İhale No | 1081732 |
Sektör | Akü, Jenaratör, Güç Kaynağı Malzemeleri ve Bakımı |
İdare | Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Doğrudan Temin |
İhale İli | Sakarya |
İşin İli | Sakarya |
Yayın Tarihi | 30 Mart 2016 |
İhale Tarihi | 1 Nisan 2016 10:00 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sakarya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sakarya Ünversltesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
83529411-10//383
: Teklif vermeye Davet (Doğrudan Temin)
Hastanemizin ihtiyacı olup ilişikte sunulan '‘Teklif Vermeye Davet ile Teknik Şartnamede” cinsi, miktarı ile teknik özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhaie Kanunu'nun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin ihale ile satın alınacaktır.
İlgili malzemelere ilişkin teklif fiyatlarınızı: proforma fatura veya kurumunuza ait teklif mektubunuzu kullanarak fiyat vermeniz rica olunur.
TEKL İF VERMEYE DAVET (Doğrudan Temin)
S.No |
Malzeme/İşin Adı |
UBB KODU |
Miktarı |
Birimi jTes. Tarihi |
Birim Fiyat TL |
Toplam Fiyat TL ' |
I |
JENERATÖR TRANSFER PANOSU TESİSATI TAMİRAT HİZMETİ |
|
1 |
i Adet |
|
|
|
TOPI A M |
|
İdari Şanlar:
I .Fiyatlar KDV Hariç verilecektir.
2. Vereceğiniz fiyat idaremize teslim fiyatı (Kargo, Nakliye vb.) eklenerek verilmelidir
3. Piyasa Fiyat araştırma mektuplar 01.04.2016 10:00:00 ‘a kadar kurur, lur.ıuza ulaş i ni malıdır.
4 .Marka ve Teslimat süresi belirtilecektir
5. Varsa; teklif edilen malzemeye ait UB8 KODU mutlaka belirtilecektir feklıflerde îirma Tanımlayıcı numara ve javı tanımlayıcı mimara beiirıılecektir. Tekliflerde Vergi numarası belirtilmesi zorunludur.
6, Ödeme en geç 150 ( YÜZELLİ) gün içerisinde yapılacaktır.
7 .Söz konusu atımlarla ilgili olarak hastanenin izni olmadan alacaklar için temlik koy durulmayacaktır. Iias< ane idaresinin izni olmadan koyulan temlikler işleme alınmayacaktır.Numune istenmeyen durumlarda
teklif etmiş olduğunuz ürünün teknik şartnamenin tüm maddelerine uygun . .û.'iu Kat:,, idi! r.ış sayılır ve piyasa araştırına t '.ı şekilde- sonuçlandırılır.Muayene kabul aşamas.nda teklif ettiğiniz ürünler
uygun bulunmazsa, tutanak tutularak ürünleriniz iade edilir.Bu durumcar lastane y'üci isiliğimiz sorumlu olmayâcaktır.Teklif en i;. ı.z ürünün teknik şartna neye uygun olmayan maddelerini ve farklı olan
özelliklerini yazılı olarak belirtmeniz ürnüniızün tanıtın e verimli satr.islma yi faydalı olacaktı.
8. İdaremiz teklif edilen fiyatların neticesine göre numune isteyebilir
9. İdaremiz en düşük fiyatı kabul etmek zorunda olmayıp, malzeme seçil imde verir .lı,^, kalite, malzemenin nevine gdıe satış sonrası hizmet ile ilgili kriter eri de değerlendirir
10. Stok olmaması, koşulların sağlanamaması gibi durumlarda ise Teklif veremiyoruz veyahut Stok yok ibareli ve kaşe imzalı dönüşlerin yapılması piyasa araştırması yapıldığının belgelendirilmesi adına öneme sahiptir
11. Teklif veren firmalar teklif ettikleri malzemenin teknik şartnameye uyg m olduğunu kabul eımış sayılır.
12. Numune değerlendirilmesi yapılmayan durumlarda muayene kabul aşamasında uıai/.ememn teknik şartnameye uygunluğu muayene kabul komisyonunca değerlendirilir
13. Uygun görülmeyen malzemelerin aiımı yapılmayacaktır.
14 .Hastane Yönetilicilîğimiz firmanın teknik şartnameye uygun teklif vermemesinden dolayı hiçbir hukuki sorumluluğu kabu etmeyecektir
lS.Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığının 23.02.2016 tarih ve 1961761 savı ı yazısına istinaden TİTUBB Özerinden barkod eşletiriîmelerini yanlış,hatalı yapan firmalara yanlış eşleştirmeden kaynaklanan doğacak zararlar riicu edilecektir.
Adres : Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. NO. 193 K.i Satın Alma Birimi Adapazart/SAKARYA (Merkez Kannpüsü) "Tel: 0264 888 40 58 (SABİT) 444 54 00 (SANTPA ..
(Dahili:) 1615 Bilgi İçin: EMSİYE GÖKTÜRK Faks: 0264 275 67 40"
E-mail: Doğrudan temin için: seahdogmdantemin(©gmai!.com
JENERATÖR TRANSFER PANOSU TESİSATI HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ
A. İŞİN TANIMI
İş, Sakarya Kadın Doğum Hastanesi ‘nde yer alan jeneratör transfer panosu tesisatına ait malzemenin temini, işyerine nakli ve tesisatın gerekli testlerin yapılmasının sonucunda tam çalışır vaziyette idareye teslim edilmesi işini kapsamaktadır.
B. TEKNİK ŞARTLAR
1. SİSTEMİN GENEL TANIMI
Tesiste işletme devamlılığını gerekli kılan ekipmanların beslenmesi için dizel jeneratör grupları ve ilgili dağıtım sistemi tesis edilecektir. Jeneratör grupları enerji merkezi bünyesinde bulunmalıdır. Mevcut iki jeneratör grubu senkronizasyon panosu üzerinden aynı barada birleştirilmelidir. Jeneratörden çalışma durumunda tesisin enerji giriş kesicisi açılmalıdır. Dağıtılmış trafo merkezlerinde bulunan 2 trafodan birisi jeneratörden çalışma durumunda aktif olacak ve yedek güçler beslenmelidir. Diğer trafo jeneratörden çalışmada devre dışı kalacaktır.
Tesis edilecek otomasyon ve senkronizasyon panosu vasıtasıyla yük izleme ve jeneratör gruplarının izlemesi yapılmalıdır. Bu sayede enerji ihtiyacının düşük olması durumunda tek jeneratörün devreye alınması imkanı ve jeneratörlerden birinin arıza yapması halinde sadece birincil öncelikli yüklerin beslenmesi olmalıdır.
a) SENKRONİZASYON PANOSU
1. Senkronizasyon panosu jeneratörle aynı hacimde tesis edilmelidir.
2. Pano dikili tip montaja uygun özellikte ve Alçak Gerilim Tesisatı özel Teknik Şartnamesi Panolar kısmında belirtilen özelliklere uygun yapıda olmalıdır.
3. Pano 4 temel bölümden oluşmalıdır. Bunlar her jeneratör grubu için ayrılmış birer bölüm, kontrol ve kumanda bölümü ve çıkış bölümü olmalıdır.
4. Jeneratör grubu bölümlerinde aşağıdaki ekipmanlar bulunmalıdır.
■Jeneratör ana şalteri
Şalter, elektronik tip termik manyetik koruma ünitesine sahip otomatik tip olmalıdır. Şaltere uzaktan kumanda için motor modülü olmalıdır. Şalter üç konumlu çekmeceli sistemde monte edlmelidir. Alçak Gerilim Tesisatı Şalterler bölümünde anlatılan özelliklere uygun olmalıdır.
■Jeneratör kontrol modülü
Modül jeneratörü korumak, izlemek ve kontrol etmek amacıyla tasarlanmış elektronik baskılı devreden olmalıdır. Modül bünyesindeki tüm röleler elektronik tip olacak ve kesinlikle elektromekanik röle kabul edilmeyecektir.
Jeneratörün self-test özelliği olacak ve bu özellik kontrol modülü üzerinden de aktive edilebilecektir.
Ters güç koruma rölesi ile senkronize çalışma modunda jeneratörün üretimden tüketime geçme durumu (elektrik motoru olarak çalışma) izlenecektir. Röle toplam gücün %0-15 arası ayar sahasına sahip ve zaman gecikmeli olmalıdır
Düşük gerilim rölesi vasıtasıyla jeneratör çıkış gerilimi kontrol edilecektir. Röle nominal voltajın %80-95 arası ayar sahasına sahip olacaktır. Düşük frekans rölesi ile de benzer şekilde çıkış frekansı ölçülecektir. Her iki röle içinde zaman gecikmesi imkanı sağlanmalıdır.
Otomatik Senkronizasyon Ünitesi tamamen elektronik parçalardan oluşmuş ve tam otomatik özellikte olmalıdır. Ünite bağlı olduğu jeneratör ile senkronize olacağı bara arasındaki voltaj, frekans ve faz açısı farkını ölçecek ve jeneratöre voltaj alçaltma-yükseltme, frekans alçaltma- yükseltme, faz açısı alçaltma-yükseltme sinyali verebilecektir. Ünite ile faz kilitlemesi kontrolü yapılabilecektir. Aynı zamanda ünite senkronizasyon koşulları sağlandığında jeneratör şalterine kapama sinyali verilmelidir.
Senkronizasyon için gerekli parametreler ayarlanabilir özellikte olmalıdır. Ünitenin temel çalışma prensibi senkronizasyon sırasında faz açısı farkının 5 dereceden küçük olmasının sağlanması olmalıdır.
Çoklu Devre Kilitleme Özelliği sayesinde senkronize olacak jeneratörlerden ilk normal çalışma moduna ulaşan sistem barasına irtibatlanacak ve bu anda diğer jeneratörlerin bağlantısı kilitlenecek ve bağlantı ancak senkronizasyon sağlandıktan sonra yapılmalıdır.
Aşağıda belirtilen durumlar İçin ışıklı uyarı indikatörleri bulunmalıdır.
DC Giriş Akımı Mevcut - Jeneratör Voltaj ve Frekansı Normal - Senkronizasyon Ünitesi Aktif - Seçici Röle Devrede - Ters Güç Koruma Rölesi Çalıştı - Jeneratör Voltajı Yüksek - Jeneratör Voltajı Düşük -
|
Senkronize Çıkış Rölesi Devrede - Ters Güç Koruma Rölesi Geçici Süre İle Çalıştı
Jeneratör devreden çıktıktan sonra motorun soğuması için boşta çalışması gereken süre motor soğutma rötesi ile ayarlanacaktır. Senkronizasyon zaman geciktirme rölesi ile de ayarlanan süre içinde senkronizasyon sağlanamazsa görsel ve işitsel alarm verilecek ancak senkronizasyon denemesi durdurulmamalıdır.
■Motor Çalışma Kontrol Modülü
Motor çalışma kontrol modülü dizel motoru otomatik çalıştırmak,
korumak, ve izlemek amacıyla tasarlanmış elektronik baskılı devreden oluşacaktır. Modül bünyesindeki tüm röleler elektronik tip olacak ve kesinlikle elektromekanik röle kabul edilmemelidir.
Modül marş motorunu devreye alabilecek, yakıt sistemine elektriksel olarak kumanda edebilecek ve bir arıza anında motoru durdurabilecektir.
Modül jeneratöre gelecek çalışma sinyali ile birlikte akü şarj devresini kapatacak, marş motorunu çalıştıracak, motorun çalışmasını müteakip marş motorunu devreden çıkartacaktır. Şayet motor 4 seferde çalıştırılamazsa ya da çalışma esnasında bir arıza oluşursa motor devreden çıkartılacaktır. Bu durumda sistemin manuel olarak sıfırlanması gerekecektir. Motor tekrar çalıştırma denemeleri arasındaki süre ayarlanabilir olmalıdır.
Modül üzerinde sistem operasyonu için 5 pozisyon olmalıdır.. Dur/Sıfırla pozisyonunda motor kesinlikle devreye alınamayacaktır. Kapalı/Soğuma pozisyonunda motor soğuma periyodundan sonra kapatılacaktır. Otomatik pozisyonunda sistem norma! çalışma pozisyonunda olacaktır. Boşta Test pozisyonunda sistem bir çalışma sinyali almış gibi çalışacak ancak ana baraya bağlantı yapılmayacaktır. Yükte Test konumunda ise sistem manuel olarak tam çalışma konumuna alınmış olacak ve jeneratörün devreye girmesinden sonra uygun otomasyonla yükü şebekeden kendi üzerine alacaktır.
■Alarm ve Durum İzleme
Aşağıda belirtilen durumlarda görsel ve işitsel alarm olmalıdır.
Düşük Yağ Basıncı - Yüksek Su Sıcaklığı - Aşırı Hız - Şalter Arıza - Ters Güç - Senkronizasyon Başarısız - Kontroller Otomatik Değil - Şalter Açık - Şalter Kap ' *'
|
İşitsel alarm bir butonla sıfırlanabilecek ancak görsel alarm ancak hatanın giderilmesi ile devreden çıkacaktır, Alarm devrelerinin test edilebilmesi için uygun bağlantısı yapılmış butonu bulunmalıdır.
■Senkronizasyon Modu Secici Anahtarı
Bu anahtar vasıtasıyla senkronizasyon pasif, test, kapalı ve otomatik konumlarına alınabilecektir.
■Ölçü ve Gösterge Cihazları
Jeneratör bölümü içinde ampermetre, voltmetre, kVVmetre, frekansmetre, ve çalışma saati bulunmalıdır. Ayrıca ampermetre- voltmetre komütatörü ile gerekli akım ve gerilim trafoları da bulunacaktır. Tüm ölçü ve gösterge cihazları Alçak Gerilim Tesisatı Şartnamesinde yazan özelliklere uygun olmalıdır.
Kontrol ve kumanda bölümü sistemin bir entegrasyon içinde çalışmasını sağlayacak ve aşağıda belirtilen özelliklerde olmalıdır.
■Yük Dağıtım Kontrolü (Load Demand and Priority ControD
Kontrol ve kumanda bölümü içinde sağlanacak otomasyonla yük dağıtım kontrolü yapılacaktır. Bu amaçla ilk jeneratörün devreye girmesi ile birlikte önceliğe sahip yükler devreye alınacak ve diğer jeneratörün de devreye girmesiyle diğer yükler öncelik sırasına göre devreye alınacaktır.
Jeneratörler tamamen devreye girdikten ve önceliği olan yüklerin bağlanmasından ayarlanabilir bir zaman gecikmesinden sonra sistemde üretilen güç ve çekilen güç kontrol edilecek ve rezerv güç bulunması halinde önceliği az olan yükler de sırasıyla devreye alınacaktır. Şayet tüm yüklerin devreye alınmasına rağmen çekilen güç düşük seviyede ise jeneratörlerden birisinin kapatılması imkanı kontrol edilecek ve mümkünse kapatılarak yakıt tasarrufu sağlanacaktır.
Şayet jeneratörden çalışma durumunda setlerden birisi arıza nedeniyle devre dışı kalırsa düşük öncelikli yüklerden başlayarak yük atımı yapılacak ve üretilen ve çekilen güç dengesi sağlanacaktır.
Tüm bu kontroller bu amaçla imal edilmiş elektronik bir ünite vasıtasıyla gerçekleştirilecektir. Üniteden yüklerin devreye giriş ve çıkışı için yardımcı kontaklar vasıtasıyla sinyal alınabilecektir. Ayrıca ünite vasıtasıyla hangi yüklerin devrede olduğu izlenebilecektir. Toplam yük kaderr
|
Kurulacak sistem için detaylı çalışma senaryosu takip eden bölümlerde açıklanmıştır.
■Manuel Senkronizasyon
Bir seçici anahtar vasıtasıyla istenilen jeneratör grubu manuel senkronizasyon moduna getirilebilecektir. Bu modda operatör manuel olarak bir butona basacak ve butonun basılı kaldığı süre içinde senkronizasyonun sağlanması durumunda jeneratör otomatik olarak ana baraya bağlanacaktır. Operatör müdahalesi olmadan grup devreye alınamayacaktır.
■DC Besleme Sistemi Kontrolü
Sistemin devamlı beslenmesi için tesis edilecek jeneratör grupları aküleri kullanılacaktır. Bu akülerin şarj durumu devamlı olarak izlenecek ve bir akünün devre dışı kalmasında kesintisiz olarak diğer akü kullanılmaya devam edilecektir.
■Bara Frekans Kontrolü
Jeneratör barası frekansı devamlı olarak izlenecek ve ayarlanabilir bir süre boyunca 48 Hz altına düşerse düşük öncelikli yüklerden başlayarak yük atımı yapılacaktır. Bu durumda görsel ve işitsel alarm verilecektir.
■Alarm ve Durum izleme
Aşağıda belirtilen durumlarda görsel ve işitsel alarm olmalıdır.
Manuel Senkronizasyon Yapılabilir - Bara Frekansı Düşük - Yük Atma Aktif/Bypass - Jeneratörler Devrede - Normal Çalışma - Kilitleme
İşitsel alarm bir butonla sıfırlanabilecek ancak görsel alarm ancak hatanın giderilmesi ile devreden çıkacaktır. Alarm devrelerinin test edilebilmesi için uygun bağlantısı yapılmış butonu bulunmalıdır.
■ölçü ve Gösterge Cihazları
Kontrol ve kumanda bölümü içinde ana barayı İzleyen ampermetre, voltmetre, kVVmetre ve frekansmetre bulunmalıdır. Ayrıca ampermetre- voltmetre komütatörü ile gerekli akım ve gerilim trafoları da bulunacaktır. Tüm ölçü ve gösterge cihazları Alçak Gerilim Tesisatı Şartnamesinde yazan özelliklere uygun olmalıdır. Manuel senkronizasyon için senkronoskop bulunmalıdır.
|
6. Çıkış bölümü tesis edilecek yükseltici transformatörü korumak için tesis edilecek bir termik manyetik otomatik şalter ve gerekli röle modüllerinden oluşacaktır. Transformatör için tesis edilecek termometre ve Bucholz rölesi arıza durumunda otomatik şalteri açılmalıdır.
7. Sistemin çalışma senaryosu aşağıda açıklanmıştır. Ayrıca sisteme ait prensip tek hat şeması da Şartname Eki olarak verilmiştir.
Şebekede enerjinin kesilmesi durumunda, alınacak bir sinyal ile otomatik devreye girme modu başlatılacaktır.
Alınacak sinyal ile her iki grup da çalıştırılacaktır. Bu arada bütün yük gruplarının giriş şalterleri ile tesisin ana besleme şalteri açılacaktır. İlk önce normal çalışma moduna gelen grup ana baraya bağlanmalıdır, ilk grubun bağlanması ile birlikte yüksek öncelikli ilk grup yükleri devreye alınarak besleme yapılmalıdır. İkinci jeneratör grubunun ana bara ile senkronizasyonu otomatik olarak sağlanacak ve İkinci grup yükte beslenmeye başlanmalıdır. Senkronizasyon sağlanamazsa veya ikinci grup devreye girmezse alarm verilecek ve yükler kesinlikle bağlanmamalıdır.
Jeneratörden çalışma modunda geçilmesinden ayarlanabilir bir süre sonunda otomasyon panosu jeneratör kapasitelerini ve ana baradan çekilen gücü karşılaştırarak rezerv güç kontrolü yapmalıdır. Rezerv güç bulunması halinde ikincil öncelikli yük gruplarını sırası ile devreye almaya başlamalıdır. Bu andan sonra otomasyon panosu devamlı olarak yük durumunu izleyecek ve gerekli olması durumunda yük atımı veya yük alımı yapmalıdır.
