İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Genel Cerrahi Servisi Malzemesi Alımı

İhale No 1194257
Sektör Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
İdare Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Kütahya
İşin İli Kütahya
Yayın Tarihi 26 Ekim 2016
İhale Tarihi 27 Ekim 2016 09:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU KÜTAHYA İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ D.P.Ü.Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticiliği Sayı : 87416368/ '                                                    26/10/^016

Konu: Genel Cerrahi Servisi Malzemesi Alımı

İhale

Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarı yazılı malzemeler 4734 Sayılı Kamu Kanunun 22/f maddesi gereğince Doğrudan Temin Usulü ile aşağıda yazılı İdari Şanlarda satın alınacaktır.

İdari Şartlar;

1.     Teklif mektubu aşağıda belirtilen tarih ve saate kadar teslim edilecektir. Teslim edilememesi halinde

0    274 232 09 82 nolu telefona faks edilecek ve daha sonra teklif mektubunun aslı gönderilecektir.

2.     Teklif mektupları yazılı, ad-soyadı ve/veya ticaret unvanı yazılmak suretiyle yetkili kişilerce imzalanmış olmalıdır.

3.     Teklifler TL (Türk Lirası) olarak verilmeli, teklif edilen bedel rakam veya yazı ile açıkça yazılmış olmalıdır. Teklif edilen birim fiyata KDV Hariçtir ibaresi açıkça belirtilmelidir, kazıntı, silinti, düz;ltme bulunmamalıdır.

4.     Teklif verilen malzemelerin markaları, ambalaj şekilleri ve idarenin kesin siparişine müteakip tpslim sürelerinin teklif mektubunda bildirilmesi zorunludur.

5.     Teklifler her hasta için ayrı ayrı veya bütünlük arz etmemesi durumunda kalem babında değerlendirilecektir.

6.     Söz konusu alım ile ilgili tüm vergi-resim ve harçlar, ulaşım ve sigorta giderleri istekliye aittir.

7.     Teklif edilen tüm ürünlerin: SUT'ta belirtilen istisnalar hariç olmak üzere T.C. İlaç ve Tıbbi Cihazı Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) kayıtlı/bildirim işi tamamlanmış olmalıdır. TİTUBB'da kayıtlı olan bir; :j malzemenin ayrıca üretici ve/veya distribütör firmaları ile bayileri de TİTUBB'da tanımlanmış olmalıdır j

8.      İsteklilerce sunulacak yabancı ülkelerden temin edilen belgeler onaylı Türkçe tercümeleri ile binlikte

verilecektir.

9.     Teknik Şartname düzenlenmiş olup, gerekli hallerde numuneleri hastanemizce görülebilir !veya^ sorulabilir.

10.   İstenildiğinde malzemelere ait katalog ve numuneler teklif verme saatine kadar satın alma birimine tösüm! edilecektir.

1. 25.03.2010 Tarihli 27532 sayılı Mükerrer Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren; Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliği gereği ürünlerinizin TİTUBB Kayıt Numarası, SUT Kotlu ve Distribütör firma ve/veya Bayi Kodu, Tedarikçi Firma Vergi Kimlik Nosu teklif ile birlikte proformada mutlaka yazılacaktır. TİTUBB Kayıt Numarası, SUT Kodu ve Distribütör Firma ve/veya Bayi Kotlu. Tedarikçi Firma Vergi Kimlik Nosu yazılmamış olan teklifler değerlendirilmeyecektir.

12.   İdaremiz alımı yapıp yapmamakta, dilediği miktarlarda yapmakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.!

13.   Teklifi kabul edilen firmaya yazılı ya da sözlü olarak sipariş verilecek, siparişin bildirilmesine müteakip en geç ameliyat gününde malzemeler yüklenici firma veya temsilcisi tarafından bizzat Hastanemiz Muayene Komisyonuna teslim edilecektir.

14.   KULLANILAN MALZEMELERİN FATURASI AMELİYAT TARİHİ İLE AYNI OLACAK, STİCKERLARI İLE BİRLİKTE (AMELİYAT DEFTERİ, HASTA DOSYASI VE FATURAYA YAPIŞTIRILACAKTIR) HASTANEMİZ ECZANESİNE TESLİM EDİLECEKTİR.

