İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

44 Kalem Kalibrasyon Hizmeti

İhale No 2356535
Sektör Tıbbi Cihazlar
İdare Bursa İl Sağlık Müdürlüğü
İhale Tipi Hizmet Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Bursa
İşin İli Bursa
Yayın Tarihi 10 Aralık 2021
İhale Tarihi 15 Aralık 2021 17:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

T.C.

BURSA VALİLİĞİ

 
  Metin Kutusu: Bursa İl Sağlık Müdürlüğü

TEKLİF MEKTUBU

Sayı :                                                        10.12.2021

Konu : Teklif Formu

Sayın ilgili

İl Sağlık Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan 44 KALEM TIBBİ CİHAZ KALİBRASYON HİZMETİ ALIMI

S

iması gerekmektedir. Ekteki teknik şartnamede belirtilen hususlar çerçevesinde en geç 15/12/2021 i mesai bitimine kadar fiyat vermenizi rica ederiz.

Sıra

No

Malın / İşin Cinsi

Miktar

Birimi

Birim Fiyat

Toplam Fiyat

1

TANSİYON ALETİ

749

ADET

 

 

2

EL DOPLERİ

212

ADET

 

 

3

PULSEOKSİMETRİ

121

ADET

 

 

4

OTOKLAV

9

ADET

 

 

5

STERİLİZATÖR

69

ADET

 

 

6

ULTRASYON CİHAZI

5

ADET

 

 

7

KÜVÖZ

2

ADET

 

 

8

FOTOTERAPİ

1

ADET

 

 

9

BEBEK TERAZİ

198

ADET

 

 

10

TERAZİ

219

ADET

 

 

11

EKG CİHAZI

67

ADET

 

 

12

SANTRİFÜJ

58

ADET

 

 

13

BASKÜL

99

ADET

 

 

14

NST CİHAZI

3

ADET

 

 

15

CERAHİ ASPİRATÖR

61

ADET

 

 

16

FİLOMETRE (TÜPLÜ)

276

ADET

 

 

17

RADYAN ISTICI

8

ADET

 

 

18

İLAÇ SAKLAMA DOLABI

20

ADET

 

 

19

AŞI DOLABI

156

ADET

 

 

20

PERİAPİKAL DIŞ RÖNTGENİ

1

ADET

 

 

21

DEFİBİLATÖR

49

ADET

 

 

22

HASTA BAŞI MONİTÖR

12

ADET

 

 

23

RÖNTGEN CİHAZI

25

ADET

 

 

24

NEBÜLİZATÖR

29

ADET

 

 

25

GLOKOMETRE

1

ADET

 

 

26

MERKEZİ VAKUM

5

ADET

 

 

27

OKSİJEN MONOMETRE

5

ADET

 

 

28

MORG DOLABI

9

ADET

 

 

29

MİKROPİPET

8

ADET

 

 

30

MİKROSKOP

22

ADET

 

 

31

BENMARİ

2

ADET

 

 

32

ETÜV

29

ADET

 

 

33

TERMOHİKROMETRE

12

ADET

 

 

34

TERMOMETRE

62

ADET

 

 

 



 

35

ALKOLMETRE

8

ADET

 

 

36

BUZDOLABI TERMOMETRE(FİRİJDEK)

2

ADET

 

 

37

SFT CİHAZI

3

ADET

 

 

38

İNFİZYON PERFİZÖR

1

ADET

 

 

39

ATEŞ ÖLÇER

159

ADET

 

 

40

OKSİLATÖR

1

ADET

 

 

41

SICAKLIK VE NEM ÖLÇER

4

ADET

 

 

42

BİBAP CİHAZI

1

ADET

 

 

43

SEYYAR RÖNTGEN CİHAZI

4

ADET

 

 

44

İKLİMLENDİRME ODASI

3

ADET

 

 

Toplam

 

 


 

** Para Birimi “Türk Lirası” cinsinden olacaktır.

*** Tekliflerin değerlendirilmesi için tekliflerin imzalı ve kaşeli bir şekilde yukarıda belirtilen adrese
elden teslim edilmesi, faks numaralarına yollanması veya e-mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.

