İhale No | 1538585 |
Sektör | Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler |
İdare | Antalya Atatürk Devlet Hastanesi |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Doğrudan Temin |
İhale İli | Antalya |
İşin İli | Antalya |
Yayın Tarihi | 7 Şubat 2018 |
İhale Tarihi | 7 Ocak 2018 16:30 |
Bu ve benzer
yüzlerce ihale ve doğrudan temine vakit harcamadan, kolayca erişmek için ihale takip
hizmetlerimizden birini satın alabilirsiniz.
Temel
1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI İl Sağlık Müdürlüğü
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
SAYI : SATINALMA/71713619 07/02/2018
KONU: TIBBÎ SARF MALZEME ALIMI
SAYIN:..................................
Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/D (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satınalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.
DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI
1- Teklif edilen fiyat KDV lıariç olarak belirtilecektir.
2- Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.
3- Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K.hükümleri uygulanacaktır, ihaleye hile,desise,vait,tehdit,nüfiıs kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.
4- Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.
5- Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip 2 Nolu Döner Sermaye Saymanlığınca 90 gün içerisinde ödenecektir.
6- Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.
7- Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodralırm belirtilmesi zorunludur.
8- Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.
9- Steril edilebilen malzemeler firma tarafından 50,00-TL sterilizasyon ücreti hastane veznemize yatırıldıktan sonra dekont ile birlikte hastanemiz sterilizâsyon ünitemize teslim edilecektir.
10- BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 07/01/2018 TARİHİNDE SAAT 16:30 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.
11- Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır, hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.
12- Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodralırm ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla ııyguıı eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kunımumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukiki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapatı firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.
13- Teklif edilen ürünlerin SGK ilrün eşleştirme belgelerinin teklif formu ile birlikte satm alma birimine iletilmesi gerekmekte olun, aksi takdirde teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
14- Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak.eksik teklifler değerlendirilmeyecek,değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşeleııip imzalanarak üzerine T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TİİRKİYE KAMU HASTANELERİ. KURUMU ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİ Satmalına Komisyon Başkanlığına HASTA YUSUF YİĞİT İHTİYACI 14 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI İbaresi yazılacaktır. Teklif veren firma bütün bu şartlan aynen kabul etmiş sayılacaktır.
ŞakirfOTJKÇg/ İdari ve MalUsKJ/lüd.
S.N Malzemenin Adı Miktarı Birimi Sut Kodu Birim Fiyat Toplam Fiyatı Marka UBB
1 YÜKSEK BASINÇLI İLAÇLI BALON 4 ADET
2 REKANALİZASYON GUİDE 14 I ADET
3 REKANALİZASYON GUİDE 18 1 ADET
4 TRUEPATH 1 ADET
5 DESTEK KATETERİ 1 ADET
6 MİKRO KATETER 1 ADET
7 METAL ÖRGÜLÜ SHEATH 1 ADET
8 ATEREKTOMİ KATETERİ 1 ADET
9 JET STREAM 1 ADET
10 EMBOLİ FİLTRESİ 1 ADET
11 TROMBOLİZ KATETERİ l ADET
12 PULSE SPREY KATETER 1 ADET
13 ANJİOJET 1 ADET
14 PTFE KAPLI STENT 4 ADET
Teknik Şartname 14 Sayfa
Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1301) Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhsl2@saglik.gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr
SAYI : SATINALMA/71713619 KONU: TIBBÎ SARF MALZEME ALIMI
SAYIN:..................................
Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/D (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satmalına komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.
DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALİM ŞARTLARI Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.
Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.
Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.Î.K.hükümleri uygulanacaktır. İhaleye hile,desise,vait,tehdit,nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.
Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadil i vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.
Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip 2 Nolu Döner Sermaye Saymanlığınca 90 gün içerisinde ödenecektir.
Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.
Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodralırın belirtilmesi zorunludur.
Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.
Steril edilebilen malzemeler firma tarafından 50,00-TL sterilizasyon ücreti hastane veznemize yatırıldıktan sonra dekont ile birlikte hastanemiz sterilizasyon ünitemize teslim edilecektir.
Bl.1 TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 07/01/2018 TARİHİNDE SAAT 16:30 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA Ü242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.
Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır, hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.
Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodralırın ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kurutmamıza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukiki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.
Teklif edilen ürünlerin SGK ürüıı eşleştirme belgelerinin teklif formu ile birlikte satın alma birimine iletilmesi gerekmekte olup, aksi takdirde teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak,eksik teklifler değerlendirilmeyecek,değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşelenip imzalanarak üzerine T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİ Sa ti nal ma Komisyon Başkanlığına HASTA FİDAN ATALAY İHTİYACI 14 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI ibaresi yazılacaktır. Teklif veren firma bütün bu şartları aynen kabul etmiş sayılacaktır.
