İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Beyin Cerrahi Servisi Hasta Ercan Şimşek İhtiyacı Tıbbi Sarf Malzeme Alımı

İhale No 1573082
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Antalya
İşin İli Antalya
Yayın Tarihi 21 Mart 2018
İhale Tarihi 21 Mart 2018 18:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

T.C.

ANTALYA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

SAYI : SATINALMA/71713619                                                                                                                          21.03.2018

KONU: TIBBİ SARF MALZEME ALIMI

SAYIN:..........

Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/F (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satınalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

1-       Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

2-       Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

3-       Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak^ bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.l.K.hükümleri uygulanacaktır.

4-       İhaleye hile,desise;vait,tehdit,nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

5-       Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

6-       Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip Antalya K.H.B. Muhasebe Müdürlüğünce 90 gün içerisinde ödenecektir.

7-       Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.

8-       Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodralırm belirtilmesi zorunludur.

9-       Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.

10-    STERİL EDİLEBİLEN MALZEMELER FİRMA TARAFINDAN STERİL OLARAK TESLİM EDİLMİŞ OLSA BİLE HASTANEMİZ TARAFINDAN TEKRAR STERİL EDİLDİĞİNDEN 50,00 TL STERİLİZASYON BEDELİ HASTANEMİZ GİDER TAHAKKUK BİRİMİNCE FİRMA HAKEDİŞİNDEN KESİLECEKTİR.

11-    Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır, hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.

12-    Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodralmn ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kuruntumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından Ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukiki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.

13-    Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak,eksik teklifler değerlendirilmeyecek.değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşelenip imzalanarak üzerine T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ Satınalma Komisyon Başkanlığına HASTA ERCAN SİMSEK İHTİYACI 7 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI ibaresi yazılacaktır. Teklif veren firma bütün bu şartlan aynen kabul etmiş sayılacaktır.          

14-    BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 21.03.2018 TARİHİNDE SAAT 16:00 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.

 

 

S.N

Malzemenin Adı

Miktarı

Birimi

Sut Kodu

Birim Fiyat

Toplam Fiyatı

Marka UBB

1

SEALİNG AJAN

2

ADET

 

 

 

 

2

ÎONM SEP/MEP İĞNE ELEKTROT KİTİ

1

ADET

 

 

 

 

3

KANAMA DURDURUCU

2

ADET

 

 

 

 

 

EK: TEKNİK ŞARTNAME (7 SAYFA )

NOT:

U MALZEMENİN TESLİM TARİHİ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

2; UBB VE SUT VE GMDN KODLARININ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

3-        FİRMANIN TEKLİF ETTİĞİ ÜRÜNÜN SGK EŞLEŞTİRME BELGESİNİN TEKLİFLE BİRLİKTE TARAFIMIZA SUNULMASI ZORUNLUDUR AKSİ TAKDİRDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1301) Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhs 12@saglik. gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr

 

32 KANALLI SİNGLE/MULTİ MODALITY IONM CİHAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

1-      Sistem, omurga ve beyin ameliyatlarında kullanılmak üzere Intraoperatif nöromonitörizasyonu yaparken; Free-Run/Triggered olarak SSEP, MEP, BAEP, VEP, EMG, EEG uygulamalarını yapabilmelidir.

2-      32 adet Diferansiyel, -64 adet Referansiyel kayıt bulunmalıdır.

3-      ,  1,6. tanesi programlanabilir yüksek çıkış sabit akım (0-1 OOmA, 0.05-Tms. monofazik), 2 tanesi düşük çıkış sabit akım (0-20mA/0-20V p-p, 0.05-1 ms monofazik), 4 tanesi de programlanabilir yüksek voltajlı {TCMEP 50-100V p-p, 1500mA max 0.05) elektriksel uyarı çıkışı verebilen 22 adet uyarı (stimulatör) kanalı bulunmalıdır.

