İhale No | 1178796 |
Sektör | Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler |
İdare | Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Doğrudan Temin |
İhale İli | Kütahya |
İşin İli | Kütahya |
Yayın Tarihi | 5 Ekim 2016 |
İhale Tarihi | 6 Ekim 2016 09:00 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU KÜTAHYA İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ D.P.Ü.Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticiliği Sayı : 87416368/ 05/10/2016
Konu: Ortopedi Ser. Malzemesi Alımı
Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarı yazılı malzemeler 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunun 22/f maddesi gereğince Doğrudan Temin Usulü ile aşağıda yazılı İdari Şartlarda satın alınacaktır.
İdari Şartlar;
1. Teklif mektubu aşağıda belirtilen tarih ve saate kadar teslim edilecektir. Teslim edilememesi halinde 0 274 232 09 82 nolu telefona faks edilecek ve daha sonra teklif mektubunun aslı gönderilecektir.
2. Teklif mektupları yazılı, ad-soyadı ve/veya ticaret unvanı yazılmak suretiyle yetkili kişilerce imzalanmış olmalıdır.
3. Teklifler TL (Türk Lirası) olarak verilmeli, teklif edilen bedel rakam veya yazı ile açıkça yazılmış olmalıdır, Teklif edilen birim fiyata KDV Hariçtir ibaresi açıkça belirtilmelidir, kazıntı, silinti, düzeltme bulunmamalıdır.
4. Teklif verilen malzemelerin markaları, ambalaj şekilleri ve idarenin kesin siparişine müteakip teslim sürelerinin teklif mektubunda bildirilmesi zorunludur.
5. Teklifler her hasta için ayrı ayrı veya bütünlük arz etmemesi durumunda kalem bazında değerlendirilecektir.
6. Söz konusu alım ile ilgili tüm vergi-resim ve harçlar, ulaşım ve sigorta giderleri istekliye aittir.
7. Teklif edilen tüm ürünlerin; SUT’ta belirtilen istisnalar hariç olmak üzere T.C. İlaç ve Tıbbi Cihazı Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) kayıtlı/bildirim işi tamamlanmış olmalıdır. TİTUBB’da kayıtlı olan bir malzemenin ayrıca üretici ve/veya distribütör firmaları ile bayileri de TİTUBB’da tanımlanmış olmalıdır.
8. İsteklilerce sunulacak yabancı ülkelerden temin edilen belgeler onaylı Türkçe tercümeleri ile birlikte verilecektir.
9. Teknik Şartname düzenlenmiş olup, gerekli hallerde numuneleri hastanemizce görülebilir veya sorulabilir.
10. İstenildiğinde malzemelere ait katalog ve numuneler teklif verme saatine kadar satın alma birimine teslim edilecektir.
11. 25.03.2010 Tarihli 27532 sayılı Mükerrer Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren; Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliği gereği ürünlerinizin TİTUBB Kayıt Numarası, SUT Kodu ve Distribütör firma ve/veya Bayi Kodu, Tedarikçi Firma Vergi Kimlik Nosu teklif ile birlikte proformada mutlaka yazılacaktır. TİTUBB Kayıt Numarası, SUT Kodu ve Distribütör Firma ve/veya Bayi Kodu, Tedarikçi Firma Vergi Kimlik Nosu yazılmamış olan teklifler değerlendirilmeyecektir.
12. İdaremiz alımı yapıp yapmamakta, dilediği miktarlarda yapmakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.
13. Teklifi kabul edilen firmaya yazılı ya da sözlü olarak sipariş verilecek, siparişin bildirilmesine müteakip en geç ameliyat gününde malzemeler yüklenici firma veya temsilcisi tarafından bizzat Hastanemiz Muayene Komisyonuna teslim edilecektir.
14. KULLANILAN MALZEMELERİN FATURASI AMELİYAT TARİHİ İLE AYNI OLACAK, STİCKERLARI İLE BİRLİKTE (AMELİYAT DEFTERİ, HASTA DOSYASI VE FATURAYA YAPIŞTIRILACAKTIR) HASTANEMİZ ECZANESİNE TESLİM EDİLECEKTİR.
15. Mal/hizmet bedeli, teslimatın bitirilip muayene komisyonunca kabul edildiği tarihten itibaren DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Muhasebe Birimi tarafından bütçe imkânları doğrultusunda en geç 150 (YÜZELLİ) gün içerisinde ödenecektir. Peşin ödeme yapılması ve gecikme cezası ödenmesi, söz konusu değildir.
16. Muayene kabülü yapılmayan malzemeler için fatura düzenlenmeyecektir.Muayene kabulü yapıldıktan sonra fatura düzenlenecek olup, bu faturalar idaremizin evrak kayıt servisine gönderilecektir. Evrak kayıt servisine kaydı yapılmayan faturalar işleme konulmayacak olup, faturanın kaybolması durumunda sorumluluk tamamen yükleniciye ait olacaktır.
