İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Acil İlaç Alımı (4 Kalem)

İhale No 1209255
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Onkoloji Enstitüsü Müdürlüğü
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli İstanbul
İşin İli İstanbul
Yayın Tarihi 14 Kasım 2016
İhale Tarihi 16 Kasım 2016 11:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

Harcama Birimi ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ
İhale No 20162147
İhale Usulü Doğrudan Temin
Kik No  
İhale Konusu acil ilaç alımı (4 kalem)
İhale Tarihi 16.11.2016
Başlangıç Saati 11:00
Bitiş Saati  
İhale Birimi Onkoloji Enstitüsü
İhale Yeri İ.Ü. Onkoloji Enstitüsü Satınalma Bürosu İhale Odası
İhale İptal Nedeni  
İhale Durumu Onaylanmış
İlgili Memur  
Malzeme/Hizmet/Yapım Listesi
Sıra No Malzeme Adı Malzeme Kodu Miktar Birimi Süre Süre Türü  
1 RALTİTREKSED 2 MG IV FLAKON - 10 ADET - -  
2 GANSİKLOVIR 500 MG FLK. - 50 ADET - -  
3 PHENIRAMINEHYDROGEN MALEAT AMP - 10000 ADET - -  
4 GRANISETRON 3 MG/3 ML AMPUL - 4000 ADET -

 

 

T.C.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLAÇ TEKNİK ŞARTNAME FORMU

İstanbul tip fakültesi 1-------------------------- 1

CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ 1--------- 1

DlŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ . . KARDİYOLOJİ ENSTİTÜSÜ ■ ■ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ 1------------------------------------ 1

MALZEMENİN

ADI

 

RALTİTREKSED 2 MG IV FLAKON

 

 

GANSİKLOVIR 500 MG FLK.

 

FENİRAMİN 45,5 MG/2ML AMPUL

 

GRANİSETRON 3 MG AMP

 

 

FİZİKSEL VE

KİMYASAL

ÖZELLİKLERİ

1-Kimyasal ve biyolojik muayenesine lüzum görüldüğünde,masrafı yükleniciye ait olmak üzere,İstanbul Hıfzısıhha Enstitüsünde ve Ankara Refik Saydam Enstitüsünde tahlil ve muayeneleri yapılacaktır.

DEPOLAMA

ŞARTLARI

1-Soğuk zincirle dağıtımı ve saklanması zorunlu ilaçlar bu şartlara uygun şekilde teslim edilecektir.Aksi halde teslim alınmayacaktır.

KULLANIM YERİ VE ÖZELLİĞİ

 

ÜRETİM TARİHİ VE MİADI

.1-İlaçlar teslim edildikleri tarihte üzerinde yazan son kullanma tarihinin 2/3’ü kadar miad süresi bulunmalıdır.( Miadı 1 yıldan az olmamalı).Lüzum halinde 2/3’den daha kısa miadlı ilaçların kabul edilmesi sorumlu eczacının onayına tabidir.

2-                               Yüklenici firma tarafından teslim edilen ilaçların miadlarının dolmasına 3 ay kala yükleniciye bildirdiği taktirde en az bir yıl miyadıyla değiştirilecektir,miyadı yakın ilacın değiştirilmesi sözleşme yapılan dönemin dışında da yüklenicinin sorumluluğundadır.Bu nedenle sevk irsaliyelerinde gönderilen ilaçların seri numaralarının bulunması gereklidir.

3-                     Sağlık           Bakanlığı tarafından hatalı üretim nedeniyle toplatılmasına karar verilen ilaçlar yüklenici tarafından geri alınıp,aynı miktarda hatasız serideki ilaç ile engeç 1 hafta içinde değiştirilmelidir.Bu madde sözleşme tarihinin dolması halinde de yüklenicinin sorumluluğundadır.Yüklenici bu madde için taahhütnameyi muayene kabul komisyonuna sunmalıdır.

AMBALAJ ŞEKLİ VE MİKTARI

1-                       Teslim          edilenlen ilaçlar Enstitümüz bünyesinde muayene komisyonu tarafından muayene edilir,ambalajı bozuk ve kırık olan ilaçlar teslim alınmaz.

2-                            Ambalaj       üzerinde perakende satış fiyatları,seri numaraları,imal,ruhsat ve son kullanma tarihleri belirtilmeyen ilaçlar teslim alınmayacaktır.

3-   Siparişler eczanenin tüketim miktarları göz önünde tutularak Onkoloji Enstitüsü Eczacısı imzalı yazısı ile yükleniciye fax.la veya mail ile bildirilecek olup,bildirim tarihinden itibaren engeç 7 gün içersinde belirtilen ilaçlar miktar ve cins olarak teslim edilecektir.Teslim edilmeyen veya noksan teslim edilen ilaçlar piyasadan perakende olarak teslim edilecek ve tutarları firmanın istihkakından kesilecektir.Sipariş miktarlarına firma uymak zorundadır.Faturalar teslim edilen miktarlar üzerinden kesilir.Hiçbir surette Enstitü tarafından sipariş verilmeyen ilaçlar teslim alınmaz.

4-                              Ambalajı     bozuk ve kırık olduğu sonradan tespit edilen ilaçlar için yapılan tebligata mütakip 5 gün içersinde yenisi ile değiştireceğine dair taahhütnameyi muayene kabul komisyonuna sunmalıdır.

5-                 Sevk   irsaliyesinin tanziminde ilaçlar adet bazında yazılacak ve ilaçların seri numarası,barkodnumarası, karebarkodları, miadları bulunacaktır.

6-                               Yüklenici ilaçları teslim ederken orijinal ambalajıyla teslim etmeli yada orijinal ambalajda teslim edemediklerini düzgün bir şekilde lastikle sarılmış yada poşetlenmiş olarak teslim etmek zorundadır.