Teklifimiz teknik şartnameye uygundur. Kaşe-İmza

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığı Satınalma Birimi

Sevginaz SEVER MISIRLI, VHKİ Tel: 0 224 295 6000-6124 Faks: 0 244 233 44 61 e-mail: bursamerkezisatinalma@gmail .com Tel: 0224 295 61 24

 

paijjrJj

f

tC. SAĞLIK BAKANLIĞI

KALİBRASYON HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

 

 

 

 


 

1-     AMAÇ ve KAPSAM

Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne ait Ek-1 ve Ek-2 de Cihazın adı ve miktarları belirtilen medikal ve biyomedikal cihaz, ölçü aleti ve aparatların test ve kalibrasyon işlemlerinin yapılmasına dair hizmet alimim kapsar.

2-     TAN1MLAR

İDARE : Bursa İl Sağlık Müdürlüğünü YÜKLENİCİ: Sözleşme imzalanan istekli,

KONTROL (KONTROLLÜK) : İdare,Ek-1 ve Ek-2 de Cihazın adı ve miktarları belirtilen medikal ve biyomedikal cihaz, ölçü aleti ve aparatların test ve kalibrasyon işlemlerinin denetimi için idare içinden görevlendirilmiş bir kişi veya bir komisyonu aracılığı ile yapılan kontrol faaliyeti,

İZLENEBİLİRLİK : Bir test ve/veya ölçüm sonucunun veya kalibrasyon standardının ulusal veya uluslar arası standartlara, kesintisiz bir karşılaştırma boyunca bağlanabilme özelliğidir.

KALİBRASYON : Hizmet kalitesini etkileyecek bütün muayene, ölçme ve deney cihazlarını belirlenmiş zaman aralıklarında veya kullanımdan önce uluslar arası standartlarca kabul görmüş ve sertifikalı teçhizatı esas alarak yapılan ayarlama ve kalibre etme işini.

3-     GENEL HUSUSLAR

1 - Yüklenici firma geçerli tarihli ISO EN/IEC 17025 standartlarına göre uluslar arası geçerliliği olan bir firma (TÜRKAK) tarafından akreditasyonu yapılmış olmalı ve akreditasyon kapsamında “Şebeke gerilimi ile çalışan tüm biyomedikal cihazların elektriksel güvenlik deneyleri” olmalıdır.

2-     Yüklenici firma geçerli tarihli TS-EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ne sahip olmalı ve bahse konu belgenin kapsamı “Biyomedikal Cihazların Kalibrasyonu Hizmetleri’ ’olmalıdır.

3-     Yüklenici firmanın geçerli tarihli Kalibrasyon referans test cihazlarının (Kalibratörlerin) TÜRKAK akrediteli bir kurum tarafından kalibrasyon sertifikaları/izlenebilirlik belgeleri

olmalıdır.

4-     Kalibrasyon işlemini yapacak olan yetkili teknik personelin kalibrasyon yapabilme yetkisi veren ve izlenebilirliği olan kurum tarafından verilmiş olan kişisel Kalibrasyon Eğitim


 

 

 

 

tC $A&

İLİİ&t

;jjs

İK BAKANLIĞI

lUföA

îMöüüaödt!

KALİBRASYON HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

 

 

KOD

İMİ.F.003

 

Sayfa 2/4            ]

Belgeleri

teknik pt mühendis mühendis

5- Kalibre

olmalı ve Yüklenici firma çalışanları olduğunu gösterir belgeleri olmalıdır.Aynca yetkili ırsoneller içinde en az bir kişi uzman olmalı ve öğrenim durumu Biyomedikal ligi, fizik mühendisliği veya elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme ligi,elektrik elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun olmalıdır.

syon işlemi JCI, TSE ve ECRİ tarafından kabul edilir parametrelerde olmalıdır.

         

 

 

6-    Kalibrasyon işlemler İdarenin belirleyeceği yerde ve tarih de idarenin belirlediği sorumlu personeller eşliğinde yapdacaktır.

7-     Kalibrasyon işlemlerinde cihazların önceliği ve sırası idarenin belirlediği sorumlu personeller tarafından belirlenecektir.

8-     Mesai saatleri dışında kalibrasyon işlemi yapılması ancak idarenin yazılı izniveya isteğiile olabilir.

9-    Kalibrasyon işlemleri sırasında idarenin belirlediği sorumlu personel ile görüşerek her cihaz için ‘'Kabul edilen tolerans değerleri” belirlenmeli.Sertifikalarda bu değerlere yer verilmelidir.

10-    Kalibrasyon hizmeti süresince kalibrasyon geçerlilik süresi 1 (bir) yıldan az olan cihazların kalibrasyon tarihleri geçmeden tekrar ÜCRETSİZ yapılacaktır.

11-     Alkolmetrelerin kalibrasyonu 2 (iki) kere olup; birinde kalibrasyon , diğerinde kalibrasyon ve sıfırlamaÜCRETSİZ yapılacaktır.