4-      Stimulatör çıkışları single, repetitive, trains şeklinde uyarı yapabilirolmalıdır.

5-      İşitsel uyarı çıkışları ise 0,2 - 100 Hz sıklıkta 105 dB nhl şiddette, condensation, rerafaction, alternating polaritelerinde uyarı vermelidir. Uyarı dönüştürücüleri kulaklık veya dış kulak kanalına yerleştirilir olmalıdır.

6-      Cihaz ortalaması alınan işitsel sinyallerin ortam gürültüsenden etkilenmemesi için ESU ve koruma özelliği ile ortalama almayı otomatik olarak durdurma özelliğine sahip olmalıdır. Ortam sesinden kaynaklanabilecek işitsel sinyal bozulmaları önlemmiş olmalıdır.

7-      Cihazda koter çalışmasını algılama dedektörü bulunmalıdır. Bu aygıt, koter cihazının toprak veya dönüş yoluna bağlanarak, koter kullanımı esnasında sinyal kaydını otomatik kesip, koter kullanımdan çıkıldığında ise sinyal kaydını otomatik başlatmalıdır,

8-   . Cihaz Baseline, kümelenmiş kayıtlar, üst üste alınıfıış traseler ve trendler halinde bilgi okumaya

uygun olmalıdır.

9-      EP ve* EEG veri trendleme özellikleri ile kesintisiz ve kolay değerlendirme yapılabillir özellikte olmalıdır. Veriler grafik ve nümerik formatlarda elde edilir olmalıdır.

10-  Cihazın Nerve Integrity Monitör modu olmalıdır. Efferent sinir işlevi 8 kanala kadar EMG ile . konfirme edilebilir olmalıdır. Sinire yakın alanda aktivite tespiti,halinde ise cihaz sesli, ikaz ile uyarı

vermelidir.                                                                                               r

11-   Cihaz ile Sulkus Mapping, Cranial EEG çekimleri mümkün olmalıdır. Serebral fonksiyonları takip için CSA, DSA, QDSA ve Spectrai Edge analizleri yapılabilir olmalıdır.

12-   Cihazın ADC özellikleri; 16 bit, 32 kanal ve her kanal için 60.000hz örnekleme yapmalıdır. Her kanal için bağımsız reddetme özelliği bulunmalıdır.

13-   Cihaz, 0.5 ms/bölüm - 500 ms/bölüm olarak ayarlanmış olmalıdır. Duyarlılık 0.1 uV~ 5mV/ bölüm olarak ayarlanır olmalıdır.

14-   IOM cihazı uzak bir pc üzerinden remote monitör özelliği ile. izlenebilir olmalıdır. Kullanıcı ve takipçi arasında iletişim kurulabilir olmalıdır (hastane/ameliyathane altyapısı, kablosuz/Kabiolu enşil^biliriiği, sağlanması. halihde). Kullanıcı teknisyen olsa dahi takipçi bir nörolog ı^^ka bıJ,u^malıdır ve ihtiyaç hecirde pre-op, in-op ve post-op t5"Xipçi nörologla konsüka yon yapılabilmelidir.

15-   Operasyon esnasında tutulan bütün kayıtlar takipçi nöroloğun imzası ile arşivlenmeli ve talep edildiğinde bu nüshalar sunulabilmelidir.

16-   Cihaz yazılımında test tasarlamak için yol gösterici şablonlar bulunmalıdır. Karmaşık test uygulamalarını rahat bir şekilde düzenlemek mümkün olmalıdır.

17-   EMG, TcMEP, FREE RUN, Pedicle Screw programları aynı anda görülebilir olmalıdır.


 

 

SPÎNB MtCROSPIİERE AJAN TEKNİK ŞARTNAMESİ

SUT KODUıGRl 123

j 1, Intraoperatif uygulama için uygun olmalıdır.

2, Yumuşak dokuyu sızdırmazlık sağlayacak şekilde kapatmalı ve güçlendirmelidir,

1 3, Vaka sırasında kullanılacağı bölgeye göre yoğunluk dereceleri; 300cps,

400cps, 500cps, 600cps seçeneklerinde olmalıdır,

4,  Yüksek yoğunluklu ancak sürekli olarak vermeye uygun olmalıdır,

5,  Omurilik, ve kranyal operasyonlarda, standart yöntemlere(dikiş,yama vb.) rağmen du ranıater’de oluşabilecek BOS sızıntısını önleyecek nitelikte olup, kritik beyin basıncın

a karşı bariyer oluşturacak kadar dayanıklı olmalıdır,

6,  Solventinde DMSO içermelidir,

7,  Sığır yada diğer hayvan kaynaklı maddeler içermemelidir.

8,  Vücutla biyouyumlu olmalı, toksik etkisi'bulunmamalıdır,

9,  Hastanın koagülopatik. durumundan bağımsız fonksiyon göstermelidir.

10,  Oda. sıcaklığında saklanabilir özellikte olmalıdır,

] I. Üriin hazırlandıktan sonra uygulanacak bölgeye içinde yapışmalıdır ve uygulandığı alanda görülebilir renkte ve formda olmalıdır. Bos kaçağını tespit etmek için ürün ma vi renkli olmalıdır.

12. Ürün 1 cc olmalıdır,

13.  Ürün hazırlanırken ekstra bir aparata gerek duyulriıamalıdır.

14.  Son kullanma tarihi ürün teslim tarihinden itibaren en az 1 yıl miadlı olmalıdır.

15.                                                              BlendingControl           özelliği île kanama kontrolünü hızlandırılmalı ve transfüzyon ihtiy acını minimize etmelidir.

16. Antibakteriyel ve antimikrobiyal özelliği ile postop antibiyotik gereksinimini en alt seviyeye indirerek: antibiyotiğe dirençli bakteri (stafılococus vb.) gelişimini engelleye bilmelidir. 17.Vida tutumunu ve intervertabral implant tutumunu güçlendirecek etki me kanizmasma sahip olmalıdır.

] 8, Dura tamirinde, bos akıntılarında iç dokuda "sealing” özellikleri olmalıdır,

19,  Nonadeziv olmalıdır,

20, Gerek duyulduğunda homojen dağılımı sağlamak ve ulaşılamayan bölgelere kontrollü gönderimi sağlamak için şırınga tabancası, tabancaya entegre kesilebilir ve açılandırılabilir uzatma aplikatörü olmalıdır.

21,  İlaç yüklemesi şırınga tabancasıyla yapılabilmelidir,

DOKU KEMİK VE EKLEM REKONSTRİKTÜF MATERYALİ PAD TEKNİK ŞARTNAMESİ

*      Ürün pacHormunda olmalıdır.

*      Ürün defekt'm büyüklüğüne göre gerektiğinde kesilebilir formatta olmalıdır,

Ürün düzgün olmayan yüzeyierede kullanıma uygun yapıda olamalıdır,

n Ürün pıhtılaşma .kaskadından ve kontakt aktivasyon yönteminden

bağımsız çalışabümeiidir, '

*      Ürün trombin dışında herhangi bir pıhtılaşma faktörü içermemelidir,

*      Ürün kanamanın her çeşidinde etkili olup, kâpiiler sızıntılardan şiddetli venöz ve arter kanamalarına kadar her türlü kanamayı 2 dk içinde durdurabilmelidir,

•*

*      Ürün ıslak ve aktif kanamalı alanlarada uygulanabilmelidir.

*      Ürün sert ve yumuşak dokulara uygulanabilmelidir,

*      Ürün uyglama sırasında çevre dokulara zarat vermemelidir.

*      Ürün teslim tarihinden itibaren en az f yıl miadlı olmalıdır, .

*      Ürün resmi kurumlarda onaylı olmalıdır,


 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)