İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Ortopedi Sarf Malzeme Alım

İhale No 1123194
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Aydın Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Aydın
İşin İli Aydın
Yayın Tarihi 23 Haziran 2016
İhale Tarihi 24 Haziran 2016 09:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

 

 

T.C

SAĞLIK BAKANLIĞI

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi

 

Sayı : 81866290-930/ 23.06.2016

Konu: Fiyat hak.

 

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinin ihtiyacı olan miktarları ve özellikleri aşağıda gösterilen Ortopedi sarf malzemeleri, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22. Maddesinin (f) bendi gereğince Birim Fiyat üzerinden satın alınacaktır.

KDV hariç aşağıda istenen şartları taşıyan teklifinizi 24.06.2016 tarihi saat 09:00’a kadar Hastanemize kapalı olarak ulaştırılması veya 0 256 512 46 94 nolu faksa fakslanmasını rica ederim.

 

Uz. Dr. Bilge ÖZŞARLAK KARAARSLAN

Hastane Yöneticisi (Başhekim) V.

Tel: 0 256 518 23 61 / 2102

Faks: 0 256 512 46 94

 

1- İhale konusu mal Hastane Ambarına teslim edilecek olup, nakliye, vergi, resim, harç ve sigorta yükleniciye aittir

2- İhale konusu mal için KDV hariç fiyat verilecek olup, rakam ve yazı ile belirtilecektir.

3- Alımın ve teklifin geçerlilik süresi 30 gündür. Malın tamamı tek seferde alınacaktır.

4- Aldığımız herhangi bir teklifi veya en düşük teklifi seçmek zorunda olmadığımızı bildiririz.

5- İhale konusu işle ilgili olmak üzere İdaremizce yapılacak / yaptırılacak diğer işlerde İdaremiz çıkarlarına aykırı düşecek hiçbir eylem ve oluşum içinde olunamaz.

6- Ödeme Muayene ve Kabul Komisyonu raporunun oluşturulmasından sonra Fatura tarihinden itibaren en geç doksan (90) gün içinde Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Muhasebe Birimince yapılacaktır.

7- Sözleşme yapıldığı takdirde ödemeye esas olacak meblağ üzerinden %0. 9,48 (Bindedokuznoktakırksekiz) oranında sözleşme bedeli alınacaktır.

8- İSTEKLİLER TEKLİF ETTİKLERİ ÜRÜNLERİN SAĞLIK BAKANLIĞI İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI TARAFINDAN ONAYLANMIŞ ÜRÜN NUMARASINI (BARKOD NUMRASINI) VE ÜRÜNÜN MARKASINI TEKLİFLERİNDE YAZILI OLARAK BELİRTECEKLERDİR. (09.01.2007 tarih ve 26398 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği ve Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamındaki ürünler) (Bu yönetmelikler dışında kalan ürünler için UBB kaydı aranmayacaktır.)

9-Alınacak mal EN DÜŞÜK fiyat esasına göre değerlendirilecek olup, alınacak mal sipariş verildikten sonra şartnamede belirtilen ameliyat gününden 1 (bir) gün içinde Kurumumuza teslim edilecektir.

10- Teklif veren firmalar İstenilen tüm koşulları kabul etmiş sayılır.

11- Alınacak malın özellikleri: Aşağıda ve Ekli Teknik Şartnamede belirtilmiştir.

Hasta Adı: SELVER TEKE

 

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU

 

S.N

Birim fiyata esas iş kaleminin adı

SUT Kodu

UBB Kod No

Miktarı

Birim Fiyatı

Toplam Fiyatı

1

Knee kollojen implant

HG1140

 

1 Adet

 

 

2

Poly kollojen implant

HG1140

 

1 Adet

 

 

 

 

 

 

 

 

SÖKE FEHİME FAİK KOCAGÖZ DEVLET HASTANESİ HASTA BAZLI ORTOPEDİ SARF MALZEME ALIMI ŞARTNAME GENEL HÜKÜMLERİ

KONU: Bu teknik şartname Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nin ihtiyacı için satın alınacak ortopedi sarf malzemelerinin teknik özelliklerini, kontrol ve muayene metotlarıyla ilgili hususları kapsar.

GENEL ÖZELLİKLER

1)      Sarf ürünlerin malzemesi, ürünün tipine göre değişmekle birlikte ASTM F 136 veya ISO 5832-3 standardına uygun Tİ6A14V (eli) alaşımı, 316 paslanmaz çelik ya da Cr-Co-Mo alaşım olacaktır.