S.N Malzemenin Adı Miktarı Birimi Sut Kodu Birim Fiyat Toplam Fiyatı Marka UBB
1 YÜKSEK BASINÇLI İLAÇLI BALON 4 ADET
2 REKANALİZASYON GUİDE 14 1 ADET
3 REKANALİZASYON GUİDE 18 1 ADET
4 TRUEPATH 1 ADET
5 DESTEK KATETERİ 1 ADET
6 MİKRO KATETER 1 ADET
7 METAL ÖRGÜLÜ SHEATH 1 ADET
8 ATEREKTOMİ KATETERİ 1 ADET
9 JET STREAM 1 ADET
10 EMBOLİ FİLTRESİ 1 ADET
11 TROMBOLİZ KATETERİ 1 ADET
12 PULSE SPREY KATETER 1 ADET
13 ANJİOJET 1 ADET
14 1 PTFE KAPLI STENT 4 ADET
Teknik Şartname 14 Sayfa
Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1301) Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhs 12@saglik.gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr
07/02/2018
1-
2-
3-
5-
6-
7-
8-
9-
10-11-12-
13-
14-
T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI İl Sağlık.Müdürlüğü
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
İLAÇ YÜKLENMİŞ /SALINIMLI ANJİOPLASTİ BALONU (TEKNİK ŞARTNAMESİ
1. ilaç salgılayan balon, arter lezyonlarının tedavisinde ve buna bağlı kritik bacak iskemileri .diyabetik ayak sendromlarının kalıcı ve başarılı tedavilerinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır.
2. Balon periferik arterler, arterovenöz diyaliz fistüileri obstrpktif stenotik lezyonlar , SFA, popliteal.dizaltı arter duvarlarının korunması ve mekanik anjioplasti sonrası , hızlı iyileşmeyi sağlamak ve restenoz riskini azaltmak amaçına uygun ilaç yüklenmiş olmalıdır.
Balon üzerine 3ug/mm2 anti-restenotik paclitaxel ilaç mo Balon yüzeyi, yüklenmiş olan paclitaxelin hedef arter balonun yerleştirme manipulasyonunda ilacın kan akımı tam korumalı bir şekilde taşınmasını, shellplic acid bazlı
Balon üzerine yüklenmiş ilaç 30 - 60 saniye arasında
ekülleri yüklenmiş olmalıdır, juvarına optimal transferini ve ile yıkanmasını engelleyerek kaplama ile sağlamalıdır.
ledef damar duvarına transfer
5.
edilebilmeli ve ilaç damar duvarında 28 güne kadşr devam eden anti-restenotik etkisini sürdürmelidir.
6. Balon geniş kullanım amaçlarını için 0.014 inch uyumly Rx (monorail) ve OTW, veya
0.035 inch uyumlu OT W seçeneklerine sahip olmalıdır.
7. Balon 14 atm basınca dayanıklı polyamide ve semij-compliant olmalı, 2mm den -lOmm’ye kadar çap ve 2 cm’den - 20 cm'ye kadar ijıoy ölçülerine sahip olmalı ve kullanıcıya geniş kullanım seçenekleri sunmalıdır.
8. Balon kataterin, 0,035 uyumlu için 80 ve 135 cm , 0.0İ4 uyumluları için 150 cm şaft kullanım uzunlukları seçenekleri olmalıdır.
9. Balon profili, her türlü lezyondan geçebilecek ince bif yapıda olmalı 0.014 uyumlu olanlar 4F, diğerleri balon çapına bağlı olarak 5-7F iıfıtroducer’inden geçebilmelidir,
10. Malzemeler steril ve orijinal ambalajında teslim iedilmelı’dir.Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi, yöntemi ve son kullanma tarihi belirtilmiş oimatı, teslim edilen her bir malzeme, teslim tarihinden itibaren en az 1 (bir) yıl miyejdlı olmalıdır.
PERIFERIK 0.014" 0.018" HIDROFOBİK COK AMAÇLI ANJIYOPLASTI KILAVUZ TEL - GR1094 - KR1083 - KV1311
(NİTREX 14-18)
1) KILAVUZ TEL, PERIFERIK VEYA KORONER GIRISIMSEL İSLERLERDE CESITLI ANJIYOPLASTI İŞLEMLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE ÖZEL OLARAK ÜRETİLMİŞTİR.
l
2) KILAVUZ TEL, NITINOL MALZEMEDEN ÜRETİLMİŞ OLMALI BOYLECEj l'E 1 TORK EDİLEBİLMEKTEDİR.
3) KILAVUZ TEL, NITINOL YAPISIYLA KATLANIP KIRILMALARA KARSI ,ÜST DÜZEYDE DAYANIKLIDIR.
i
4) KILAVUZ TELİN TAMAMI SİLİKON KAPLAMALIDIR. BOYLECE IS|_EM BOYUNCA DAMAR İÇİNDEKİ KONTROLÜ KOLAYLAŞTIRMAKTADIR.
5) KILAVUZ TELİN DISTALI ALTIN TUNGSTEN SARMAL YAPIDAj OLMALI BOYLECE FLOROSKOPI ALTINDAKİ GORUNULURLUGU ÜST DÜZEYDEDİR. !
I.
6) KILAVUZ TEL 0.014" INC VEYA 0.018" INC CAP KALINLIKLARI MEVÇUTTUR.
