İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

5 Kalem Tıbbi Sarf Malzeme Alımı

İhale No 1108832
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Osmaniye Kadirli Devlet Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Osmaniye
İşin İli Osmaniye
Yayın Tarihi 26 Mayıs 2016
İhale Tarihi 30 Mayıs 2016 14:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

T,C.

SAĞLIK BAKANLIĞI

Osman ive tli Karrm Hastaneleri Rirliöi Genel Sekreterlimi Kadirli İlçe Devlet Hastanesi

26/05/2016

Sayı : 97921474///f>0 Konu : Teklife Davet

Saym :

İdaremizin ihtiyacı olan cins ve miktarı yazılı 5 Kalem Tıbbi Sarf Malzeme Alımı işi 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu uyarınca ihale edilecektir. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç birim fiyatların karşılarına


 

EK: Teknik Şartname (1 Sayfa)             $

Satınalmanm Yapılacağı Birim: KADİRLİ İLÇE DEVLET HASTANESİ.

’l

1)  Yazımız sayısının teklif mektupları üzerine mutlaka yazılması gerekntfcktedir.

2)   Teklif zarflan firma tarafında bizzat verilecektir.

3)   Teklif edilen malzemelere ait orjinal katalog var ise teklif mektupları içerisinde getirilmesi gerekmektedir.

4)   Şartlı teklifler ve Yeni Türk Lirası haricinde verilen fiyatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

5)   Teslimat süresi teklif mektuplarında mutlaka belirtilecektir. Teslimat süresi değerlendirmelerde tercih nedeni olarak kullanılabilecektir. Teslimat süresi Mali Yıl Sonunu geçen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

6)   Yukarıda istemi yapılan malzemelerin eğer 1 ’den fazla UBB kayıt numarası varsa firmalar Birim Fiyat Teklif Cetveli’ne ilk UBB Kayıt Numarası ile son UBB Kayıt Numarasını yazarak “ Bu iki UBB kayıt numarası arasında kalan her UBB Kayıt Numarası için yukarıda verdiğimiz ljirim fiyat teklifimiz geçerlidir” ibaresini yazacak ve ameliyat sırasında hastaya hangi malzeme kullanıldı ise ö malzemenin)UBB numarası ile fatura edilecektir.  *

Ş. Orhan Gök Mah. 930 Sok. No:7 Kadirli/OSMANİYE Bilgi:Y..DEMİRCİOĞLU (Tıbbi Sekreter)Tel:0328 717 77 77-1100 Fax:0328 717 42 23 e-mail:kadirlidh@saglik.gov.tr

 

ABSORBE OLABİLEN OXfDE REJENERE SELÜLOZ HEMOSTAT TEKNİK

ŞARTNAMESİ

» Hammaddesi okside edilmiş rejenere selüloz olmalıdır.

o Hemostatik özelliğe sahip olmalıdır.

e Malzeme ortamın pH değerine düşürerek bakterisidal özelliğe sahip olmalıdır.

® Malzeme ortamın pH değerine düşürerek Bakterisidal özelliğe sahip olmalıdır. Aşağıdaki bakteri cinslerine karşı etkili olmalıdır: Staphyloccus aureus, Beta streptococcus, Staphyloccus epidermis, Staphyloccus faecalis, Klebsiella • areogenes, Escherichia coli, Protegus vulgaris, Pseudomonas aeruginosa, Bacteroides fragilis, Clostridum perfringens, Salmonella enteritidis, Micrococcus luteus, Shigella dysentarie, Proteus mirabilis, Pseudomonas stutzeri, Staphyloccus pyogenes Group A, Staphyloccus pyogenes Group B, Clostridium tetani, Clostridium perfringens, Enterococcus, Lactobassilicus sp. , Branhamella catarrhalis, Corynebacterium xerosis, Myobacterium phlei

a 3-4 dakikada güvenli hemostat sağlamalıdır.

