İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Asansör Bakım Onarım

İhale No 1980596
Sektör Sanayi ve Tarım Makineleri
İdare Fatsa Devlet Hastanesi
İhale Tipi Hizmet Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Ordu
İşin İli Ordu
Yayın Tarihi 16 Aralık 2019
İhale Tarihi 19 Aralık 2019 11:15

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

 

 

 

Metin Kutusu: 48153DosyalD:

Sayın Yetkili

TEKLİF MEKTUBU

Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda cinsi, miktan ve özellikleri yazılı malzemelerin alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin Usulü ile yapılacaktır. Söz Konusu alım için KDV hariç birim fiyat tekliflerinizi TL üzerinden 19.12.2019 saat: ll:16’a kadar ivedi olarak göndermeniz hususunda:; Gereğini rica ederim.

:dîken

[ali İşler Müdürü

Satın Alınacak Malın i

f KDV Hariç Teklif

S.No

1

Malın/İşin Cinsi

Miktan

Birimi

UBB Kodu

Marka

Sut Kodu

Fiyat

Tutar

ASANSÖR PERİYODİK BAKIM VE ONARIM - 4 DURAK-I600 KG-4 ADET-Yıllık

12

Bakım

Onanm

 

 

 

 

 

2

ASANSÖR PERİYODİK BAKIM VE ONARIM - 11 DURAK- MONŞARJ-2 ADET-Yıllık

12

Bakım

 

 

 

 

 

3

ASANSÖR PERİYODİK BAKIM VE ONARIM - 4 DURAK- MONŞARJ -2 ADET -Yıllık

n

Bakım

 

 

 

 

 

4

ASANSÖR PERİYODİK BAKIM VE ONARIM - 11 DURAK-1600 KG-3 ADET -Yıllık

12

Bakım

 

 

 

 

 

KDV Hariç Genel Toplam

 

 

TBKLİFE KATILAN FİRMALAR SUT, UBB VE GMDN KODLARINI BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. BİLDİRMEYEN FİRMALARIN TEKLİFLERİ DİKKATE ALINMAYACAKTIR,

FİRMALARIN DİKKATİNE i 01 .Hastane malı alıp almamakta serbestir.

2.                       Muayene komisyonun uygun görmediği mallar değiştirilir veya iade edilir.

3.                          Tekliflerde marka ve özellik belirtilecektir,

4.                      Alınacak malzemeler TSE Ve Garanti Belgeli olacaktır.

5.                                Malzemelerin    alınması muayene komisyon karar ile olur.

OÖ.Malzemeler orjinal ambalajında teslim edilecektir.

7.                            Malzemeler  kalem kalem teslim edilecektir.

8.                  Ödeme    hastanenin ödenek durumuna göre belirlenecektir.

9.                Firma     faturaya temlik koydurmaz.

10.             Finna     faturaya IBAN numarasını belirtmelidir.

11 .Düzenlenecek faturada teklif edilen malzeme kalemlerinin her biri için UBB,Firma Tanımlayıcı Numarası ve SUT Kodu yazilseflk olutı(k0tısötn dışı hariç), TİTIJBB çtktilatı fatura eklenecekir.Bu maddeye uygun hazırlanan faturalar kabul edilecektir.

12.Sosyal Güvenlik Kunımıı’nun (SGK) "Tıbbi Malzeme Listeleri Tıbbi Malzeme Alan Tanımlarına eşleştirilen ürünlerin MEDULA'ya tanımlanması konulu 26.11.2015 tarihli duyurusuna istinaden, 01.12.2015 tarihi itibariyle Sağlık Hizmeti sunucularınca bir tıbbi malzemenin hizmet kaydının yapılabilmesi için, ürünün; satın alındığı tarih itibariyle TİTUBB sisteminde "Sağlık Bakanlığı (S.B. Durum) durumunun uygun olması, hastaya kullanıldığı tarihte de MEDULA sisteminde tanımlı olması gerekmektedir.Bahsi geçen kriterlere uymayan malzemeler için kurumumuzca herhangi bir Ödeme yapılmayacaktır.

