İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Haşere İlaçlama Hizmet Alımı

İhale No 1577733
Sektör Temizlik Malzemeleri, Haşere İlaçları ve Vektörle Mücadele Hizmetleri
İdare Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Ankara
İşin İli Ankara
Yayın Tarihi 27 Mart 2018
İhale Tarihi 29 Mart 2018 16:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 


HAŞERE İLAÇLAMA HİZMET ALIMI.doc

 

T.C. 
ANKARA VALİLİĞİ

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 
YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 
YENİMAHALLE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Sıra no

Malzeme Adı

Talep Miktarı

Birimi

Birim Fiyat

Toplam Fiyat

1

HAŞERE İLAÇLAMA VE KEMİRİCİ VEKTÖRLERLE MÜCADELE İŞİ (9 AYLIK)

13

ADET (İLAÇLAMA)

 

 

 

T.C.SAĞLIK BAKANLIĞI YENİMAHALLE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

    Aşağıda belirtilen ihtiyaçlarımız 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu' nu 22.Maddesinin (d) fıkrası uyarınca,  Teknik Şartname düzenlenerek, aşağıda yazılı İdari Şartlarda belirtilen hususlar göz önünde bulundurularak, satın alınması kararlaştırılmıştır. Teklif verecek firmaların aşağıda yazılı hususlar doğrultusunda hazırlayacakları tekliflerini, belirtilen gün ve saate kadar  hastanemiz  satın alma-doğrudan temin bölümündeki görevliye teslim etmeleri rica olunur.  

     TEKLİFİ  VERME TARİH VE SAATİ 29/03/2018 SAAT 16:00 A KADAR

Ek: (1) Adet Teknik Şartname

İDARİ ŞARTLAR:

 1- Teklif edilecek alım için, listedeki ismine ve miktarına uygun bir şekilde teklif mektubu hazırlanacaktır.

 2- Mal/malzeme alımlarında marka, model, varsa katalog numarası ve Tıbbi Cihaz Yönetmeliği Kapsamında olan tıbbi cihaz,  tıbbi malzemeler için Ürün Barkot Numarası mutlaka belirtilmelidir. Özelikle hastaya fatura edilebilen tıbbı sarf malzemelerine ait,  Sağlık Bakanlığı Ulusal Bilgi Bankasındaki (UBB) Ürün barkod numarası belirtilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. 
 UBB ile ilgili istenilen belgeler:

 a- Teklif veren firmanın Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı olduğuna dair belge,  
 b- Teklif edilen ürünün Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı olduğuna dair belge (İlaç ve Tıbbi Cihaz tanımlama Formu),

 c- Teklif veren firma bayi ise, Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında üretici ve ya tedarikçi firmanın bayisi olduğuna  dair belge (Bayi Bilgi Formu).

 Bu belgeler Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası web sayfasından çıkartılarak sunulacaktır. 

3-Teklif Mektubunun istekliler tarafından imzalanması, TL bazında fiyat verilmesi (KDV  Hariç), teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur.

4-Numune, katalog ve teknik olarak istenen diğer belgeler teklif mektubundan ayrı olarak bir zarf veya dosya içinde verilecektir. Numune istenmişse, teklifinizin değerlendirmeye alınması için mutlaka numune getirmelisiniz. Numune istenmemiş olsa dahi, alımın  özelliğine göre, teklifin istenilen özelliklere ve şartnameye uygunluğunu tespit etmek amacıyla tanıtım  materyali (numune/katalog/broşür   vb.) sunulmalıdır. 

5-Teklif edilen fiyatların geçerliliği (opsiyon) teklif tarihinden itibaren, özel durumlar hariç, en az 30 gün olacaktır.

 6-Teklif mektubunda, teklif ettiğiniz malzemenin teslimat süresini mutlaka yazınız. Teslimat konusunda, tarafımızdan özel bir durum  belirtilmişse (derhal teslim vb. gibi) bu durumda göz önünde bulundurularak teklif verilmelidir

7- Belirtilen tarih ve saate kadar teklifleriniz doğrudan temin birimine teslim edilmelidir.  Bu saatten sonra teklifler kabul edilmeyecektir.

8-Teklif verilmeyecekse gerekçeli nedeninin  aynı faks mesajı ile tarafımıza bildirilmesi rica olunur.

9- İstekliler listedeki bütün kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.             

10- İdaremiz ihaleyi yapıp yapmamakta, dilediği miktarlarda yapmakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.