•       Eldiven ve cerrahi aletlere yapışmamalıdır.

•       Gama ışını ile steril edilmelidir.

® Materyal 7-14 gün içerisinde ab’sorbe olmalıdır.

e Tek tek steril paketlerde olmalıdır.

o Kesildiğinde veya kan ve su ile temasında dağılmamalı ve sertleşme yapmamalıdır.

® Materyalin raf ömrü 3 yıl olmalıdır.

•      

 
  Metin Kutusu: İstenildiğinde ürünle ilgili klinik çalışma ve


Malzeme ile ilgili tüm bilgiler, okunaklı ve silinmeyecek şekilde ambalaj üzerinde yazılmış olmalıdır. Ambalaj üstüı     askı olup, ‘sticker’ olmamalıdır.

 

MALZEME ADI

AİMTİBAKTERİYEL POLYDİOXANONE SÜTÜR TEKNİK ŞARTNAMESİ

FİZİKSEL

ÖZELLİKLERİ

1.         Kalınlıkları, mukavemetleri, düğüm atma kabiliyetleri ve iğne iplik kombinasyonları USP ve Avrupa Farmakopisi standartlarına uygun olmalıdır.

2.        Atravmatik iğneliler Paslanmaz çelik olacaktır. İğneler dokudan çok rahat geçmeli, eğilip bükülmemelidir.Kırılma ve bükülmeyi engellemek amacıyla iğnelerin krom oranı %10 dan fazla oJrfjalıdır.İstekli teklif ettiği ürüne ait iğnenin bu özellikleri taşıdığına dair üreticisi firmadan belgelendirerek teklif dosyasında sunacaktır. Yüzeyi pürüzsüz oimalı ve iğne keskinliğini/sivriliğini operasyon boyunca devam ettirmelidir. Kırılmaya karşı direncini kaybetmemelidir.

3.         İğneler dikiş süresince dokudan rahat geçme özelliğini yitirmemelidir. Dokulardan kolaylıkla ve minimum travmayla deforme olmadan geçmelidir. Cerrahi sütürün keskin veya yuvarlak iğnesinin gövdesi başka dokulara zarar vermeyi önleyecek, istenmeyen yön değişikliğine neden olmadan portegüde stabil kalacak , iğneyi her açıdan sorunsuz kavrama ve iğnenin güçlü olmasını sağlayacak şekilde portegü ile temas eden yüzeyleri yiv ve/veya kare gövdeye sahip olmalıdır.

4.         İğne ve sutur çapı sütürlenen dokularda sızıntıyı engellemek, düğümün yerinden oynamamasını sağlamak için birbirine uyumlu olduğu mikrometre ile ölçülerek çap farkı minimum olmalıdır. Gerektiğinde sızdırma testi yapılarak belirlenecektir. İplik boyunca çap değişimi dokulardan geçerken boşluk yaratmaması için minimum olmalıdır.

5.         İğne ile sutur birleşim noktasının bağlantısı S3ğlam yapılmalı, birleşme noktasından ayrılma yaşanmamalıdır. İğne iplik birleşim yerindeki iplik yapısı, doku geçişindeki performansını olumsuz etkilememelidir.

6.         Uzun süreli süreli operasyonlarda, kopma kontrolünün sağlamak amacı ile kontrollü lineer uzama özelliği bulunmalıdır, ve bunu basılı broşürü ile kanıtlamalıdır.

7.         Düğüm güvenliğini arttırmak-için düğüm çökme özelliği bulunmalıdır,, ve bunu basılı broşürü ile kanıtlamalıdır. Düğüm açılmamalı, sütür tiftiklenmemelidir.

8.         İğneler için +/- 2mm tolerans tanınmalıdır. Sütür boylarında +/- % 10 tolerans tanınmalıdır.

9.         Suturun iğnesi poşetten çıkarıldığında ambalaj ve kutu üzerindeki iğne resmi ile 1/1 aynı ebat ve boyutta olmalıdır.