13.Numune istenildiğinde 3 gün içinde numuneler teslim etmediği takdirde firmanın teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Adres:Evkaf Mahallesi. Hastane Cad. No:5

Telefon: 0452 423 65 00- 2103 Faks: 0452 424 16 55

E-Posta: ordudhs3.satinalma@saglik.gov.tr Web: www.fatsadh.gov.tr

FATSA DEVLET HASTANESİ ASANSÖR VE TESİSATININ YILLIK

PERİYODİK BAKIM TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.              KONU: Bu teknik şartname Fatsa Devlet Hastanesinde bulunan asansör ve tesisatlarının sözleşme süresince ve günün 24 (yirmi dört) saatinde hastane hizmetlerini aksatmayacak şekilde bakım-onarımlarının yapılması amacıyla; periyodik bakım (ayda bir) işine ait teknik özellikleri, denetim ve muayene metotlarını ve ilgili diğer hususları konu alır.

2.              İSTEK VE ÖZELLİKLER:

TANIMLAMALAR

2.1.1.                                   Yüklenici: Asansörlerin; şartnamede belirtilen şartlar altında bakımını üstlenen özel veya tüzel kişiliğine sahip yasal ticari kurum, kuruluş imalatçı veya yetkili temsilcisidir.

2.1.2.                                   İdare: Fatsa Devlet Hastanesi Yöneticiliğidir.

2.1.3.                                   Yetkili Mühendis: Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı Elektrik Mühendisleri Odası ve Makina Mühendisleri Odasınca asansörlere yönelik olarak proje, montaj, bakım, tadilat, standartlar ve mevzuat üzerine mesleki yeterliliği belgelendirilen Elektrik-Elektronik ve Makina Mühendislerini ifade eder.

2.1.4.                                   Yetkili Servis: Asansör monte edenin, TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi'ne sahip olacak şekilde kendi adına kurduğu servis istasyonunu veya asansörlerde aylık bakım ve servis hizmetinin yürütülebilmesi için sorumluluğu kendinde olmak üzere noter huzurunda yapılan ve iki yılda bir yenilenen sözleşme ile yetki verdiği TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi'ne sahip gerçek veya tüzel kişidir.

2.1.5.                                   Ariza: Asansörlerin bir veya birkaçının çalışmaması veya fonksiyonlarından bir veya birkaçının kısmen veya tamamen yerine getirememesi ve bu surette faaliyetlerinin kesintiye uğraması veya aksamasıdır.

2.1.6.                                   Periyodik Bakım: Asansörün hizmete alınmasından sonra tasarlandığı biçimde, kullanım ömrü boyunca kendisinin ve bileşenlerinin, fonksiyonlarını ve güvenlik gereklerinin devamlılığını sağlamaya yönelik bütün işlemlerdir.

2.1.7.                                   Arıza Giderici Bakım-Onarım: Asansörlerin herhangi bir nedenle kısmen veya tamamen arızalanması sonucu, idare tarafından yükleniciye haber verilmesi (resmi yazışma, telefon, faks, posta, e-mail vb. iletişim metotları ile) neticesinde yapılacak her türlü bakım-onarım faaliyetidir.

2.1.8.                                   Arıza Süresi: İdare tarafından yükleniciye arızanın bildirildiği (resmi yazışma, telefon, faks, posta, e-mail vb. iletişim metotlarından herhangi biri ile) andan itibaren başlayıp, arızanın giderildiği saate kadar geçen süredir.

2.2.                                  PERİYODİK BAKIM ŞARTLARI

2.2.1.                                   Periyodik bakım sözleşmesi süresince yapılacak olan servis taleplerinde; yol, konaklama, işçilik vb. hizmetlerin bedelleri, yüklenici firmaya ait olup ek bir ücret talep edilmeyecektir.

2.2.2.                                   Periyodik bakımlarda ihtiyaç duyulabilecek, yedek parça ve malzemenin miktar ve teknik özellikleri yüklenici tarafından teknik servis raporu hazırlanarak idareye sunulacaktır. İdare tarafından temin edilecek bu yedek parça ve malzemeler, yükleniciye bakım-onarım hizmetlerinin yerine getirilmesi amacı ile teslim edilecektir. Yüklenici firma, yedek parça ve malzemelerin kendilerine teslim edilmesinden sonra cihazların/sistemlerin periyodik bakımlarını gerçekleştirecektir.