7) KILAVUZ TELİN UCU DÜZ VEYA ACILI (15°) OLARAK SEÇİLEBİLMEKTEDİR.
8) KILAVUZ TELLER 180 CM' DEN 300 CM' YE KADAR FARKLI BOY SEÇENEKLERİ MEVCUTTUR.
9) KILAVUZ TELLERİN UC YAPISI SERT, ORTA VEYA YUMUŞAK ÖZELLİKTE SEÇENEKLERİ MEVCUTTUR.
10) KILAVUZ TEL, FDA VE CE ONAYINA SAHİPTİR..
11) MİKRO KILAVUZ TEL, STERİL VE TEKLİ AMBALAJ ICINDE, AMBALAJ ÜZERİNDE STERİL SEKLİ VE SON KULLANMA TARİHİ BELİRTİLMİŞ ŞEKİLDE TESLİM EDİLECEKTİR;
I. Rubicon Destek Kateteri (GR1037 - KV1278 - KR1121)
!
1. Destek Kateteri periferik vaslcüler işlemlerde kılavuz tellerin ve diğer girişimsel aletlerin yerleşimini kolaylaştırmak ve destek vermek amacıyla) kullanılabilmeli, kılavuz tel değişimlerine imkan vermeli, kontrast ve şalin göndermek amacıyla bir kanal oluşturmalıdır.
2. Destek Kateteri tek lümenli şaft tasarımına ve over-the-lwire sisteme sahip bir kateter olmalıdır. J
3. Destek kateterinin 0.014”, 0.018”, ya da 0.035” kılavuz teller ile uyumlu seçenekli Ölçüleri olmalıdır. I
4. Kateter 65, 90, 135 ve 150cm şaft uzunluklarına sahip olmklıdır.
5. Distal şaft boyunca 3 adet radyopak marker eşit aralıklar ile vasküler sistem içinde yer belirlemeye yardımcı olmalıdır. j
6. Distal marker kateterin distal ucundan yaklaşık 2mm mesafede olmalı ve vaka sırasında pozisyon belirlemeye yardımcı olmalıdır.
7. Şaftın distal 40 cm’lik kısmı giriş ve çıkışlarda kolaylık sağlamak üzere hidrofilik kaplamalı olmalıdır.
8. Kateterin ucu proksimalden distale doğru, tel üzerinden lezyon ve darlıklardan geçişi kolaylaştırmak amacıyla, incelerek gelmelidir, j
9. Kateterin proksimal ucunda tel girişi ve sıvı enjeksiyonu için dişi lüer-lock girişi olmalıdır. j
10. İtilebilirliği arttırmak için kateter şaftı boyunca kalınlık vj sertlik değişken olmalıdır.
11. Kateter, disposable ve kullanıma hazır steril ambalajında şunulmalıdır.
L V-18 Control Wıre (0,018Inch Kılavuz Tel) (GRİ094-KV1311- KR1083)
i i
V-18 Control Wire Kılavuz tel,Scitanium isimli çcjk özel bir alaşımdan üretilmiştir,bu sayede diğer malzemelere göre daha iyi tork verir ye telin ucunun birden çok kere şekillendirlebilmesine izin verir. j ;
V-18 Control Wire Kılavuz telin proximal ve distdl çapı j018 inch tir.
V-18 Control Wire Kılavuz telin 110 cm, 150 cm,^00 cmjve 300 cm uzunluk seçenekleri mevcuttur. j !
V-18 Control Wire Kılavuz tel,ICE® isimli çok kaygan Bir Hidrofilik polimer malzeme ile kaplıdır.
V-18 Control Wire Kılavuz telin ucunun 2 santimlik bölimüne bir çok kereler şekil verilebilir, ayrıca şekil tutma özellikleri de mükemmel düzeydedir.
V-18 Control Wire Kılavuz telin distali fluoroskopi altın,da net bir şekilde görülecek şekilde radyoopak özelliktedir.
V-18 Control Wıre Kılavuz tel, steril ve orijinal atnbalajindadır,ambalaj üzerinde sterilizasyon ve son kullanma tarihi,üretim parti seri (LÖT) numarası belirtilmiştir.
1.
2.
3.
4.
5.
6. 7.
EMBOLI KORUMA FİLTRESİ - GR1188 -I KR2013 - KV1203
(SPİDER FX)
1) EMBOLI KORUMA FİLTRESİ, KORONER, KAROTIS, RENAL, SAFEN VEN GREFT, DİZ ALTI, YUZEYEL FEMORAL DAMARLARDA ÇIKAN DEBRISI YAKAj-AMAK AMACIYLA ÖZEL OLARAK ÜRETİLMİŞTİR.
2) EMBOLI KORUMA FİLTRESİ YUKARIDAKİ DAMARLARDA KULLANIMI ENDÎKEDİR.
3) FİLTRE, NITINOL MALZEMEDEN İMAL EDİLMİŞ, ORGULüj(MESH) YAPIYA SAHİPTİR.