2)      —Hasta—ve -ü rü n—güvenilirliğim - sağ lamak—amac+yta tüm malzemelerin -üzerinde lot numarası bulunması zorunludur. Tedarikçi firma, herhangi bir problemle karşılaşıldığında imal edilen malzeme üzerinde lot numarasından hareket ederek izlenebilirliğe ait kayıtları belgelemek zorundadır.

3)      Firmalar, ürünün kullanıma uygun olup olmadığını bildiren kayıtlarını, yapılan test ve deney sonuçlarını, daha önceki uygulama sonuçlarını, uygulayan hekimin onayını içeren ana kayıtları göstermek zorundadır. İhtilaf halinde teslim edilen malzeme hastane idaresince gerekli testlere tabi tutulmak üzere belirlenecek bir resmi kuruma gönderilir ve masrafları yüklenici firma yüklenir.

4)      Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının 25/05/2007 tarih ve 26532 mükerrer Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan; Sosyal Güvenlik Kurumu Uygulama Tebliğinin 20.1 Tıbbi Malzeme bedellerinin ödenmesi için T.C. ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı olması gerekmektedir. Kaydı bulunmayan malzemeler ile ilgili teklifler red edilecektir.

5)      Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2008/36 Sayılı Genelgesinde de belirtildiği üzere T.C. İlaç ve Tıbbi cihaz ulusal bilgi Bankasına (TİTUBB) kayıtlı olması ve alımı yapılacak tıbbi cihazların TİTUBB da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olması şartı aranacaktır. Teklif veren firmalar bu hususu belgeleyecektir.

6)      Protez grubu ürünlerde teslim edilecek ürünlerin gama steril i zasyonu yapılmış, sterilizasyonun teknik detayları ile ambalajlamayla ilgili kontrol ve test detayları rapor halinde firma tarafından sunulması zorunludur.

7)      Firmalar, teklif ettikleri ürünlerin Ulusal Bilgi Banka (UBB) Kod numarasını açık olarak belirteceklerdir.

8)      Plak ve vidalarla ilgili firmalar teklifleri ile birlikte fatik test raporlarını göstereceklerdir.

9)      Şartnameye uygunluk belgesi hazırlamayan ve şartnamede istenilen özellikleri sağlamayan firma teklifleri red edilecektir.

10)  Setler istem yapıldıktan sonra ilk 24 saat içerisinde eksiksiz olarak teslim edilecek ve acil ameliyatlar için set istendiğinde en kısa sürede malzeme sağlanacaktır. Tedarikçi firmanın malzeme sağlamasındaki gecikme nedeni ile oluşabilecek her türlü hukuksal sorunda tüm sorumluluk firmanın olacaktır.

11)  Malzemeler tanımlı setler halinde ve “hasta bazlı” olarak sipariş edilecektir. Malzemeler istendiğinde tam set olarak gönderilecektir. Setlerin içinde firmanın katalogunda bulunan malzemelerin tüm boyları bulunacaktır. Özel durumlarda, hekimin isteği doğrultusunda setler arasında malzeme değişimi yapılabilir. Sarf malzemeleri ile birlikte malzemelerin kullanımına uygun aplikatörler, ilgili malzemenin kullanımı ile sınırlı olmak üzere, firma tarafından temin edilecektir. Aplikatörlerin kusursuz çalışacak şekilde kullanıma hazır halde tutulması firmanın sorumluluğunda olup idare tarafından kontrol edilecektir.

12)  Sarf ve el aletleri, taşıma ve sterilizasyon emniyetini sağlayacak şekilde taşıma tavaları ve set kutuları ile tedarikçi firma tarafından hastaneye teslim edilecektir. Sarf malzemeleri, hastaneye geliş ve sterilizasyon işlemi tamamlanıncaya kadar yüklenici firmanın takibi ve sorumluluğunda olacaktır. Sterilizasyon gerektiren malzemelerle ile ilgili hastane içi iş akış süreci ve şartları idare tarafından yüklenici firmaya ayrıca bildirilecektir.

13)  Ameliyat için gerekli seti sevk eden firma setin tam kullanıma hazır olduğunu belirten set kontrol formu ile kullanıma hazır ve güvenli olduğunu belgelemek zorundadır. Formun içeriği, sarf malzemelerini ve el aletlerinin kullanıma uygunluğunu kapsamalıdır.

