İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Hasta Karyolaları Ve Hasta Sedyeleri Bakım Onarım Hizmet Alımı

İhale No 2613939
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Bursa Kestel Devlet Hastanesi
İhale Tipi Hizmet Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Bursa
İşin İli Bursa
Yayın Tarihi 2 Aralık 2022
İhale Tarihi 6 Aralık 2022 17:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

 

T.C.
BURSA VALİLİĞİ
KESTEL DEVLET HASTANESİ

TEKLİF MEKTUBU

 

Kayıt No: 65448

 

 

 

 

 

 

Sayı
Konu

:  /
: Teklif Formu

 

02.12.2022

 

 

 

         Sayın Ilgili
                 
                 

 

 

 

İdaremizin  ihtiyacı olan  cins ve miktarı yazılı HASTA KARYOLALARI VE HASTA SEDYELERİ BAKIM ONARIM HİZMET ALIMI alımı işi 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu 22/d uyarınca alımı yapılacaktır. Bu iş için K.D.V. hariç birim fiyatlarının karşılarına yazılarak 06.12.2022 tarihine kadar bildirilmesini rica ederiz.

 

 

 

 

 

 

 

Sıra No

Malın / İşin Cinsi

Miktar

Birimi

Birim Fiyat

Toplam Fiyat

 

 

1

1 YILLIK TIBBİ CİHAZ BAKIM VE ONARIM İŞİ (HASTANE GENELİ HASTA KARYOLALARI VE HASTA SEDYELERİ 1 YILLIK BAKIM ONARIM HİZMET ALIMI)

2

BAKIM

 

 

 

Toplam

 

 

 

 

 

Teklifimiz teknik şartnameye uygundur.

 

 

 

 

Ek: Teknik Şartname

 

 

 

 

 

 

 

                                                                       Fatih Cemal ALTINKAYA

                                                                                Tıbbi Sekreter

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefon: 0224 502 80 16 (Dahili: 1242-1245) Faks: 0224 502 80 18

Mail: kesteldhsatinalma1@gmail.com

 

 KESTEL BURSA
Telefon:    Faks: 02245028018
e-posta: @   Elektronik ağ:

 

 

1/1

 

 

 
                                 

 

 

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI BURSA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KESTEL DEVLET HASTANESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TIBBİ CİHAZLARIN PERİYODİK BAKIM VE ONARIM TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde 1- Amaç

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Kestel Devlet Hastanesi Ek listede yer alan tıbbi cihazlarına ait periyodik bakım-onarım hizmeti satın alınacaktır. Bu amaçla gerekli olan teknik özellikler ve metotlar aşağıda tanımlanmıştır.

Madde 2- Kapsam:

Teknik şartname kapsamındaki ölçütleri içeren EK/te sunulan cihazlar için gerekli olan periyodik

bakım-onarım hizmetini kapsar. Bakım onarımla ilgili istenen belgeler aynı EK’te gösterilmiştir. Madde 3- Tanımlar

Bu şartnamede adı geçen;______________________________________________________

Sağlık Tesisi İdaresi

Kestel Devlet Hastanesi yönetimini.

Yüklenici

Üzerine ihale yapılan ve sözleşme imzalanan istekliyi,

İstekli Firma

İhaleye teklif veren firmayı,

Alt Yüklenici

Sözleşme konusu işin nev’i itibariyle bir kısmını yüklenici ile yaptığı sözleşmeye dayalı olarak gerçekleştirilen gerçek veya tüzel kişiyi.

Klinik Mühendislik Hizmetleri Birimi

Sağlık hizmetlerinin desteklenmesi ve geliştirilmesi için mühendislik görüş, yöntem ve tekniklerinin alan uzmanlan tarafından uygulandığı sağlık tesisindeki birimi.

Biyomedikal Tür

Stok Takip ve Analiz Dairesi Başkanlığınca yürütülen sınıflandırma çalışmaları kapsamında oluşturulan biyomedikal nitelikli dayanıklı taşınırların üst sınıf bilgisini.

Arıza

Cihazların ve aksesuarlarının, fonksiyonlarından en az birini yerine getirememesi, hiç çalışmaması, komutlara cevap vermemesi, anormal koku, ses. titreşim, sızıntı, kaçak algılanması veya çıktı kalitesinin bozulması gibi üreticisi tarafından belirlenen standartlarda çalışmamasını,

Bakım

Sistemde meydana gelebilecek arızalan önlemek, sistem performansını artırmak, arıza ihtimalini azaltmak, sistemin ömrünü uzatmak ve etkin çalışmasını sağlamak amacıyla, cihazın gözle muayane edilmesi, fonksiyonlarının testi, teknik ömrünü tamamlayan parçaların değiştirilmesi, ayarların yapılması, toz ve partikül temizliğinin yapılması, yağlama işleminin yapılması gibi temizleyici, koruyucu ve düzeltici faaliyetlerin üreticinin öngördüğü ve uluslararası standartlara göre yapılmasını,

Onarım

/ -

Cihazda herhangi bir arızanın oluşması durumunda, cihazın performans ve fonksiyonlarının istenen/gereken düzeye gelmesi için, firmanın yapacağı ve gerektiğinde parça monte etmeyi, yazılım ve donanımın da “update”ini de kapsayan, sistemin tam fonksiyonlu çalışır hale gelmesi için gereken her türlü işlemi.

 

 


 


 

Periyodik Bakım

Belirli zaman aralıkları ile yapılan bakımı.

Ayar

Cihazdaki fiziksel parametrelerin, çalıştığı ortam koşullarında referans ölçüm cihazları veya cihazın kendi yazılım veya donanımı (Diagnostic test, self test vb.) ile test edilmesi, ölçüm değerlerinin karşılaştırılması, kayıtlarının tutulması ve cihaza ait bozulan parametrelerin düzeltilmesi işlemlerini.

