cihazın hizmet dışı kalmasına karar vermesi ve bu kararını Firmaya yazılı

iışı kaldığı tarihten sonraki

 

 

ARIZA YA MÜDAHALE

1.      Periyodik bakım işleri 3 ( üç) ayda bir kez olmak üzere (senede dört defa) her ayın

20.   ve 30. günleri arasındaki 10 (On) günlük süre içerisinde yapılacaktır.bu süre gerekli hallerde idare tarafından değiştirilebilinir.

2.       Periyodik bakım işleri dışında Mobil Su Arıtma cihazlarında herhangi bir zaman çıkacak arızalar cihaz/ürün/sistemin bulunduğu yerin sorumlusu tarafından Biyomedikal Birim sorumlusuna haber verilir. Arızaya müdahale için Yüklenici Firma Biyomedikal Birim sorumlusu, Biyomedikal Teknikeri tarafından telefon, faks veya e-posta ile bilgilendirir. Bilgilendirme tarih ve saati olarak bildirenin kayıtları esas alınır.

3.       Firma arıza ihbarını aldıktan sonra arızalı olan cihaz’a ilk müdahale 36 (otuz altı) (yirmidört) saat, yedek parça gerektirmeyen onarımlarda 48 (kırksekiz) saat, yedek parça gerektiren durumlarda ise en geç 7 (yedi) gün, yurtdışından yedek parça temini gerektiğinde ise 20 (yirmi) gün içerisinde onarım sağlanacaktır.Giderilememesi durumunda cezai işlem her bir gün için sözleşme bedelinin %0.2 (binde 2 ) oranında uygulanacaktır.

4.       Bakım ve onanmda arızalı olduğu tespit edilen ve yenisi ile değiştirilmesi gereken arızalı parça / parçalar için;

•         Firma kuruma fax / e-mail yolu ile arızalanan parçanın kodunu, işlevini ve fiyatını bildirecek kurumun onay vermesi halinde firma arızalanan parçayı yedek parça fiyat listesinde belirtmiş olduğu ücreti karşılığında temin edip montajını / değişimini ücretsiz yapacaktır.

•         Kurum, söz konusu parçayı / parçaları kendisi temin edebilir. Bu durumda firma herhangi bir montaj ve işçilik ücreti talep etmeden kurum tarafından temin edilen parçanın montajını yaparak cihazı çalışır vaziyette teslim edecektir. Kurumun söz konusu parçayı temin edememesi durumunda, firma ücreti karşılığında parçayı temin edip montajını ücretsiz yaparak cihazı çalışır vaziyette teslim edecektir.

•         Bakım-onarım kapsamında değiştirilen bütün parçalar teknik rapor ile birlikte kurumun tayin edeceği yetkili personele teslim edilecektir. Değiştirilen parça / parçalar ve detaylı teknik rapor teslim edilmediği takdirde hiçbir ödeme yapılmayacaktır.

•         Kurumun yedek parça temini durumları hariç; firma tarafından kullanılacak olan, her türlü yedek parça en az 1 yıl süre ile garantili olacaktır. Yedek parçanın garanti süresi içerisinde, bu bakım sözleşmesi sona ermiş olsa bile, arızalanan parça firma tarafından ücretsiz olarak değiştirilecektir.

5.      Metin Kutusu: ' Ja!
^rrmiLO ASLAN
’ ,!WI '^n Sorumlu Hemşire

 
  Metin Kutusu: 6.	Firma tarafından kurum dışında yapılması uygun görülen bakım-onarım işlemlerinde yazılı kurum onayı olmadan cihp(yedek parça, aksesuar..vb dahil) kurum dışına çık^
5ağhjpSakanlığı
ri« < 5Met Hastanesi

Bakım-onarım işlemleri esnasında ve yedek parça değişiminden sonra cihaz teknik dokümanlarına göre ayar / kalibrasyon gerekiyorsa cihaz veya donanımların ayarı / kalibrasyonu yapılacaktır.