14)  Yüklenici firma talep edildiğinde yükümlülüğü sona erinceye kadar taahhütte bulunduğu malzemelerin tüm ebatlarını temin etmekle yükümlüdür.

15)  Malzemeyi kullanacak olan cerrah eğer ihtiyaç duyarsa yüklenici firmadan ameliyat öncesi ve gerekirse ameliyat esnasında teknik destek isteyebilecektir. Yüklenici firma sterilizasyon ile ameliyat işleyiş şekil ve kurallarına uymak ve istenilen teknik desteği vermekle yükümlü olacaktır.

16)  Tüm malzemeler, ekte belirtilen teknik şartnameye uygun olarak set halinde, tüm boylarda, gerekli takma- çıkartma-deneme ve kılavuzları ile birlikte gereklidir. Otomatik perforatör operasyonda steril olarak hazır olmalıdır. Malzemeler operasyon gününden bir gün önce mesai saatlerinde teslimi gereklidir. Artan maizerrıeier iade eaiiecektir. s.

Planlanan operasyon tarihi:


 

1)        Aşağıdaki hastalık /durumlarının tedavisinde destek sağlamalıdır.

Nonspesifik yaygın ağrı                                                                       ________                                                            

El ve avale küriik^klem4eiHs&m3tOTd~a^

Kostosternal sendrom

Otoümmün hastalıklaruıa bağlı kronik poliartrit Dang humması.

Viral veya protozoik hastalığa bağlı eklem ağrısı Kansere bağlı eklem ağrısı

2)         Kollajen, Hasar gören anatomik yapıları onaran ve sağlamlaştıran, hareket ve fonksiyon kapasitesini artırıp, ağrı üzerinde direkt etki göstermelidir.

3)         Kollajen ve yardımcı maddeler tamamen doğal kaynaklıdır.içerisinde drosera,,NaCI olmalıdır.

4)         Kollajen, üç farklı üretim işleminin (yüzeysel filtrasyon, sterilizasyon ve moleküller ağırlık kontrolü) sonucu elde edilmelidir.

5)         Kollajen, hasar görmüş dokunun onarımında son derece önemli bir yeri olan onarım ve yeniden yapılanma sürecine katkı sağlamalıdır.

6)         Eklem kıkırdağının onarılması Ligamentlerin onarılması Tendonların onarılması Yara iyileşmesini sağlamalıdır.

7)         Kollajen, en küçük kollajen birimi olan tropokollajen den oluşmalıdır; Bu yapı ardışık glukoz/galaktoz birimlerinden ve 4 amino asitten (prolin, hidroksiprolin, glisin ve lizin) oluşmalıdır. Üçlü bir sarmaldan oluşan tropokollajen; olgun kollajenin temelini oluşturmalıdır ve bu ilkel kollajen daha sonrasında lifli yapıya organize olup, doku ve ECM oluşumunda yer almalıdır.

8)         Kollajen ile yapılan enjeksiyon sonrasında, hasarlı bölgede yeni sentezlenmiş kollajen liflerinin kümelenmesine; hasarlı dokunun biyomekanik etkinliğinde belirgin bir artış meydana getirmesinde, Özellikle de dokunun ANİZOTROPİ özelliğinin iyileşmesini sağlamalıdır

9)         Kollajen liflerinin uygun yapılanması ve dizilimi sadece dokunun ve hareketin yapısal bütünlüğünü değil, aynı zamanda gerilim kuvvetlerinin matriks içerisinde yayılmış olan FİBROBLAST lara iletilmesinde (İNTEGRİN adı verilen özel transmembran reseptörlerinin etkileşmesi vasıtasıyla) temel bir rol oynamalıdır, kendi kollajen yığınlarının oluşumunda görev almalıdır.

10)     Lokal kollajen enjeksiyonu ile fibroblastların yeni kollajen sentezleme yeteneğini artırmalı, hasar gören bağ dokusunda tamir ve yeniden yapılanma otology (öz-kaynaklı) mekanizmasını tetiklemelidir.

11)     Medikal kollajen, ana etki maddesinin (kollajen) etkinliğinin önüne geçmeyecek şekilde kullanım amacına uygun olarak farmakolojik, immünolojik ya da metabolik etki gösteren bir veya daha fazla yardımcı madde tarafından desteklenmelidir

12)     CE sertifikası olmalıdır

13)     UBB kaydı olmalıdır


 

 

1)        Aşağıdaki hastalık /durumlarının tedavisinde destek sağlamalıdır.