KİMYASAL

ÖZELLİKLERİ

1.         Cerrahi sentetik vücutta abSorbe olabilen monoflament antibakteriyel Polydioxanone %100 imal edilmiş olmalıdır.

2.         Sütür hammaddesi Triclosân antiseptik Polydioxanone % 100 olmalıdır.

3.         Emilim süresi 90.güne kadar minimum olmalı ve toplam emiliml82 gün ile 238 gün arasında tamamlanmalıdır ve bunu kanıtlayan Türkçe prospektüsler ihale dosyasında bulunmalıdır.

4.         Suturun doku destek süresi

14.günde 4/0 ve daha küçük % 60 - 3/0 ve daha büyük % 80 28.günde 4/0 ve daha küçük % 40 - 3/0 ve daha büyük % 70

42.günde 4/0 ve daha küçük % 35 - 3/0 ve daha büyük % 60 olmalıdır. Bunu kanıtlayan Türkçe prospektüsler ihale dosyasında bulunmalıdır.

5.         Bakteri kolonizasyonuna karşı Methilin - dirençli Staphylococus aureus (MRSA), Methilin - dirençli Staphylococus epidermidis (MRSE), Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae bakterilerine direnç göstermeli,klinik çalışma ve prospektüs ile ispatlanmış olmalıdır.

DEPOLAMA

ŞARTLARI

1.         Kutularda en az 36 paket ile ambalajlanmış olmalı, içerisinde birim ambalajdan kaç adet olduğu belirtilmelidir. Seri ve kontrol numarası olmalı. Kutu ambalajın üzerinde, birim ambalajının üzerinde yazması gereken bilgilerin tamamı olmalıdır.

2.        Saklama koşulu 25 derece altında , güneş, nem ve doğrudan ısı kaynağından uzakta olmalıdır.

ÜRETİM TARİHİ VE MİADI

1. Ürünlerin teslim tarihinden itibaren en az 1 yıl raf ömrü olmalıdır.

STANDART

ÖZELLİKLER

1. Sutur renksiz veya Mor renkli olmalıdır.

AMBALAJ ŞEKLİ VE MİKTARI

1.         Birim ambalajı( kutu, poşet ve steril alanda bırakılan iç karton/makara) üzerinde imalatçı firmanın ticari adı veya kısa adı, üretim yeri, filament cinsi iğne cinsi, iğne adedi ve iğne boyu (mm olarak), son kullanma tarihi, sterilizasyon şekli, lot numarası, sütur kalınlığı, süturun uzunluğu, 1/1 oranında iğne boyu ve iğne tel kalınlığı görsel olarak görülebilir, okunaklı ve bozulmayacak tarzda belirtilmelidir.

2.         Her poşet üzerinde metrik sisteme göre ölçü ve USP karşılığı, ürün katalog numarası, ürün tanıtımı, rengi, yapısı ve sterilizasyon şekli baskılı olmalıdır. Bu bilgiler yapıştırma etiket olmamalıdır. Kutu ambalajın üzerinde yazması gereken bilgiler Türkçe olmalıdır.

3.        Sutur paketten çıkarıldığında masa üzerinde diğer malzemelerle karışmaması için kutu üzerinde yazan tüm bilgiler, iç ambalaj(blister/plastik/karton) üzerinde de aynı bilgiler yer almalıdır. (Steril alana partikül düşmemesi ve bilgi kaybına yol açmaması için yapıştırma etiket olmamalıdır)

4.         Ürünle ilgili yaşanabilecek herhangi bir sorunda ürünün takip edilebilmesi ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için ürün lot numarası ipliği barındıran en iç ambalajda da olmalıdır.