4) FİLTRENİN FLOROSKOPI ALTINDA GORUNULURLUÇUNU SAĞLAMAK AMACIYLA DISTALİNDE 1 ADET, PROKSIMALINDE 1 ADET VE FİLTRE AĞZI ÜZERİNDE FİLTRE AĞZINI ÇEVRELEYEN BELİRTEÇLERİ BULUNMAKTADIR.
5) FİLTRE, GÖNDERİM TELİNDEN BAĞIMSIZ İLERİ GERİ VE ROTASYONEL HAREKETE 2 CM YE KADAR MUSADE EDEN ESNEK LAZER SPİRAL KESİM SİSTEME SAHİPTİR.
6) FİLTRE, 0.014" İNCH VE 0.018" İNCH, KULLANICININ SECEB1LECEGI HERHANGİ BİR KILAVUZ TEL İLE UYUMLUDUR.
7) FİLTRE GÖNDERİM TEL! 320 CM UZUNLUĞUNDA OLUP, İSTEĞE BAĞLI OLARAK ESNEK NOKTASINDAN KIRILMA OPSIYONUYLA MONORAIL KULLANIM ICIN 190 CM KISALMA SEÇENEĞİNE SAHİPTİR.
8) FİLTRENİN DİSTAL UC KISMINDA LEZYONDAN GEÇİŞİ İKOLAYLASTIRMAK AMACIYLA 1.2 CM UZUNLUĞUNDA ESNEK SARMAL TEL BULUNMAKTADIR.
9) FİLTRE, 6F KILAVUZ KATETER, 5F SHEATH UYUMljU OLUP 3.2F (FRENCH) GECIS PROFİLİNE SAHİPTİR.
10) FİLTRE, FİLTRE AÇIKLIĞINI KORUMAK AMACIYLA HEPARIN KAPLIDIR.
11) FİLTRE, 3MM, 4MM, 5MM, 6MM, 7MM CAP SECENKLERINE SAHİPTİR.
12) FİLTRENİN GERİ ÇEKME KATETERİ PRATİK OLMASI ICIN UYGULAMA KATETERININ OBUR UCUNDADIR.
13) FİLTRENİN GERİ ÇEKME KATETERİ 4.2F (FRENCH) GECIS PROFİLİNE SAHİP OLUP, ISLEVSEL UZUNLUĞU 140 CM DİR.
14) FİLTRE, CE VE FDA ONAYINA SAHİPTİR.
15) FİLTRE STERİL AMBALAJINDA, ÜZERİNDE SON BELİRTİLMİŞTİR.
KULLANMA TARİHİ VE : RIL SEKLİ
Üst ve alt ekstremite periferal arterlerde karşılaşılan lezyonlarda tekrar akımı sağlamak için dizayn edilmiş yenilikçi bir aterektomi ve aynı zamanda trombektomi sistemi;olmalıdır.
Sistem yumuşak trombus, yumuşak plak, fıbroz plak, zorlu kalsifıkasyonlar, CTO gibi çok çeşitli arteryel lezyonda kullanılabilmelidir.
Kontrol bölmesine giren mouse’u olan tek kullanımlık bir kateter ve çok kullanımlık bir kompakt konsoldan oluşmalıdır.
Konsol, biri aspirasyon ve diğeri infüzyon için olan 2 peristaltik pompa, sistem kontrolörü, güç ünitesi, tuş takımı arayüzü ve cihazın çalışma durmunu gösteren LED göstergelerden oluşan çok kullanımlık kompakt bir ünite olmalıdır.
Konsol, çalışmakta olan kateterin ölçüsünü ve operasyon süresini ekranında göstermelidir.
Cihaz ile birlikte çalışan kateterlerin 1.6’dan 3.4 mm’e kadar çıkan 4 farklı ölçüsü olmalıdır. Kateterlerin diz altı kullanıma uygun olarak 1.6mm ve 1,85 mm’lik Alternatifleri olmalıdır. 1.6 mm’lik kateter minimum 2.5 mm damar çapında, 1.85 mm’lik kateter ise rtıinimum 2.75 mm damar çapında kullanıma uygun olmalıdır,
1.6 mm ve 1,85 mm olan kateterlerin gövdeleri 145 cm uzunluğundaiolmalıdır.
1.6 mm ve 1.85 mm olan kateterlerin rotasyonel hızı 61,000-76,000 JjlPM aralığında olmalıdır. Kateterlerin diz üstü kullanıma uygun olarak 2.1 mm ve 2.4 mm’lik alternatifleri olmalıdır. Diz üstü için kullanılabilen bu kateterler genişleyen bıçak teknolojileri (XC)ısayesinde aynı kateterin iki farklı ölçüde kullanımına imkan vererek 2.1 mm’den 3.0 mm’ye ve 2.4 mm’den 3.4 mm’ye genişleyebilmelidir,
XC 2,1 mm olan kateter minimum 3.0 mm damar çapında, 3.0 bıçaklar açık pozisyonda ise minimum
4.0 mm damar çapında; XC 2.4 mm olan kateter minimum 3.5 mm damar çapında, 3.4 mm bıçaklar açık pozisyonda ise minimum 4.5 mm damar çapında kullanıma uygjun olmalıdır.