Diz aıtrozu /patella femoral artroz/ronıatoidartrid diz Iokasyonu veya diğer oto i mm ün hastalıklar İkincil artroz veya romatoidartritle bağlantılı diz alcııt veya kronik artrosinov.it/post travmatik veya ameliyat sonrası akut veya kronik artrosinovit/çapraz veya yan diz bağlarının travmatik lezyonlan/ Metıiskal lezyonlar/menisektomıye ilişkin drretvteırrprepınîrtrı/dızrttmeHyatı-5<M:HTİSf4}3kim-terapısı,—

2)         Kollajen, Hasar gören anatomik yapıları onaran ve sağlamlaştıran, hareket ve fonksiyon kapasitesini artırıp, ağrı üzerinde direkt etki göstermelidir.

3)         Kollajen ve yardımcı maddeler tamamen doğal kaynaklıdır.içerisinde arnika ,NaCI olmalıdır.

4)         Kollajen, üç farklı üretim işleminin (yüzeysel fıltrasyon, sterilizasyon ve moleküler ağırlık kontrolü) sonucu elde edilmelidir.

5)         Kollajen, hasar görmüş dokunun onarımında son derece önemli bir yeri olan onarım ve yeniden yapılanma sürecine katkı sağlamalıdır.

6)         Eklem kıkırdağının onarılması Ligamentlerin onarılması Tendonların onarılması Yara iyileşmesini sağlamalıdır.

7)         Kollajen, en küçük kollajen birimi olan tropokollajen den oluşmalıdır; Bu yapı ardışık glukoz/galaktoz birimlerinden ve 4 amino asitten (prolin, hidroksiprolin, glisin ve lizin) oluşmalıdır. Üçlü bir sarmaldan oluşan tropokollajen; olgun kollajenin temelini oluşturmalıdır ve bu ilkel kollajen daha sonrasında lifli yapıya organize olup, doku ve ECM oluşumunda yer almalıdır.

8)         Kollajen ile yapılan enjeksiyon sonrasında, hasarlı bölgede yeni sentezlenmiş kollajen liflerinin kümelenmesine; hasarlı dokunun biyomekanik etkinliğinde belirgin bir artış meydana getirmesinde, Özellikle de dokunun AlMİZOTROPİ özelliğinin iyileşmesini sağlamalıdır

9)         Kollajen liflerinin uygun yapılanması ve dizilimi sadece dokunun ve hareketin yapısal bütünlüğünü değil, aynı zamanda gerilim kuvvetlerinin matriks içerisinde yayılmış olan FİBROBLAST lara iletilmesinde (İNTEGRİN adı verilen özel transmembran reseptörlerinin etkileşmesi vasıtasıyla) temel bir rol oynamalıdır, kendi kollajen yığınlarının oluşumunda görev almalıdır.

10)     Lokal kollajen enjeksiyonu ile fibroblastların yeni kollajen sentezleme yeteneğini artırmalı, hasar gören bağ dokusunda tamir ve yeniden yapılanma otology (öz-kaynaklı) mekanizmasını tetiklemelidir.

11)     Medikal kollajen, ana etki maddesinin (kollajen) etkinliğinin önüne geçmeyecek şekilde kullanım amacına uygun olarak farmakolojik, immünolojik ya da metaboiik etki gösteren bir veya daha fazla yardımcı madde tarafından desteklenmelidir

12)     Ortopedi ve travmatoloji alanında görülen Aşırı zorlamaya bağlı patolojiler, Kemik dokusu, tendonlar, ligamentler, kas dokusu gibi mesoderm kökenli dokuları ve de genel olarak ekstraselıiler matriksi etkileyen yaşlanma süreci; Travmatik kökenli kronik enflamatuar sürece bağlı gelişen dejeneratif olaylara karşı ideal tedavi desteği sunmalıdır,

13)     CE sertifikası olmalıdır

14)     UBB kaydı olmalıdır

Sm   v UC>

8ÖKB F53HÎM6 FAİK KOCAOÖ/.

OŞVLKTMABTANEBİ

O } OX—Ql<İ- 9 y A K D E rJIZ

 

OrtOpefMv&travmatoloji Uzmanı Dip Tes MMo 147484

 

 
 
 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)