İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele
İhale No 1251410
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Satın Alma Birimi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Malatya
İşin İli Malatya
Yayın Tarihi 18 Ocak 2017
İhale Tarihi 19 Ocak 2017 17:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

İhale Adı : ECZANE
İhale Tarihi : 2017-01-19 17:00:00
İhale Dokümanını İndirmek İçin Tıklayınız

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ

TEKLİF İSTEME F ORMU

İst€>m No: 34866 :

17/25005

 

 

 

18.01.2017

Talep Eden Birim:

 

ECZANE

 

 

 

 

Teklif :

 

ŞARTNAME SATINALMA BİRİMİNDE GÖRÜLEBİLİR

 

             

 

Hastanemiz için ihtiyaç duyulan aşağıda cinsi ve miktarı belirtilen malzemeler 01/01/2003 tarih ve 4734 Kamu İhale Kanunu'nun 22 maddesinin f fıkrası uyarınca doğrudan temin yöntemiyle alımı yapılacaktır.

Aşağıda yer alan son teklif verme tarih ve saatine kadar teklifinizi satınalma birimine bildirmenizi rica

ederim.

Son Teslim Tarih & Saat: 19.01.2017 17:00

İHTİYAÇ LİSTESİ

Sıra No Malzeme Cinsi                                                        Açıklama                           Miktarı Birimi

î                       IMMUNGLOBULIN-G IV FLAKON                                                                              '                                                 1.000 GRAM

1-3,7,9 VE 10 MADDELERİ MEDİKAL MALZEME ALIMıLARI İÇİN GEÇERLIDİR.,DİĞER ALIMLAR İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR.

2-   Muayeneve kabül işlemleri yapıldıktan sonra yüklenicinin yazılı talebinden itibaren en geç 90 gün içinde (Ortopedi Ünitesi yatan hasta için yapılan alımlarda 360 gün) ancak Fatura tutarı (KDV Dahil) 3.000 (Üç Bin) TL kadar 30 iş günü içinde yükleniciye veya vekiline ödemeyi yapacaktır.

3-  09.01.2007 tarih ve 26398 sayılı resmi gazetede yayınlanan tıbbi cihaz, vücuda yerleştirilebilir aktif tıbbi cihaz ve vücut dışında kullanılan tıbbi tanı cihazları yönetmelikleri kapsamına dahil olan ürünler için "Sağlık Bakanlığı Tarafından Onaylıdır" ibaresi bulunması zorunludur.

4-                   İSTEKLİLER                TEKLİF ETTİKLERİ MEDİKAL MALZEMELER^ AİT TEKLİFLERİNİ VERİRİKEN SGK SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞ EKLERİNDE YER ALAN EK/3 LİSTELERİNDE YER ALIYORSA YİNE AYNI TEBLİĞİN 7.1.17.(C) VE 25. BENTLERİ,7.2.1A1 MADDESİNİN 2.BENDİ, 10.3 MADDESİNİN 2. BENDİNDE BELİRTİLEN KURALLARA UYGUN OLARAK VERİLECEKTİR

5-  Teklif edilen malzemenin idaremizce aksi bir talimat verilmedikçe 5 (beş) iş gtınü içinde Hastanemiz Depolarına faturası ve irsaliyesi ile birlikte teslim edilmesi.Edilmediği taktirde sözkonusu malzeme teslim alınmayacaktır.

6-  Verilen proforma teklifler KDV hariç olarak verilecektir Teklif edilecek toplam fiyat yazı ve rakam ile ayrı ayrı yazılacaktır.

7-            TEKNİK          ŞARTNAMESİ OLAN TEKLİFLERDE FİRMA ŞARTNAMEYE UYDUĞUNU TEKLİF MEKTUBUNDA BEYAN EDECEKTİR.VAR İSE MARKA MODEL BELİRTİLECEKTİR.

8 - Bakanlıkça istenen kalite belgeleri, Sağlık Bakanlığı tarafından 12 Mart 2002 tariin 24693 sayılı ve 13 Mart 2002 tarih ve 24694 sayılı Resmi gazetede yayınlanan yönetmelik kapsamına giren kalemler için CE. belgelerinin teldife eklenmesi zorunludur.

