İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Hasta Özkan Koca+sultan Öztürk İhtiyacı İ| Kalı M Tıbbi Sarf Malzeme Alımı

İhale No 1137347
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Antalya
İşin İli Antalya
Yayın Tarihi 26 Temmuz 2016
İhale Tarihi 26 Temmuz 2016 15:30

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Antalya İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

Metin Kutusu: SAYIMetin Kutusu: 26/07/2016SATINALMA/ 71713619

 

 

 

KONU: TIBBI SARF MALZEME ALIMI

SAYIN:                                            

Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/F (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satmalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

1-       Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

2-       Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

3-       Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K. hükümleri uygulanacaktır.

4-       İhaleye hile,desise,vait,tehdit,nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

5-       Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

6-       Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip Antalya K.H.B. Muhasebe Müdürlüğünce 90 gün içerisinde ödenecektir.

7-       Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.

8-       Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodrahrın belirtilmesi zorunludur.

9-       Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.

10-    STERİL EDİLEBİLEN MALZEMELER FİRMA TARAFINDAN STERİL OLARAK TESLİM EDİLMİŞ OLSA BİLE HASTANEMİZ TARAFINDAN TEKRAR STERİL EDİLDİĞİNDEN 50,00 TL STERİLİZASYON BEDELİ HASTANEMİZ GİDER TAHAKKUK BİRİMİNCE FİRMA HAKEDİŞİNDEN KESİLECEKTİR.

11-    BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 26/07/2016 TARİHİNDE SAAT 15:30 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.

12-    Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır, hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.

13-    Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodralırın ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kumulumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından Ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukiki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapaıı firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.

14-    Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak,eksik teklifler değerlendirilmeyecek,değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşelenip imzalanarak üzerine T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ YÖNET&CİLİĞİ Satmalma Komisyon Başkanlığına HASTA ÖZKAN KOCA+SULTAN ÖZTÜRK İHTİYACI i| KALI M TIBBİ SARF MALZEME ALIMI ibaresi yazılacaktır. Teklif veren firma bütün bu şartları aynen kabul etmiş sayılacaktır.

' lYGIN îüd. Yrd.

s.n.

Malzemenin Adı

Miktarı

Birimi

Sut Kodu

BiritmFi /at

Toplam Fiyatı

Marka UBB

1

POROZ KAPLI POLİAKSİYAL VİDA

10

ADET

 

 

 

 

2

TİTANYUM ROD

2

ADET

 

 

 

 

3

TRANSSAKRALEPİDURASKOPİ GİRİŞİM KATATERİ

1

Adet

 

 

 

 

4

TRANSSAKRALEPİDURASKOPİ GİRİŞİM KİTİ

1

adet

 

 

 

 

 

EK: TEKNİK ŞARTNAME (3 SAYFA)

NOT:

1; MALZEMENİN TESLİM TARİHİ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

2- UBB VE SUT VE GMDN KODLARININ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

3^ FİRMANIN TEKLİF ETTİĞİ ÜRÜNÜN SGK EŞLEŞTİRME BELGESİNİN TEKLİFLE BİRLİKTE TARAFIMIZA SUNULMASI ZORUNLUDUR. AKSİ TAKDİRDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA

Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1302) Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhs 12@saglik. gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr

SPİNAL EPİDUROSKOPİ SİSTEMİ (TRANSSAKRAL KAMERA EŞLİĞİNDE)

TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.      Kateter trans-sakral bölgeden girişim ve flexible microendoskop ile kullanmak için tasarlanmış olmalıdır.

2.      Sistem minimal invaziv ve perkutan olarak uygulanmalıdır.

3.      Kateter microendoskop ile birlikte epidural kanalın incelenmesine ve bu bölgedeki dura yapışıklıklarına ve fıbrozisden temizlenmesine imkan sağlamalıdır.

4.      Sistem video güdümlü kateter ve girişim kiti olarak iki ekipmandan oluşmalıdır.

5.      Kateter el kumada ünitesiyle kapalı devre olarak sağ ve sola en az 90 ° yönlendirilebilmelidir.

6.      Video güdümlü kateterin çalışma uzunluğu 280mm'den daha uzun olmamalıdır

7.      Kateterin yapısı radyoopak malzemeden imal edilmiş olmalıdır.

8.      Kateterin l.lmm den oluşan 2 adet çalışma kanalı bulunmalıdır ve "kanallara, bağlanabilecek hemostasis valf adaptörlerler portatif olmalıdır.

9.      Kameranın her iki kanaldan da geçebilmesi için kateterin iki çalışma kanalının iç çapı aynı olmalıdır.

10.  Kateterin dış çapı 3.0mm yi geçmemelidir.

11.  Direk görüntüleme ile hedefe ulaşıldıktan sonra solüsyon ile yıkama yapılabilmelidir ve protrüde disk tespit edilebilmesi halinde lazer teknolojisi ve RF ablasyon ile diskektomi işlemi yapılabilmelidir.

12.  RF bipolar ablasyon işlemi IDET prosedürlerinde,Ablasyon, Koagülasyon ve Stimulasyon yapabilmelidir,

13.  Bipolar Ablasyon çok düşük(35w),düşük(40w),orta(45w) ve yüksek sevjfyede(50w) olmak üzere 4 farklı seçenekte kullanılabilmelidir.

14.  Video güdümlü kateter ile beraber kullanılacak flexible microendoskop'un çapı 1,0 mm'den kaim olmamalıdır, 480mm uzunluğunda, minimum 15.000 piksel olmalı 7.0.0 alanda görüntü alma ve 0 ° açı. görüntüsü olmalıdır,

15.  Flexible microendoskop marka ayırt etmeksizin tüm endoskopi aktarım üniteleriyle uyumlu olmalıdır.

16.  Distribütör firmanın yeterli hizmet verebilmesi için ISO 13485:2003, ISO 9001:2008,



 

POROZ KAPLI MULTİFONKSÎYÖNEL POSTERİOR SPÎNAL TRASNPEDÎKÜLER POLİAKSİYAL STABİLİZASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.    Sistem torakolomber bölgede kullanılabilmelidir.

2.    Sistem; monoaksiyal, poliaksiyal ve redüksiyon vidalarından oluşmalıdır.

3.    Vidaların gövde yapması, pediküî dokuya zarar vermeyecek şekilde spongiöz ve kortikal kemik yapışma uygun olmalıdır.

4.    Sistemde poliaksiyal semeni enjekte edilebilen vidalar olmalıdır.

5.    Sement enjekte edilebilen vidalar 2,5 mm genişliğinde kanüle sahip olmalıdır.

6.    Sement enjekte edilebilen vidaların kullanımı için sement enjeksiyon kanülünden geçecek 2,1 mm genişliğinde özei sement enjeksiyon aparatı firma tarafından sağlanmalıdır,

7.    Sement enjekte edilebilen vidalarda, optimum sement çıkışını sağlamak için, 1,90 mm genişliğinde ve 6,40 mm boyunda pencere olmalıdır.

8.    Sement enjekte edilebilen vidalarda, sement enjekte etme aparatının sement çıkısını engellenmesi için, vidanın sement enjeksiyon penceresi stoplu olmalıdır.

9.    Sistemde füzyonu artırmak için titanyum poroz kaplı vidalar bulunmalıdır.

10. Titanyum poroz kaplı vidalarda gözenek boyutları 20-100 uk ( mikron) olmalıdır,

11. Titanyum poroz kaplı vidalar mikrogözeneklerin içine doğru kemikci trabekülün içten büyümesi vasıtasıyla kemik kuvvet iletiminde iyileşme sağlanmalıdır. Bu sebepten kemik ve implant arasındaki bağı uzun.vadeli stabilitesindede iyileşme sağlanmalıdır.

12.  Sistemi oluşturan vidaların omurgada hızlı ilerlemesi ve pullout’u ( vidaların kemikten geri atmasını) azaltması açısından duacore-duallead yöntemi ile üretilmiş olması gereklidir. Vidalar, kemiğin kortika ve spongiöz yapısına 2 farklı çap ve 2 farklı diş formlarında olmalıdır; bu özellik, karşılaştırmalı biyomekanik testlerle ispatlanabilmelidir.

13. Sistemdeki 6,0 mm lik rodla uyumlu vidaların baş profili 16 mm > 5,5 mm lik rodla uyumlu olanların ise 14.5 mm olmalıdır.

14. Vida çaplan: 4.5-5-5>5-6-6.5-7-7.5-8 mm olmalı, vida boylan 20 mm’den başlayıp 90 mm’ye kadar 5’er mm aralıklarla; 90 mm’den lOOmm’e kadar 10’ar mm aralıklarla artmalıdır.

15. Vidalar 20 derece toplamda 40 derecede açılandırılabilir olmalıdır.

16.  Sistem içerisinde titanyum, peek, krom kobalt ve dinakmik rodlar olmadır.

17.  Sistemdeki standart rodlarm çaplan 6.0 mm, 5.5mm, flatrodlar ise 5,1 mm 5.6 mm olmalıdır. Normal Rod boylan 40 mnTden başlayıp 700 mın’ye kadar olmalıdır. Fiat olmayan rodlar hegzagonal uçlu olmalıdır,

18.  Dinamik rodlann 60 ve 90 mm olmak üzere iki seçeneği olmalıdır. Boyu 90 mm olan rodlar hibrit yapıya sahip olmalıdır. Bu yapısı sayesinde bir mesafede rigit kısmıylı bir mesafede füzyonu sağlarken, dinamik kısmıyla da komşu segment hareketlerine izin vererek dejenerasyonlara engel olmalıdır.

19.  Dinamik rod 1.0 eksenal sıkıştırma ve 1.5mm eksenal çekme hareketine izin vermelidir.    ^

20.  Dinamik rod 3 dep£e h^r yönde( Extansiyon, Aeksiyon, rotasyon ve lateral^bendiü^^

OB&Sb.

p.ntaV"~"



 


 

21, 

 
  Metin Kutusu: * V V A," /  >
5iJ-


Dinamik rodun dinamik İCISITII yaylı mii, durma halkası, hareketi sınırlayan göbek ve sabit milden oluşmalıdır,

22,  Sistemde sement enjeksiyon kiti de olmalıdır.

23,  Transyerskonnektörler uzayıp kısalabilmeli ve en az 4 boy olmalıdır; istendiğinde düz hook’Ju konektörler de sisteme eklenebilmelidir.

24,  sistem torklu ve tork sistemde bulunmalıdır.

25,  Sistemp istendiğinde 5.5x5.4 mm’lik tekli, 6.0x6.0 mm’lik tekli, 5.5x6.0 mm’lik axial domino rod konektörleri ve anterior yaklışım için staple eklenebilmelidir.

26,  Sistemde lateraide kalan viladar için 15 ve 20 mm boylarında lateral offetler olmalıdır.

27,  Siatemde gerektiğinde kullanmak için laminar ve pedükül hooklar bulunmalıdır.

28,  Sistemdeki flat (yüzeyi düzleştirilmiş) rod ile vida; maksimum kilitlenme ile kiîitîenmeli; bu rodlann uçlarında, vidaların rodan çıkmasını engelleyici stoplar olmalıdır.

29,  Vida, rod ve konnetörler için ayrı bir konteynır olmalı ve bütün implantlar bu konteynıra yerleştirilebilmelidir,

30,  Tüm el aletleri ayrı bir konteynır içerisinde olmalıdır.

31,  Sistem içerisinde rod bastınsı, vida yükseltici ve rod çevirici aletler bulunmalıdır,

32,  Dominalar minimal yapıda olmalıdır.

33,  Sistem, uluslar arası kalite belgesi (CE)’ne sahihp olmalıdır.

 

 

 

/

 

 

 


 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)