12-     Kalibrasyon test işlemi sonuçlandırılmasından sonra yüklenici firma tarafından düzenlenecek olan Kalibrasyon Sertifikalarının geçerlilik süresi olan dönem içerisinde bakım-onarım ve tamirat sebebiyle müdahale edilmesi sonucu kalibrasyonları bozulmuş olan cihazların kalibrasyon test işlemleri ve yeni alınan cihazların kalibrasyon test işlemleri Yüklenici firma tarafından ÜCRETSİZ olarak yapılacaktır.

13-     Yıl içerisinde kalibrasyonundan şüphe duyulan cihazların kalibrasyonu yüklenici firma tarafından ÜCRETSİZ olarak yapılacaktır.

14-    Yüklenici firma Ek-1 ve Ek-2 deki liste haricinde ilave çıkan cihazları toplam cihaz sayısının %10’una kadar olan cihazları ÜCRETSİZ yapacaktır.

15-    Ek-1 ve Ek-2 de belirtilen kalibrasyon listesinde olup kalibrasyonu yapılmayan cihazlar için ücret ödenmeyecektir.

16-     Akredi tasyon ve denetleme günü önceden firmaya bildirilecek ve firma teknik uzman ekibinden bir kişiyi denetim boyunca kuruma ÜCRETSİZ olarak görevlendirecektir.

 

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

KALİBRASYON HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

iLî^uvt'uiîOşıU'uy

 

 

 

KOD

İMİ.F.003

 

Sayfa 3 / 4

 

 

4-FİRMANIN YÜKÜMLÜLÜKLERİ

1-    Yüklenici firma Kalibrasyon hizmeti işine başlamadan önce Genel Hususlar 1-2-3 ve 4 sıra no’Iarda istenen belgeleri Tıbbi Cihaz Birimi’ne teslim etmedir.

2-    İhaleye katılımcı firma, teklif ettiği hizmet işini; Ek-2 de yer alan cihazlar için uygulayacağı test ve kalibrasyon parametrelerine, metodlarını ve kullanacağı test ve kalibrasyon cihazlarına ait bilgilerin yer aldığı detayları içeren ayrı bir tabloda teklifleri ile birlikte belirtilecektir.

3-      Kalibrasyon işlemleri ( International standart) da ECRİ protokolleri uyarınca belirlenmiş olan ölçüm sıklığı süresince geçerli olmalıdır.

4-    Yüklenici firma cihazların kesinlikle Arıza-Tespit-Onarım ve periyodik bakım işlemlerine karışmayacak, kısmi veya tamamen kullamm dışı olan tüm cihazlara “KULLANIM DIŞI” veya “BU İŞLEV KULLANIM DIŞI” olarak etiketlenmeli ve işlem sonunda bu etikete sahip tüm cihazlar İdareye bildirilmelidir.Ayrıca yüklenici firma bu cihazlar için ücret talep etmeyecektir.

5-      Yüklenici firma testi geçebilen tüm cihazlara tek tek bilgi etiketi (kalibrasyon etiketi) yapıştıracaktır.Bu etiketler antibakteriyel, silinmez yanmaz, yırtılmaz özellikte olmalıdır.Etiket üzerinde Yüklenici firmanın logosu, kalibrasyon tarihi, periyodu, geçerlilik tarihi ve izlenebilirlik için sertifika numarası yazılmış olmalıdır, etiketler yazılan kesinlikle yazıcı çıktısı olmalıdır.Elle yazılmış etiketler geçersiz sayılacaktır.Etiketleme işlemi daha sonra karışıldığa mahal vennemek için aynı anda etiketlenmelidir.

6-    Kalibrasyonu yapılan tüm cihazların “Kalibrasyon Sertifikaları” kalibrasyon işlemi bitiminden itibaren en geç 5 (beş) iş günü içerisindebölümlendirilerek/smıflandınlarak dosya olarak sunulacaktır. Kalibrasyon ölçümünden geçen her bir cihaz için özel sertifika ve test sayfası ile elektrik güvenlik test sonuçları ayrı ayrı sunulacaktır.Ayrıca kalibrasyonu yapılan her bir cihaz için kalibrasyon tarihi, geçerlilik tarihi, sertifika numaralarım, cihazın ait olduğu birim ve ambulans plakası yazılı bulunan envanter listesiimzalı olarak ve dijital (CD veya flaş bellek) ortamda Tıbbi Cihaz Birimine ve ilgili Kalite Birimine teslim edilmelidir.Teslim edilmemesi durumunda sözleşmedeki cezai hükümler geçerlidir.