17. SUT-UBB kodları eşleştirme yapılmadığı taktirde ödeme yapılmayacaktır.Bu durumda firma hiçbir hak iddiasında bulunamayacaktır.Ödeme yapılması durumundada geriye dönük yasal faiziyle beraber firmadan tahsil edilecektir.
18. Teklif veren firmalar bütün bu şartları tam olarak kabul etmiş sayılacaktır.
19. Tekliflerinizi en geç 06/10/2016 Saat: 09.00 ’a kadar bekler, işlerinizde başarılar dilerim.
Uz. Dr. Sabahattin ALTINTAŞ Hastane Yöneticisi V.
EK: 1 Adet Malzeme Listesi
T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU KÜTAHYA İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ D.P.Ü.Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticiliği
MALZEME LİSTESİ
|
Firma V.KNo: Bayi Kodu: |
NOT:
1- Ameliyat esnasında kullanılması planlanan tüm malzeme çeşitleri ve bu malzemelere ait barkod numaralan teklifte sunulacaktır. Teklifte belirtilmeyen barkod numaralı malzeme kullanılması durumunda ödeme yapılmayacaktır.
2- Sterilizasyon için Otoklavların her döngüsünde (her seansında) işletme gideri olarak toplam 56,09 TL bedel hesaplanmış olup her seansta birden fazla konteynır steril edilebileceği gibi bir tek konteynırında steril işlemine tabi tutulacağı hesaba katılarak ortalama bir fiyat belirlenmiştir. (10 kg altı 30 TL, 10 kg üzeri 80 TL) dir. Yüklenici, sterilizasyon ünitesince hesaplanan sterilizasyon bedelini Hastane Döner Sermaye Hesabına yatırmak zorundadır.
3- UBB Kodu bildirilmeyen teklifler değerlendirilmeyecektir. Ayrıca teklifte verilen UBB”li malzemelerin seri olarak tamamı teklif mektubuna eklenecektir.
4- Tekliflerde İmza, kaşe, Açık adres ve irtibat telefonu bulunmayan teklifler geçersizdir.
5- Alternatif veya kısmi teklif verilemez.
6- Yüklenici, malzemelerin faturasını ameliyat tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde ilgili birime teslim etmek zorundadır. Belirlenen sürede teslim edilmeyen faturaların ödemesi yapılmayacaktır.
7- Hastanemiz tarafından hazırlanan standart teklif mektubu dışında bir formatta teklif mektubu veren istekliler, belirtilen alım için hastanemiz tarafından düzenlenmiş olan teklif mektubundaki şartları kabul etmiş sayılır.
FİRMA ADI:
ADRES:
T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU KÜTAHYA İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ D.P.Ü.Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticiliği ÇOK BOY ÖZELLİKLİ TOTAL DİZ PROTEZİ MOBİLE
1) Total diz protezi arka çapraz bağı kesen-koruyan yapıda olmalıdır.
2) Femoral componentCoCr ve anatomik yapıda olmalı sağ ve sol olarak ayrılmalıdır.
3) Femoral component en az 9 boy olmalıdır.
4) Femoral komponent tek yarıçap ve tek eksen dizaynına sahip olmalıdır.
5) Çimentolu femoral komponent'in arka yüzeyi çimentoyu tutacak şekilde havuzlu ve kumlamalı olmalıdır.
6) Femoral komponent fiksasyonu tam olarak sağlayabilmek ve rotasyonu engelleyebilmek amacı ile iki adet peg'i bulunmalıdır.
7) Femoral komponent kesisi için 3°- 9° (1° artacak şekilde) arası valgus acısından herhangi biri seçilebilmelidir.
8) Sistemde en az kesimin yapılmasına imkan verecek 8 mm kalınlığında posterior ve distal kalınlığa sahip çimentolu femoral komponent ve kesi blogları mutlaka yer almalıdır.
9) Sistem femoral kesi guide'ları minimal invasive cerrahi tekniğine uygun, lateral medial yönde hareket ettirilebilir ve bağ kesen yapılacağı zaman ayrı bir aparat kullanılmamalı femoral kesi guide'ları bağı kesebilir yapıda olmalıdır.
10) Tibial component CoCr alışımından mamul olmalıdır.
11) Tibial komponent universal ve simetrik yapıya sahip olmalıdır.
12) Tibial component en az 9 boy seçeneği olmalıdır.
13) Tibial komponent'in insertle temas eden yüzeyi, parlak ve mikro düzeyde bile engebe yaratmayacak şekilde pürüzsüz olmalıdır.
14) Tibial insert'in üzerinde, tibia ile kilitlenebilmesi için, erkek çıkıntı olmalı, tibial komponent ve tibial insert, snap-fit kilitleme mekanizmasına sahip olmalı ve ful rotasyon yapabilmelidir.
15) Tibial component'in alt kısmı rotasyonu önlemek amacı ile "keel" yapısı şeklinde olmalı stabilizasyon ve implantı kemiğe sabitlemek için tibial componente eksta vida ya da peg kullanmaya gerek olmamalıdır.
16) Tibial komponente uzatma eklenebilmelidir.