2.2.3.                                   Periyodik bakımlar idare ile yapılacak koordineye müteakip mesai saatleri içerisinde aylık periyotlar halinde yapılacaktır.

2.2.4.                                   Yüklenici tarafından asansörlerin sözleşme yılı süresince faal tutulabilmesi amacıyla; periyodik bakımların haricinde cihaz veya sistemlerde meydana gelebilecek herhangi bir arıza durumunda, idarenin talebine istinaden, en geç 24 saat içerisinde yüklenici firma tarafından arızaya müdahale edilecektir. Bilgilendirme tarih ve saati olarak idarenin kayıtlan esas alınacaktır. Müdahale sonrasında, arızanın derhal giderilemediği durumlarda söz konusu arıza için bir servis raporu hazırlanarak idareye sunulacaktır. İşin yapılacağı alanların hastane binaları olması dikkate alınarak, hastane hizmetlerinin aksaklığa uğramaması, hasta ve çalışan mağduriyetine sebep verilmemesi için bu hizmetler günün her saatinde olmak üzere 7/24 saat esasına göre verilecektir. Yüklenici firma gece, bayram günleri, resmi tatiller, hafta sonları meydana gelebilecek tüm aramalarda çağırılabilmesi için bulunabilir ve ulaşılabilir tüm telefonlarını hastane yetkililerine bildirecektir. 24 saat içinde müdahale edilmeyen arızalarda, gecikmeden kaynaklanan her türlü zarar hak edişten, yasal çerçeveler içinde ceza olarak kesilecektir. Arıza durumunda, diğer sözleşme hükümlerinin yerine getirilmemesi hallerinde ise idari şartnamedeki ceza hükümleri uygulanacaktır. Yüklenici firmaya yapılan arıza bildirimleri hastane teknik servisi tarafından bir tutanak ile kayıt altına alınacaktır. Yüklenici firmanın taahhüdünü tam olarak yerine getirmemesi durumunda, bu tutanağa istinaden, firma hakkında şartnamenin ilgili maddeleri esas alınarak işlem yapılacaktır.

2.2.5.                                   Yüklenici firma tarafından hazırlanarak idareye sunulan servis raporuna istinaden, idare bakım-onarım için ihtiyaç duyulacak yedek parça ve malzemeleri temin ederek yükleniciye teslim edecektir. Yedek parça ve malzemenin temin edilerek yüklenici firmaya haber verilmesine (resmi yazışma, telefon, faks, posta, e-mail vb.) müteakip, yüklenici firma en geç 24 saat içerisinde bakım-onarım işlerine başlayacaktır. İdare tarafından temin edilecek yedek parçaların montaj ve demontajları, ücretsiz olarak, bakımcı firma tarafından yapılacaktır. Bakım-onarım işleri sonrasında sökülen ve demonte edilen tüm yedek parça ve malzeme hastanemiz teknik servisine teslim edilecektir.

2.2.6.                                   Yüklenici firma, periyodik bakımlarda her bir asansör sistemi için ayrı ayrı servis formu düzenleyecek ve bu formları hastane teknik servis sorumlu elemanlarına imzalatacaktır.

2.2.7.                                   Yüklenici firma tarafından yapılacak tüm bakım-onarım işlemlerinde, hastane teknik servisinden en az bir teknik personel refakatçi olarak bulunacaktır. Teknik personel tarafından refakat edilmeyen bakım işleri yapılmamış iş olarak sayılacaktır.

2.2.8.                                   Periyodik bakım anlaşması için teklif verecek olan firmalar, tekliflerini vermeden önce iş mahallerini inceleyebileceklerdir.

2.2.9.                                   Periyodik bakım anlaşması için teklif verecek olan firmalar, bakım-onarım işlerinde görevlendirecekleri personelin teknik yeterliliklerini ve sertifikasyon durumlarını belirten dokümanlarını teklifleri ile birlikte idareye sunacaklardır. Firmalar bünyelerinde en az bir makine veya elektrik mühendisi bulunduracaklardır. Bakım-onarım işlerinde görevlendirecek diğer personellerin sahip olduğu diploma, sertifika vb. gibi belgeler de teklif ile beraber idareye sunulacaktır.

2.2.10.                            Bakım-onarımda görevlendirilecek olan mühendis veya mühendisler, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı Elektrik Mühendisleri Odası ve Makina Mühendisleri Odasınca asansörlere yönelik olarak proje, montaj, bakım, tadilat, standartlar ve mevzuat üzerine mesleki yeterliliği belgelendirilen Elektrik-Elektronik ve Makina Mühendislerini ifade eden yetkili mühendis belgesine sahip olmalıdır.

2.2.11.                            Yüklenici firma; Asansör monte edenin, TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi'ne sahip olacak Şekilde kendi adına kurduğu servis istasyonunu veya asansörlerde aylık bakım ve servis hizmetinin yürütülebilmesi için sorumluluğu kendinde olmak üzere noter huzurunda yapılan ve iki yılda bir yenilenen sözleşme ile yetki verdiği “TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi”ne sahip olacaktır.

2.2.12.                            Yüklenici firma personeli bakım-onarım işlemleri sırasında, yaptıkları göreve uygun standart kıyafetler ile hizmet verecektir.

2.2.13.                            Periyodik bakımlar sırasında kullanılacak tüm sarf malzemeleri (üstüpü, temizlik malzemeleri aletleri, avadanlık, el aleti ve kullanılması gereken kimyasallar gibi) ve ölçüm aletleri yüklenici firma tarafından karşılanacak ve bunlar için, ayrıca ödeme yapılmayacaktır.

2.2.14.                            İdare tarafından, hizmetin kaliteli ve zamanında sunumunu olumsuz etkileyecek şekilde personel sayısının yetersizliği ve/veya personelin nitelikleri işin ifasına yönelik olarak memnuniyetsizliği bildirilmesi durumunda, yüklenici firma derhal gerekli tedbirleri alacaktır. İkaza rağmen personel tutumlarında bir değişiklik olmaması durumunda, yüklenici firma ilgili personeller değiştirilecektir.

2.2.15.                            Yapılacak bakım-onarım işleri sırasında, yüklenici firma personeli 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanununa istinaden yürürlüğe konulan tüzük ve yönetmelikleri gereğince her türlü güvenlik ve sağlık önlemlerini almakla yükümlü olacaktır. İlgili tedbirlerin hiç ya da gereği gibi alınmamasından dolayı iş mevzuatı ve Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası mevzuatı da dahil doğabilecek her türlü cezai, hukuki ve idari sorumluluk münhasıran yüklenici firmaya ait olacaktır. Ayrıca, yüklenici idarenin belirlemiş olduğu çalışma ve işletme kurallarına uyacaktır.

2.2.16.                            Yüklenici firma, karşılıklı imzalanan sözleşmeden sonra, yukarıda tanımlanan ve binalarımızda mevcut olan kurulu asansör ve yardımcı aparatlarının sürekli ve kesintisiz çalışmasını sağlamakla mükelleftir. Bakım periyotları süreci içinde; sözleşmenin şartlarına tam olarak uyulmamasına bağlı olarak ortaya çıkabilecek olan, her türlü hasta ve çalışan mağduriyetinden tamamen yüklenici firma sorumlu olacaktır.

2.2.17.                            Servis hizmetleri işçilik hatalarına karşı en az 1 yıl süre ile garantili olacaktır. Revizyon gören bir komponent veya ünitede garanti süresi içerisinde arıza meydana gelirse yüklenici sorumlu olacaktır.

2.2.18.                            Bakım-onarım işleri Asansör Bakım ve işletme Yönetmeliği’ne uygun olarak gerçekleştirilecek olup, can ve mal güvenliği yönünden asansörün risk taşıması durumunda, idare yazılı olarak bilgilendirecektir. Ayrıca, asansör bakımı yapılırken, daima yürürlükte bulunan bakımla ilgili standartlar dikkate alınacaktır.

2.2.19.                            Bakım işlerini yerine getirecek olan yüklenici firma tarafından bir asansör bakım defteri temin edilecek, bakımlardan sonra asansör bakımıyla ilgili yapılan bütün işlemler asansör bakım defterine işlenecektir.

2.2.20.                            Bakımcı firma, bakım sözleşmesi imzalanması akabinde söz konusu asansör için detaylı bir durum tespit raporu hazırlayıp, idareye sunacaktır.