Yedek parça

Cihazın arızasının giderilmesi, performansının arttırılması ve tam kapasite çalışması için değiştirilmesi zorunlu olan her türlü elektrik, elektronik, mekanik, cam, kompozit. deri, plastik, lastik, tekstil ve diğer özellikteki parçaları.

Bakım Malzemesi

Cihazın periyodik bakımı esnasında gerekli olan bakım malzemesini (yağ. boş cd. boş disket, teknik alet ve edevat vb.), temizlik malzemesini (iistübü. bez, yağ ve kir temizleyici sıvılar vb.), bakım kitlerini (üretici tarafından önerilen ve bakım amacıyla kullanılacak tüm malzemeler)

Aksesuar

Kendi başına cihaz sayılmayan, fakat cihaz ile birlikte kullanılmak amacıyla üretilen parçayı veya parçalan.

Sarf Malzeme

Tıbbi cihazın çalışabilmesi için gerekli olan ve çalıştığı süre içerisinde kullanılan miatlı malzemeler (SF 6 Gazı. Helyum Gazı. Filtreler, printer kartuş ve kağıtları vb.)

Modifikasyon

Cihaz üzerinde, teknolojik gelişmeler nedeniyle yapılan tadilatlar ile mevcut kapasitenin ve imkanlarının değiştirilmesi, iyileştirilmesi ve geliştirilmesini.

Montaj

Bir cihazın parçalarını yerli yerine takma veya olması gereken yer ile birleştirmesini.

Teknik Servis Raporu

Yüklenici tarafından yapılan işlemlerin tamamının yazıldığı, yüklenicinin ve faaliyeti gerçekleştiren çalışanlarının bilgilerinin bulunduğu raporu.

Çalışma Süresi (Up Time)

Cihazın çalışması gereken süreyi.

Çalışmama/Bozuk Kalma Süresi (Down Time)

Cihazdaki arıza nedeniyle cihazın kullanılamadığı süreyi,

ifade eder.


 

Madde 4-Yüklenici Firmanın Tanımlanması Madde 4A

1.         Yüklenici firma, çalışmaların yürütülmesi ile ilgili olarak bünyesinde çalışan bir "Hizmet Yürütücüsü"nü belirleyecek ve bu "Hizmet YürütücüsüMnün öz geçmişini ve iletişim bilgilerini ibraz edecektir.

2.         Herhangi bir arıza durumunda yüklenici firmanın teknik servisine ulaşabilmek için gerekli olan iletişim bilgileri (telefon, fax, e-mail, açık adres vb.) ibraz edilecektir.

3.         Yüklenici firma, her bir biyomedikal tür için periyodik bakım esnasında uygulanacak işlemlerin ayrıntılı olarak anlatıldığı bîr "periyodik bakım kontrol formu" (check-list) hazırlayacaktır. (Aynı biyomedikal tür içindeki farklı marka cihazlara uygulanacak olan bakım işlemleri farklı ise, ilaveten bu markalar içinde "periyodik bakım kontrol formu" (check-list) hazırlayacaktır.) Bu kontrol formunun içeriği, üretici firmanın teknik dokümanlarında belirtilen şekilde olacaktır. Yüklenici firma kontrol formunu ibraz edecektir.

Madde 4B- Yüklenici Firmadan İstenen Belgeler

1.   Bakım-onanm yapacak firmanın veya yetkilisinin, TS 12426 kapsamlı geçerli tarihli TSE Hizmet Yeterlilik belgesi veya TSE EN ISO/İEC 17025 ve Biyomedikal kalibrasyon Eğitim Belgesi olacak, teklif dosyasında sunacaktır.

2.   Yüklenici Firma ISO 14001 Çevre Yönetimi Sistemi Belgesini ihale dosyasında sunmalıdır.

3.   Yüklenici Firma ISO 9001:2008 veya IS09001:2015 Kalite Yönetim Belgesini Teklif dosyasında sunmalıdır.

4.   Firmalar hizmet kapsamında bünyesinde bulunan yetkilinin-personelin Türkiye ilaç ve Tıbbi cihaz kurumu tarafından verilen sertifikalarını ve personeli İse ihale ilan tarihinden en az 1 ay önce bünyesinde çalıştığını gösteren SGK hizmet dökümünü teklif dosyasında sunulacaktır.

5.   Firmalar teklifleri ile birlikte teklif edecekleri tutarın en az %50 si kapsamında Kamu veya Özel sağlık Kurum - Kuruluşlarından alınmış iş bitirme/deneyim belgelerini teklif dosyasinda sunacaktır.

6.   Yüklenici Firma Türkiye ilaç ve Tıbbi cihaız kurumu veya ÜTS sistemine kayıtlı olmalı ve Kayıt numarasını teklif dosyasında belirtmelidir.

Madde 5-Arıza Bildirimi Ve Müdahale

1.          Herhangi bir zamanda cihazların ve aksesuarlarının, fonksiyonlarından en az birini yerine getirememesi, hiç çalışmaması, komutlara cevap vermemesi, anormal koku, ses, titreşim, sızıntı, kaçak algılanması veya çıktı kalitesinin bozulması gibi üreticisi tarafından belirlenen standartlarda çalışmaması "arıza" kabul edilir. Yüklenici bu arızalara müdahale etmekte yükümlüdür.

2.          Her bir cihaz, sözleşmenin başlangıcından bitişine kadar, yüklenici firmanın % 95 "Çalışma Süresi (Up Time)" garantisi altındadır. Çalışma süresinin formülü şu şekildedir. Çalışma Süresi = Yıllık resmi iş günü toplamı x 8,5 saat x 0,95

3.          Yüklenici firmanın cihazlara müdahale saatlari (resmi tatil günleri hariç) hafta içi olacaktır. Ancak, yüklenici firma ve sağlık tesisi idaresinin karşılıklı mutabakatı halinde gün ve saat aralığı genişletilebilir.