5.        Ameliyat esnasında ürüne kolay ulaşabilmek ve doğru kavrayarak kullanıma hazır hale getirmek için iğneye ulaşılan ambalajda portegü ile tutulabilen alan görünür ve ulaşılabilir olmalıdır. İğnenin penetrasyon performansını olumsuz etkilememesi için iğne ucu batırılmış olmamalıdır. İplik paketten çıkarılırken rahat çıkması için özel sistem ile pakete yerleştirilmiş olmalı ve çıkartma esnasında düğüm olmamalıdır.

6.        Sütür ambalajı kullanım esnasına kadar sterilitesini bozulmayacak şekilde su, nem, ısı,ve ışıktan korunması için Dış ambalajı; soyulabilir nitelikte alüminyum folyo veya bir yüzü şeffaf diğer yüzü su ve nem geçirmeyen , yırtılmayan kağıt,iç ambalajı; soyulabilir alüminyum folyo veya blister/plastik/karton olmalıdır.

7.         Kutu ambalaj içerisinde ürüne ait Türkçe prospektüs olmalıdır.

8.         Sütür paketten çıktığında masa üzerinde diğer aletlere takılmaması, kontrol edilebilmesi ve manevra kabiliyetini kaybetmemesi için minimum paket hafızasına sahip olmalıdır.

TIBBİ

ÖZELLİKLERİ

1.        Sterilizasyonu EO ile yapılmış olmalıdır.

2.        Vücut içi kullanımlarda doku reaksiyonu vermemeli ve sütür materyaline bağlı komplikasyon olmadan iyileşme sağlanabilmelidir.

3.         Antiallerjik, non-antijenik olmalıdır.

GENEL

ŞARTLAR

**İhaleye katılan firmaların ihale tarihine istinaden ihale evrakları ile birlikte dosyasında sunması gereken belgel

1.         UBB bayilik belgesi ve UBB ürün kaydı olmalıdır.

2.         İhaleye giren her firma teklif ettikleri malzemenin orijinal kataloglarını teklif edilen kalemlerin sıra numar« beraber ihale zarfında bulundurmalıdır.

3.         Firma hangi cerrahi sütürü teklif ediyorsa teklif mektubunda markasını (üretici firmasını) belirtmek zorunc

4.         Firma; Hatalı çıkan ürünlerin kullanılmamış yeni ürünlerle değiştirmelidir. Miadın dolmasına 3 ay kala mal

5.         İhale esnasında teknik şartnameye uygunluğunu kontrol etmek amacıyla her kalem için numuneler test ec tutulacaktır.

6.         Ürünün ticari adının yer aldığı, insan üzerinde kullanıldığı ve hiçbir komplikasyona yol açmadan tedaviye k ulusal hakemli periyodik yayın yapan dergilerde yayınlanmış en az 1 adet klinik çalışması olmalıdır.

i

*r ve durumlar;

ilarını belirtilerek, Türkçe yazılmış prospektüsleri ile

Jadır aksi takdirde teklifi ihale dışı bırakılacaktır.

zemeler değiştirilmelidir.

lilecek ve kullanıma uygun olmayanlar ihale dışı

atkıda bulunduğun,? dair ulusal veya uluslar arası

A

İli

OP-^

O'P-,1

S e'i'P^r

f ' ^ t /

ptatag-

&Ce^™s'U

 

 

KEMİK MUMU TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.      Malzeme en az 2,5 gr’lık poşetlerde olacaktır.

2.       Kemikteki kanamalara karşı hemostatik etki gösterecektir.

3.       Bir kutuda 12 veya 24 adetlik kutularda olmalıdır.

4.      

 
 


Jelatine sarılı ve bir yüzü baskılı, etiketli, sürgülü mukavvadajj. yapılmış kutu bulunacaktır.

HIZLI EMİLEBİLEN PGA RAPID SENTETİK ÖRGÜLÜ CERRAHİ SÜTÜR TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.     Malzeme sentetik, multifilaman emilebilir yapıda olacaktır.

2.     Malzeme içeriği polyglicolic acid olmalıdır.Kalınlıkları düğüm atma kabiliyetleri ve iğne-iplik kombinasyonu USP ve Avrupa farmokopisine uygun olacaktır.