 

DOĞRUDAN TEMİN İLETİŞİM:

Yeni Batı Mh.2026. Cd. Batıkent Yenimahalle/ANKARA

TLF:0312 587 26 87

FAX:0312 587 24 31

MAİL:ankaraeah20.dtemin@saglik.gov.tr

 

NOT: TEKLİFLERİNİZ FAXLA GÖNDERİLSE BİLE  TEKLİFLERİN ASILLARINIDA HASTANEMİZE TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.Belgeyi Microsoft Office Online'da düzenleyebilirsiniz. Düzenlenmiş belgeniz Yandex.Disk'teki "İndirilenler" klasörünüze kaydedilecektir

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ

YENİMAHALLE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

HAŞERE İLAÇLAMA VE KEMİRİCİ VEKTÖRLERLE MÜCADELE İŞİ İLE İLGİLİ TEKNİK

ŞARTNAMESİ

A)   İŞİN MAHİYETİ: Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi ve bağlı birimlerin; Ostim Semt Polikliniği, Gimat Semt Polikliniği, Batıkent Semt Polikliniği, İvedik Semt Polikliniği, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi(TRSM), ihtiyaç halinde yeni açılacak olan birimlerde dahil olmak üzere gerektiğinde bahçe/çevresinin ekolojik, mevsimsel şartlara göre haşere ve kemiricilerden arındırılmasıdır.

B)   AMAÇ: Kemirici vektör ve haşeratla mücadelede en son teknik yöntemle hastanede yatan hasta ve yakınlarının sağlıklı sıhhi ve güvenli bir ortamda olmalarını sağlamak; gıda, cihaz, alet ve diğer ekipmanlarının zarar görmelerini engellemek; insan sağlığı açısından zararlı olan kemirici ve haşerelerin barınma, beslenme ve üreme ortamlarının kalkmasını temin etmek; böylece daha hijyenik ve temiz bir çevre oluşturulmasını sağlamaktır.

C)  TANIMLAR

İDARE : Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve araştırma Hastanesi

YÜKLENİCİ : Yapılacak olan sözleşme sonucu haşere ve kemirici vektörlerle mücadele işini yürütecek firma.

YÖNETMELİK: Yüklenici Firma Biyosidal Ürünlerin Kullanım Usul ve Esasları Hakkında Sağlık Bakanlığınca hazırlanan 21/5/2011 tarihli ve 27940 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiş olan yönetmeliğe uygun olarak hareket edecek şartnamede belirtilen belgeleri idareye dosya halinde sunacaktır.

İSTENEN BELGELER

1.   Yüklenici firma Biyosidal Ürün uygulama izin belgesini sunmalıdır.

2.   Yüklenici Mesul Müdürlük Belgesini sunmalıdır.

3.   Personellerin Biyosidal Ürün uygulayıcı Sertifikalarını sunmalıdır.

Uygulamada Kullanılacak Ürünlerin ;

a.        T.C. Sağlık Bakanlığı onaylı ruhsatları

b.       MSDS (ürün Güvenlik Belgesi)

c.        Onaylı Türkçe Etiket ve imal-son kullanma tarihi olmalı

d.       Kullanılacak ilaçlar rezidüel (belirli süre kalıcılığı olan) etkiye sahip olmalı

e.        Kemirgenlerde kullanılan ilaçlar antikuagulant özelliğe sahip olmalı

D)  HİZMETİN İFA ŞEKLİ VE GENEL ŞARTLAR

1.  Haşere ve kemirgenler ile Mücadelenin Usul ve Esasları ile uygulama yöntemleri

2.   İlaçlama işinde Kullanılacak Malzeme ve İlaçlarla İlgili Hükümler

3.     Güvenlik Önlemleri ve Yaptırım

1. Haşere ve Kemirgenler İle Mücadelenin Usul ve Esasları ile uygulama yöntemleri

1.1.      Haşere ile Mücadele, Hakkında Sağlık Bakanlığınca hazırlanan 21/5/2011 tarihli ve 27940 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiş olan yönetmeliğe uygun olarak yapılacaktır.

1.2.     İlaçlama için kapalı alan 33.691 metre karedir. Hastane yüzölçümünde inşaat ve tadilat nedeni ile meydana gelen değişikliklere istekliler itiraz edemezler.

1.3.     İşin yapılma süresi başlama tarihinden itibaren 9 aydır. İlaçlama 21 günlük periyotlarda yapılacaktır. Periyodik ilaçlama dışında ihtiyaç duyulan zamanlarda da ilaçlama yapılacaktır. Periyodik ilaçlama dışında, ekstra ilaçlama ve istenilen ilaçlama hiçbir ücret talep edilmeden yapılacaktır.