2.1 mm olan kateterin gövdesi 135 cm uzunluğunda, 2.4 mm olan kateterin gövdesi 120 cm uzunluğunda olmalıdır.
2.1 mm olan kateterin rotasyonel hızı 59.000-74.000 RPM, 2.4 mm olan kateterin rotasyonel hızı 55.000-70.000 RPM olmalıdır.
Tüm kateterler .014” tel ve 7 F kılıf ile kullanıma uygun olmalıdır.
Sistemin kateterinin ucunda infüzyon için ve sıvı, çıkarılan doku ye trombus aspirasyonu için birden fazla birbirinden bağımsız distal giriş olmalıdır.
Kateter lezyona önceden ilerletilmiş olan .014” tel üzerinden yüklenmeli ve bu tel kontrol bölmesi üzerindeki GARD’a sabitlenebilmeli ve bu şekilde telin işlem $ırasında rotasyonu ve istenmeyen hareketleri engellenmelidir.
Kullanıcı,kateterin pozisyonu tamamlandığında, tüm sistemi ve tüm özelliklerini kontrol bölmesinde bulunan mouse üzerinden kontrol edebilmelidir.
Katerler rotasyonel kesme teknolojileri sayesinde her türlü plağın temizlenmesine imkan vermeli ve konsantrik lumen yaratmalıdır, ayrıca önden kesme teknolojileri sayesinde total oklüzyonlar için etkili çözüm sunmalıdır.
Cihazın kullanımı boyunca aktivasyon ve geri çekme (R£X) düğmeleri basılı durumdayken, infüzyon ve aspirasyon fonsiyonları sürekli olarak çalışmalıdır, Düğme (bırakıldığında ise otomatik olarak rotasyonel kesme durmalı ve buna parallel olarak infüzyon ve aspiıjasyon da durmalıdır.
Mouse üzerinde ikinci bir düğme (REX düğmesi) bulunmalı ve kateter geri çekilirken ya da dışarı çıkarılırken bu düğmeye basıldığında otomatik olarak bıçaklar açık ise kapanmalı ve kateter ve tel
2.
3.
4.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
düşerek
arasındaki sürtünmenin azalması için rotasyonel hız tüm katetjerler için 24.000 RP! güvenliği sağlamalıdır.
, V/
S> . Ol • _
si©
&
A
KATETER, OKLÜZYON, TEKRAR LÜMENE GİRİM, GERÇEK LÜMENDEN (fEÇİŞ, MİKRO KATETER
ı
Periferal uygulamalar İçin geliştirilmiş olmalıdır.
014" kılavuz tel ile kullanıma uygun olmalıdır.
65cm, 135cm ve 150cm katater uzunluğu seçenekleri olmalıdır.
Maksimum dış çapı 2,7F'den yüksek olmamalıdır.
035" Geçiş kateteri ile birlikte kullanılarak subintimal geçişe imkan sağlamalıdır
Kateterin ucunda lezyon geçişini ve kanal açmayı kolaylaştıracak altıfıdan yapılmış Smm'ye kadar uzatılıp geri çekilebilen ve aynı zamanda döndürülebilen bir iğne olmalıdır,
Kateter üzerinde ve uç kısmında fluoroskopi altında görünebilirlik imkanı tanıyan radyopak markırlar olmalıdır.
En sert lezyonlarda dahi yumuşak şekilde mikro kanal geçişi sağlayacak ultra düşük profil dizaynına sahip olmalıdır.
Örgülü ve güçlendirilmiş kateter gövdesine sahip olmalıdır.
I. Truepath Aterektomi Cihazı veKateteri (KV1280 - GRjl039)
1. Truepath Kronik Total Oklüzyon Cihazı ve Kateteri, kılavuz tellerin periferik arterlerdeki kronik total oklüzyonun ilerisine geçerek intralüminel yerleşimini kolaylaştırmalıdır.
2. Truepath CTO Cihazı 165 cm uzunluğunda ve 0.018” kalıhlığında hidrofilik kaplamalı bir kılavuz tel takımı, motor gövdesi ve muhafazası, kontrol lünitesi ve bağlantı kablosundan oluşmalıdır. j
3. Kılavuz telin aktif ucu konik şekilli ve elmas kaplamalı olinalıdır.
4. Kılavuz tel takımının ucu ürünün içerisinden çıkan bir Şekillendirme Aleti ile 15 derece şekillendirilebilmelidir. i
5. Kılavuz tel takımının üzerinde manuel kontrol sağlaıjnak üzere bir tork aleti takılı olmalıdır. j
6. Motor gövdesi aktif ucu çalıştıracak gücü üretmek üzbre 6 voltluk DC (direk akım) üretmelidir. i
7. Motor gövdesi ve muhafazası bağlantı kablosu ile kontrol; ünitesine bağlanmalıdır.
8. Kontrol ünitesi içerisindeki 3V’luk pil ile akım sağlayacak bağlantı kablosu aracılığı ile kılavuz telin aktif ucunu harekete geçirmelidir. !