3.     Malzeme kullanıldığı dokularda 14 gün doku desteği sağlamalı toplam 42 günde vücuttan hidroliz yolu ile tamamen emilmelidir.

4.     Malzeme renksiz olmalıdır.

5.     Raf ömrü 5 yıl olup, Gama ışınlama yolu ile sterilizasyonu yapılmış olmalıdır.

6.     Kutu,poşet ve makara üzerinde son kullanım tarihi, lot no,ürün barkodu ve ürün kodu orijinal olarak basılı olmalıdır.Üzerinde etiketle yapıştırma olan ürünler kabul edilmeyecektir.

7.     Cerrahi sütürler makaraya sarılı olmalı(paket içine gelişi güzel yerleştirilmiş olmamalıdır),ambalaj açıldığında iğne görülebilmeli ve direkt olarak portegüye takılabilecek konumda olmalıdır.

8.     Yüksek mukavemete sahip olmalı,kopmalara karşı maksimum direnç göstermeli ve düğüm güvenliği yüksek olmalıdır.

9.     İğne boyu 10mm.’ nin üzerindekiler için +/- 2mm. Tolerans tanınmalıdır. Ayrıca iğne ile sütür birleştirilmesinde lazer & drilling sistemi kullanılmış olmalı, İğne ile sütür arasındaki kalınlık farkı travma yaratmayacak şekilde 1/1 oranında olmalıdır.

10.   İğneli istenen ipliklerde cerrahi iğneler doku geçişleri sırasında travma oluşturmayacak şekilde dizayn edilmiş uç geometrilerine sahip olmalıdır. Kullanılacak cerrahi prosedürlere göre iğnelerin penetrasyon özellikleri daha iyi olan tercih nedeni olacaktır.

11.  302 veya 455 serisi özel alaşımlı paslanmaz çelikten mamul olmalı ve çeliğin dayanımını arttırmak için iğne alaşımının içerisinde en az %7 nikel mevcut olmalı ve ihaleye girecek firmalar bu özelliği belgelendirmelidir.

12.   İğnenin portegü içinde stabil kalabilmesi için iğnelerin içinde yivler olmalı veya flat gövdeli olmalıdır.

13.  Çift ambalaj olan ürünlerin dış ambalajının bir yüzü yırtılmayan su ve nemden etkilenmeyen kağıt, diğer yüzü saydam naylon, iç ambalaj alüminyum folyo olmalıdır alüminyum folyo açılma esnasında makaraya zarar vermemesi için soyulabilir nitelikte olmalı yırtılarak açılmamalıdır.Ürünlerini tek ambalaj içerisinde teklif eden firmaların ise ambalajı soyulabilir nitelikte alüminyum folyo ambalajdan oluşmalı, alüminyum folyo ambalaj açıldıktan sonra içinden çıkan makara üzerinde ürün ile ilgili tüm bilgiler bulunmalıdır ve ayrıca alüminyum folyo üzerinde sütürle ilgili bilgiler yapıştırma olmamalı ve sürtünme ile silinmemelidir.

14.   Kutu içerisinde biri Türkçe olmak üzere en az iki dilde kullanım kılavuzu olmalıdır.(Tıbbi Cihaz Yönetmeliği madde 5)

15.  Teklif verilecek olan ürünün direkt hasta sağlığıyla ilgili olması ve işin niteliği nedeniyle, ürünün erime süresi, tensil kuvveti değerleri ve ürünün kullanımı ile alakalı tüm belge, bilgi ve referanslar sunulacaktır.

16.   İhaleye girecek firmalar 2 adet numune getirmelidir.

17.   Numuneler uygunluk ve kullanılabilirlik açısından değerlendirmeye tabi tutulacak,uygun görülmeyen ürünler ihale dışı bırakılacaktır.

 

İhale dokümani için tıklayınız.

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)