2.2.21.                            Bakımcı firma, bakımını yaptığı asansörün durumu hakkında talep edilmesi halinde, ilgililere gerekli her türlü bilgiyi verecektir.

2.2.22.                            Bakımcı firma iki kişiden az olmamak üzere asansör sayısını dikkate alarak belirleyeceği sayıda kişiye acil durumlarda kurtarma çalışması konusunda eğitim verecek ve verilen bu eğitimler bir tutanakla kayıt altına alınacaktır. Teknik Servis Sorumlusu, eğitim alan kişilerin değişmesi halinde, yüklenici firmanın yeni görevlilere konu hakkında ilgili eğitim verilmesini sağlayacaktır.

2.2.23.                            Yüklenici firma tarafından kurtarma çalışmalarını içeren bir talimat hazırlanarak, kurtarma çalışmasını yapacak olanların kolaylıkla görebilecekleri yerlerde muhafaza edilmesi sağlanacaktır.

2.2.24.                            Bakım sözleşmesi yapan firma dışında, başka bir firma ve kişilerin asansöre müdahale ettirilmemesi sağlanacaktır.

2.2.25.                            Arıza bildiriminin ardından, şartnamenin 2.2.4 maddesinde belirtilen süre içerisinde asansöre müdahalede bulunulacaktır. Belirtilen sürenin aşılması durumunda, her bir saat için ilgili asansör periyodik bakım-onarım sözleşme bedelinin % 1 (yüzde biri) oranındaki cezai işlem firmanın hakedişinden kesilecektir.

2.2.26.                            Periyodik bakımların zamanında yapılmaması durumunda sözleşme bedelinin % l’i (yüzde biri) oranında cezai işlem uygulanacaktır.

2.2.27.                            İdare tarafından kesilecek cezaların toplam miktarı, sözleşme bedelinin % 30’unu (yüzde otuzu) geçmeyecektir.

2.2.28.                            İşe ait, istenilen her türlü belge teklif mektubu ekinde idareye sunulacaktır.

 

3.              PERİYODİK BAKIMLARDA YAPILACAK OLAN İŞLER

1.              Asansörlerin bulunduğu mahallerin, asansör boşluklarının (kuyularının) ve makine dairelerinin genel temizlikleri yapılacaktır.

2.              Asansörlerde bulunan tüm elektrik ve mekanik tesisatın genel bir kontrolü yapılacaktır.

3.              Sistemlerde bulunan elektrik panolarının temizliği ve genel bir kontrolü yapılacaktır.

4.              Sistemlere ait tüm elektrik bağlantılarının genel bir kontrolü yapılacaktır.

5.              Asansör kabinlerinde bulunan aspiratör sistemlerinin genel bir bakımı ve temizlikleri yapılacaktır.

6.              Sistemlerde mevcut bulunan mikroişlemci kontrol paneli ve elektronik kartların bakım ve ayarları yapılacaktır.

7.              Kullanıma veya yıpranmaya bağlı olarak meydana gelebilen ve asansörün karakteristiklerini etkilemeyen bileşenlerin onarımı veya değiştirilmesi sağlanacaktır.

8.              Makine dairesi ve kuyu aydınlatma tesisatları çalışır durumda bulundurulması sağlanacaktır.

9.              Her bakım döneminde yağlama yapılması gereken parça ve ekipmanların yağlama işlemleri gerçekleştirilecektir.

10.       Her bakım döneminde, bakım sonunda sistem ile ilgili tüm ayarlar kontrol edilecektir.

11.       Her bakım döneminde; bilumum aksam, cihaz ve makineleri her defasında normal, resmi talimat ve standartlara uygun tasdikli proje ve elektrik şemalarına uygun olarak mevcut tesisin çalışır halde bulundurulmasına İmkan sağlayacak kontrol, ayarlama, sıkıştırma, yağlama ve umumi nezaretin işçilikleri yapılacaktır.

12.       Kapı kilitleri mutlaka her bakımda kontrol edilecektir.

13.       Kabin üstü paraşüt fren sisteminin gözle kontrolü yapılacaktır.

14.       Rayların yağlanması sağlanacak ve ray pabuçlarının kontrolü yapılacaktır.

15.       Makine dairesinde makine motor grubunun yağ seviye kontrolü yapılacaktır.

16.       Makine üzerindeki balataların kontrolü yapılacaktır.             

17.       Kabin içi ve kat butonları kontrol edilecektir.

18.       Regülatörler kontrol edilecektir.

19.       Halatların bağlantıları ve tellenmesi kontrol edilecektir.

20.       Sınır kesiciler kontrol edilecektir.

21.       Güvenlik düğmelerinin çalışır durumda oldukları kontrol edilecektir.

22.       Tahrik kasnağının yivinde oluşan aşınmalar kontrol edilecektir.

23.       Makine grubu dişli ve yataklarında aşınma olup olmadığı kontrol edilecektir.

24.       Yaylı ve hidrolik tamponların çalışıp çalışmadığı kontrol edilerek ayarlan yapılacaktır.

25.       Somun ve cıvatalar da gevşeklik kontrolü yapılacaktır.

26.       Fren konstrüksiyonlarında, mekanik fren tertibatları kontrol edilecektir.

27.       Topraklama, kapı sinyal ve aydınlatma lambaları, kumanda düğmeleri, kat şalteri ve kapı kilidi lastik makaraları, alarm ve güvenlik tertibatı kontrol edilecektir.

28.       Kabin üst yüzeyleri temiz tutulacak ve tehlike kapağı kontrol edilecektir. Ayrıca, kabin üzerinde her hangi bir malzemenin bulunmaması sağlanacaktır.

29.       Asansör sistemleri, kontrol ve bakım işlemleri bittikten sonra test edilecektir.

30.       Çalışılan ortam, kontrol ve bakımdan sonra temiz bırakılacaktır.

31.       Yüklenici firma tarafından periyodik bakım sonrası sistemin vermiş olduğu arıza uyarı kodları incelenecek olup; bu uyarılar doğrultusunda firma cihazların kontrolünü tekrar yapacaktır. Sistemde sıkıntılı bir durum olması halinde alınacak veya yapılacak önlem ve öneriler teknik servis raporu ile idareye bildirilecektir. Arıza ve uyarı kodlarına istinaden yüklenici firma tarafından Teknik servis raporu ile idareye gerekli bilgi ve uyarı yapılmaması durumunda oluşabilecek arıza ve arızalardan yüklenici firma sorumlu olacaktır.

4.              İSTENEN DOKÜMANLAR

1.              TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi (TS EN 13015) veya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi kapsamında, asansör bakımını ihtiva eden ISO-9001 belgesi.

2.              Bünyesinde makine mühendisi bulundurduğu ile birlikte bu mühendisin MMO’dan alınmış firma üzerine kayıtlı büro tescil belgesi ve SMM belgesi.

3.              Bünyesinde elektrik veya elektrik-elektronik mühendisi bulundurduğu ile birlikte bu mühendisin EMO’dan alınmış firma üzerine kayıtlı büro tescil belgesi ve SMM belgesi.

5.              KONTROL VE MUAYENE METOTLARI

1.              Kontrol ve muayene işlemleri için gerekebilecek tüm masraflar İdareye ait olacaktır.

2.              Kontrol ve muayene işlemleri için gerekebilecek her türlü personel, malzeme ve test cihazı yüklenici firma tarafından ek bir ücret talep edilmeksizin sağlanacaktır.

3.              Yüklenici firmanın yetkili personeli tarafından yapılan bakım-onarım faaliyetlerinden sonra, işlem yapılan asansörlerin tam ve faal olarak çalışma durumu ile değişimi yapılan parçaların yeni ve orijinal olup olmadığı idare teknik servis personeli tarafından kontrol edilecektir. Uygunsuzluk tespit edilmesi halinde; idare işin tekniğine uygun olarak yapılmasını ve monte edilmiş olan yedek parça veya malzemenin yenileri ile değiştirilmesini yüklenici firmadan talep edebilecektir.

4.              İşin sözleşme ve eklerinde tespit edilen standartlara (kalite ve özelliklere) uygun yürütülüp yürütülmediği idare tarafından görevlendirilen kontrol elemanı aracılığı ile denetlenecektir.

 

5.              Bakım-onarım işlemlerine ait tüm ambalajlama ve nakliye masrafları yüklenici firmaya aittir.

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)