İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Beyin Cerrahi Servisinde Yatmakta Olan Cemile Yaman İçin Malzeme Temini

İhale No 1156423
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Antalya
İşin İli Antalya
Yayın Tarihi 24 Ağustos 2016
İhale Tarihi 25 Ağustos 2016 11:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Antalya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sağlık Bilimleri Üniversitesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

SAYI : 9216                                                                                                                                                                                  24.08.2016

KONU : BEYİN CERRAHİ SERVİSİNDE YATMAKTA OLAN CEMİLE YAMAN İÇİN MALZEME TEMİNİ

Sayın :

Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/f (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise 25.08.2016 saat 11:00'a kadar Kurumumuzun Satın Alma Komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

1- Tedarikçi firma, alıma ilişkin olarak düzenleyeceği faturada, malzemenin barkod numarası ile SUT kodunu belirtecektir.

Tedarikçi firma, bunların SUT hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur. Geri ödeme kurumu BARKOD ve SUT kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TITUBB kayıtlarının esas almadığından, hastanemiz idareside bu kayıtları esas almayacak, anılan kurumun herhangibir surette malzeme barkod ve SUT kodunun doğru eşleşmediğini tespit ederek geri ödeme yapmaması halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi firmaya rücu edilecektir.

2- Teklif edilen fivat KDV hariç olarak belirtilecektir.

3- Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti acıkca belirtilecektir.

4-   Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K. hükümleri uygulanacaktır.

5-   İhaleye hile, desise, vait, tehdit, nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tesbit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K 'in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

6-   Malzeme tesliminde, teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak, benzer, muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

7-   Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak, eksik teklifler değerlendirilmeyecek,

8- Teklif veren firma bütün bu şartları aynen kabul etmiş sayılacaktır.

9-   Malzeme bedeli, malzemenin muayene ve kabul işlemlerinden sonra 100 gün içerisinde Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Muasebe birimince yapılacaktır.Kurum hesaplarında nakit sıkışıklığı söz konusu olursa yıl içerisinde ödemesi yapılacaktır.

10-                   Hastanemiz  tarafından alımı yapılan malzemelerden, sterilizasyon işlemi hastanemizde yapılacak olanlardan sterilizasyon bedeli alınacaktır.

11-  Bu teklife davet mektubuna olumlu yada olumsuz mutlaka 25.08.2016 tarihinde saat 11:00'a kadar 0242 2494848 nolu faksa veya elden Satın Alma birimine cevap verilecektir.

Kaan SAYIŞMAN İdari Mali İşl.Müd.Yr.

NOT: HASTA BAZLI ALIMLAR İÇİN: 0242 249 44 52 - 0242 249 44 59 TEKNİK VE SARF MALZEME ALIMLARI İÇİN: 242 249 44 53 - 0242 249 44 55 NOLU TELEFONLAR ARANABİLİR.                                                                                                             , l( 4 A ^

MALZEMELERİN BİRBİRİNE UYUMLU OLMASI İÇİN GRUP OLARAK DEĞERLENDİRİLECEKTİR. TEKLİF                      ^ v

EDİLECEK MALZEMELERİN NUMUNELERİ VE TAKMA APARATLARI TEKLİF ZARFI İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR. V J

No

Malzeme/İş Adı

TİTUBB Ürün Barkod No

Sut

Kodu

Marka

Miktarı

Birimi

Açıklama

Birim F.

Tutarı

1

TRANSPEDİKÜLR POLİAXİELVİDA SPİNL TORAKOLUMBR POSTERIORPOLYAXIAL VİDATTNYM AÇK07C01AB02000000001- B.C.

 

 

 

8

Adet

 

 

 

2

SPINAL TORAKOLUMBAR POSTERIOR ROD ANTİBAKTERİYEL KAPLI TİTANYUM,RIGID (0-35M CM) 07C01AK03000000003

 

 

 

2

Adet

 

 

 

3

SPINAL TORAKOLUMBR POSTERIOR ROD-ROD TRANSVRSE KONNEKTOR TİTANYUM DÜZ (07C01AL02000000001)

 

 

 

1

Adet

 

 

 

 

Metin Kutusu: Kaşe ve imzaEK:.... ADET TEKNİK ŞARTNAME

AÇIKLAMA:

 

         
   

POSTERİOR RİJİT TORAKOLOMBER LOMBER LUMBOSAKRAL SPİNAL

ENSTRUMANYON SİSTEMİ

 
 
 

1 .Hasta ve ürün güvenirliğini sağlamak amacı ile tüm malzemelerin üzerinde kod ve lot numarası ile ürünün boyutsal özelliğinin bulunması zorunludur. Ayrıca Üretici Firma Markası ürün üzerinde lazer ile silinmez bir şekilde yazılı olmalıdır.

2.                              İştirakçi          firma, uygulama öncesinde, sırasında veya sonrasında ortaya çıkabilecek herhangi bir problemde, imal edilen malzeme üzerinde bulunan lot numarasından hareket ederek ürün izlenebilirliğine ait kanıtları belgelemek zorundadır. Ürün ile ilgili herhangi bir kırılma, kopma ya da deforme olma gibi beklenmeyen bir sorun ortaya çıktığında, satıcı firma bu malzemeyi idarenin uygun gördüğü bir kuruluşta tahlil ve tetkik ettirmekle yükümlüdür. Bunun için idarenin talebi yeterlidir.

