TEKLİFMEKTUBU
Hastanemiz Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı İşine ait satınalmanın yapılmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Aşağıda cinsi, miktarı, evsafı,teknik ve idari şartları yazılı malzemeler, idaremizce 4734 sayılı Kamu İhaleYasasının 22. maddesine göre satın alınacak olup, fiyat teklifinizi (KesinFiyat) en geç 13/10/2017 kadar idaremize vermenizi rica ederim.
**ÖNEMLİNOT** : (Saat 16:00’dan sonra gelen fiyat teklifleri DikkateAlınmayacaktır.)
HASTA ADI: EMİNE ÇAVUŞLAR
MAL / İŞEAİT TEKNİK VE İDARİ ŞARTLAR
1)- Teklif edilecek malzemenin lot ve UBB numaralarının mutlakabelirtilmesi gerekmektedir.
2)- Ödemeler malların tesliminden itibaren 750 (YEDİYÜZELLİ) gün içindeyapılacaktır.
3)- Teklifin geçerlilik süresi, idareye teslim tarihinden itibaren 30Takvim günü olacaktır.
4)- En düşük fiyat ekonomik açıdan en avantajlı teklif olarakdeğerlendirilerek birim fiyatlar üzerinden teklif esas alınacaktır.
5)- Teklif fiyatları KDV hariç olarak verilcektir.
6)- Mal / İş idareye 24 saat için de teslim edilecektir.
7)- Mal / İş idarece denetim, muayene ve kabul işlemi yapıldıktan sonrateslim alınacaktır.
8)- İdare Mal / İşi alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.
9)- Teklif mektubu, okunup kabul edildiği, teklif edilen bedelin rakam veyazı ile yazılması, üzerinde kazıntı, silinti ve düzeltme bulunmaması, Ad,Soyadı veya Ticaret unvanı yazılmak suretiyle yetkili kişilerce imzalanmışolmalıdır.
10)- İdare gerektiğinde numune isteyebilecektir.
11)- Teklif mektubu şartnamesinin uygulanmasından doğabilecek ihtilaflarManisa Mahkemelerinde 4734 sayılı kanun hükümleri dâhilinde çözümlenir.
12)-SUT TAVAN FİYATLARI ÜZERİNDE KALAN TEKLİFLER DEĞERLENDİRME DIŞIBIRAKILACAKTIR.
13)-FİRMALAR ÜZERİNDE MALZEME KALMASI HALİNDE KESİLEN FATURA EKİNDE HÜAPCD’SİNİ TESLİM ETMELİDİRLER.
14)- SUT KODU VE SUT FİYATI BELİRTİLMEYEN TEKLİFLER İLE SUT FİYATLARIÜZERİNDE GELEN TEKLFİLER DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.
NOT: İDARE KODU: 45764.38.41.00.01.330
İDARE ADI: Celal Bayar ÜniversitesiDöner Sermaye İşletme Müdürlüğü
15)-SİPARİŞ SATINALMA BİRİMİNDEN TESLİM ALINDIKTAN SONRA ASIL FATURANIN 3(ÜÇ) GÜN İÇERİSİNDE DEPOYA TESLİM EDİLMESİ ZORUNLUDUR.
TEL: (236) 233 70 68 / 233 70 69
FAX: (236) 233 71 00
**ÖNEMLİNOT: Malzeme kullanıldıktan sonra kesilecekolan FATURA nın bir nüshası depo tarafından istenilen malzemelerin ayrıntılıdöküm belgesi ile birlikte aynı gün AŞAĞIDA BELİRTİLEN NUMARALARAFAX ÇEKİLMESİ GEREKMEKTEDİR.Aksi takdirde depo girişleri yapılamayacaktır.
DEPO BİRİMİ FAX: 0236- 232 80 93
DÖNERSERMAYE İŞLET.MÜD. FAX: 0236 – 233 7100
**ÖNEMLİ: FİYAT TEKLİFİ ATILAN MALZEMELERİÇİN PROFORMA FATURAYA İLGİLİ MALZEMELER İÇİN FİRMA BAYİ NO YAZILACAKTIR.
NOT:TEKNİK ŞARTNAME DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINA BİLİR.
NOT:Teklifverilmeden önce şartnamelerin firma tarafından mutlaka görülmesi gerekmektedir.
SATINALINACAK MAL / İŞ LİSTESİ
SIRA NO: CİNSİ VENİTELİĞİ ADETİ
1. POLİAKSİEL VİDA 12 ADET
2. ROD 2 ADET
3. ARA BAĞLANTI 2 ADET
4. REDİKSİYON VİDA 12 ADET
5. ARA BAĞLANTI 2 ADET
6. SENTETİK KEMİK GREFTİ 1 ADET
SENTETİK KEMİK GREFTİ TEKNİK ŞARTNAMESİ
1. Ürün %100 Beta trikalsiyum fosfattan oluşturmaldır.