1.4.       Yapılacak İlaçlama İşi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi binaları, bağlı birimler ve gerekiyorsa bina dışı alanlarda her türlü zararlı organizmaya (insanlara, insan faaliyetlerine veya insanların kullandıkları veya ürettikleri ürünlere; hayvanlara ya da çevreye yönelik istenmeyen veya zararlı etkileri olan her türlü organizma) karşı yapılacaktır.

1.5.      Yüklenici firma halk sağlığı alanında haşerelere karşı ilaç uygulama belgesini hastane idaresine sunacaktır.

1.6.      Firma sözleşme imzalamasından soma öncelikli olarak hastanenin zararlı organizmalar açısından durumunu belirtici ayrıntılı bir rapor hazırlayarak idareye sunacaktır.

1.7.      Hazırlanan bu raporda mevcut durum ve çözüm önerileri sunulacaktır. İlaçlama sıklığı ve hangi zararlı organizmaya hangi sıklıkla, hangi ilaçla ve/veya yöntemle ilaçlama yapılacağı, ayrıca yüklenici firma işi kaç personelle yapacağını idareye sunulacak raporda açıkça belirtecektir. İdarenin raporu incelemesi ve çözüm önerilerinde mutabık kalınması durumunda, Haşere ve Kemiricilerle Kontrol Komisyonunun görüşünü alarak, firmanın hazırlayacağı ve idarenin onaylayacağı çalışma programı çerçevesinde bu teknik şartname esaslarına göre uygulama yapılacaktır.

1.8.      İlaçlamayı yüklenen yüklenici firma ilaçlamaya başlamadan önce muayene ve kontrol komisyon başkanına bilgi vermelidir. Etkinliğin sağlanması açısından ilaçlama süresi 2 (iki) günü geçmemelidir.

1.9.    Firma ilaçlama için her türlü ilaç, personel bu iş için gerekli olan ekipmanları sağlamak zorundadır.

1.10.       İlaçlama firması elemanlarının hastaneye giriş ve çıkışları hastane yönetiminin denetimi altında yapılacaktır.

1.11.    İlaçlama süresince personeller yaka kartı takmak zorundadır.

1.12.      İlaçlama yapacak personellerin kıyafetleri firma tarafından iş kanunu hükümlerine göre olmalıdır. İlaçlama yapılırken görevli personel belirtilen kıyafetleri giymek zorundadır.

1.13.      Yüklenici Firma çalıştırdığı personellerin ulaşım sorunlarını giderecek, bu konuda idareye istekte bulunmayacaktır.

1.14.     Uygulamalar hastane hizmetleri aksatılmayacak şekilde yerine getirilecektir. Özellikle vizit, ziyaret, yemek saatleri dışındaki saatler tercih edilecektir. İlaçlama ve mücadele yatağa bağımlı hastalar

2

 

yerlerinden kaldırılmadan yapılacaktır. İlaçlama süresince, çalışanlar çalışma ortamından uzaklaştırılmadan ilaçlama imkanı verilmelidir.

1.15.      İlaçlama kurum tarafından görevlendirilen servis sorumluları veya idare tarafından görevlendirilen görevli personel nezaretinde yapılacaktır. Yüklenici firma her birimin ilaçlandığına dair birim sorumlularından imza alacaktır

1.16.    İlaçlama programı ilaçlama işinden 2 gün önce klinik ve diğer bölümlere bildirilmiş olacaktır.

1.17.     İlaçlama sırasında odadaki etajer, dolap, ofislerdeki dolaplar mutlaka boşaltılacaktır; depo alanları, atık su kuyuları, rögarlar, mazgallar, çatı araları, kalorifer kazan dairesi katı-sıvı atık deposu, arşivler, dolap ve etajer içleri konusunda gereken hassasiyet gösterilecektir.

1.18.      İlaçlama işine, binaların çatılarından başlanılacak ve aşağıya doğru hiç atlama yapılmadan devam edilecektir. Bürolar, arşiv depoları, diğer depolar, Pis su giderleri, lavabo çevre ve alt kısımları, tuvaletler ve en son olarak da rögarlar i 1 aç 1 anacaktır.

1.19.        Teknik ve tıbbi özelliği olan cihazlar, özenle korunacak ve sorumlu personel nezaretinde ilaçlanacaktır.

1.20.    İlaçlanan alan, ilaçlama yapıldıktan sonra eski konumuna getirilerek, düzenli bırakılacaktır.