4.          Cihazda arıza meydana gelmesi halinde sağlık tesisindeki klinik mühendislik hizmetleri birimi, yüklenici firmaya telefon, fax, mail, resmi yazı vb. yoiu ile bildirimde bulunacak ve bu bildirimi kayıt altına alacaktır.Mevcut bildirim Klinik Mühendislik Hizmetleri Birimine ait Teknik Rapor ile sağlanacaktır. Arıza bildiriminden itibaren arızalara en geç 24 saat içerisinde müdahale edecektir. Yüklenici firma müdahaleye başlamadan önce klinik mühendislik hizmetleri birimine bilgi verecektir. Yedek parça temini için geçen süre Çalışmama/Bozuk Kalma Süresine dahil edilmez. Klinik mühendislik hizmetleri birimi arızalı cihazın yerini yüklenici firma personellerine bildirmek/göstermek zorundadır.

5.          Arızanın giderilmesi için yedek parça gerekmiyorsa müdahale saatinden itibaren en geç 24 saat içerisinde arıza giderilecektir. Arızanın giderilmesi için yedek parça gerekiyor ve yurt içinden temin edilecekse 24 saat, eğer yurt dışından temin edilecekse 15 iş günü içerisinde arıza giderilecektir. Yedek parça gerekiyorsa sağlık tesisi idaresi tarafından yedek parça temin edildikten ve yüklenici firmaya bildirim yapıldıktan sonraki 12 saat içerisinde arıza giderilecektir.

Madde 6- Periyodik Bakım Onarım Hizmeti

1.         Yüklenici firma, sözleşmede belirtilen işe başlama tarihinden itibaren 1 ay içerisinde bütün cihazların başlangıç teknik değerlendirmesini yapacak, cihazın mevcut teknik durumunu, çalışmayan fonksiyonlarını ve teknik müdahale yapılması gereken hususları teknik servis raporunda belirtecek ve bu raporu klinik mühendislik hizmetleri birimine teslim edecektir. Başlangıç teknik değerlendirme raporuna göre yüklenici firma, sağlık tesisindeki klinik mühendislik hizmetleri birimi ile koordineli olarak gerekli teknik müdahaleleri ivedilikle yerine getirecektir.Cihazların periyodik bakım onarımları, "Ek'teki Cihazlar/Biyomedikal Donanımlar Bakım Periyodu Listesindeki periyotlara göre yapılacaktır. Bakım takvimi, sözleşmedeki işin başlangıç tarihinden itibaren 1 ay içerisinde klinik mühendislik hizmetleri birimi ve yüklenici firmanın mutabakatı sonucu hazırlanacak ve tutanak altına alınacaktır. Bakım onarım tarihleri, ilgili cihaza yapılacak metroloji/kalibrasyon işleminden önce yapılmak üzere ayarlanmalıdır. Mutabakata varılan aatöm onarım programının uygulanmasına derhal başlanılacaktır.

 

Klinik mühendislik hizmetleri biriminde görevli veya idarenin görevlendirdiği personel/personeller, cihaza yapılan teknik müdahale esnasında yüklenici firma personellerine refakat edeceklerdir.

Bakım onarım için yapılan müdahale sonrasında cihazın performansının düştüğü veya fonksiyon kaybına uğradığının tespiti halinde onarım işleri yapılmamış sayılır. Yüklenici firma tarafından her bakım onarım onarım sonrası cihazın çalışma performansı test edilecek ve çalışır vaziyette teslim edilecektir.

Arızanın giderilmesini takiben idare, söz konusu cihazı 48 saat süre ile çalıştırarak gözlem altında tutar. Gözlem süresi içinde aynı arızanın tekrarlanmaması durumunda bakım onarım kabul edilir. Gözlem süresi içinde aynı arızanın tekrarlanması veya arıza giderme esnasında başka bir arızanın meydana gelmesi halinde onarım kabul edilmez ve Çalışmama/Bozuk Kalma Süresi başlatılır.

Herhangi bir cihazın kısmi onarımı, onarım olarak kabul edilmez.

Bakım onarım işlemi bitiminde cihazın devre dışı bırakılan alarm ya da emniyet unsurları varsa tekrar aktif hale getirilecektir. Aksi taktirde oluşacak tüm zararlar yüklenici firma sorumluluğundadır.

Bakım onarım ve yedek parça değişimi sonucunda teknik dokümanlara göre ayar gerekiyorsa bu ayar yüklenici firma tarafından yapılacaktır.

Bakım onarım işlemi sonunda yüklenici firma teknik servis raporu düzenleyecek, klinik mühendislik hizmetleri birimine ve idarenin talebi durumunda ilgili klinik sorumlusuna da orijinal bir nüshasını arşivlenmek üzere teslim edecektir. Firma, bakım onarım yaptıktan sonra, bu rapor üzerinde hastane demirbaşı olduğuna dair cihazın etiketindeki künye numarasının belirtilmesi gerekmektedir.

Cihaza yapılacak müdahale sadece yüklenici firmanın resmi teknik personelleri tarafından yapılacaktır. Teknik servis hizmeti sırasında sağlam bir sistemin veya fonksiyonun bozulması halinde yüklenici firma ücretsiz olarak bu arızayı gidermek zorundadır.