3.                                           Kullanılacak         implantların tamamı MR uyumlu olmalıdır.

4.                       Teklif   edilen ürün Sağlık Bakanlığı Tıbbi Cihaz Kayıt Sistemi (UBB) ’nde kayıtlı olmalıdır.

5.Operasyon sırasında kullanılacak olan uygulama setleri tam-eksiksiz olmalıdır. Setlerin yıpranmamış olması ve ameliyat sırasında gerekebilecek ilave tıbbi malzemelerin (Yardımcı cerrahi motor setleri, uygun matkap ucu, yiv açıcı, uygun tornavida vb) sağlanması firma tarafından garanti edilmelidir. Uygulayıcı cerrahın onayı setlerin güncelliği konusunda esas olmalıdır. Sarf ve el aletleri taşıma ve sterilizasyon emniyetini sağlayacak şekilde, taşıma tavaları ve set kutuları ile tedarikçi firma tarafından hastaneye teslim edilmelidir.

ö.Malzemeyi kullanacak uzman tarafından talep edildiği takdirde, ameliyata katılarak enstrümantasyona yardımcı olmak üzere bu konuda sağlık eğitimi almış elemanı firma göndermelidir. Bu eleman veya elemanlar Hastane Enfeksiyon Kontrol Komitesi ve Ameliyathane Koordinatörlüğü’nce verilecek eğitime katılmak zorundadır.

7.                              İştirakçi          firma, istenildiğinde çakma takımlarını sökme amaçlı olarak 10 yıl süreyle hastaneye getirecektir.

8.                    Eğer        ürün steril paketler içinde ise bu barkotların aynısının kutu üzerinde de yapıştırılmış olması gereklidir. Steril paketler üzerinde sterilizasyon ve son kullanma tarihleri muhakkak bulunmalı, ürünler teslim tarihine göre son bir yıl içinde paketlenmiş olmalıdır.

9.Sistem içerisinde monoaksiyal, poliaksiyal pediküler listezis vidası; monoaksiyal, poliaksiyal pediküler torakal, lomber ve sakral vidalar; transvers bağlantılar; laminar, pediküler, kancalar (hook); rodlar; rodları uç uça eklemek için silindirik ve dual çaplı konnektörler bulunmalıdır.

Sistem osteoporotik hastalar için gerektiğinde ve istenildiğinde sisteme dahil edilebilir osteoporoz pediküler vidaları içermelidir.

 
 
 

 

11.                                     Kancalar    (hook) laminar ve/veya pediküler tiplerde olmalıdır, laminar kancalar torakal ve lomber laminalara uygun dar ve geniş tipleri, pediküler kancalar standart ve geniş tipleri olmak üzere set içerisinde en az 10 adet kanca hazır bulunmalıdır.

12.     Rodlar set içerisinde 5 -6 mm çap aralığında (üst ve alt limitler dahil), boyları en az 50 mm başlayıp artarak 200 mm ye kadar her birinden iki adet olmak üzere hazır bulunmalıdır. Tüm rodla düz yüzeyli olmalıdır. Tüm rotlar üzerinde siyah şerit olmalıdır. İstendiğinde daha büyük boyda kesilebilir rod set içerisine konulabilmelidir. Set ile birlikte rod kesici bulundurulmalıdır.

13.                                  Transvers   (ara bağlatılar) set içerisinde 40 mm den başlayarak 10 mm artararak 100 mm boyutuna ulaşan her birinden ikişer adet olmak üzere hazır bulunmalıdır.

14. Posterior spinal enstrüman sistemi uygulama kolaylığı açısından U sistem vidalama tekniğine uygun dizayn edilmiş olmalı ve sistemin vida-rod, kanca-rod kilitlenmesi tek parça ile yapılmasına müsait kaim yivli tıpalar (nut) set içerisinde bulunmalıdır.

)

’      15. Sistemin kullanılmasıyla meydana gelebilecek bir olumsuzluk durumunda üretici veya

ithalatçı firma hasta hakları gereği hastanın zararını tazmin edeceğini garantileyen belgeler sunmalıdır.

16. İhale esnasında setler tam ve eksiksiz olarak bulundurulmalıdır..

17. İhaleyi alan firma hastanede daimi set bulunduracaktır, setin kullanılması sonrası eksilen malzemeler en geç 24 saat içerisinde tamamlanacak ve bir sonraki ameliyatlara eksiksiz teslim edilecektir. Aynı anda 2 ameliyat yapılmasına olanak sağlayacak şekilde en az iki set hazır bulundurulmalıdır. (Antalya eğitim ve araştırma hastanesi için özel madde)

18. İhaleyi alan firmanın Antalya il sınırları içerisinde bir bayisi veya setle ilgili teknik personel bulundurması zorunludur. Setler 7 gün 24 saat resmi tatiller dahil olmak üzere hastane hizmetinde bulundurulabilmelidir.

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)