1.21.      Firma servislerdeki ilaçlama yaptığı esnada kapalı olan ve kendisine açılmayan oda, depo olursa bunların listesini yazılı olarak kontrol teşkilatına bildirecektir.

1.22.       İlaçlama dışında haşere görüldüğünde derhal firmaya bildirilecek firma telefonla bildirimden itibaren en geç 24 saat içinde ilgili bölümlere ilaçlama yapacaktır.

1.23.      Sözleşmeli firma, yürüyen haşere popülasyonu ile ilgili kemiricilerin yoğunluğunu anlayabilmek için böcek gözlem - kemirgen gözlem noktalan belirleyerek, bu noktalara uygun monitör ve tuzaklar koyacaktır. Bu gözlem noktaları numaralandırılacak ve her rutin denetlemede, üzerlerine denetleme tarihleri yazılacaktır.

1.24.     Firma rutin olarak ayda 1 defa ve Fare görüldüğünde etkin bir şekilde Fare ile mücadele yapacaktır. Fare mücadelesi özellikle bodrum katları, zemin katlar ve ara katların yanı sıra Kalorifer dairesi, çamaşırhane, laboratuvar banyo ve tuvaletler, rögar, bahçe vb. olmak üzere bütün birimlere etkin bir biçimde mücadele yöntemleri kullanılacaktır.

1.25.      Her periyodun sonunda ilaçlama yapılan yerler, ilaçlamanın niteliği, kullanılan ilaçlar ilaçlama tarihi haşere ile ilgili sorumlu birimler, ilaçlamayı yapanlar varsa meydana gelen kaza ve zehirlenmeler vb. konularda hastane ilaç sorumlusuna rapor sunulacaktır. Her ilaçlama sonrasında halk sağlığı açısından haşerelerle mücadele işlem formu (eki formu) doldurularak bir örneği kontrol teşkilatına diğer örneği fatura ile birlikte ilgili birime (tahakkuk) teslim edilecektir.

1. 2. İlaçlama İşinde Kullanılacak Malzeme ve İlaçlarla İlgili Hükümler

2.1.     İlaçlama için gerekli olan makine, araç-gereç, ilaç vb. malzeme, yüklenici firma tarafından temin edilecektir. (Şartnamede zikredilen yönetmeliğin 13. maddesinde belirtilen alet, cihaz ve gereçler komisyon tarafından kontrol edilebilecektir.)

2.2.                                               Kullanılacak ilaçlar; şartnamede bahsedilen yönetmeliğin 16. maddesindeki özellikleri taşıması gerekmektedir. Yüklenici firma ilaç ve formülasyon ile ilgili açıklayıcı bilgileri ve biyosidal ürünün

Sağlık Bakanlığın’ dan ruhsat veya ithal izin belgelerini hizmet sözleşmesi imzalanmasından sonra vermelidir.

2.3.     Kullanılacak ilaçta, tahriş edici ve alerji meydana getirici etkiler olmamalıdır. Kullanılacak ilaçların üretim tarihleri İlaçlama tarihinden itibaren en fazla 6 ay öncesi olacaktır. İlaç halk sağlığı mekânlarında kullanıma uygun olmalıdır. Kanserojen etkiye sahip olmamalı, ilaç kullanıldığı kapalı alanlarda kalıcı özellikte olmalıdır.

2.4.                                       Kullanılan           ilaçların prospektüsleri Türkçe ve anlaşılabilir olmalı. İlaçlar prospektüslerinde belirtilen oranda seyreltilmiş halleri insana çevreye bitkiye zarar vermemeli, kullanılan ilaç, ilaçlama sırasında kapalı mekân içerisinde hasta, hasta yakını ve personel bulunan ortamda bile uygulanabilir olmalıdır.

2.5.                                    Yüklenici               firma, tüm hastane birimlerinde ilaçlamada kullandığı, istasyonların sayısını eki formunda belirterek idareye teslim edecektir.

2.6.Sözleşmeli firma sıkça problemlerin yaşandığı alanlarda, sorunları çözmek için özel bir dikkat gösterecek, haşere ve kemiricilerin beslenip, yaşadıkları ortamları da göz önüne alınarak haşere ve kemiriciler üzerinde etkili biyosidal ürün kullanacaktır. Kullanılan kimyasal formulasyonların bağışıklık yapmamaları için, dönüşümlü değişik kimyasal terkipler uygulanacaktır. Ayrıca hasta odalarında, ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinde, alınan önlemlerin başkaları tarafından görülmesinin arzu edilmediği yerlerde ve kontrol panelleri, sigorta kutuları, makine içleri ve kablo taşıyıcıların geçtiği yerlere jel uygulama yapılacaktır.