2. Ürün Vasculariteye izin verenbirbirine bağlı poroslu bir yapıya sahip olmalıdır.
3. Teklif edilecek kemik greftleri’ninaşağıdaki özelliklere göre geniş çeşitliliği bulunmalıdır.
4. Enjekte kemik grefti kit halindeolup kit içerisinde karıştırma kabı sıvı ve toz kemik grefti trokar ve spatulaiçeren steril set içerisinde 1.5cc 3cc 5cc 6cc ve 10cc formlar’da olmalıdır.
5. Enjekte kemik grefti toz furmundasiteril paket içerisinde Greftin Karıştırma kabı ve spatula bulunmalı vekolayca hazırlanabilmelidir. Toz formları ise 1cc 3cc 5cc 6cc 10cc 20ccebatlarında olmalıdır.
6. Kemik grefti’nin pillar formu(blok)olanlar ise 5x5x20mm ebatında 1cc 2.5cc 5cc 10cc 15cc 20cc ve 30cc formalarıiçermelidir.
7. Granül kemik grefti 3mm size olup1cc 2.5cc 5cc 10cc 15cc 20cc ve 30cc formlarında olmalıdır.
8. Ürün kemik kusurlarında Travmacerrahisinde Tumor cerrahisinde Spinalcerrahide kullanılabilmlidir.
GARANTİ ŞARTLARI VE SORUMLULUKLARI:
1. Teklifveren firma bu ürünün satışı ile yetkili olduguna dair belge vermeli ve satışsonrası sorumlulukları yüklenmelidir.
2. Ürüntesliim edildiğinde bu ürün ile ilgili kullanım talimatı(ürüntanıtımı,endkasyon,kontrendikasyon,ameliyat sonrası olabilecek aksaklıklar vefirmanın sorumluluklarını kapsayan bilgiler)orjinal ve türkçe tercmesi ilebirlikte verilmelidir.
3. Firmamalzemenin kullanıldıgı(eğer kullanılırsa)hasta adını da belirterek faturasınıkesecektir. Faturada mutlaka UBB kodları ve Ej 5-E de belirtilen SUT ve GMDNkodları yazılacak ve fatura engeç 24 saat içinde hastanenin tıbbi malzemebirimine elden teslim edilecektir.
POLİAKSİYEL TRANSPEDİKÜLER VİDASİSTEM TEKNK ŞARTNAMESİ
1. Sistem CEstandartlarına uygun olmalıdır.
2. Vidalarındişli kısım dıştan silindirik ama gövdesi konik yapıda ve self tappingözellikte olmalıdır.
3. Poliaksiyalvidalar 2parçalı(vida ve vida başı lalesinden) oluşmalıdır. Vidanın baş (Lale)kısmında vidanın çıkmasını engelleyecek ayrı parça olmamalıdır.
4. Poliaksiyalvidalar enaz 28.5 derece açılanmaya uygun olmalıdır.
5. Omurganınözel ameliyatlarında (spondilolistezis) kullanılmak üzere özel olarak dizaynedilmiş 6.5 ve 7mm çaplarında 35mmden 50mm ye kadar 5 er mm aralıklarla büyüyenredüksiyon vidalarına sahip olmalıdır.
6. Poliasiyalvidalar 4.5-5.5-6.5-7 mm çaplarında olup 25mm den başlayarak 5mm ye kadar 5 ermm aralıklar büyüyen vida çeşitlerine sahip olmalıdır.
7. Vida rodkilitlenmesi yalnızca bir set screw ile kilitleme mekanizmasına sahipolmalıdır.
8. Set screw ,set screw ile rod kilitlenmesi yapıldığında vida başının dışarı doğrugenişlemesini engelleyen özel dişşli yapısına sahip olmalıdır.
9. Tüm rodlardüz yüzeyli ve 6mm çapında olmalıdır.
10. Rodlaromurganın değişik mesafelerinde kullanılmak üzere 40mm den 200mm ye kadar 10mmaralıklarda ve 2050mm 300mm 400m ve 500m olmak üzere tüm alternatifleribulunmalıdır.
11. Sisteminrotasyonel yöndeki hareketlerini engelleyen transvers bağlantı konnektörümonoaxial yapıda olmalıdır.60mm 70mm ve 80mm alternatifleri olmalıdır.
12. Servissağlayacak elemanların TND tarafından verilen kurs sertifikasına sahipolmalıdır.
CERRAHİ GÜVENLİK VE HASTA SAĞLIĞIKRİTERLERİ:
1. Sistemdekiimplantlarda tıbbi titanyumdan(TI6AL4V ELI) ve peek optima materyelinden imaledilmiş olmalıdır.
2. Ameliyattauygulanacak olan her türlü titanyum implant ve peek optima materyaller takmaçıkartma setler TSE,ISO,CE ve FDA gibi kalite akreditasyonun sahip olmalıdır.
3. Tümtitanyum implantlar ISO 5832/3 ve ASTM F136 kriterleri dahilinde titanyummalzemeden üretilmiş olmalıdır.
4. Vücut içineyerleştirilen hertürlü implant post operatif döenmde BT manyetik rezonans (ÖRI)tomografi röngen ultrasound cihazları ile etkileşim yapmamalı ve uyumluolmalıdır.
5. Hastanınklinik takibini sağyalabilmek için tüm ürünler üzerinde üretici firma lofosulot numarası ve CE kodunun yazılı olması gerekmektedir.
6. Kullanılacakher türlü implantın olası komplikasyonu onucu doğacakk yasal tazmin bedeliüretici firmanın garantisi apsamında olmalıdır.
7. Aöelyatlardateknik ve cerrahi eğitim almış belge sahibi bir personel hazırbulundurulmalıdır.
ÜRÜNGARANTİ KAPSAMI VE MARKA SORUMLULUKLARI:
1. Teklifveren firmanın ameliyat esnasında kullandıgı implantların Markası tescilliolmalı tüm teknik testleri bio uyumluluk testleri dinamik veyıpranma/yaşlandırma testleri yetki belgeli bağımsız bir akreditasyon kurumutarafından yapılmuış olmalıdır.
2. Kullanılantüm malzemelerin UBB kodu SGK onayı EKAP kaydı ve Sağlık Bakanlığı onayıolmalıdır.
3. Kullanılanürüne ait prospektüs ameliyat setleri ile birlikte ameliyatta nöcen ilgilicerraha teslim edilmelidir.
4. Üreticifirmanın TS 18001-OHSAS 18001/İş Sağlığı ve Güvenliği yönetim sistemine sahipolması uluslararası kalite ve belgelendirme şirketi tarafından verilenbelgesini ibraz edebilmesi gerekmektedir.
5. Teklifveren firma telap edildiğinde satoşı yapılan ürün ile ilgili yetki belgesiniibraz edebilmeli satış sonrası hizmet ve sorumluluğu yüklenebilmelidir.
6. Sistem 20yıl garanti ve bu garanti süresi bittikten sonra 20 yıl boyunca takma çıkarmasetlerini ve ürün stok garantisi verilmelidir.
7. Sisteminkullanımı ile ilgili eğitim Türkiye’de ki yetkili firma tarafındanverilmelidir.
8. İlgilisisteme ve implantlara ait referans listesi ve diğer hangi hastanelerde kaçyıldır uygulanğını gösteren dökümanlar teklif dosyasında sunulmalıdır.
9. Teklifveren firmalar sistemin teknik şartnameye uygunluğunu orjinal belgeler katalogprospektüs vs. İle belgelenmelidir.
10. Malzemetemini uhesinde kalan firma setlerini ameliyat tarihinden birgün önce ilgilidoktora demo yaparak uygunluk alması gerekmektedir. Tekik özellikleri uygunolmayan seler kabul edilmeyecektir. Setlerde tüm implantların her ölçüsübulundurulmalıdır. Eksik implant ve enstrumanlar uygunsuzluk sebebidir.
GARANTİ ŞARTLARI VE SORUMLULUKLARI:
1. Teklifveren firma bu ürünün satışı ile yetkili olduğuna dair belge vermeli ve satışsonrası sorumlulukları yüklenmelidir.
2. Ürün teslimedildiğinde bu ürün ile ilgili kullanım talimatı(ürün tanıtımı endikasyon kontrendikasyonameliyat sonrası olabilecek aksaklıklar ve firmanın sorumluluklarını kapsayanbilgiler) orjinal ve türkçe tercümesi ile birlikte verilmelidir.
3. Firmamalzemenin kullanıdığı(eğer kullanılırsa) hasta adını da belirterek faturasınıkesecektir. Faturada mutlaka UBB kodları ve Ek 5-E de belirtilen SUT ve GMDNkodları yazılacak ve fatura engeç 25 saat içinde hastanenin tıbbi malzemebirimine elden teslim edilecektir.
|