7.      Bakım-onarım için firma tarafından cihazm(yedek parça, aksesuar..vb dahil) hastane dışına çıkarılması talebi durumlarında kurum tarafından, kurum dışına çıkarılması uygun görülen cihazların her türlü taşıma, kargo ücreti firmaya aittir. Taşıma esnasında oluşabilecek hasar ve arızalardan firma sorumludur. Oluşan zararı firma karşılayacaktır. Yüklenici firmalar biyomedikal cihaz, makine, teçhizat ve sistemlere ait arızalı yedek parçaları öncelikle tamir yoluna gidecektir. Tamiri mümkün olmayan arızalı parçalar mutlak suretle hastane deposuna tutanakla teslim edilecek, idarenin onayı ile firma tarafından değişimine izin verilen ve firmanın temin ettiği yedek parçalar ambalajlı olarak sıfır ve hiç kullanılmamış olduğu hastanemiz teknik birimince tespit edildikten sonra takılacaktır. Ambalajı açık veya kullanılmış parça takıldığı tespit edilirse parça parası ödenmeyeceği gibi o ayki bakım ücreti de ödenmeyecektir.

8.      Firma her türlü can ve mal güvenliği tedbirlerini almak zorundadır. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kanunu Hükümlerini yerine getirmekle yükümlüdür. Bakım-onarım, ayar test v.s. işleri sırasında ve bakım sonrasında cihaz kaynaklı hasta ve kullanıcılarda meydana gelebilecek iş kazalarından ve bu kazaların sebep olabileceği her türlü zarardan doğrudan yüklenici firma sorumludur.

9.      Firma, arızaya zamanında müdahale etmekte gecikir ve anzayı gideremez ise kurumunuz tarafından arıza piyasada yaptırılır ve faturası yüklenici firma tarafından

ödenir.

10.  Cihaz arızalarmın zamanında giderilmemesi halinde yüklenici firma ile yapılan sözleşme kurumumuz tarafından tek taraflı olarak fesih edilebilir. Bu fesihten dolayı yüklenici firmaya herhangi bir tazminat ve ödeme yapılmaz. Arızaların yapılmamasmdan dolayı hastaların uğrayabileceği her türlü zarardan dolayı Hastanemize yöneltilecek maddi ve manevi tazminat taleplerinden ve hastanede meydana gelecek her türlü hasarlardan ve doğabilecek hukuki sorumluluklardan yüklenici firma sorumludur.

11.  Mobil Su Arıtma cihazlarmmın bakım işleri neticesinde cihazın tüm akşamı devamlı emniyet içinde ve çalışır durumda bulundurulacaktır.

12.  Bakım ve onarım işleri münhasıran firma personeli tarafından yapılacaktır. Sözleşmenin devam ettiği müddet içinde Cihazların işleyişinden doğacak bütün teknik sorumluluk firmaya ait olacaktır.


 

„ 14. Periyodik bakımlar, hastanenin belirlediği, hizmetin en az aksayabileceği gün ve saatlerde yapılacaktır. Periyodik bakımlar ve arıza ile ilgili Bakım-Onarım faaliyetleri, kurumca aksi istenmedikçe, hafta içinde normal mesai saatleri (8.00-17.00) içerisinde yapılacaktır. Ancak, çok acil durumlarda ve Bakım-Onarım uzaması durumunda, hastanenin bilgisi ve isteği doğrultusunda, bu süre aşılabilir.

15.  Cihaz/ürün/sistemde fonksiyon kayıplarının tespit edilmesi halinde onanm işlemleri bitmemiş sayılır.

16.   Servis hizmeti sonunda, ciha^ürün/sistemin çalışma perfomnansı test edilerek cihaz/ürün/sistem çalışır vaziyette teslim edilir.

17.   Gerekmesi halinde değiştirilmesi icap eden parçalar, bir teknik raporla idare veya ilgili birime bildirilecek., bu teknik raporda kullanıcı ve hastane teknik servis yetkilisinin de onayı bulunacaktır.

18.   Bakım işleri ile ilgili aksaklıkların ve vukuu muhtemel arızaların giderilmesi firma taahhüdüne ve bakım ücreti adı altında belirtilen ücrete tabidir. Değiştirilen parçaların fiyatları ise teklif dosyasında “Değiştirilmesi muhtemel parçaların fiyatları” adı altında ayrı bir evrakla sunulacaktır. Firma yıl boyunca yapacağı parça değişimlerini taahhüt ettiği fiyatları aşamayacaktır.

19.   İdare değiştirilmesi gereken yedek parçaların fiyatını uygun görürse yüklenici firmadan, uygun bulmazsa piyasadan tedarik etmekte serbesttir. Hastane idaresi daha uygun fiyata aynı özellikte parçayı tedarik edebilirse bu parçanın montajını firma ücretsiz olarak yapmak zorundadır. Her türlü fiyatlandınnalar Türk Lirası(TL) olarak sunulacaktır.

20.   Yüklenici firma, kurumun temin ettiği yedek parçayı monte etmek, gerektiğinde kalibrasyonunu ücretsiz yapmakla / yaptırmakla mükelleftir. Değiştirilecek hasarlı parçaların mülkiyeti hastaneye ait olacaktır.

21.   Cihaz/ Sistemin Bakım-Onarımlarının teknoloji ve standartlara uygun olmamasından kaynaklanan her türlü kaza ve zarardan dolayı, yüklenici firma doğrudan doğruya idareye karşı sorumlu olacaktır.

22.   Periyodik bakım ve arıza onarım işleri esnasında değiştirilen tüm parçalara ayrıca işçilik ödenmeyecektir.

23.   Bakım esnasında değiştirilen parçalar hastane teknik servisi personeline tutanakla teslim edilecektir. Parçalar değiştirilmeden önce Hastanemiz “Biyomedikal Biriminin” onayından geçecektir.

24.   Firma cihazın kullanıcılarına cihazın kullamcı eğitimi, Hastane bünyesinde bulunan Biyomedikal Bölümü Personeline ise kullanıcı ve teknik eğitimi vermek zorundadır. Ve bu eğitimler sertifika ile belgelendirilecektir.

25.   Firma bakım-onanm işlemleri için bakım takvimi süresince anlaşma yapmış olduğu veya bünyesinde çalıştırdığı elektrik/elektronik veya biyomedikal mühendisi ile elektrik/elektronik veya biyomedikal teknikerinin diploması ile firma ile çalışan arasındaki anlaşma belgelerini teklif dosyasında bulunduracaktır.

26.               Yazılı uyarıya rağmen yüklenici firma anzaya müdahale etmediği taktirde idare ; arızayı piyasadan yetkili bir firmaya yaptırabilecek ve ücretini yüklenicinin hak edişinden keserek


 

27.   Firmalar Su Arıtma Cihazları markaları üreticilerinden Kalite belgelerini sunmalıdır.

28.   Yüklenici firma TS 13703 veya TS 12426 standartlarını karşılamalıdır ve belgeleri kurumumuza ibraz etmelidir. Ayrıca hizmet verilecek cihaza ilişkin yüklenici firmanın hizmet yeterlilik belgesinde cihazın markasının belirtilmiş olması gerekmektedir. TSE Belge sorgulama ekranından firma bilgileri ve stsndart numaraları girilerek kontrol yapılacaktır.

29.   Firma hizmetin aksamadan sürdürülmesini teminen uzak bağlantı ile giderilebilecek nitelikteki anzalara teknik personeli ile bağlanmalı ve anzayı gidermelidir.(Bu konuda idare uzak bağlantı için gereken internet alt yapısını sağlayacaktır.)

30.   Bakım-onarım süresi içinde, her bir sistem ve cihaz için yıllık çalışma ve kullanılabilirlik ölçümü en az % 95 (% 95 up-time) olmalıdır. Buna göre her bir sistem ve cihaz, % 95 likup-time oranı ile yıllık olarak (yaklaşık 8765 saat lik bir periyodu ifade eder) en fazla 18.2 gün (yaklaşık 438 saat) çalışma ve kullanım dışı (down-time) kalabilir. Buna göre sistemler; eğer bir yıl içerisinde anza veya diğer etkiler nedeniyle 18.2 günden daha az (% 5 down-time) hizmet veremezler ise cezai yaptıran uygulanmayacaktır. Ancak, yıllık olarak 18.2 günü aşması durumunda, aşan sürelere ait bakım-onarım ücretinin iki katı cezai yaptırım uygulanacaktır. Uygulanan bu ceza bakım ücretinden düşülecektir.

31.   İlgili şartnamede belirtilen cihazların sayılarında eksilme olduğu takdirde (H.E.K.’e ayrılma ve Hastan bünyesindeki tesislerden dışarı gönderildiğinde) teklif mektubunda belirtilen birim fiyatı üzerinden prosedür gerekmeksizin tek taraflı olarak Hastane Yöneticiliği firmaya bildirim yaparak ayrılan cihazın ücretini hizmet hak edişinde düşecektir ve yüklenici firma hiçbir hak talep etmeyecektir.

32.   Sağlık Bakanlığı Yönetim Sistemlerinin kurulum ve işletim faaliyetlerinde, Sağlık Bakanlığı Bilgi Güvenliği politikalarında belirtilen esaslar çerçevesinde hareket edilecektir.Yönerge ve Politikaların uygulanması esnasında tereddüt edilen hususlar için idarenin onayı almacaktır.Ayrıca tüm firmalarda talep ne olursa olsun kurumsal gizlilik sözleşmesinin imzalanması gerekmektedir.

DİĞER HUSUSLAR

1.      Hak edişler bakım döneminin son gününden itibaren fatura düzenlenerek yapılır.

2.       Yüklenici firma bakımdan sonra kesilecek olan faturayı “ Periyodik Bakım ve Onarım Hizmetten Yedek Parça / Mal Alımı Hariç” ve şartnamede belirtilen talep ısmı ile birlikte keserek teslim edilecektir.

3.       Diyaliz cihazlarının yanında bulunan Hemodiyaliz Su Sistemi (Su Antma Cihazı) 'nin tüm bakım ve onanırdan yapılacak ve tüm ölçümleri yapılacaktır.

4.       Yüklenici cihaza bağlı bulunan aşağıda bakım gereklilikleri ifâde edilen hususlara göre su antma cihazının bakımını da yaptıracaktır.

u şartname hemodiyaliz ünitesi su arıtma sistemi ve REZERV cihazının

•                           Sağlık Bakanlığının 17.04.2009 tarihli Hemodiyaliz Su arıtma Yönergesi Uyarınca yapılması gereken aylık bakım ve onarım işlerinin kapsar.

•                           Teklif veren firmalar IS09001-2010 kalite yönetim sistemi TSEK ve TSK12426 hizmet ve yeterlilik belgesine sahip olmalı ve hastane tarafından talep edildiğinde bu belgeleri ibraz etmelidir.

•                    RO sisteminde her ay aşağıdaki kontroller yapılmalıdır:

0

Hat gidiş basıncı

o

Hat dönüş basıncı

o

Membran giriş basıncı

o

Membran çıkış basıncı

o

Atık su debisi

o

Giriş suyu sıcaklığı

o

Giriş suyu iletkenliği

o

Atış su iletkenliği

o

RO öncesi suyun sertliği

o

Ürün su sertliği

 

•                           Sistemde 3 ayda bir yumuşak su deposu, RO, Sirkülâsyon hattının dezenfeksiyon işleminin ve saf su numunesinin Bakteriyolojik Analizi, Hıfzıssıhha Enstitüsü veya Hıfzıssıhha Enstitüsünün yetki verdiği bir laboratuarda yaptırılacak ve raporları Avrupa Farmakopisine uygun olmalıdır.

•                           Numune analizlerinde kullanılacak olan numune kapları firmalar tarafından temin edilmelidir.

•                           Sistemde 6 ayda bir saf su numunesinin Kimyasal ve Endotoksin Testi Hıfzıssıhha Enstitüsü veya Hıfzıssıhha Enstitüsünün yetki verdiği bir laboratuarda yaptırılacak ve raporları Avrupa Farmakopisine uygun olmalıdır.

•                           Su numunesi için alınacak kaplar daha önce başka amaçla kullanılmamış dar ağızlı ağzı sıkı kapalı, kimyasal analiz için en az 1 litrelik 2 adet cam şişe, Bakteriyolojik - Endotoksin için 2 adet ve Mikrobiyolojik Analiz için 2 adet olmak üzere toplam 4 adet lOOml lik kahverengi cam şişe olmalıdır.

•                           Alman numuneler en kısa sürede (24 saat içinde), bakteriyolojik analiz için gönderilecek numuneler soğuk zincir şartlarında (2-8 derece) analizi yapılacak laboratuara ulaştırılmalıdır.


 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)