3.   Güvenlik Önlemleri ve Yaptırım

3.1.      Sözleşmeli firma, ilaçlama yaptığı mekanlarda personel ve ziyaretçilere kapalı tutulması gereken mekanları uyarı notları kullanarak gösterecektir. Bu uyarı notları, hangi çeşit uygulamanın yapıldığı, acil durumda ne yapılması gerektiği ve ne zaman tekrar kullanılabileceği hakkında bilgi verecektir.

3.2.     İlaçlama işinde çalışacak personelin her türlü koruyucu ekipmanı( eldiven, maske vs) kullanılmasında ve kontrolünde yüklenici firma sorumludur.

3.3.                       Kaza ve zehirlenmeye karşı kullanılmak üzere her ekibe ekibin kullandığı ilaca göre spesifik antidotları ile ilk yardım malzemesi bulunan ilk yardım çantası temin etmek, kullanılan ve miadı dolanların ikmalini yapmaya ve bu malzemelerin kullanılmasına ait detaylı talimatname hazırlayıp ekiplere dağıtılmasından yüklenici firma sorumludur. Her ekip göreve giderken kaza ve zehirlenmelerde kullanılacak ilk yardım çantası ve koruyucu ekipmanları yanında getirmek zorundadır.

3.4.       Kaza ve zehirlenmelere karşı gerekli tedbirlerin alınması, herhangi bir zehirlenme halinde ilk yardımın yaptırılmasından ve bir tedavi kuruluşuna şevkinden yüklenici firma sorumludur.

3.5.Sosyal Sigortalar mevzuatı, her türlü işçi ve işveren hakkındaki kanunlardan dolayı işçi alınması ve ücretlerinden haklarının ödenmesi, işçi çıkartılması gibi hadiselerden dolayı tüm sorumluluklar yüklenici firmaya aittir.

3.6.    Yüklenici İlaçlama sırasında sorumlu bulunduracaktır.

3.7.    Kesinlikle sigortasız işçi çalıştırılmayacaktır

3.8.      Firma, İş Kanunu ile İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Tüzüğü hükümlerine göre, işçilerin sağlığını korumak üzere, her türlü sağlık önlemlerini alacak ve tehlikeli koşullar altında çalışmasına meydan vermeyecektir. Firma genel ve yerel her türlü mevzuata uymak zorunda olup; hizmet yürütülürken oluşabilecek mevzuat düzenlemelerine de uvum saslavacaöını taahhüt edecektir.



 

3.9.     İlaçlama yapıldıktan sonra, hastanede Zararlı haşereler görülür ise idarenin talebi üzerine, en geç 24 saat içinde, tekrar ilaçlama yapılacaktır. İlaçlamanın tekrar yapılmasına rağmen, idarenin belirleyeceği ilgili komisyonlar tarafından ortamda zararlı organizmaların görülerek rapor edilmesi durumunda idari şartnamede belirtilen cezai işlemler uygulanacaktır.

3.10.     Hastanenin herhangi bir yerindeki haşere ve kemiricilerle mücadelede kesin bir netice alamayıp ardı ardına 2 kez komisyonca yazılı ihtar alan yüklenicinin iş akdi bozulur.

3.11.      Komisyon tarafından uygun görülmeyen yöntem ve uygulamalar, firmaya yazılı olarak bildirilecek ve uygulamaların değiştirilmesi istenecektir.

3.12.       Firmanın uygulamalarından kaynaklandığı tespit edilen, bina, makine ve teçhizat ile her türlü demirbaş ve sarf malzeme ziyanları, tespit olunacak o günkü günlük değer üzerinden ve Hasar Tespit Komisyonu onayı ile takip eden faturadan düşülecektir.

4.     ilaçlama hizmeti ile ilgili tüm çalışmalar yürürlükteki mevzuatlara uygun olarak yapılacak konu ile ilgili her türlü yeni düzenlemelere uyulacaktır.

5.   yüklenici firma ile meydana gelen itilaflar Ankara Mahkemeleri yetkilidir.

6.   İş bu teknik şartname 6 madde olup 5 sayfa olarak düzenlenmiştir.

 

           
   

rat TORGAY Bakın Hizmetleri Müdürliiûii Koordinatörü

 
 

YENİMAHALLE EĞİTİM VE AŞTIRMA HASTANESİ Özlem

Sağlık

O

 
     

A*

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)