Yüklenici firma mesai saatleri dikkate alınarak arıza bildiriminden sonraki 24 saat içerisinde arızaya ilk müdahaleyi yapmaz veya işbu şartnamenin "Madde 5-Arıza Bildirimi Ve Müdahale" başlığının 5. fıkrasındaki sürelerin sonunda arıza giderilemez ise sağlık tesisi idaresi, arızayı bu konuda ilgili marka için alınmış teknik servis eğitim sertifikasına sahip personeli bulunan başka bir firmaya yaptırabilir ve bakım onarım bedeli yüklenici firmadan tazmin edilir.

Yerinde onarılamayacak arızalar veya işbu teknik şartnamede belirtilen süreler içerisinde bakım onarımı yapılamayan taşınabilir cihazlar için yüklenici firma, bir tutanak karşılığı cihazı testim alıp kendi tamir atölyesine götürebilir. Nakliye için herhangi bir ücret ödenmeyecektir. Ayrıca; cihaz, kurum dışına çıkarılacağı zaman hastane demirbaş yetkilisi tarafından emanet fişi ile teslim edilecektir. Cihazın, tekrar kuruma dönünceye kadarki tüm sorumluluğu yüklenici firmaya aittir. Nakliye süresi hariç en geç 5 iş günü içerisinde cihaz sağlık tesisine geri getirilmez ise yüklenici firma, bu cihazın yerine aynı fonksiyonları sağlayan denk bir cihazı sağlık tesisine getirip kuracaktır. Bu işlem ve denk cihazın seçimi idarenin onayı ile gerçekleşir. Denk cihazın sağlık tesisi tarafından kullanımı 3 ayı geçemez.

Bakım onarım işlemi/hizmeti uzman teknik personeller tarafından, hastane hizmetlerini aksatmayacak Şekilde gereken dikkat ve ihtimam gösterilerek, her türlü teknik ve ticari bilgi ve deneyim kullanılarak, bilimsel literatür ve orijinal servis manuellerindeki yaklaşımlar çerçevesinde yerine getirilecektir.

İdare tarafından başka bir ihale ile alımı yapılan ve Kalibrasyon Firmaları tarafından cihaza uygulanan biyomedikal metroloji hizmeti (kalibrasyon hizmeti) sonucunda cihazın testlerden geçememesi halinde bakım-onarım konusundaki yüklenici firma gereken teknik müdahaleleri yapacaktır.

Periyodik bakım ve onarım süresince sağlık tesisindeki klinik mühendistik hizmetleri birimi personelinin uyarı, istek ve tavsiyeleri, teknik servis personellerince dikkate alınacaktır.

Sağlık tesisi idaresi cihazın devre dışı kalacağını (kullanılmayacağını, H.E.K.'e ayrılacağını) yüklenici firmaya bildirmesi halinde artık bakım onarım yapılmaz ve geri kalan süre zarfında bahsi geçen cihaz için bakım onarım ücreti ödenmez.

Yüklenici firma sözleşmenin sona erdiği tarihte tüm cihazları arıza tespiti yapılmış değişmesi gereken parçalar idareye sunulmuş ve parça temini Hastane tarafından sağlanmayan cihazlar hariç tam kapasite ile çalışır durumda teslim etmekle yükümlüdür.

Yüklenici firma, her biyomedikal tür için periyodik bakım onarım esnasında uygulanacak işlemlerin ayrıntılı olarak anlatıldığı "periyodik bakım kontrol formu" (check-list)'e göre bakım işlemini yapacaktır. Bakım onarım sonrası hazırlanan teknik servis raporunun ekinde "periyodik bakım onarım kontrol formu"(check-

îkilde bulunacaktır.

 

 

Madde 8-Teknik Servis Raporu

1.          Her bir cihazın kendine has bir künye numarası vardır. Bu künye numarası 10 basamaklı eşsiz bir sayıdır. (Örn:1234567890). Künye numarası cihazların üzerindeki etiketlerde yazılıdır. Bahsi geçen künye numarası yüklenici firma teknik personelleri tarafından teknik servis raporlarında ve faturalarında zorunlu olarak yazılacaktır. Cihazların üzerinde künye numarasının yazılı olmaması durumunda klinik mühendislik hizmetleri biriminden talep edilecektir.

2.          Teknik servis raporlarında en az iki ıslak imza olacaktır. Birisi teknik servis personelinin imzası diğeri de klinik mühendislik hizmetleri birimi personelinin imzasıdır.

3.          Yüklenici firma, düzenlenen teknik servis raporunu, klinik mühendislik hizmetleri birimine ve idarenin talebi durumunda ilgili klinik sorumlusuna da orijinal bir nüshasını arşivlenmek üzere ivedilikle teslim edecektir.

4.          Teknik servis raporunda asgari olarak aşağıdaki bilgiler yer alacaktır.

-       Yüklenici firma adı, adresi iletişim bilgileri.

-       Müşteri adı.

-       Hizmet verilen cihaz adı, marka, model, seri numarası, künye numarası.

-       Teknik Servis İş numarası (Takip numarası).

-       işlem başlangıç ve bitiş tarihi-saati, toplam iş süresi.

-       Yapılan işlemin konu başlığı.

-       Yapılan işlemin ayrıntılı açıklaması.

-       Cihazın durumu (çalışıyor, çalışmıyor, kısmen çalışıyor, parça bekliyor vb.)

-       Müşteriye yapılan uyarılar.

-       İşlemin yeri, (işlemin sağlık tesisi içinde mi dışında mı yapıldığı vb.).

-       Sipariş edilen parçalar (parça tanımı, parça numarası, adedi vb.).

-       İşlem esnasında kullanılan parçalar (parça tanımı, parça numarası, adedi vb.).

-       Teknik servis personeli ve müşteri imzası.

Madde 9- Yedek Parça Ve Kullanılan Malzemeler

1.         Cihazın yetkili distiribütörü tarafından sunulan cihaza ait yedek parça fiyat listesi de idareye sunulmalıdır.

2.          Sözleşme kapsamı dışında kalan yedek parçaların teminini sağlık tesisi idaresi gerçekleştirecektir. Değişecek yedek parçalar, orijinal, ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olacaktır, ikinci el veya elden geçirilmiş / yenilenmiş / sıfırlanmış / tamir edilmiş (refurbished) parça kullanılmayacaktır.

3.          Sağlık tesisi idaresi tarafından alımı yapılacak tüm yedek parçalar üreticinin ve ilgili mevzuatların öngördüğü süre boyunca üretici hatalarına karşı garantili olacak şekilde temin edilecektir.

4.          Değiştirilen ve montajı ve demontajı yapılan yedek parçaların mülkiyeti sağlık tesisi idaresine aittir.

5.          Üzerinde versiyon numarası bulunan parçalarda, cihaz üzerinde mevcut olan versiyon numarasından daha düşük versiyon numaralı parça kullanılmayacaktır.

6.          Kullanılacak yedek parçalar, cihazın orijinal şekil ve görüntüsünü bozmayacak ya da yapısını değiştirmeyecek biçimde olacaktır.

7.          Yüklenici firma, sözleşme süresince sözleşmede yer alan cihazların kesintisiz çalışmasını sağlamak amacıyla gerekli malzemelerin temini için gereken önlemleri alacaktır.

8.          İthalatı özel izne tabi yedek parçaların ithalatı için, izin alınması ve gümrüklenmesi gibi nedenlerden dolayı geçecek süreler sağlık tesisi idaresine sunulmak üzere belgelendirilmesi kaydıyla müdahale süreleri dışında tutulacaktır.

Madde 10- Muayene Kabul

Periyodik bakım onarım hizmetinin muayene ve kabulü Hizmet Alımları Muayene Ve Kabul Yönetmeliği ve Hizmet İşleri Genel Şartnamesi hükümlerine göre sağlık tesisi idaresince yapılacaktır.

Madde 11- Diğer Şartlar

1.          Uzaktan veya direk olarak cihaza hatalı müdahale ve/veya hatalı yedek parça kullanımı v.b. sebeplerle doğaca* zarar, ziyan ve oluşacak işletme zararınından yüklenici firma sorumludur.

 

 

 

2.         Yüklenici firma tarafından görevlendirilecek tüm personel, çalışmayı tamamen tarafsız olarak yapacağını, hiçbir kişi ve kurumun etkisinde kalmayacağını, çalışmalarının sonuçlarını firma dışında kimseye vermeyeceğini, kimsenin aleyhine veya lehine kullanmayacağını, gerçek bakım onarım sonuçlarını yansıtmayan raporlar düzenlemeyeceğini kabul ve taahhüt eder.

3.          Her türlü yol, konaklama, yemek vb. giderler yüklenici firma tarafından karşılanacaktır.

4.          Teknik servis çalışmaları sırasında olası düşme, kırılma vb. olaylarının tamamından yüklenici firma sorumludur. Olası bir durumda her türlü hasar, ücret talep edilmeksizin yüklenici firma tarafından telafi edilecektir.

5.          Periyodik bakım onarım hizmeti süresince teknik servis personellerinin kullanacağı yüklenici firmanın malı olan test cihazları, ölçüm cihazları, fantom vb. test gereçleri hizmetin ifası sırasında ulusal veya uluslararası prosedürler ve standartların gereklerine göre kalibrasyonlu olacaktır.

6.          Sağlık tesisi idaresi, cihazın hurdaya ayrılması, ekonomik açıdan faydasız olması veya başka bir sebepten dolayı bakım onarım yaptırılmasından vazgeçerse kalan anlaşma süresince bu cihaz için yüklenici firmaya ödeme yapılmaz.

7.          İşbu teknik şartnamede bahsedilen bakım onarım hizmeti alınacak olan cihazlar, cihaz satın alınırken yapılan sözleşmede ve cihazı satan yüklenici firmanın muayene kabul aşamasında teslim ettiği bütün aksesuarları, yazılımları, ana, alt/yardımcı/destek/çevre bileşenlerini (sarf malzemeler ve inşaat işleri hariç) kapsar.

8.          işin devamı süresince her zaman için yüklenici firma, işte çalışan ve iş ile ilgili olan bütün personelin kanun ve nizamlara aykırı harekette bulunmamaları için her türlü tedbiri alacak ve işin düzenli yürütülmesini sağlayacaktır. Yüklenici, yaptığı her türlü çalışma sırasında 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası çerçevesinde gerekli önlemleri almakla yükümlü olacaktır. Çalışılan alanların hastane alanları olduğu dikkate alınarak, biyogüvenlik prensipleri konusunda da gerekli önlemler alınmalıdır.

9.          Kullanıcı ve hastanedeki diğer personeller cihazları, kullanım kılavuzuna uygun ve dikkatli bir şekilde kullanacaktır. Periyodik bakımı yapılacak cihazın, akreditasyonu onaylanmış kuruluş tarafından kalibrasyonu onaylanmış test simülatörleriyle kalibrasyonu yapılmalıdır.

10.       Cihazın yetkili distiribütörü tarafından sunulan cihaza ait yedek parça fiyat listesi de idareye sunulmalıdır. Yüklenici tespit ettiği değişmesi gereken yedek parçalan fiyatlandırılmış ve temin süresinin de belirtildiği teklif mektubu şeklinde idareye yazılı olarak verecektir. Kurumun teklife yazılı olarak onay vermesini müteakiben parça temini ve müteakiben onanma başlanacaktır. Yüklenici tarafından temin edilen yedek parçalar (miatlı parçalar hariç) 1 yıl garantili olacaktır. Değiştirilecek yedek parçalar cihazın orijinal şekil ve görüntüsünü bozmayacak ve/veya yapısını değiştirmeyecektir.

11.       Teklif verecek firma, hastane talebine göre en az 6 ayda bir olmak üzere hastanede ilgili kullanıcılara cihazla ilgili kullaım ve kullanıcı koruyucu bakım eğitim vermelidir. Verdiği bu eğitimleri kişi bazlı sertifikalandıracak iş bu sertifikaları 15 iş günü içerisinde Hastane Klinik Mühendislik Hizmetleri Birimine teslim edecektir.

Madde 12- Periyodik Bakım Onarımda yapılacak olan kontroller:

Aşağıda EK'te sunulan cihazların periyodik bakım onarım ve kontrolleri için yapılması gerekli olanlar

şunlardır

 

 

 

1/2

10I49İ12IS

HAS IA KARVOIAIARI, î M() 1 ORl U VITİŞKİN

KARYOLASI

OOiSAN

01 KİÛS 10 3 MOTORLU

HASTA KARVOlAlARI

i MOİORLU Yİ 1ISKİN HASTA KARVOl ASI

Kİ İNİK VE SfRSlh

J.tnmrtlı

173

10)4931214

HAVA KARVOl AlARI, 1 MOTORIU Yİ TtŞKİN M

KARVOl ASJ

LK H SAN

01 KİOS İU 1 MOTORIU

HASI A KARYOLALARI

3 MOlORl IJ Yİ 11ŞKU HASI A KARVOl ASI

KLİNİK VI SIRVİS

Zıranrilı

174

1014911782

HA*, r A KARYOl Al Afil 1 WOl Ofl 1 U Yf 1 İŞKİN

KARVOl ASI

r>Ol SAN

01 KİOS in 1 MOTORIU

HASTA KARVOl Al ARI

) MOIOAI U VT TtŞKİN HASI A KARVOl ASI

Kİ İNİK VI SI RVİS

/■rnrnHlı

175

1014911216

hASİA KARVOl Al Allı 3 MOTORLU VI1 İŞkIN

KARVOl ASİ

ooiSAn

01 KİOS |C 3 MOTORLU

HASI A KARVOL ALARI

î MOTORIU VI ltŞKİN HASIA KARVOl ASI

Kİ İNİK VI SCRVİS

7ıfrmetlı

176

1Û149 JflSOb

HAS t A KARYG4 Al ARI. } MOTORIU Yİ ÜŞKIN t

KARVOl ASI

NI 1ROC ARİ

Nİ1KOHH 322»

HAMA KAKYOLAIARI

3 MOİORLU VI1 IŞKlM HASI A KARYOLASI

KLİNİK VT SfRVİS

7ımmetlı

117

10149 WS04

HASTA KARYOl Al ARI. 1 MOI OKI O Ye IİŞKİN HASİA K AKYOI ASI

NIİR(X AKI

NİIROHB »770

HASTA KARYOLALARI

1 MOlORl U YT itŞKİN MASI A KARVOl ASI

Kİ İNİK VI StfiVh

1 ^1.

179

101491*494

HAMA KARYOl Al ARI. t Mi 11 ORl U VI 1İŞKİN 1

KAN YO 1 ASI

NIIROCAFU

NI1ROIIB 1771)

HASI A KARVOl AlARı

i MOTORLU VI IİŞKİN HAMA KARYOIASI

Kİ İNİK VI SI RVİS

/ınımeflı

180

Kİ 149 «4*0

HASI A KAKYOI ALARI İMOIORIIJ Yİ TİLKİN 1

KARVOl ASI

NiIROf ABf

NhROKH 1720

HASTA KAKVOl Al ARI

1 MOTOR! 11 Yİ 1 tŞKİN HASTA KAKYl H ASI

Kİ İNİK VI Sf KVİS

/.rnneilı

ısı

100 789 2 S5 3

HASI A KARYOLALARI, 4 MOlORl II YİTİŞKİN *

KARYOIASI

IŞIK KAROfJlER

IK-20^

HASI A KAKYOLAIARI

4 MOTOftlU YMlŞKjN HASI A KARYOLASI

Kİ İNİK VE SI RVİS

2ımrnHI.

162

H1I/892SJ4

HAS 1 A KARYOLALAR/. 4 MOlOfclU YETİŞKİN

KAKYOI ASI

iŞJKKAAOrŞllH

IK 2Ü?

HASI A KAKVOl Al Alil

4 MOI Uftl U Yİ IİŞKİN II ASİ A KARVOl ASi

Kİ İNİK VI SfRvK

Ammrllı

183

İOU/897SS4

HASI A KARYOlAi Afil. 4 MOI OKIU YE IİŞKİN

KARYOLASI

IŞIK KARDIRIR

IK 207

HASI A KAKYOI ALAKI

4 MOi;*LUY1 ItŞJCİN HASI A KARYOIASI

Kİ İNİK VT SIRVİS

hnmfth

İM

1007fl«l2SJ4

HAMA KARVfHAlARI A MOlORl U VI TİŞKİN

KARYOLASI

IJHtKARDCJIlR

IK 702

HASTA KARYOl ALAMl

1 MOTORIU VT IİŞKİN HASI A KARVOl ASI

ki İNhrvf sr«vh

/ımmMlı

IBS

100789 264 h

HAS 1 A KARYOl Al ARI 4 MOTÛflLU Y| 1 İŞKİN

KARVOl ASI

IŞllt KARDIŞLl K

IK 2U2

1IAS1A KAKVOLAIAHI

4 MOlORlUVI IİŞKİN HASI A KAKYOI ASI

Kİ İNİ* Vf SIRVİS

7ımmo|h

İM

l007892Sfcfl

HAS TA KARYIII A| ARI. 4 MOIOHlU Yİ IİŞKİN

KARYOIASI

IŞIK KARDIŞIIR

IK 702

TlASlA KAKYOLAIARI

4 MOlOfilll VI IİŞKİN HASI A KARVOl ASI

UİNİK Vf SIRVİS

7ınıni9il.