7-                          Hastane       eczanesinden tablet formundaki ilaçlar hastalara günlük kullanım dozunda sayılı olarak verildiğinden blister olmayan ambalajlarda hijyen sorunu yaşanmaması için

         

 

 

       
   

İstanbul tip fakültesi

CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KARDİYOLOJİ ENSTİTÜSÜ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ

 
 

T.C.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLAÇ TEKNİK ŞARTNAME FORMU

 
 

 

 

 

 


yüklenici firma teslim ettiği tablet formundaki ilaçlarla birlikte ilaç sayısının yarısı kadar 10x15cm boyutlarında şeffaf poşet teslim edeceklerdir.

8-                     İlaçlar barkod etiketli olmalıdır.

1-                 Metin Kutusu: TIBBİ
ÖZELLİKLERİ
Ihale    listesine muadil ilaç teklifi verilebilir,fakat teklif edilen ilaçlar ihale neticelendikten sonra belirtilen süre,miktar ve isimlerde getirilecek olup başka muadil kabul edilmeyecektir.

2-                                Yüklenici__________________________________ idare eczanesinde bulunan ve üretimleri Sağlık Bakanlığı tarafından yasaklanan ilaçları(yasaklanma tarihindeki)perakende satış fiyatına eşit olmak üzere idarece belirlenecek ilaçlarla engeç 1 hafta içinde değiştirilmelidir.Bu madde sözleşme tarihi dışında da yüklenicinin sorumluluğundadır. 

Tıbbi cihaz kapsamına giren ürünler için İsteklilerin T.C.Ilaç ve Tıbbi

cihaz Ulusal Bilgi Bankası’na(TİTUBB) kayıtlı olması ve alımı yapılacak tıbbi

cihazların TİTUBB’ DA Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olması gerekmektedir.

1-                    Firma    ürünü değerlendirmeye uygun miktarda numune getirecek, gelen numuneler test edilecek, değerlendirilecek ve değerlendirme sonucuna göre uygun olmadığı takdirde ihale dışı bırakılacaktır.

2-                               Yüklenici  firma; ambalajı açıldığında, kullanıma uygun olmayan, hatalı, bozuk olduğu tespit edilen ürünü yenileri ile ücretsiz olarak değiştirecektir.

3-                     İstekli  Sağlık Bakanlığı ecza deposu ruhsatı veya Sağlık Bakanlığı imalatçılık belgesini teklifiyle birlikte sunmalıdır.

4-                    Teklif   edilen ilaçlar Tedavi Yardımına ilişkin uygulama tebliğindeki (EK-2/D)ödenen ilaçlar listesinde bulunmalıdır.

5-                               Yüklenici  idare eczanesinde bulunan ve (EK-2/D) listesinden çıkarılan ilaçları perakende satış fiyatına eşit olmak üzere idarece belirlenecek ilaçlarla engeç 1 hafta içinde değiştirilmelidir.Bu madde sözleşme tarihi dışındada yüklenicinin sorumluluğundadır.

6-                               Yüklenici  tarafından ilaç ambalajlarında etiket üzerine ‘’I.Ü. ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ MALIDIR SATILAMAZ’’ ibaresi yazılmalıdır.

7-                                              Değerlendirme     birim fiyatlar üzerinden yapılacaktır.

8-                               Metin Kutusu: ZORUNLU
ÖZELLİKLER
Sözleşme   sürecinde ilaç fiyatlarında düşüş olması halinde (ihale fiyatının altına)yükleniciler yükleniciler teslim ettikleri fatura fiyatını düşük olan fiyattan vermek zorundadır.Ilacın teslim edildiği tarihteki fatura fiyatı kesinlikle kurum iskontosu uygulanmış depocu fiyatına eşit yada kurum iskontolu depocu fiyatının altında olmalıdır.

9-  4/1/2002 tarihli ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamındaki İdareler tarafından sözleşmeye bağlanan mal alımlarında uygulanacak fiyat farkı hesabına ilişkin usul ve esaslar uygulanacaktır.

10-                          Ilaçların   teslim yeri eczane deposudur.Depo içi istifleme firma tarafından yapılacaktır.

11-                               Yüklenici  firma,ihale listesinde bulunan,ancak piyasada bulunamayan ilaçlarla ilgili

a)                Ithal     ilaçlarda lisanslı mümessili veya ithalatçılardan

b)                 Yerli    ilaçlarda imalatçı firmalardan söz konusu ilaçların üretilmediğine dair belgeyi Enstitüye getirmek zorundadır.

c)            a-b   bentlerinde yazılı durumlarda birinci maddedeki muadil ilaç ihaleden sonra getirilemez ifadesi geçerli değildir.Bu durumda getirilen muadil ilacın fiyatı ihale ilaç fiyatından fazla olamaz,dozajı farklı olamaz.Şayet muadil ilacın depocu kurum iskontolu satış fiyatı ihale ilaç fiyatından düşük ise düşük olan satış fiyatı uygulanır.

12-  İlaçlar tatil günleri ve Cuma günleri teslim alınmıyacaktır.

13-                                 Perakende___________________________________ satış fiatı 500 TL ve üzeri olan ilaçlar için XML formatında alınan malların kare barkod bilgilerinin CD veya mail olarak bildirilmesi gerekmektedir._________________________

 

#

T.C.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLAÇ TEKNİK ŞARTNAME FORMU

İstanbul tip fakültesi 1------------------------- 1

CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ 1---------- 1

DlŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ . . KARDİYOLOJİ ENSTİTÜSÜ ■ ■ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ 1------------------------------------- 1

 

 

 

 

İMZA - KAŞE İMZA-KAŞE İMZA - KAŞE

       

 

 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)