9- İSTEKLİ FİRMALAR SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNUN YAYAINLAMIŞ OLDUĞU SAĞ LIK UYGULAMA TEBLİĞLERİ (SUT)HÜKÜMLERİNE GÖRE TEKLİF ETMİŞ OLDUKLARI MALZEMELER İLE İLGİLİ,MALZEMENİN EK-3 LİSTESİNDE OLMASI DURUMUNDA,BARKOD(UBB)KODUNU ,SUT KODUNU ,FİRMA TANIMLAYICI KODUNU GMDN KODU BİLGİLERİNİ TEKLİF MEKTUBUNDA VERMELERİ GEREKMEKIEDİR. "SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAYLIDIR" İBARESİNİN YER ALDIĞI BELGEYİ TEKLİFLERİME EKLEYECEKLER VE AÇIK OLARAK TEKLİF MEKTUPLAR     INDA BELİRTECEKLERDİR. AKSİ TAKDİRDE TEKLİF MEKTUPLARI DEĞERLENDİRİLMEYE ALINMAYACAKTIR.

10-  istekli firmalar tarafından malzemeye ait barkodl (UBB) kodu, SUT kodu, GMDN kodu, etiket adı, Medula Sistemine kayıt durumuna veya yanlış eşleştirmelere bağlı hatalardan dolayı Kurumumuzun zarara uğradığının tespit edilmesi ve bu durumun belgelendirilmesi halinde OLUŞAN ZARAR YÜKLENİCİ FİRMADAN TAZMİN EDİLİR, SORUN ÇÖZÜLÜNCEYE KADAR FATURALARI ÖDENMEZ, FATURANIN ZARARI KARŞILAMAMASI HALİNDE YÜKLENİCİNİN DİĞER ALACAKLARINDAN TAHSİL EDİLİR.

11- Malzemeler T.Özal Tıp Merkezi depolarına teslim edilecektir.

12-               Yüklenıci               yapılan işe ilişkin hakediş ve alacaklarını idarenin yazılı izni olmaksızın başkalarına devir veya temlik edemez. Temliknamelerin noterlikçe düzenlenmesi ve idare tarafından istenilen kayıt ve; şartları taşıması ^orunludur.

13-  Son teklif tarihi ve saatinden sonra gelen teklifler değerlendirilmeye ;ektir.Ar cak idare gerek gördüğü taktirde bu sureyi uzatabilir.

14-           Teklif        veren firmalar yukarıdaki maddelerin hepsini aynen kabul gtrı ıiş sayılı

15-           Alıma       çıkılan teklifler 0422 3410729 nolu faxa çekilecek ye http://ihisle.inonu.edu.tr adresinden görülebilir ve dökümanları indirilebilir.

16-         Tıbbi           Malzeme Listeleri Tıbbi Malzeme Alan Ta nımlarına Ürünlerin Eşleştiriliri asi kapsamında tıbbi malzeme ithal ve/veya imal eden firmaların ürünlerini tıbbi malzeme alan tanımı bazında eşleştirme şlemi tamamlanmıştır. Bundan dolayı malzemenin Medula Sisteminde SUT kodlarına tanımlı olması gerekmektedir. Sağlık hizmeti sunucularınca bir tıbbi malzemenin hizmet kaydının yapılabilmesi için ürünün; satın alındığı tarih itibariyle TİTUBB siisteminde Sağlık Bakanlığı (S.B. Durum) durumunun uygun olması, hastaya kullanıldığı tarihte de Medula Sisteminde tanımlı olması gerekmektedir.

Adres: İnönü Üniversitesi Dörıer Sermaye İşletmesi Satınalma Komisyon Başkanlığı Turgut Özal Tıp Merkezi MALATYA

Tel: 0422 3410660-70(2301-03-09-12) Fax: 0422 341 07 29                                 EMail: totmsatal@inonu.edu.tr                          Sayfa 1

MÜSTAHZAR İLAÇLAR İÇİN ŞARTNAME

Metin Kutusu: 1.
2.
3.
4.
5.
Sağlık Bakanlığı’nca ruhsatı olan ilaç ve solüsyonlar için teklif verilebilecektir.

Üretimden kaynaklanan bir sorun olduğu belgelendiği takdirde; başka bir eşdeğer ilacın teslimi işletme tarafından istenebilecek vejfa sipariş iptal edilebilecektir.