18 7

lU07H9»(ı3S

HAS İA KARYOl Al ARI A MOlORlUVI IRKİNİ

KAHVOI ASI

İŞIK KARDIŞIİK

IK 20?

HAST A KARYOLAI AKI

4 MOlORl IJ Yİ IİŞKİN HASI A KARYOIASI

K|İNİK VI SIKVh

2ım.r*nu

ISA

JOO /M 2', 12

HAS IA KARV( ıı A| ARI, 4 MOlORlU YH İŞKİN

KAKYOI ASI

IŞIK KARDI ŞIİK

IK 7112

HASI A KARYOLAI ARI

4 MOI OKI 11 Vf IİŞKİN HASI A KARYOLAS

Kİ İNİK VI SIRVİS

2.tn mrll.

ma

10ü7fi>42İSJ

HAS 1A KAKYOI Al ARİ 4 MO1 OKI U VH İŞKİN 1

KAKVOlASi

IŞiK KAkütŞlI K

IK 707

HASİAKAHYU1AIAKI

* MUKjKLU Yİ llŞKİN HASI A KARVOl ASI

KIİNİ4 VI SfRVK

2ırn.»rll.

190 1

10078*>2*>N^

HASİA KARVOl Al ARl 4 MOİOR1İ1 Yİ IRKİNİ

KARYOIASI

IŞIR KAHDI ŞİİR

IK 707

HASTA KAKvm Al ARI

1 MUİORLU YE IİŞKİN HASI A KARYOIASI

kiİNk vr sıııvh

7ımfTM>|lı

w

10Ü7*92te«9

HASI A KAKYOI AIARJ 4 MOlORlUVI IİŞKİN)

KARYOIASI

IŞIK KARUt Şl R

IK 702

HASTA KARY Ol Al ARI

4 MOTORLU Yİ IİŞKİN HASI A KARYOLASI

Kİ İNİK Vf SIRVİS

7.mmcil.

]*j;

HI0289.'S49

HASİA KAKYOI Al ARI 4 MOlORl II Yİ TIŞklN I

KAKYOI ASI

iŞlK KARDI ŞİİR

IK-707

HASI A KARVOl AlARI

4 MOTORIU VI IİŞKİN HASI A KARVolAsl

Kl İNİK VI SIRVİS

7ıfnfTM*ıl<

193

HKl/H9 2->fl/

HASI A HAftYClAlAHl 4 MOlOKtO VF TfeŞKİN 1

AAHV04 ASI

■ŞIK KAR lif Ş|(K

IK 707

HASTA KAKYt M Al AHİ

4 MOI DHL u VI IİŞKİN II ASİ A KARYOI ASI

m İNİK VI SIRVİS

2irrMnrll.

194

Kl07MJVıO

HASTA KARYOl Al AH A MOlORlUVI IİŞKİN

KARYOIASI

IŞIK KAKDfŞLIR

IK 207

HASI A KAKYOI AlARI

4 MO’Ofttlni IİŞKİN HASI A KARYOIASI

Kİ İNİK Vf SIRVİS

^ımınrtlı

]<JS

um 7*9 ?M s

HASI A KARYOl Al ARI. i MOlORlUVI IİŞKİN

KARYfîl ASI

IŞIK KAKDl Şl 1 K

IK 702

HASTA KAKYOI AlARI

4 MOTORLU >1 1İŞKİN HASI A KARYOIASI

KLİNİK V! SIRVİS

7ımrrı#*llı

190

ıöO/aqj63)

HAM A KAHVOI ALARI i MolORlU Yİ TİŞKİN HASIA KARyiuASI

IŞIK KAKIHŞI f R

IK 707

HASTA KARY Ot Al ARI

4 MOI OKI II Yİ HŞKİN HASI A KARYOIASI

KIİNİK VI SIKVİS

7ıfn/m-H'

197

İ1K178693M

HAS J A KARYOl AlAHI 1 MOlORlUVI IİŞKİN

KARVOl ASI

IŞIK KAKOIŞLI R

IK 207

HAS1AKARY01 ALARI

4 Mı.) 1 OKI IJ Yİ IİŞKİN HASI A KARYOIASI

KIİNİK VI SIRVİS

il.mınnllı

1007897*2f,

HAS (A KAKYOI Al AKI A MÛIORIU Y* IİŞKİN*

KARYOIASI

■ŞIK KARDI Şl 1 R

IK .'02

HASU KARVOl Al ARI

4 MOİORLU Yİ 'İŞ KİN HAM A KARVOl ASI

KlJNİK VE SIRVİS

 

İM

|fXJ2S92M f

HASTA KAHVOI Al ARI 4 MûUlH II Yİ IİŞKİN I

KAHVOI ASI

■ŞlK KAKIll Şl İR

IK 702

HASTA KARVOl Al ARI

4 MdlORLUY! IİŞKİN HASI A KARYOLASI

KIİNİK VI SERVİS

/ımmrtlı

;oo

100 /M)07J

HASI A KARVOL Al Ahi A MOlOfllU Y( IİŞKİN I

KARY^»I ASI

IŞJK K AKIH ŞIİK

IK 2117

IIAS1A KARVOl At ARl

4 MOTORIU Yİ IİŞKİN HASI A KARYOIASI

KIİNİK VI SI RVİS

/ımnıHh

201

1007*9261/

HASI A KARY*XAIAR| -1 MOlORl U Yİ IİŞKİN H

KAkYÜLASl

IŞIK KAKI)! ŞIİK

li 707

HASTA KARVOl AlARI

4 MOTORLUVI IİŞKİN HASTA KARYOIASI

tlİNİK VE SERVİS

/ılWTI.