9. Kontrol ünitesi aynı zamanda sesli ve LED ışıklı indikajör sistemleri ile cihazın çalıştığı süre boyunca kullanıcıya sesli ve görüntülü geri bildirim jsağlamalıdır.
10. Kontrol ünitesi üzerindeki İlk yeşil ışık ürünün aktif şekilde çalışır olduğunu göstermeli, ikinci yeşil ışık ise aktif olarak delme işlemini yapıyor olduğunu göstermelidir.
11. Kılavuz telin ucu aşırı delme direnci ile karşılaştığında, kontrol ünitesi üzerindeki kırmızı ışık yanarak basıncı düşürmesi için kullanıcıya uyarı Vermelidir. Kırmızı ışık yandığı sırada normalde saat yönünde dönen matkap ucuı ters yöne dönerek güvenliği sağlamalıdır.
12. Kılavuz telin distal ucu dakikada 13.000 devir ile dönmejidir.
13. Kılavuz telin distal uç profili 0.017” olmalıdır. j
14. Truepath Aterektomi Cihazı ve Kateteri disposable ve kullanıma hazır steril ambalajında sunulmalıdır. !
METAL ÖRGÜLÜ GİRİŞİM INTRODUCE
1. Set perkütan vasküler ve nonvasküler girişimlerde najigasyon ve destek için özel tasarlanmış olmalıdır.
2. Set optimum esneklik ve itiiebilirliği sağlamalı ve kontrol yeteneğini artırmak için özel duro-meter yapıda olmalıdır.
3. Set kılıfı kırılmaya karşı dirençli olması için metal sarmalla desteklenmiş olmalıdır.
4. Kılıf ve dilatör atravmatik geçiş için Özel olarak inceltilmiş ve çok yumuşak ve kademesiz geçiş sağlanmış olmalıdır. |
5. Kılıf luerlock bir adaptöre sahip olamlı, kan sızıntıların^ engel olacak, sökülebilir yan yollu hemostatik valfı olmalı, dilatörü sisteme bağlayafı ve kilitleyen bir konnektörü olmalıdır. |
6. Kılıf ve dilatör yüksek radyopasiteye sahip olmalı ve kılıifın distal ucunda platin-iridium marker bulunmalıdır. !
7. Kılıf iç lümenleri 5F - 0,075 inch, 6F - 0,087 inch, j^F - 0,098 inch 8F olmalı ve 45 cnYlik çalışma uzunluklarına sahip olmalıdır.
8. Introducer seti 0,035 / 0,038 inch kılavuz tel ile çalışmala uygun olmalıdır.
9. Introducer çap ölçüsü hem rakamla hem de uluslararası renk kodlaması ile belirtilmiş olmalıdır.
10. Set, steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir.
11. Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile sj>n kullanma tarihi belirtilmiş ve teslim edilen her bir malzeme teslimat tarihi itibarı ile er) az bir yıl miyadlı olmalıdır.
# *
#V/^>
[Antalya Atatürk Devle/Hastanesi pr.Erca/n AMfBULUT
<y
$<cll No: 02«V70-JpeBcil No:51G49 t Kntp Onmnr/Cerrahfel
ATEREKTOMİ CİHAZI MOTORLU - GRİL039 - KV1280
(TURBOHAWK) j
1) CİHAZ, PERİFERİK ARTERLERDE, BULUNAN DE NOVO |E RESTENOTIK AŞIRI KALSİFİK ATEROSKLEROTİK KALSİFİKASYONLU VE KALSİFİKASYONSlfZ LEZYONLARIN ATEREKTOMİK OLARAK TEDAVİSİ İÇİN ÖZEL OLARAK TASARLANMIŞTIR. j
2) CİHAZ, ANA FEMORAL ARTER, YUZEYEL FEMORAL ARTEjR, INFRA-POPLITEAL ARTERLER, ANTERIYOR TIBIYAL ARTER, POSTERİYOR TIBIYAL ARTER, İDENOVO VE/VEYA RESTENOTIK, KALSİFİKASYONLU VE/VEYA KALSIFIKASYONSUZ LEZYONLARj'lN ATEREKTOMİK TEDAVİSİ İCIN ENDİKEDİR.
3) CİHAZ, İNCE BİR KATETER UCUNDA MOTOR TAHRİKİYLE RojfASYONAL HAREKET EDEN KESİCİ BIÇAK SİSTEMİNDEN OLUŞMAKTADIR.
4) BIÇAK SİSTEMİ ÜZERİNDE AĞIR KALSİFİYE PLAKLARI KESMjEK İÇİN 4 ADET ÇIKINTILI BIÇAK BULUNMALIDIR.
5) CİHAZ, MOTORU 8000 DEVlR/DAKİKA HIZLA ROTASYON EL HAREKET SAĞLAR.