Siparişi takiben teslim edilecek ilaçlar miatları itibariyle karışık olmayacaktır.

Miadın bitimine 3 aylık bir süre kalıp tüketilemeyen ilaçlar fiyat artışı gözetmeksizin aynı miktarda uzun miatlılarla değiştirilecektir. Sözleşme sona ermiş dahi olsa 1 ay zarfında değişim yapılacaktır. Değişimden sorumlu bizzat ilgili depo olacaktır. Değişim yapılmadığı takdirde gerekli yasal işlemler başlatılacaktır.

Ambalajlarda Sağlık Bakanlığı’nca kabujl edilmiş usullere uyulacaktır. Ampuller üzerinde etken madde ve miktarı, hacmi açık bir şekilde yazılı olacak; okunmayan, silinmeye yüz tutmuş, ilerde kolayca silinebilecek, çabıılj. kırılarak ziyana sebep teşkil edecek ampuller kabul edilmeyecektir. Flakonlar üzerindeki etiketler düşecek biçimde yapıştırılmış olmayacaktır. Hastane ambalajı olanlar (ampul, flakoni içinde 100 adetten fazla içermeyecek. Kutu içine prospektüs konulacak, kutu üzerinde ilacın üretim ve son kullanma tarihi, seri numarası yazılı bulunacaktır.

Metin Kutusu: 6.
7.
8.
9.
7.	 11. 12.
13.
14.
15.
16.
Bakanlıkça toplanmasına karar verilen laçlar geri alınıp, toplattırılan seri numaralılar dışındaki serilerle fiyat farkı aranmadan aynı miktar olarak değiştirilecektir.

Metin Kutusu: ilecektir.
mutlaka bulunmalıdır.
Kutular üzerinde fiyat etiketi bulunmaya!: Kutular üzerinde ÎTS’ye kayıtlı kare-kod

Tüm i laçlar ve solüsyonlar 01.01.2016 tarihinden sonra üretilmiş olacaktır.

Teslimatlar çalışma günlerinde mesai saatleri (08:00-15:30) içerisinde yapılacaktır.

İlaçların ve teslimatlarında meydana gelecek her türlü zarar ziyan ilgili depoya aittir. Solüsyonların teslim tarihinde miatlarımı) dolmasına en az l(bir) yıl olmalıdır.

Mal teslimatında irsaliye ve fatura birlikte teslim edilmelidir.

Şartnamenin herhangi bir maddesini ihlal eden ilgili firma veya deponun teminatı çözül meyecektir.

Klinik ambalajı bulunan ilaçlar klinik ambalaj şeklinde fiyat verilip, klinik ambalaj şeklinde gönderilmelidir.

İhalede teklif verilen ilaçların firma isimleri ve barkot numaraları teklif mektubunda belirtilmelidir. BARKODU ve ÜRETİCİ FİRMA ismini teklif mektubunda belirtmeyen

 

 

 

Metin Kutusu: katılımcıların teklifleri değerlendirme
İhale tarihinden sonra (ihale günü dahi
ye alınmayacaktır.

Metin Kutusu: 17.
18.
19.
20.
21.
22.
Sağlık Bakanlığı tarafından ilan edilen her türlü iskoııto ve fiyat indirim oranları depocu fiyatı baz alınarak hesaplanacak ve teslimat öncesi kesilen faturaya yansıtılacaktır.

Soğuk zincirle teslim edilmesi gereken ürünler en fazla yirmi dört saat içinde teslim edilecektir. Soğuk zincirle teslim edil sn ürünün uygun şartlarda gelmediği tespit edilirse ürünün ilgili depoya iade edilecektir.

Ürün teslimlerinde ilgili depodan bir temsilci mutlaka bulunacaktır.

Ürün sipariş miktar ve tarihleri ihtiyaç) doğrultusunda belirlenecektir. İlaç ihtiyacının arttığı Kriz/Afet durumlarında ihtiyacı artan bıplli kalemler için sipariş miktarları arttırılabilecektir. Kurum iskontosu yapılmadan atılan teklifler değerlendirme dışı bırakılabilecektir.