15.   Mal/hizmet bedeli, teslimatın bitirilip muayene komisyonunca kabul edildiği tarihten itibaren İDPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Muhasebe Birimi tarafından bütçe imkanları doğrultusunda en geç 150 (YÜZELLİ) gün içerisinde ödenecektir. Peşin ödeme yapılması ve gecikme cezası ödenmesi, söz konusu değildir.

16.   Muayene kabulü yapılmayan malzemeler için fatura düzenlenmeyecektir.Muayene kabulü yapıldıktan sonra fatura düzenlenecek olup, bu faturalar idaremizin evrak kayıt servisine gönderilecektir. Evrak kayıt servisine kaydı yapılmayan faturalar işleme konulmayacak olup, faturanın kaybolması durumunda sorumluluk tamamen yükleniciye ait olacaktır

17.   SUT-UBB kodları eşleştirme yapılmadığı taktirde ödeme yapılmayacaktır.Bu durumda firma hiçbir hak iddiasında bulunamayacaktır.Ödeme yapılması durumundatla geriye dönük yasal faiziyle beraber firmadan tahsil edilecektir.

18.   Teklif veren firmalar bütün bu şartlan tam olarak kabul etmiş sayılacaktır.

10.   Tekliflerinizi en ueç 27/10/2016 Saat: 09.00 ’a kadar bekler, işlerinizde başarılar dilerim.

[l

Uzm.Dr. Sabahattin ALTINTAŞ Hastane Yöneticisi V.

EK: 1 Adet Malzeme Listesi

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU KÜTAHYA İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ D.P.Ü.Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticiliği

Hasta adı :ZEHTA OSKAY Doktor:................................ Teşhis:........................................ Ameliyat:..................................

---

 

 

 

Sıra

No

MALZEMENİN ADI

MİKTARI

MARKA

SI

SUT

Kodu

UBB

KODU

BİRİM

FİYATI

TOPLAM

1

EMGENDOTRAKEAL TUP

 

 

AN 1020

 

 

 

 

 

2

MIKROÇATAL DIREKSINISITUMULASYON PROBU

 

 

KN 1105

 

 

 

 

i

3

 

 

 

 

 

 

 

 

1

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I

 

 

Toplam (KDV Hariçtir )

 

 

 

 

 

 

 

MALZEME LİSTESİ


Firına V.K.No:


Bayi Kodu:


I I i I


 

NOT:

1-                     Ameliyat  esnasında kullanılması planlanan tüm malzeme çeşitleri ve bu malzemelere ait barkod numaralan teklifte sunulacaktır. Teklifte belirtilmeyen barkod numaralı malzeme kullanılması durumunda ödeme yapılmayacaktır.

2-  Metin Kutusu: :Steril i zasyon için Otoklavların her döngüsünde (her seansında) işletme gideri olarak toplam 56.09 TL bedel hesaplanmış olup her seansta birden fazla konteynır steril edilebileceği gibi bir tek konteynırında steril işlemine tabi tutulacağı hesaba katılarak ortalama bir fiyat belirlenmiştir. 110 kg altı 30 TL, 10 kg üzeri 80 TL) d ir. Yüklenici, sterilizasyon ünitesiııce hesaplanan sterilizasyon bedelini Hastane Döner Sermaye Hesabına yatırmak zorundadır.

3-            UBB   Kodu bildirilmeyen teklifler değerlendirilmeyecektir. Ayrıca teklifte verilen l BB'Mi malzemelerin seri olarak tamamı teklif mektubuna eklenecektir.

4-                        Tekliflerde         İmza. kaşe. Açık adres ve irtibat telefonu bulunmayan teklifler geçersizdir.

5-                     Alternatif veya kısmi teklif verilemez.

6-                      Yüklenici. malzemelerin faturasını ameliyat tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde ilgili birime teslim etmek zorundadır. Belirlenen sürede teslim edilmeyen faturaların ödemesi yapılmayacaktır.

7-                         Hastaııemiz       tarafından hazırlanan standart teklif mektubu dışında bir formatta teklif mektubu veren istekliler, belirtilen alım için hastanemiz tarafından düzenlenmiş olan teklif mektubundaki şartları kabul etmiş sayılır.

 

MİKROÇATAL DİREK SİNİR STİMÜLASYON PROBU

1.     Prob daha hassas ölçüm yapabilmesi için bipolar yapıda olmalıdır.

2.     Prob uç kısmına kadar yalıtkan ile kaplanmış olmalıdır.

3.     Probun ucundaki ölçüm için bırakılan iletken kısım en az 2 mm olmalıdır.

4.     Probun kablo uzunluğu en az 240 cm olmalıdır.

5.     Derin bölgelerde de güvenle çalışabilmesi için probun şaft uzunluğu 90mm olmalıdır.

6.     Probun şaftı ameliyat aşamasında cerraha rehberlik etmesi amacı ile 17 mm ara ile işaretlenmiş olmalıdır.

7.     Her 50 adet Prob için, 1 adet aynı markanın bipolar sürekli vagus içi tasarlanmış elektrodu hastaneye bedelsiz verilecektir.

8.     Ürünün raf ömrü 3 yıl olmalıdır.

9.     Stimulasyon probunun bağlantı yerleri karışıklığı önlemek amacı ile siyah ve beyaz renkte olmalıdır.

10.   Ürünler ile birlikte hastanede uçlar bitinceye kadar kullanıma bırakılacak cihazın teknik özellikleri aşağıdaki gibi olmalıdır.

11.   Ürünün orijinal barkod numarası olup, UBB’de kayıtlı ve sağlık bakanlığı onaylı olmalıdır.

a)    Cihaz, geçirilmiş boyun cerrahisi veya radyoterapisi sonrası girişimler, nüks tümör nedeniyle operasyon, büyük guatr, malignite, anatomik varyasyonlar nedeniyle sinirin tanınmasının zor olduğu vakalarda kullanılmak için tasarlanmış olmalıdır.

b)    Cihaz tiroid ve boyun cerrahisinde Rekurrens ve süperior laringeal ve vagus sinirlerin tespitinde kullanılmalıdır. Cihazın üzerinde tiroid ve boyun cerrahisine endike yazılım ücretsiz olarak yüklü gelmelidir.

c)    Cihaz, ameliyattaki tüm ölçümleri kaydetmesinin yanında, sağ ve sol olmak üzere (rekürren larengeal sinir, vagus siniri ve süperrior larengeal sinir) toplam 12 adet farklı kayıt olanağı sunmalıdır ve bu kayıtların tümünü A4 çıktısı olarak vercbilmelidir.

d)    Ameliyat esnasında gerçekleştirilen ölçümler PDF şeklinde USB hafıza kartı ile alınabilinmelidir. Bu özellik sayesinde verilerin saklanması ve transferi kolayca yapılabilinmelidir.

e)    Cihaz kolay kullanım amacı ve ameliyathanede operasyon esnasında cerrahın uzak mesafelerden de ekranın görebilmesi için en az 15”lik dokunmatik bir ekrana sahip olmalıdır. Bu ekranda yer alan sanal klavye sayesinde veri girişleri yapıla bilinmelidir.

f)     Cihaz kolay kullanıla bilinmesi ve hata yapma riskini minimize etmek amacı ile cihazın tüm menüleri Türkçe olmalıdır ve sesli uyarıları Türkçe dilinde yapabilmelidir.

g)    Cihaz gerektiğinde sürekli vagus ölçümü yapabilecek özellikte olmalıdır. Sürekli vagus ölçümü esnasında prob kullanılarak ölçüm yapılması gerektiği durumlarda geçişler otomatik olarak cihaz tarafından gerçekleştirebilmelidir.

h)    Cihaz ile kullanılacak endotrakeal tüp ve bipolar problar, oluşabilecek hata ve yanlış negatif sinyali engelleyebilmek için cihaz ile aynı markada olmalıdır.

i)     Cihaz ayak pedalı ile kullanılabilir yapıda olmalıdır.

j) Cihaz hastane ağına bağlandığı taktirde kaydettiği ameliyat raporlarını, (hasta bilgileri, doktor bilgileri, operasyon sırasında alınan sinyaller) hastane ağına iletebilmelidir. Bu sayede hekim dilediği yerden rapora hastane bilgi sistemi sayesinde ulaşabilmelidir.

k) Tiroid cerrahisinde sinir stimulasyonu esnasında sinirin hasar görmesini ve sinir yorgunlugu riskini önlemek amacı ile maksimum akım en fazla 5 mA ile sınırlandırılmış olmalıdır.

1) Cihaz daha efektif analizler ve daha ekonomik kullanım için tek bir sayfada çoklu sinyalleri ve ameliyat bilgilerini ek bir ücrete tabii olmaksızın raporlayabilmelidir.

m) Cihaz gerektiğinde Ethernet kablosu yardımı ile üretici firmaya bağlanabilir yapıda olmalı ve olası yazılımsal güncellemeler bu sayede hızla yapılabilir olmalıdır.

n) Cihaz ameliyat esnasında daha fazla kontrol sağlamak amacı ile, Stimulasyon probu doku ile temas ettiğinde ses ile uyarı veren özellikte olmalıdır.

o)   Cihaz ilgili ameliyat datalarına ulaşabilmek ve karşılaştırmalı analizler yapılabilmek amacı ile 10.000 adet ameliyat verisini hafızasına kaydetmeli ve ameliyatın ne zaman nerede ve hangi hekim tarafından yapıldığını belgelemek adına bu çıj^üzerinde hasta ile ilgili tüm bilgiler yer almalıdır.


 

EMG ENDOTRAKEAL TÜP

1.     Ürün, tiroid cerrahisinde kullanılmak üzere tasarlanmış tek kullanımlık ve steril bir endotrakeal tüp olmalıdır.

2.     Ürün, Cerrahi sırasında Rekürrent laringeal, süperior laringeal ve vagus sinirlerinin EMG aktivasyonunun monitörlemesindc kullanılmalıdır.

3.     Ürün entübasyon tüpü ve tüp üzerinde sağ ve sol vokal kordlara denk gelecek şekilde yerleştirilmiş iki parça alıcı kısımdan oluşmalıdır.

4.     Sinyallerin kaliteli işlenebilmesi amacı ile clektrodların her birinin genişliği en fazla 4mm ve uzunluğu en az 72mm olmalıdır.

5.     Ürünün iki kablo uzunluğu 200cm boyunda ve karışıklığı önlemek amacıyla farklı renklerde olmalıdır.

6.     Ürünün 6mm, 7mm, ve 8mm çaplarında seçenekleri olmalıdır.

7.     Endotrakeal tüp üzerinde bulunan alıcı kısım, entübasyon sırasında hastaya zarar vermemesi için tüpün üzerine print edilmiş şekilde olmalıdır.

8.     Endotrakeal tüpler hastaneye kullanıma bırakılacak cihaz ile aynı marka için üretilmiş olmalı ve bu tüp üzerinde belirtilmelidir.

9.     Tüp, entübasyonu kolaylaştırmak için referans olabilmesi amacı ile, M.cm’den başlamak üzere 2 cm ara ile işaretlenmiş olmalıdır.

10.   Endotrakeal tüp tek kanallı, spiralsiz olmalıdır.

11.   Her 50 adet Endotrakeal tüp için, 1 adet aynı markada bipolar sürekli vagus elektrodu hastaneye bedelsiz verilecektir.

12.   Endotrakeal tüp üzerinde tüpün hangi ölçüde olduğunu gösteren bilgi yer almalıdır.

13.   Ürünün raf ömrü en az 3 yıl olmalıdır.

14.   Ürünün orijinal barkod numarası olup, UBB’de kayıtlı ve sağlık bakanlığı onaylı olmalıdır.