17) Tibial komponent kesisi hem ekstramedüller hem de intramedüller guide ile yapılabilmelidir.
18) Tibial komponent kesi guideları anatomik olmalı, 0°-7° arası posterior slope açılı kesi yapılmasına izin vermelidir.
19) Tibial insert kalınlıkları, her boy tibial komponent için 8 mm-18 mm arası kalınlıklarda en az 6 boy seçeneği olmalıdır.
20) Sistem, bir boy küçük -büyük implant kullanımına izin vermelidir.
21) Patellar component üzerinde 3 peg olmalıdır.
22) Çakma-çıkartma seti içinde flexion ve extensiongap aralığını ölçmeye yarayan yumuşak doku balans aleti olmalıdır.
* FEMORAL COMPONENT ÇİMENTOLU C/R AP2300
* FEMORAL COMPONENT ÇİMENTOLU P/S AP2230
* MOBİLE TİBİAL COMPONENT ÇİMENTOLU AP2660
T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU KÜTAHYA İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ D.P.Ü.Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticiliği
* MOBİLE TİBİAL İNSERT C/R AP2490
* MOBİLE TİBİAL İNSERT P/S AP2450
* MOBİLE DEEP DISH İNSERT AP2530
* PATELLAR COMPONENT AP2420
* TİBİAL UZATMA AP2780
MULTİAKSİYEL KİLİTLİ TİTANYUM LC-DCP FEMUR PLAĞI
1) Plak ve vidalar titanyum alaşımdan imal edilmiş olmalıdır.
2) Setin plakları yumuşak doku travması yapmaması ve daha sert olmaları açısından iyonizasyon sistemi ile kaplamalı olup pürüzsüz yüzeyde olmalıdır.
3) Plakların üzerinde CE, lot numarası ve markası yazılı olmalıdır.
4) Plak boyları en az 3 delikten 12 deliğe kadar ve en az 5 farklı boyda olmalıdır.
5) Plak üzerinde kirsnher guide'leri olmalıdır. Set içerisinde kirsnher teli bulunmalıdır.
6) Multiaxial (çok eksenli) plaklar kırık hattı üzerinde pozisyonlandırma zorunluluğu olmadan düşük seviyelerde dahi kusursuz kırık redüksiyonu yapabilmelidir.
7) Plak üzerinde yuvalarda açılanmasına ve kemiğe açılı vidalanmasına izin veren multiaxial yüzükler olmalıdır.
8) Kilitleme mekanizmasında vidanın gömülerek doku hasarını minimal düzeye indirecek şekilde olmalıdır.
9) Set içerisinde ki uygun olan plak çeşitleri kemik yüzeyine düşük temas sağlayan low contact formunda olmalıdır.
10) Çakma setleri içerisinde vidalara kolaylıkla açı vermeyi sağlayan kanüllü guide bulunmalıdır.
11) Plağın kenarları dokulara hasarı engellemek için özellikle kenarları yuvarlatılmış olmalıdır.
12) Multiaksiyel plaklar ameliyat esnasında kemik yüzeyine yerleştirildiğinde anatomiye uygun bir şekilde kemiğe uyum sağlamalıdır.
13) Plak setinde kortikal (kilitli - kilitsiz) spongioz vidalar self tapping (kendinden yiv açan) özellikte olmalıdır.
14) Plak üzerindeki dinamik kompresyon delikler ve multiaxial kilitli delikler birbirinden bağımsız ayrı ayrı olmalıdır.
15) Set içerisinde uygun olan plakların birden fazla dinamik kompresyon delikleri olmalıdır.
16) Plak setinde her vida seti için özel matkap ucu U matkaplar için klavuz sistemi, kilitli vidalar için torklu tornavida sistemi olmalıdır.
T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU KÜTAHYA İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ D.P.Ü.Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticiliği
17) Plak uyumlu 3,5 mm kilitli yarım yivli kanüllü vidaları olmalıdır.
18) Tepesi yivli vidaları plağa takabilmek için set içerisinde uygun kılavuzlar olmalıdır.
19) Plak ve vidaların tüm boylarının TİTUBB kaydı olmalıdır.
20) Firmalar teklif verirken grubun içerisindeki bütün malzemelerin farklı boy ve çeşitlerinin, bütün UBB kodlarını teklif mektuplarında belirtmelidir.
21) Uygulama setinde plak ve vidalarla ilgili bütün malzemeler tam olmalıdır.
22) Setin içinde yer alan vidalar titanyumdan imal edilmiş olmalıdır.
23) Spongioz vidaların yarım yivli olanı da set içinde olmalıdır.
* MULTİAKSİYEL KİLİTLİ TİTANYUM LC-DCP FEMUR PLAĞI
* KİLİTLİ KABLOLU BUTON-VİDA 5 MM
* KİLİTLİ VİDA (KORTİKAL)
* KİLİTSİZ VİDA (KORTİKAL)
* SPONGİOZ VİDA (KİLİTLİ-KİLİTSİZ)
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)