Aynı içerikte fakat farklı gramajda (ya da mİ) olan ürünlerle verilen tekliflerin değerlendirilmesi aşamasında gram (jfa da mİ) bazında hesap yapılarak en uygun teklif değerlendirilecektir.

Sağlık Bakanlığı tarafından YÜKSEK RİSKLİ İLAÇ olarak kabul edilen ilaçların kolileri ve kutuları ya da iç ambalajları üzerinde kırmızı renkte YÜKSEK RİSKLİ İLAÇ’ etiketi mutlaka bulunmalıdı

Sayfa 1/4

 

24.   Hastaneye teslim edilen ürünler İTS’ye satıcı tarafından bildirilecektir. Hastaneye ürünlerin teslimatı sisteme yapılan bildirim üzerinden yapılacaktır. Bildirime ait bilgiler ilgili evrakta kısaca bulunmalıdır.

25.   Bu ihalede Ekonomik açıdan en avantajlı teldifm belirlenmesinde fiyat dışı unsurlar

dikkate alınacaktır.

Ekonomik Açıdan En Avantajlı Teklifin Belirlenmesi:

Ekonomik açıdan en avantajlı teklifin değerlendirilmesinde aşağıdaki unsurlar dikkate alınacaktır.

A-Firma Teklif Fiyatı: % 70 B-Fiyat Dışı Unsur: % 30

Hesaplamada Firma Teklif Fiyatı % 70, Fiyat Dışı Unsurlar % 30 oranında etkili olacaktır. Firma Teklif Fiyatı Puanının Hesaplanması:

Teknik şartnamenin diğer maddelerinin tamamına uygun en ucuz teklifi veren firmaya 70(yetmiş) puan verilecektir. Diğer firmaların puanı bu puan üzerinden ters orantılı olarak hesaplanacaktır.

Fiyat Dışı Unsur Puanının Hesaplanması:

Kalan 30(otuz) puan hesaplanırken teklif edilen ilacın Kâr Marjı hesaplanacak ve en yüksek kâr bırakan firmanın teklifi 30(otuz) puan alacaktır. Diğer tekliflerin puanlan en yüksek Kâr Marjı baz almarajc bıraktıkları Kâr Marjına göre doğru orantılı olarak hesaplanacaktır.

Ör: A Firması X ilacı için. B Firması Y ilacı için. C Firması Z ilacı için, D Firması, K ilacı için, E Firması da L ilacı tekli ( vermiş olsun.

A,B,C.D,E Firmaları sırası ile 150 TL. 140 TL. 130 TL. 120 TL ve 110 TL (KDV Hariç) teklif atmış olsun.

E Firmasının teklifi teknik şartnamenin herhangi bir maddesine uygun olmasın.

X ilacının Güncel Kamu Satış Fiyatı:250 TL Y ilacının Güncel Kamu SatışFiyatı:22Q TL Z ilacının Güncel Kamu Satış ,Fiyatı:280 TL K ilacının Güncel Kamu Satış Fiyatı:240 TL olsun.

E Firmasının teklifi Değerlendirme Dışı bırakılır.

Firma Teklif Fiyatı Puanı (A Puanı) hesaplaması:

D Firmasına 70(yetmiş) Puan verilir.( peçerli En Düşük teklifi veren firma olduğu için)

Diğer firmaların Firma Teklif Fiyatı Puanı (A Puanı) şu şekilde hesaplanır.

A Puanı=En Düşük Teklif X 70 / Puanı Hesaplanacak Firmanın Teklifi

formülü ile yada;

 

 

X=fFirmanınj Teklif Fiyatı Puanı (A Puanı)

 

şeklinde hesaplanır. Örneğimizde;

A Firması İçin Firma Teklif Fiyatı Puanı Hesabı:

B Firması İçin Firma Teklif Fiyatı Puanı Hesabı:

C Firması İçin Firma Teklif Fiyatı Puanı Hesabı:

 

                       
 

120

150

 
 

70

x

 
 

120 İ 40

 
 

70

x

 
 

120

130

 
 

70

x

 
 
 
 

 


Metin Kutusu: X=64,62Metin Kutusu: X-60,00X=56,00

 

 

 

Bu durumda :

A-Firmasının (A) Puanı: 56,00 B-Firmasının (A) Puanı: 60,00 C-Firmasınm (A) Puanı: 64,62 D-Firmasmın (A) Puanı: 70,00 olacaktır.