15.   Ürünler ile birlikte kullandırılacak olan cihazın özellikleri aşağıdaki gibi olmalıdır.

a)    Cihaz, geçirilmiş boyun cerrahisi veya radyoterapisi sonrası girişimler, nüks tümör nedeniyle operasyon, büyük guatr, malignite, anatomik varyasyonlar nedeniyle sinirin tanınmasının zor olduğu vakalarda kullanılmak için tasarlanmış olmalıdır.

b)    Cihaz tiroid ve boyun cerrahisinde Rekurrens ve süperior laringeal ve vagus sinirlerin tespitinde kullanılmalıdır. Cihazın üzerinde tiroid ve boyun cerrahisine endike yazılım ücretsiz olarak yüklü gelmelidir.

c)    Cihaz, ameliyattaki tüm ölçümleri kaydetmesinin yanında, sağ ve sol olmak üzere (rekürren larengeal sinir, vagus siniri ve süperrior larengeal sinir) toplam 12 adet farklı kayıt olanağı sunmalıdır ve bu kayıtların tümünü A4 çıktısı olarak vercbilmelidir.

d)    Ameliyat esnasında gerçekleştirilen ölçümler PDF şeklinde USB hafıza kartı ile alınabilinmelidir. Bu özellik sayesinde verilerin saklanması ve transferi kolayca yapılabilinmelidir.

e)    Cihaz kolay kullanım amacı ve ameliyathanede operasyon esnasında cerrahın uzak mesafelerden de ekranın görebilmesi için en az 15”lik dokunmatik bir ekrana sahip olmalıdır. Bu ekranda yer alan sanal klavye sayesinde veri girişleri yapıla bilinmelidir.

f)     Cihaz kolay kullanıla bilinmesi ve hata yapma riskini minimize etmek amacı ile cihazın tüm menüleri Türkçe olmalıdır ve sesli uyarıları Türkçe dilinde yapabilmelidir.

g)    Cihaz sürekli vagus ölçümü yapabilecek özellikte olmalıdır. Sürekli vagus ölçümü esnasında prob kullanılarak ölçüm yapılması gerektiği durumlarda, geçişler otomatik olarak cihaz tarafından gerçckleştirebilmel idir.

h)    Cihaz ile kullanılacak endotrakeal tüp ve bipolar problar, oluşabilecek hata ve yanlış negatif sinyali engelleyebilmek amacı ile cihaz ile aynı markada olmalıdır.

i)     Cihaz ayak pedalı ile kullanılabilir yapıda olmalıdır.

j) Cihaz hastane ağına bağlandığı taktirde kaydettiği ameliyat raporlarını, (hasta bilgileri, doktor bilgileri, operasyon sırasında alınan sinyaller) hastane ağına iletebilmelidir. Bu sayede hekim dilediği yerden rapora hastane bilgi sistemi sayesinde ulaşabilmelidir.

k) Tiroid cerrahisinde sinir stimulasyonu esnasında sinirin hasar görmesini ve sinir yorgunlugu riskini önlemek amacı ile maksimum akım en fazla 5 mA ile sınırlandırılmış olmalıdır.

1)    Cihaz daha efektif analizler ve daha ekonomik kullanım için tek bir sayfada çoklu sinyalleri ve ameliyat bilgilerini ek bir ücrete tabii olmaksızın raporlayabilmelidir.

m) Cihaz gerektiğinde Ethernet kablosu yardımı ile üretici firmaya bağlanabilir yapıda olmalı ve olası yazılımsal güncellemeler bu sayede hızla yapılabilir olmalıdır.

n) Cihaz ameliyat esnasında daha fazla kontrol sağlamak amacı ile, Stimulasyon probu doku ile temas ettiğinde ses ile uyarı veren özellikte olmalıdır.

o) Cihaz ilgili ameliyat datalarına ulaşabilmek ve karşılaştırmalı analizler yapılabilmek amacı ile 10.000 adet ameliyat verisini hafızasına kaydetmeli ve ameliyatın ne zaman nerede ve hangi hekim tarafından yapıldığını belgelemek adına bu çıktı üzerinde h^j^Öfj^İi tüm bilgiler yer almalıdır.

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)