7-      Denetim gereği olması gereken ve şebeke gerilimi ile çalışan tüm cihazların Elektriksel Güvenlik Testleri IEC 6060-1 direktifine göre ÜCRETSİZ yapılacak ve dosyaya eklenecektir.

8-    Kalibrasyon işlemleri ile ilgili her türlü yol, konaklama, yemek, kargo vb. işlemler adı altında idareden herhangi bir ek ücret kesinlikle talep edilmeyecektir.

9-                 Kalibrasyon işlemi veya transfer sırasında olası arızalanma, düşme, kırılma vb.olayların


 

 

T.t.SA&iKBAKAMIĞI

KRA

KALİBRASYON HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

 

KOD

İMİ.F.003

 

Sayfa 4/4 j

         

 

 

tamamında ilgili yüklenici firma sorumludur.Olası bir durumda her türlü hasar yüklenici firma tarafından5 (beş) iş günü içerisindeÜCRETSİZ telafi edilecektir.

10-     Kalibrasyon işlemi yapılırken garanti kapsamındaki cihazların garanti kapsamından çıkacak her müdahale nedeniyle oluşacak zararlardan Yüklenici firma sorumludur.

11-    İlgili yüklenici firma tarafından kalibrasyon işlemleri için görevlendirilen personele ait her

türlü iş güvenliği konusunda yüklenici firma sorumludur.

12-     Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun yeni düzenlemeleri ve revizyonları dikkate alınacak ve kalibrasyon hizmetinin alınacağı süre içerisinde düzenleme ve revizyonlar ek ücret talep edilmeden yapılacaktır

5-   SEVK, KONTROL, MUAYENE VE KABUL

1 -İdarenin belirlediği Sorumlu personel olmadan yapılan test ve kalibrasyon işlemleri geçersiz sayılacak ve tekrarlanacaktır.

2-     Yüklenici firmanın merkez laboratuarına götürülmesi gereken cihazlar, idare ve yüklenici firma ortak görüşü kapsamında bir tutanakla teslim edilecek/almacak olup en geç 5 (beş) iş günü içerisinde tekrar idareye teslim edilecektir.Tiim bu işlemler için idareden herhangi bir ücret istenmeyecektir.5 (beş) iş günü içerisinde teslim edilmeyen cihazlar için sözleşmedeki cezai hükümler geçerli olacaktır.

3-     Teknik Şartnamede belirtilen hükümler yerine getirilmemesi durumunda kalibrasyon hizmeti tamamlanmamış sayılacaktır.

4-      Cihaz adı,cihaz miktarları, cihazlara uygulanacak parametreler ve ölçüm sayıları EK-1 de verilmiştir.

5-     

       
   
 

Kalibrasyon yapılacak cihazların listesi ve sayıları EK-2 de verilmiştir.

 

CİHAZ MİKTARLARI VE CİHAZLARA UYGULANACAK PARAMETRELER

CİHAZ ADI

UYGULANACAK

PARAMETRELER

ÖLÇÜM SAYISI

ATEŞ ÖLÇER

1. Sıcaklık Test i

3 Ölçüm ( 36 °C, 38 °C, 40 °Ç )

CERAHİ

ASPİRATÖR

1. Elektrik Güvenlik Testi

1 Ölçüm

2. Basınç Testi

3 Ölçüm ( Endüşük,Orta ve En yüksek değerler)

-OKFİBRİLATÖR

1. Enerji Testi

3 Ölçüm ( Endüşük,Orta ve En yüksek Julde )

2. Şarj Zamanı Testi

1 Ölçüm ( En yüksek joule'de )

3,Senkron Boşalma Testi

3 Ölçüm ( 60 bpm 120 bpm Atrial fibrillation)

4. Nabız Testi

3 Ölçüm ( 60 bpm 120 bpm 250 bpm )

5. Frekans Genlik Testi

3 Ölçüm ( Sinüs dalga,Üçgen 'dalga,Kare dalga )

6. Yazıcı Testi

1 Ölçüm ( 25 mm/s veya 50 mm/s )

7. SPO 2 Testi

3 Ölçüm (% 80,% 90.% 98)

8. Alarm Testi

2 Ölçüm ( Yüksek ve Düşük )

9. Batarya Testi

5 Ölçüm ( En yüksek joule'dd )

10.NIBP Testi

3 Ölçüm ( