İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Kan Grupları

İhale No 1363028
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Bursa
İşin İli Bursa
Yayın Tarihi 19 Haziran 2017
İhale Tarihi 21 Haziran 2017 12:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

 

Siparişi Veren

: BURSA İLİ KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sağlık Bilimleri Üniversitesi Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Yetkili Adı Soyadı

:   Nagihan ADIGÜZEL  (Satınalma Memuru )

Telefon

: 0(224) 294 44 62

Faks & Email

: 0(224) 366 63 93 -  sevketyilmazsatinalma@gmail.com

Tedarikçi Firma

:

Firma Tel & Faks & E Posta

:

Yetkili Adı Soyadı

:

 

Sayın ……………………………………………………………………………………………………………….

Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıdaki ürünlerle ilgili fiyat ve teslim şartları ile ilgili teklifinizi göndermenizi rica ederim.

 

MARKA VE UBB YAZILACAKTIR...

 

Sıra

Marka

Model

Malzemenin Adı

Miktar

Birim

Birim Fiyat

Toplam Fiyat

Teslim Tarihi

1

 

ABO-RH FORWAD+REVERSE KAN GRUPLAMA

6000

TEST

 

 

 

2

 

CROSS-MATCH

6000

TEST

 

 

 

3

 

İNDİREKT COOMBS

50

TEST

 

 

 

4

 

DİREK COOMBS

50

TEST

 

 

 

TOPLAM FİYAT :

 

 

                 

 

ÖDEME ŞEKLİ (VADE)

: Faturaların Kurumumuza Giriş Tarihine Göre Genel Sekreterliğimiz Muhasebe Birimince ve/veya Bursa Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğünce sırayla ödeme yapılacaktır.

NAKLİYE VE DEPOYA TAŞIMA

: Üretici Firmaya Aittir.

SEVK ADRESİ

: Mimar Sinan Mah. Emniyet Cad. Yıldırım/BURSA

DİĞER İSTEKLER / ŞARTLAR

: Teklifler 21/06/2017 tarihi, saat 12:00:00 kadar verilmiş olmalıdır.  SON TEKLİF SAATİNDEN SONRA VERİLEN TEKLİFLER DİKKATE ALINMAYACAKTIR!

MAL TESLİM TARİHİ

:

NOT

:

LÜTFEN KDV HARİÇ FİYATLARINIZI BELİRTİNİZ!

 

Teknik Şartname Ektedir!

 

TEKLİFLERİNİZİ BU FORM ÜZERİNDE DÜZENLEYEREK TESLİM EDİNİZ! AYRI BİR FORM DÜZENLEMEYİNİZ!

 

     

 

Teklif İsteyen Görevli (İsim,İmza,Kaşe)

Tedarikçi Firma Onayı (İsim,İmza,Kaşe)

 

 

  Nagihan ADIGÜZEL

Satınalma Memuru

 

Teklifin Değerlendirilmesi (Bu bölüm Satınalma Servisi tarafından doldurulacaktır)

Uygun

Uygun Değil

 

 

KAN TRANSFUZYON MERKEZİ MANUEL JEL SANTRİFÜGASYON /KOLON AGLÜTİNASYON TEKNİĞİ İLE ÇALIŞILACAK TESTLERİN TEKNİK ŞARTNAMESİ

 

 

 

SUT KODU:

A.   KONU

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji ve KVC Ek Binası ve Nilüfer Ek binası 2017 yılı Kan Transfüzyon Merkezi immünohematolojik testler için jel santrifügasyon ve kolon aglütinasyon tekniği ile çalışılacak testlere ilişkin teknik şartnamedir.

B.             KULLANILACAK KIT VE REAKTİFLERİN MİKTARLARI VE GENEL ÖZELLİKLERİ

Satın alınacak reaktifler ve kitlerin test sayısı aşağıda belirtilmiştir.

NO

KODU

TEST ADI

MİKTAR (test)

1.

705130

ABO+ Rh tayini forward gruplama ve reverse gruplama

6000

2.

705200

Cross match

6000 ^ 2 vû C

o

705290

İndirekt coombs (21i veya 31ü hücre ile)

50

2JL O <

4.

705220

Direkt coombs

50 2.1

 

 

TOPLAM

12.100

 

C. SİSTEMİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

C.l. Test kitleri kolon aglütinasyon, jel santrifügasyon metodlarından biri ile çalışabilmelidir. Her bir kart, içinde jel bulunan mikrotüplerden oluşmalı ve testlerin isimleri kartların üzerinde açıkça yazılmış olmalıdır.

C.2. Sistem tüm kan grubu antijenlerinin tayininin ve uygunluk testlerinin yapılmasına olanak sağlamalıdır.

C.3. Anti serum, diluent, hücre panelleri, kan grubu antijen-antikorları v.b tek ürün ve sistem kaynaklı olmalıdır. Reaktif ve kitlerin üzerinde lot numaraları ve barkod olmalı, tüm reaktifler

İMZA

İMZA

/İMZA

T.CS.B3ursaWbKlM^|-fĞ^E'L

UzDrSaVıtıa

'i

sursa YüKSEKİuîiSAe^otrnyi

ÂRAS^SmS^TANESi (Tıbbi Mikr^fyoloj!.. Uzîi.Dr. Meîpıet BUTÇU Dio^iftrfsscij Sil 2010/83753

Vuny

 


 


 


 
  Metin Kutusu: KAN TRANSFUZYON MERKEZİ MANUEL JEL SANTRİFÜGASYON /KOLON AGLÜTİN ASYON TEKNİĞİ İLE ÇALIŞILACAK TESTLERİN TEKNİK ŞARTNAMESİ


SUT KODU:

ve kitler, reaktif ve kitlerin sulandırıcı solüsyonları orijinal ambalajında olmalıdır. Tüm reaktif ve kitler, solüsyonlar üreticiye ait seri numarası ve son kullanma tarihini gösteren orijinal etiket taşımalıdır.

C.4. Teklif veren firmalar tekliflerinde kitlerin çalıştığı prensip, ambalajların test miktarını ve üretici isimlerini açıkça belirtmelidir. Az tüketilen testler için en küçük ambalajlar verilmelidir.

C.5. Test sayıları hesaplanırken otomasyon sisteminden rapor edilen test sayısı dikkate alınacaktır. Firma test çalışma sırasında kontrol, hatalı sonuçlar v.b için tüketilen testleri hiçbir şart ileri sürmeksizin ücretsiz karşılayacaktır.

C.6. Sözleşme süresince alman reaktif ve kitlerin miadları teslim tarihinden itibaren en az 6 ay olmalıdır. Kitler hastanenin talebi doğrultusunda partiler halinde teslim edilmelidir. Reaktifler, kitler ve standart kontrol kitleri son kullanma tarihinden 2 ay öncesinde yükleniciye haber vermek kaydıyla miktarı ne olursa olsun yüklenici tarafından en az 6 ay miadlılarla değiştirilmelidir. Bu değişim için yüklenici herhangi bir şart ileri süremez. C.7.Testlerden güvenilir sonuç almak için kullanılan dilüent, buffer, subsrat, kalibratör, steril distile su, yıkama ve temizlik solüsyonları, örnek küveti, kontrol serumları, pipet, pipet ucu, otomatik pipet, dilüsyon kabı, uygun barkod etiketleri, printer kağıdı ve kartuşu gibi tüm sarf malzemeleri laboratuarın istediği peryotlarda ücretsiz olarak verilmelidir. Test hücreleri aylık teslim edilmelidir ve en az bir ay miadlı olmalıdır.

C.8.Stabil jel veya ortam yapısına sahip olmadığı için kitin veya kartın ters dönmesi v.b olaylar veya taşıma işlemleri sırasında ortamın uygun olmaması nedeniyle kitlerde bozulma ve stabilite kaybı söz konusu ise kitlerin ücretsiz değişimi yapılmalıdır. Tüm kitler etkilenmişse 24 saat içinde değişim yapılacaktır. Bu değişim yapılmadığı takdirde yüklenici hastanenin uğradığı zararı aksayan her test için hastane satış fiyatı kadar ödemekle yükümlüdür. Bunu belirten yazılı tahahütnamevi yüklenici firma Muayene Kabul Komisyonuna vermekle yükümlüdür.

C.9.Sistem ile ABO/Rh, Rh sub grup, cross-match, reverse gruplama testleri yapılabilmelidir.

 

 


 
  Metin Kutusu: KAN TRANSFÜZYON MERKEZİ MANUEL JEL SAM RİFÜGASYON /KOLON AGLÜTİNASYON TEKNİĞİ İLE ÇALIŞILACAK TESTLERİN TEKNİK ŞARTNAMESİ


SUT KODU:

C.lO.Cross-match testi hem hastanın hem donörün kan grubunun çalışılması, AHG li veya AHG +enzimli ortamda majör cross-match yapılması ve otoantikor yönünden de kontrolünün yapılması basamaklarını içermelidir. Tüm bu basamaklar yüklenici tarafından bir cross-match testi olarak kabul edilmeli ilave ücret talep edilmemelidir.

C.ll.İndirekt coombs testinde kullanılacak test kitleri en az iki farklı hücre paneli ile test yapılmasını sağlayacak biçimde olmalıdır.

C.12. A kan grubu varyant tespiti için firma tarafından anti Al lectin ücretsiz temin edilmeli ve gerekirse firma anti H reagent ile test malzeme ve teknik desteği ücretsiz vermelidir.

C.13. Teklif edilen kitlerde birim test maliyeti hesaplanırken güvenilir sonuç vermesi kaydıyla test başına harcanacak tüm solüsyonlar, pipetler, pipet uçları gibi sarf malzemelerin tümü, kurumun deneyip onayladığı 12.100 vakumlu hemogram tüpü ve 12.100 iğne ucu ücretsiz verilecektir. Testler çalışıldığı sürece her ay antikor ve hücrelerden oluşan internal kalite kontrol seti kitlerin çalışıldığı süre boyunca ücretsiz verilecektir ve bu yolla tüm testler için kart ve reaktiflerin performansı kan merkezinde kontrol edilebilir olacaktır. İnternal kalite kontrol seti orijinal lot numaralı ve son kullanma tarihini içeren ambalajlarında teslim edilecektir. Test sonuçlarından şüphe duyulması halinde kurumun talep edeceği her türlü ilave kontrol reaktifleri ücretsiz ve devamlı sağlanacaktır.

C.14. Herhangi bir zamanda sistemin çalışma fonksiyon sonuçlarının üreticinin belirlediği normların altına düşmesi durumu arıza olarak kabul edilecektir. Yüklenici bu duruma anında müdahale edecektir. İşin aksamaması için kurumun kabul edeceği bir sistem ücretsiz kurulacaktır. 24 saat işin kesintisiz devamı sağlanacaktır.

C.15. Kurum ihtiyaç duyarsa test birim fiyatları baz alınarak testler arası değişim yapabilir. Firma bu talebi hiçbir şart ileri sürmeden kabul edecektir.


 
  Metin Kutusu: İMZA


C. 16. Sistemin hastane otomasyon bağlantısı firma tarafından ücretsiz olarak karşılanacaktır. C. 17. Sistem bir bütün olduğundan teklif edilen reaktiflerin tamamı aynı marka olmalıdır. C.18. Teklif edilen jel kartlarında kullanılan tüm reaktifler monoklonal olmalıdır.


 
  Metin Kutusu: KAN TRANSFÜZYON MERKEZİ MANUEL JEL SANTRİFÜGASYON /KOLON AGLÜTİNASYON TEKNİĞİ İLE ÇALIŞILACAK TESTLERİN TEKNİK ŞARTNAMESİ


SUT KODU:

C.19. Kitlerin Teknik Özellikleri

1.  ABO / Rh Kan grubu testi:

a.   Tek bir kartta, tek bir hastaya ait kan gruplaması yapılacaktır. Kontrol çalışması kuyucuğu aynı kart üzerinde bulunmalıdır. Antikorlar monoklonal olmalıdır. Forvvard gruplamada Anti -A, Anti -B. Anti -D miyarları, Reverse gruplamada Al ve B hücreleri kullanılacaktır. D gruplamasında hasta kartında Rh için kullanılan Anti -D miyarı zayıf D tiplerinden olan D VT yı saptamamalıdır. (D VI negatif olmalıdır). Transfüzyon merkezlerinde donör kan grubu belirlemede kullanılacak kartlardaki Anti-D miyarı D VI‘ yı saptamalıdır.

b.    Yüklenici firma forward gruplama test tüketimi kadar Al ve B reverse gruplama test hücrelerini eşit miktarlarda aylık dönemler halinde ücretsiz ve kesintisiz olarak verecektir. Ayrıca istendiğinde A2 ve 0 reverse gruplama test hücrelerini de ücretsiz sağlamalıdır.

c.    İstenen test sayısının %5 oranında IAT yöntemiyle coombs anti-IgG kartında çalışacak zayıf D konfirmasyon kartı ve zayıf D antikoru ücretsiz olarak firma tarafından sağlanmalıdır. Zayıf D antikoru, zayıf D nin yanısıra kategori D VI da saptamalıdır. D varyant tespit testleri için gerekirse firma gerekli malzeme ve teknik desteği vermelidir.

2.  Cross - match (Çapraz Uygunluk) testi:

a Tanı yapabilmek amacı kart üzerinde aynı anda majör/minör cross-match ve kan gruplarının son kontrolünü yapmaya uygun olarak A-B-D-ENZ-AHG-AHG veya A-B-D-ENZ-ENZ- AHG-AHG mikro tüplerini ihtiva etmelidir. Üzerinde aynı anda tek bir kartla, eş zamanlı olarak alıcının ve donörün ABO/Rh kan gruplarının son kontrolü ve Enzimli ve Coombs reaktifli Cross-match testlerini yapmaya uygun mikrotüpler bulunmalıdır.

b.                    Test sırasında kullanılacak kitler uygun miktarda aylık dönemler halinde yüklenici tarafından sağlanmalıdır.

3.  Direkt Coombs testi:

a. Bu sistem üzerinde en az IgG-c3d-Ctl kuyularını içermelidir.

4.  İndirekt coombs testi:

a.                   Aynı panel üzerinde eşit sayıda AHG ve/veya enzim kuyusu bulunmalıdır.

 


 
  Metin Kutusu: KAN TRANSFUZYON MERKEZİ MANUEL JEL SANTRİFÜGASYON /KOLON AGLÜTİNASYON TEKNİĞİ İLE ÇALIŞILACAK TESTLERİN TEKNİK ŞARTNAMESİ


SUT KODU:

b.                                   Panellerle   birlikte AHG li ortamda hazırlanmış eritrosit süspansiyonlarından oluşan antikor tarama hücreleri (en az iki hücre paneli) yüklenici tarafından ücretsiz verilmelidir.

c.                               Hücreler  en az bir ay miadlı olmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda kesintisiz temin edilmelidir. C.20. Kİ I İLE VERİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1. Kitlerle (test kartı) beraber verilecek sistem aşağıda teknik özellikleri belirtilen şu cihazları içermelidir. Bu sistemin tümü kit karşılığı olarak kurulacaktır.

2 (iki) adet santrifüj (biri back-up amaçlı)

2 (iki) adet inkübatör (biri backup amaçlı);

2 (iki) adet çalışma istasyonu;

2 (iki) adet 10-25-50 (il. ardışık pipetleme yapabilen pipetör;

2 (iki) adet Modifıye bromelin ve Modifıye LİSS solüsyonlarına uygun dispenser ve dispenser holder

Alınacak olan test sayısı kadar dilüsyon tüpü, gerekli test solüsyonları ve hücre süspansiyonları ve pipet ucu vb. gibi sarf malzemeler JEL SİSTEM SANTRİFÜJ CİHAZI

1.     Jel santrifügasyon ve kolon aglütinasyon yöntemi kartlarının santrifüj işlemini yapabilen 2 (iki) adet santrifüj (biri back-up amaçlı) verilecektir.

2.   Santrifüj test kartlarını çevirebilecek özelliğe sahip olmalıdır.

3.   Sabit süre ve devir ayarlı olmalıdır.

4.                               Cihazda  otomatik dengesiz yükleme ve yüksek titreşim kontrolü bulunmalıdır, dengesiz yükleme yapıldığında cihaz kullanıcıyı uyarmalıdır.

5.  Minimum 12 kart kapasiteli olmalıdır.

6.  Cihaz 0-10 yaş arasında olacaktır. Üretimden kalkmış cihazlar teklif edilmeyecektir.

JEL SİSTEM İNKÜBATÖR CİHAZI

1.  Sabit 37 °C sıcaklık ve 0-60 dakika süre ayarı yapılabilmelidir.

2.   Cihaz üzerinde inkübasyon sıcaklığı ve kalan inkübasyon süresi görülebilmelidir.

3.                Test    kartlarım inkübe etmek için özel bir haznesi bulunmalıdır.

 


 
  Metin Kutusu: KAN TRANSFUZYON MERKEZİ MANUEL JEL SANTRİFÜGASYON /KOLON AGLÜTİNASYON TEKNİĞİ İLE ÇALIŞILACAK TESTLERİN TEKNİK ŞARTNAMESİ


SUT KODU:

4.  Minimum 12 kart kapasiteli olmalıdır.

5.  Cihaz 0-10 yaş arasında olacaktır. Üretimden kalkmış cihazlar teklif edilmeyecektir.

C.21.Kitlerin oda ısısında çalışma ve saklamaya uygun olması tercih nedenidir. 2-4°C'de saklanması gereken kitlerle teklif verilmesi durumunda üretim aşamasından teslim aşamasına kadar geçen tüm süreçte soğuk zincir koşullarına uyulduğu belgelenmeli (kalite standartlarına uygun) ve bu kitlerin kan merkezinde saklanması için kan merkezimizin koşullarının yetersiz kalması durumunda gereken ekstra altyapı (ısı kontrollü ve sürekli kayıt yapabilen, alarmlı dolaplar) beraberinde ücretsiz olarak kan merkezine kurulmalıdır. Soğuk saklama koşullarının kalite sistem standartlarına uygun bir şekilde sürdürüldüğünün belgelenmesi için gereken işlemler (dokümantasyon, personel dahil) firma tarafından ücretsiz olarak sağlanmalıdır.

C.22. Yüklenici firma; İhale kapsamında yapılan işin nitelik, nicelik ve kalite yönünden kurumun kontrol hakkını kabul eder. İdare bu yetkisini gerek gördüğü zamanda görevlendireceği kişi veya kişilerle kullanır. Laboratuar uzmanı gerek görürse yapılan tetkiklerin tekrar yapılmasını isteyebilir ve bu işlem için ücret talep edilmez. Sistemin kurumun kabul edeceği bir iç kalite kontrol programı olmalı firma bu programı ücretsiz sağlamalıdır.

C.23. Yüklenici firma; sözleşme sonrası en geç bir (l)ay içinde idare tarafından da onaylanan bir ekstemal kalite kontrol kuruluşuna laboratuarımızın üye olmasını sağlayacaktır. Dış kalite kontrol programına kitlerin kullanıldığı süre boyunca tüm parametrelerin üyeliğini temin edecektir. Her bir tetkikin en az 3 (üç) ayda bir dış kalite kontrolü yapılmalıdır. Bunun için gerekli olan tüm işlemler ve giderler yükleniciye ait olacaktır.

C.24. Yüklenici firma; dış kalite kontrolü için; usulüne uygun olarak laboratuarımıza gelen ve çalışılan numune veya numunelerin laboratuar sonucunu posta ile ve/veya internet ortamında kalite kontrolünü yapan kuruluşun adresine laboratuar sorumlusunun huzurunda iletecektir. Kalite kontrol kuruluşu; çalışma sonuçlan ile ilgili sonuçları idarenin bildireceği faks ve/veya mail adresine gönderecektir. Belgelerin aslı ise dış kalite kontrol laboratuarınca posta ile başhekimlik makamına ulaştırılacaktır. Dış kalite kontrol laboratuarı ile yapılan karşılaştırma

 

 


 
  Metin Kutusu: KAN TRANSFÜZYON MERKEZİ MANUEL JEL SANTRİFÜGASYON /KOLON AGLÜTİNASYON TEKNİĞİ İLE ÇALIŞILACAK TESTLERİN TEKNİK ŞARTNAMESİ


SUT KODU:

sonuçlarında bir (1) testteki uyumsuzluk dahi kabul edilemez sonuçtur. Bu durumda yüklenici sorunu çözmekle ve gerekirse söz konusu olan; sistem, cihaz, ünite veya kitleri hastanemiz laboratuar uzmanlarının uygun göreceği şekilde değiştirmekle yükümlüdür, bu değişimden kaynaklanan herhangi bir maliyet kuruma yansıtılamaz.

C.25. Hastanemizin poliklinik, klinik gibi birimlerince bilgi işlem ortamında kayda geçirilerek tetkik istemi yapılmamış hastalara yapılan tetkikler için idare tarafından yükleniciye hiçbir ödeme yapılmaz. Bilgi işlem ortamında tetkik istemi yapılmış tetkiklerin dışında ilave tetkikler yapılmış ise ilave tetkiklerinde ücreti kurumca ödenmez. Hastanemiz dışından her hangi bir sağlık kurumu veya benzeri sağlık teşekkülünden getirilecek herhangi bir tetkik veya çalışma başhekimliğin yazılı izni olmadan yapılamaz.

C.26. Cihazlara oluşacak her türü anzanın giderilmesi, gerekli parçaların değiştirilmesi, cihazların taşınması, değiştirilmesi v.s konulardaki tüm masraflar yüklenici tarafından karşılanır.

C.               27. Yüklenici firma, işin özelliğinden dolayı cihazların arızalanması veya herhangi bir sorun durumunda işin sürekliliğini 24 saat kesintisiz sağlamak için gerekli önlemleri ve tedbirleri almak, mutlaka işin devamını sağlamak zorundadır.

C.              28. Hastane bildirilen test sayısının farklı dağılımlarda % 20 fazlasını veya eksiğini ihale fiyatından alma hakkına sahiptir. Hastane bu alımı sözleşme süresi boyunca istediği bir tarihte yapabilir. Firma fazla alım durumunda ilgili sarf malzemelerini sağlayacağını taahhüt etmelidir. Laboratuar idaresi gerekli gördüğü takdirde kitler arası değişim yapabilecektir, bu durum kutu test miktarları ve birim fiyatları göz önüne alınarak yapılacaktır.

C.              29. Yüklenici, kurulacak cihazların ve kitlerin teknik bilgilerini içeren kataloglarını, hangi prensiple çalıştığını, üretici firma isimlerini açık olarak belirtecek ve bu bilgileri ihale dosyasında bulunduracaktır.

C.              30. Kurulacak sistemlerin elde olmayan sebeplerle (yangın, deprem, hırsızlık, çeşitli afetler ve bunun gibi durumlar) zarar görmemesi için gerekli tedbirlerin alınması veya sigortalanması yüklenici tarafından karşılanacak olup, bu gibi durumların vuku bulması halinde hastane

 

 

 
  Metin Kutusu: KAN TRANSFUZYON MERKEZİ MANUEL JEL SANTRİFÜGASYON /KOLON AGLÜTİNASYON TEKNİĞİ İLE ÇALIŞILACAK TESTLERİN TEKNİK ŞARTNAMESİ


SUT KODU:

idaresi sorumlu tutulmayacaktır. Ayrıca yüklenici; sistem hatalarından kaynaklanan, hastanemize verilen zararları da karşılamakla yükümlüdür.

C.               31. Yüklenici firmanın işin yapılacağı laboratuvara kuracağı cihazlar 10 yaşın altında olacak, hizmet süresi içinde 10 yaşını doldurmuş cihazlar yenileriyle değiştirilecektir. Bu cihazların yaşları, imalat tarihi ve seri numarası ile belgelendirilecektir. Cihazların her türlü sigorta, bakım, onarım giderleri yüklenici tarafından karşılanacaktır

D.   EĞİTİM

D.        l Sistemi kullanacak personelin eğitimi, firma tarafından sağlanacaktır. Eleman sayısının belirlenmesi ve verilen eğitimin yeterli olup olmadığına kurum idaresi karar verecektir. Eğitim sonrası, eğitim verilen tüm elemanların sertifıkasyonu firma tarafından sağlanacaktır.

D.             2. Eğitim sırasında harcanan kitler, tüm solüsyonlar, cihaz arızalanması halinde kullanılacak parçalar firma tarafından ücretsiz karşılanmalıdır.

D.           3.   Firma cihazların kullanım kılavuzu ile dikkat edilmesi gereken hususları içeren bir dokümanı Türkçe olarak kuruma verecektir.

E.   GARANTİ VE TEKNİK SERVİS

E.l. Teklif edilen kitlerin kontrol serumları, kalibratörleri, cihazın temizlik solüsyonları, yedek parça temini, yazıcı kağıdı, her türlü bakım ve onarım gereksinimi ve servis hizmetleri cihaz laboratuvarda hizmet verdiği sürece ve bedelsiz olmak kaydıyla. garantili olmalıdır.

E.         2. Arıza durumunda başvurulacak telefon, faks, cep telefon numaralarını, bakımda görevli elemanların kimlik bilgilerini ve eğitim durumlarını içermelidir. Teknik bakım programındaki teknik servis işlerinin zamanında yapıldığı birim sorumlularının imzası ile belgelenmelidir. Firma yaptığı her bakım için bakımı yapan sorumlu kişinin adı-soyadı, temsil ettiği firma, firmadaki konumu-unvanı ve bakım tarih ve başlayış-bitiş saatlerinin yer aldığı bir rapor tutacaktır. Bu raporun bir kopyası laboratuar birim sorumlusuna teslim edilecektir.

E.           3. Teknik bakım hizmeti günde 24(yirmidört) saat, haftada 7(yedi) gün ve tüm bayram, resmi tatil günlerinde ilgili firma tarafından, sorunun kendilerine telefon veya faksla bildirimini izleyen en geç 6(altı) saat içinde verilmelidir. Anzaya bu süreler içerisinde

İMZA

İMZA

İMZA

fi'Sw*a 'füLsk

U^Salih ,a=£ Mıkıi Te&iInI

İhtisas pa*

WAĞG£^

BURSA YÜrtSf^înSAS EĞİTİM AR^TlRm£HASTANESl /Tıbbi Miyobıyoıoj!,. üüfflSr. airnet BUTÇU Oip.Tar.STescfi Ho: 2010İ83758

Yunus %

Uj^L

mjZ

 

 

 

         

 


 


 
  Metin Kutusu: KAN TRANSFUZYON MERKEZİ MANUEL JEL SANTRİFÜGASYON /KOLON AGLÜTİNASYON TEKNİĞİ İLE ÇALIŞILACAK TESTLERİN TEKNİK ŞARTNAMESİ


SUT KODU:

müdahale edilmemesi durumunda "çalışılmayan zaman" süresi başlayacaktır. “Çalışılmayan zaman laboratuar sorumlu teknik personelinin arıza bildiriminden, (arızaya müdahale edilmemesi durumunda 6 (altı)saat sonra, 6(altı) saat içinde müdahale edilmesi ama arızanm giderilememesi durumunda 24(yirmidört) saat sonra) ,sorumlu teknik personel, birim sorumlusu ve onarım yapan firma yetkilisi tarafından yazılı olarak arızanın giderildiğinin onaylandığı zamana kadar geçen süredir. "'Sistemin 'Çalışılmayan zaman' süresini aşan sürede sorununun giderilememesi durumunda, benzer teknik özelliklere sahip yeni bir cihazın kurulması zorunludur. Bu garanti hem satıcı hem de distribütör tarafından verilmeli ve taahhüt edilmelidir. Acil ve 24 saat hizmet veren birimlerdeki cihazlar için hizmetin her koşulda kesintisiz sürdürülmesi gereklidir ve bununla ilişkili her türlü önlemin alınması yüklenici firmanın sorumluluğundadır. ‘Çalışılmayan zaman ‘ için kabul edilen sürelerin geçmesi halinde idari şartnamede yer alan cezai müeyyideler uygulanır.

E.             4. Firma otomasyondaki test sayısı bitene kadar cihazı çalışır durumda tutmakla yükümlüdür.

E.         5. Arıza durumunda boşa harcanan ve arıza onarımı boyunca kontrol amacıyla kullanılan, hatalı sonuçlar nedeni ile tekrar çalışmalarında tüketilen reaktifler firma tarafından ücretsiz olarak karşılanacaktır.

E.           6. İhale süresi içinde, yanlış işçilik, montaj, bakımdan kaynaklanan nedenlerle ve/veya firma tarafından periyodik olarak yapılması gereken kontrol, bakım ve onarımların yapılmaması (bakım ve onarım cetvelleri ve laboratuar yönetiminin yaptığı denetleme sonuçları dikkate almacaktır)ve/veya orijinal ya da muadili olmayan, yanlış, kalitesiz, arızalı, ucuz, kullanılmış, yersiz, yetersiz adette yedek parça ve malzeme kullanımı ve/veya yanlış, kalitesiz, arızalı, ucuz, yersiz, yetersiz işçilik ve/veya orijinal değerlerinin altında, yetersiz ayarlanma tüm fonksiyonlarını yerine getirmeden çalışması cihazın orijinal aksesuarlarındaki arıza, eksiklik, yetersizlik vb. ile çalışma sonucu arızalanan ve çalıştırılamayan. randıman alınamayan, tam fonksiyonlu çalışmayan, ya da eksik parçalı donanım/donanımlar ve/veya

 

 

 

 

 

 

 

KAN TRANSFUZYON MERKEZİ MANUEL JEL SANTRİFÜGASYON /KOLON AGLÜTİNASYON TEKNİĞİ İLE ÇALIŞILACAK TESTLERİN TEKNİK ŞARTNAMESİ

 

SUT KODU:

sistem/sistemlere ait. parça/parçaların yenileri, firma tarafından ücretsiz olarak değiştirilecektir. Değiştirme süresi boyunca "çalışmayan zaman" süresi işletilecektir.

E.7. Teklif veren firmaların yetkili teknik servislerinin bulunması ve teknik servisin TSE belgeli olması gereklidir. Görevli teknik servis personelinin isim, soyisim, adres ve iletişim bilgileri ile eğitim durumları hakkmdaki bilgiler ihale dosyasında sunulmalıdır. Teknik bakım süresi aksi yazılı olarak belirtilmediği sürece kitlerin kullanımı sonuna kadardır.

E.           8.   Firmanın T.C ilaç ve tıbbi cihaz ulusal bilgi bankasına (TİTUBB) kayıtlı olması ve Sağlık

Bakanlığı tarafından onaylı olması gerekir.

F.   KABUL VE MUAYENE

F.                                              l.Cihazların kabul ve muayenesi, hastanemiz muayene ve tesellüm komisyonunca yapılacaktır. Muayene sırasında firma yetkilileri hazır bulunacak, muayene komisyonu cihazların şartnameye uygunluğu hakkında ikna edilinceye kadar deneme kullanımı yapılacaktır. Bu kullanımda harcanan reaktifier ve tüm sarf malzemeler firma tarafından ücretsiz karşılanacaktır.

F.          2. Muayene sırasındaki tüm masraflar ve doğabilecek hasarların yükümlülüğü firmaya ait olacaktır.

F.                            3.Satıcı firma fabrikada yapılan en son testlere ait raporları (kalite kontrol belgesi, kabul testleri katalogu, v.b.) muayene heyetine teslim edecektir.

F.       4.   Yabancı menşeli kitlerde firma kitlerin teslimatı/muayenesi aşamasında Sağlık Bakanlığı'nın ithaline izin verdiğini gösteren kontrol belgesini (her lot için) muayene komisyonuna sunmak zorundadır.

G.   CİHAZIN MONTAJI

G.        l. Cihazın montajı firmasına aittir.

G.         2. Cihaz ücretsiz olarak kurumun gösterdiği yere monte edilmelidir. Cihazın çalışması için gerekli elektrik, su vb. altyapı tesisatı kurum tarafından sağlanacaktır. Ayrıca cihazın montajı esnasında yapılması lazım gelen laboratuar düzenlemeleri de yüklenici firmaya ait olacaktır.

 


 
  Metin Kutusu: KAN TRANSFÜZYON MERKEZİ MAM EL JEL SANTRİFÜGASYON /KOLON AGLÜTİNASYON TEKNİĞİ İLE ÇALIŞILACAK TESTLERİN TEKNİK ŞARTNAMESİ


SUT KODU:

Cihazın kuruluş ve montajı sırasında ortaya çıkacak masa, tezgah vb. gereksinimleri firma, ücretsiz, kendisi karşılayacaktır.

G.          3. Cihaz ile birlikte, sistemi en az 30 (otuz) dakika çalışır halde tutabilecek ve voltaj regülasyonu yapabilen kesintisiz güç kaynağı (UPS) firma tarafından ücretsiz verilecektir. Gerekirse cihazın kurulacağı yere bir(l) adet bilgisayar ve yazıcı (yazıcı için gerekli diğer malzemeler) yüklenici firma tarafından ücretsiz temin edilecektir. Bunlara ilişkin sarf, bakım, onarım gibi giderler doğrudan yüklenici firma tarafından ücretsiz üstlenilmelidir.

G.         4.    Sistemin verimli, güvenilir, yinelenebilir sonuç vermesi için laboratuarın gerekli gördüğü tüm koşulların sağlanması ilgili firmanın sorumluluğundadır.

H.   TEKLİFLERİN HAZIRLANMASI

Hl. Firmalar şartname maddelerine ayrı ayrı ve Türkçe olarak şartnamedeki sıraya göre cevap

vereceklerdir. Bu yanıtlar "...... marka.. model cihazı ve kiti teklifinizin

şartnameye uygunluk belgesi" başlığı altında, teklif veren firmanın başlıklı kağıdına yazılmış ve yetkili kişi tarafından imzalanmış olmalıdır. Bu cevaplar orijinal dokümanlar ile karşılaştırıldığında her hangi bir farklılık bulunursa firma ihale dışı kalacaktır.

H.2. Teklifleri değerlendirme komisyonu gerekli gördüğü hallerde demonstrasyon isteyebilir. Firmalar demonstrasyonu nasıl sağlayacaklarını bildireceklerdir.

H.3. Cihaz ve kit ile ilgili tüm teknik dokümanlar teklifle birlikte verilecektir.

HAFirmalar kit ve cihazların menşeleri hakkında bilgi verip, belgelendireceklerdir.

H. 5.Teklif edilen cihazlar, cihazda kullanılacak tüm kit ve reaktiflerin UBB (Ulusal Bilgi Bankası) kayıt belgesi olmalı ve firma teklifinde vermelidir.

H.          6. Teklif edilen kit ve cihaz için üretici veya distribütör firma tarafından satıcı firmaya verilen yetki belgesi olacaktır.

H.                  7.Bu şartnamede belirtilmeyen hükümler konusunda. İdari Şartname Hükümleri geçerlidir.

 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)