207

100/897146

HAMA KARYOl AlARI. 4 MOlOfllU Yİ IİŞKİN 1

KARVOl ASl

IŞIK KARDI Şl TR

IK 702

IIAS1A KAKYOI AlARI

4 MOT ORLU VI IİŞKİN HASI A KAKYOI ASI

KIİNİK V! SIKVİS

7.rnmeH.

70J

100789.'S8G

HASİA KARYıltALARI 4 MoIDfllU YETİŞKİN ►

KARYOIASI

IŞIK KARDI ŞJI R

IK 207

HASI A KAKYOI AlARI

4 MOI OKI U «1 IİŞKİN HASI A KARYOIASI

KIİNİK VI SfRVK

7ıftwncT'.

7L>4

1007897SGÎ,

HASI A KAKYO[ALARL <1 MOlOfllU YfllŞKİN

KARYOLASI

IŞIK KAKDfŞLlR

IK 702

HASI A KAH Y(*K ALA MI

4 MO1 OKI IJ Yİ -İŞKİN HASI A KARVOl ASI

KIİNİK VI SIRVİS

2ınwnı<<lı

20S

UKI7B92SO

HAS1A KARYOLAlAkı A MulOftlU Y[ IİŞKİN

KARYOLASI

IŞiK KAROtŞlLK

IK 207

IIAS1A KARYOLALARI

4 MOlORl D VI HŞKİN HASİA KAKYOI ASI

KLİNİK VI SIHVİS

2ın.rı.«-ll,

»»

10149/h*;S

HASTA MUAYf NJ MASAl ARI kHIAYI NI MAS

1|$KİN

PRllMfK

1* MM DOS

IIASİA MllAYLNl MASAl Afil

MUAVİNE MASASI Yl İŞAİM

KIİNİK VI SIKVİS

2ımınctlı

707

ıoi4Q;hfi;4

HASTA MUAYF NE MASAIAR MUAVİNİ MAS

IİJKİN

PAOMLK

P MM 00'

HASTA MUAYINI MASALARI

MUAVİNİ MASASI Yİ IİŞKİN

KIİNİK VI SiKVİS

7..n»npll.

m

ıni4a<7bft2 i

HAMA MUM! MI MASAl ARI. MUAYI NI MAS

II^KİM

PROMI K

1* MM 00-

HAMA MUAYI NI MASALAIII

MUAVİNE MASASI YETİŞKİN

KLİNİK Vf SIRVİS

/' ınmHIı

209

uııiM/bg;;

HASTA MUAYI N! MASA LANI. MUAYI NI MAS

1 IŞKIN

PRı^MI K

P MMOCS

HAMAMDAYIM MASALARI

MUAYI Nl MASASI VI 1IŞKİN

«LİNİ» Vf SIRVİS

7<nxnp1ll

210

1(1149 >bH? 1

HASI A MUAYI NI MASADAKİ. MUAYI NI MASA

r IŞKIN

PROMEK

P MM OOS

HASTA MUAYI NI MASAl ARl

MUAYF Nl MASASI VI 1 İŞKİN

Kİ İNİK V< SIRVİS

/ıınm#tlı

211

1014*3 SbAlG

HAMA MUAVİNİ MASA: AKI MUAYI NI MAS

1 foKİN

PKOMI K

P MM OOS

HAS1A MUAVİNİ MASALARI

Mil AYINI MASASI YE IİŞKİN

KIİNİK VE SIKvfc,

7ı mm Pili

212

10l4<Ub879

HAM A MUAYJ NI MASAi AKI. MUAVİNE MAS

IIŞklN

I'KIIMI K

P MM Oi S

HASI A MUAYf NI MASAIARI

MUAVİNİ MASAM Yi 1 İŞKİN

KIİNİK VI SIRVİS

?ımmwlı

213

10144?b878

HASI A MUAYf NI MASAlARl. MUAVİNİ MA

1 IŞKIN

PflOMlK

P MM OOS

HASI A MUAVİNE MASALARI

MUAVİNİ MASASI VI T(ŞKİN

kİ İNİK VI SIRVİS

?jmmrll

214

 

IIAS1 A MUAVİNİ MASAIARI MUAVİNİ MAS

11ŞKIN

PflnMI k

P MM OU S

HASI A MU AY[ Nl MASAIARI

MUAVİNİ MASASI VfTtŞKİN

KIİNİK VE SIKVİS

2ı ntıncO'

 

Kİ 1 49 /faB.'b

HAS 1 A MUAYI NI MAsAl AKI. MUAYİ Nl MASA

1İŞIİN

PROMI K

P MM 0(1*.

HASI A MUAVE Nl MftSA AKI

MUAVİNİ MASASI YT IİŞKİN

KIİNİK Vf SfKVİS

/.mrprllı

716

KJİ7877S73

HASI A MUAYI N( MASAı AKl. MUAYİ M MAA

tiŞKİN

DOI SAN

 

HA5IA MUAYINİ MA-ıAlAKl

MiJA YENl MASASI Yt IİŞKİN

KlİNK VI SERVİS

2ımm#ılı

217

1012877Sİ4

►.AMA MUAYI NI VAsAı Ap|. MUAYİ NI MA>

Yİ HJKİN

TX)I SAN

 

HAMA MUAVİNİ MASALARI

MUAVİNİ MASASI Vİ1İŞKİN

■ l İNİK VI MKVfc

Z.rrvn<*0.

 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)