Kâr Marjı Hesabı şu şekilde yapılacaktır.

Kâr Marjı Hesabı:

Güncel Kamu Fiyatından %3,5ıeczacı iskoııtosu çıkarılır. Bu değerden Firmanın KDV Dahil Teklifi çıkarılır.

Kâr Marjı = Güncel Kamu Fiyatı - %3,5 iskorıto - (Firma Teklifi + KDV)

Kâr Marjı en yüksek çıkan Firmaya Fiyat Dışı Unsurdan 30(otuz) Puan verilir.

Diğer firmaların Fiyat Dışı Unsur puanları bu değer baz alınarak doğru orantılı olarak hesaplanır.

Örneğimizdeki Hesaplama şu şekilde yapılacaktır.

A Firmasının Kâr Marjı: 250-(250*3,5/100)-( 150+150*8/100) = 79,25 TL B Firmasının Kâr Marjı: 220-(?20*3,5/ip0)-(140+140*8/100) = 61,10 TL C Firmasının Kâr Marjı: 280-(280*3.5/l00)-(l30+130*8/100) = 129,80 TL D Firmasının Kâr Marjı: 240-(240*3,5/l^)0)-( 120+120*8/100) = 102,00 TL

Fiyat Dışı Unsur Puanının (B Puanı) Kâr Marjına göre hesaplanması:

C Firmasının ilacı Kâr Marjı en yüksek ilaç olduğundan Fiyat Dışı Unsurdan 30(otuz) puan alır.

A,B ve D Firmasının Fiyat Dışı Unsur puanı (B Puanı) şu şekilde hesaplanır.

| J3JPuaınj=J^uanıJlesaj}lar^

formülü ile yada;

Metin Kutusu: 30
x
En Yüksek Kâr Marjı

Puanı Hesaplanacak Firmanın Kâr Marj'ı

r- XffFirmanın Fiyat Dışı Unsur Puanı (B Puanı)

 

şeklinde hesaplanır.

 

Örneğimizde;

A Firması İçin

Fiyat Dışı Unsur Puan Hesabı:

B Firması İçin Fiyat Dışı Unsur Puan Hesabı:

D Firması İçin Fiyat Dışı Unsur Puan Hesabı:

 

 

 

Metin Kutusu: X=23,57

129,8030

79,25x

X=18,32 Puan

129,80                           30                  129,80                          30

61,10                             x                  102,00                           x

X=14,12 Puan

 

 

 

Bu durumda :

 

 

 

A-Firmasının (B) Puanı: 18,32 B-Firmasının (B) Puanı: 14,12 C-Firmasmın (B) Puanı: 30,00

D-Firmasmm (B) Puanı: 23,57 olacaktır.

 

 

 

Firmaların Toplam Puanlarının Hesaplanması:

Firmaların A ve B puanlan toplanır.


 

Şeklinde hesaplanır.

Örneğimizde;

A Firmasının Toplam Puanı=5fr,00+18,32= 74.32 Puan B Firmasının Toplam Puanı=60,00+14,12= 74,12 Puan C Firmasının Toplam Puanı=64,62+30,00== 94,62 Puan D Firmasının Toplam Puanı=70,00+23.5jl7=- 93,57 Puan E Firmasının Teklifi Değerlendirme Dışı1 bırakıldı.

Değerlendirme:

En yüksek puanı alan firmanın teklifi en avantajlı teklif olarak değerlendirilir.

Örneğimizde:

C Firmasının teklifi en yüksek puanı (94,62 Pıııaıı) aldığından en avantajlı teklif olarak değerlendirilir.

Not: Sağlık Bakanlığı’mıjı 01.07.2010 tarihli ve 2010/79 Sayılı Genelgesi’ne göre;

Serumlar (periton diyaliz solüsyonları, tıbbi mamalar ve enteral beslenme ürünleri hariç olmak üzere), radyofaıma$ötikler. sıfır santigrat dereceden daha soğuk ortamlarda

| ..............................  , .

bekletilmesi zorun’


ilaçlar karekod u; zorunluluğu voktı


 

 

 

 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)