6) CİHAZ, ENDİKE VASKULERLERDEKİ PLAKLARI KESME SURETİYL| AÇARAK İLERLER.
7) CİHAZIN KULLANIM YERİNE GORE KESİLEN PLAKLARI DEPOLADIĞI HAZNESİ MEVCUTTUR.
8) CİHAZIN, AĞIR KALSİFİK LEZYONLAR İÇİN ÖZEL ÜRETİLMİŞ SECjENEGİ MEVCUTTUR.
9) CİHAZ, 7MM DEN 2MMYE KADAR DAMAR ÇAPLARI İÇİN UYGUNDUR,
10) CİHAZ, YALNIZCA ÖZEL ÜRETİLMİŞ MOTORU İLE BİRLİKTE KULLANILABİLİR.
11) CİHAZ, EN KUCUK PROFİLİ İÇİN 6F(FRENCH), EN YÜKSEK PROFİLİ İÇİN 8F SHEATH UYUMLUDUR.
12) CİHAZIN EN DUSUK GEÇİŞ PROFİLİ, 0.085"(INCHH EN YÜKSEK j>ROFİLİ İSE, 0.105"(INCH)DIR.
13) CİHAZ, FDA VE CE ONAYLARINA SAHİPTİR. I
14) CİHAZ KATETERİ TEKLİ STERİL AMBALAJINDADIR.
15) CİHAZ MOTORU TEKLİ STERİL AMBALAJINDADIR.
ARTER VEN PULSE SPRAY TROMBOLİZ KATATERİ IjEKNlK ŞARTNAMESİ
1. Arter ven tromboliz kateteri 4-5 F kalınlığında seçilebilmedir.
2. Toplam katater uzunluğu 45-90-135 cm olarak tercih edijebilmelidir.
3. Tromboliz kataterinin infüzyon delikleri cm’de en az 8 adjet olmalıdır, infüzyon deliklerinin uzunluğu 5-50 cm arasında ihtiyaca göre terdih edilebilmelidir.
4. Tromboliz Kataterin infüzyon deliklerinin distal ve proksitfrıalinde birer adet marker bulunmalı ve kataterin konumlandırılmasını kolaylaştırmadır.
5. Kataterler her türlü trombolitik ilaç tedavisinde kullanılabilmelidir.
6. Kataterin infüzyon delikleri, katater çevresinde döndürüljnüş şekilde iazer ile açılmış olmalı verilecek ilacın homojen dağıtılmasını sağlamalıdır.
7. Katater üzerinde bulunan infüzyon delikleri optimum troıirıboliz prosedürü için tutarlı, sürekli, yavaş damlama, darbeli infüzyon teknikleri için kullanılabilmelidir.
8. Katater tabancalı (akışkan dağıtım sistemi) modelde olmalı, ancak istenilirse şırmgalı modelleri temin edilebilmelidir.
9. Düz şırmgalı modellerde infüzyon katateri, guidevvire tıkacı, yüksek basınca dayanıklı y-konnektör, 1ml infüzyon şırıngası, 20 mİ reservuar şıriıngası, çekvalf sistemi bulunmalıdır.
10. Tabancalı modellerde infüzyon kiti içeriğinde; infüzyon katateri,guidevvire
tıkacı,yüksek basınca dayanıklı y-konnektör,20 mİ reservuar şırıngası ve luerlook uçlu infüzyon tabancası yer almalıdır,
11. Teklif edilen ürünün, ambalajının İçerisinde iken dışarıdan rahatça görülmelidir.
12. Teklif edilen ürünün, steril ve orjinal ambalajda olması,^ambalaj üzerinde imalatçının adı veya ticarî adı ve adresi, son kullanma tarihi, üretinjı parti (LOT) ve seri numarası, belirtip ifade bulunması, varsa özel depolama şartları, ikazlar ve/veya alınacak önlemler yazılı olmalıdır.
13. Ürünün kullanımı ile ilgili bilgilerin yer aldığı Türkçe kullanım kılavuzu her bir ürün için ürün ile birlikte teslim edilmemelidir.
14. Teklif edilen ürünün son kullanma tarihi, teslim tarihindjen başlamak üzere en az 1 yıl olmalıdır.
15. Teklif veren firma, idarenin üç ay öncesinde bildirmesi jdurumunda son kullanım tarihi yaklaşan malzemeleri aynı özellikteki yeni miatlı olan (jirünler ile değiştirmelidir.
16. Teklif edilen ürün, T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal BilgiiBankası'na (TITUBB) kayıtlı ve T.C.Saglık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır.