Şayet bütün yüklerin devreye alınmasına rağmen ana baradan çekilen yük tek jeneratör grubu tarafından beslenebilecek kadar düşükse (örneğin hafta sonu veya gece), ikinci jeneratör baradan ayrılacak ve soğuma periyodundan sonra kapatılmalıdır. Bu arada yuk ihtiyacı yine artarsa jeneratör devreye alınıp senkronize edildikten sonra baraya tekrar bağlanmalıdır.
Jeneratör gruplarından birisi herhangi bir arıza nedeniyle devre dışı kalırsa en düşük öncelikli gruptan başlayarak yeterli güce düşene kadar sırasıyla gruplar devreden çıkartılmalıdır. Tek jeneratörden çalışma durumunda dahi baradan çekilen güç kontrol edilerek beslenebilecek maksimu:—,",u 1
|
Şebeke enerjisinin normale dönmesiyle beraber ayarlanabilir bir gecikme süreci sonrasında öncelikle jeneratör barası çıkış şalteri açılacak ve tesis ana besleme şalteri kapatılmalıdır. Bunu müteakip tüm yük besleme şalterleri tekrar kapalı konuma getirilmelidir.
Tüm yük gruplarına ait şalterlerin uzaktan kumandası için gerekebilecek her türlü uzaktan kumanda devresi ve elektriki kilitleme devreleri otomasyon ve senkronizasyon panosu içinde tesis edilmelidir.
C. ÖZEL ŞARTLAR
Yüklenici, tesis edilecek senkronizasyon panosuna ait tüm gerekli projeleri hazırlayarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına başvurup kabul işlemlerini yaptıracak ve çalıştırma müsaadesini almalıdır.
Senkronizasyon panosu standartlara uygun olarak yerleşimini gösteren imalat resimlen yüklenici tarafından hazırlanacak ve kontrolluğa verilmelidir. Kontrollüğün onayından sonra imalat yapılmalıdır.
Yüklenici, pano imalatçısı tarafından hazırlanmış test raporlarını kontrolluğa verecektir. Jeneratörlerin son testi montaj sonrası kabul sırasında yapılmalıdır.. Bu test sırasında jeneratör gruplan 4 saat tam yükte (cos 0=0.80) çalıştırmalıdır. Çalışma sırasında 1m. deki ses seviyesi 110dB’i geçmeyecektir. Ayrıca senkronizasyon panosunun tüm çalışma modları da uygun çalışma şartları gerçekleştirilerek test edilmelidir. Test işlemleri için gerekli tüm malzeme ve personel yüklenici tarafından ücretsiz olarak temin edilmelidir.
3. KULLANMA ve BAKIM TALİMATLARI
Kesin kabul öncesinde aşağıda belirtilen dokümanlar Türkçe (ve varsa İngilizce) olarak en az 3 (üç) takım olarak kontrolluğa teslim edilmelidir.
• Senkronizasyon panosu teknik özelliklerini gösterir dokümanlar
• Servis elemanları için bakım ve kullanma talimatları
• Operatör kullanma talimatları
|
. GARANTİ ve BAKIM SÖZLEŞMESİ
Jeneratör Transfer panosu gruplarının kesin kabulünü müteakip tüm sistem en az 1 yıl süre iie imalatçı firma garantisi altında olmalıdır. Garanti müddetince sistem ayda bir kere olmak üzere imalatçı firma servis elemanlarınca teste tabii tutulacak, ayrıca hatalı kullanımdan kaynaklanmayan tüm onarım ve yedek parça değişimleri karşılıksız olarak yapılmalıdır.
Garanti süresinin bitiminden önce periyodik bakım için, imalatçı firma idare ile yıllık bakım sözleşmesi yapmalıdır. Bakım sırasında gerekli yedek parça firma tarafından stoklarından sağlanacak ve kullanılmasına gerek duyulduğunda idareye ayrıca bunları fatura edilmelidir, imalatçı firma en az 10 yıl süre ile sisteme ait tüm yedek parçaları bulundurmayı taahhüt etmelidir.
|
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)