17. Onaylı ürün (barkod) numaralan, ürün ambalajı üzerinde yer almalıdır.
18. Firma; üretici, ithalatçı veya bayi olarak TITUBB da kajyıtlı olup ve kayıtlı olduğuna dair belgeyi ibraz etmelidir.
19. Firma, ürüne ait marka adı, onaylı ürün (barkod) numğrası, üretici firma adı, üretim parti (LOT) ve seri numarası, üretim parti (LOT) numarası bazında miat bilgileri varsa model, firmaya ait malzeme kodu bilgilerini ürün teslinjıinde yazılı olarak sunmal
ARTER/VEN TROMBOLİZ KATATER SETİ ŞARTNAMESİ
1- Ürün arteryel pıhtı (3 aya kadar), periferik emboiiler, Bypass Ameliyat sonrası oluşan pıhtı (4 haftaya kadar), diyaliz şantmda oluşan pıhtılar, Anjioplasti önpesi yumuşak plaklar ve oklüzyonlar, anjiyoplasti veya katater işlemleri sonucunda oluşan pıhtılar ve venöz pıhtılarda kullanıma uygun olmalıdır
2- Katater üzerinde doğru yerde konumlandırmayı sağlayan anjjo ve röntgen altında görülebilen piatin markerler bulunmalıdır.
3- Katater en fazla 5 Fr çapında olmalı katater üzerinde lysisi sağlamak için bir y konnektörü bulunmalıdır ve katater uzunluğu en az 105 cm olmalıdır.
4- Lysis alanı en az 10 cm olmalıdır ve Lysis için delikler tüm cjamar çaplarında kullanılmak Üzere logaritmik olarak konumlandırılmış olmalıdır.
5- Lezyona erişim kolaylığını sağlamak için set içerisinde katatşre uyumlu 0,035 inç kılavuz tel olmalıdır.
6- Ürün Ethilen Oksit (EO) ile sterilize edilmiş olmalıdır.
7- Son kullanma tarihi en az 12 ay olmalıdır.
AngioJet SOLENT OMNI Trombektomi Seti (Pi)
1. Endikasyon: AngioJet ültra PE Trombektomi Seti;
• çapı s 3,0 mm. olan alt ve üst ekstremite periferik arterleri,
• çapı s 3,0 mm. olan üst ektstremite periferal arterleri ile çapı £ 3,0 mm. olan iliofemoral venler ve diğer alt ekstremite venieri,
• çapı £ 3,0 mm. olan A-V diyaliz fistülleri ve
• birlikte trombolitik ajanların periferik vasküler sisteme infüzyopu (farmakolojik tromboiizis) için AngioJet Ultra Power Pulse tekniğiyle birlikte kullanım olşanağt sağlaması, durumlarında kullanılır.
2. Çalışma Modu: Kateter içerisindeki yüksek hızlı serum fizyolojik jet akımı, yakalama, mikro fragmantasyon ve çıkarma işlemleri için Bernoulli ilkesindenIfaydalanarak çalışır. Eş zamanlı trombolitik ajanların infüzyonuna da olanak sağlar.
3. Sistem Uyumluluğu: Anjiojet Ultra
4. Platform: Över The Wire (OTW)
5. Minimum Damar Çapı: 3 mm.
6. Çalışma Uzunluğu: 120 cm.
7. Şaft Çapı: 6F
8. Guidevvire Uyumluluğu: 0,035"
9. Kılavuz Kateter Uyumluluğu: 8F
10. Kılıf Uyumluluğu: 6F
11. Marker Bantları: 15 mm.
12. CE Belgesi mevcuttur.
• Stent bir balona yüklü olarak paketlenmiş (balon expandable) olnjıalıdır.
• Stentin yüklendiği balon latex free ve non-compliant olmalıdır.
• Stentin taşıma sistemi 0,035" över the wire olmalıdır.
• Stent 316L paslanmaz çelik'den mamül olmalıdır.
• Stent Film-Cast teknolojisi ile tamamen tek parça halinde ePTFE, ile kaplı olmalıdır ve dokuya {kan akışı yönünde ya da damara) metal teması olmamalıdır.
• Sistemin Kateter yapısı "dog bone" olarak açılabilmesi için üç lümenli olmalıdır.
• Stentin çapları 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm olmalıdır.
• Stent boylan;16mm,22mm,38mm,59mm seçenekleri olmalıdır.
• Sistemin kateter uzunluğu seçenekleri 80cm veya 120 cm olmaljdır.
• 5-10 mm stent için kullanılacak introducer sheath 7FR den fazlaolmamalıdır.
• ePTFE'nin porozitesi 100-120 mikron olmalıdır.
• Stentin balonu nominal çapına 8 ATM'de ulaşmalıdır. Stent balonunun rated burst pressure’ı 12 ATM olmalıdır.
• Balon kateteri sisteminin her iki ucunda da stentin floroskopi altında görünmesini sağlayan altın kaplama radyo opak işaretler olmalıdır.
• Stent, etilenoksit ile steril edilmiş olmalıdır.
• Stent open celi (acık hücre) yapısına sahip olmalıdır.
• Stent post dilatasyon özelliğe sahip olmalıdır. Konik, daralan vd flare (yayılan) şekillerini alabilmedir.
• Sistemin ilyak ve renal arter uygulamaları için CE onayı olmalıdır.
• Sistemin en az 1 tane Randomize Kontrollü çalışma ile kanıtlanmış klinik takibi olmalıdır.
Temel
500 / 1 yıl
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
1000 / 1 yıl
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)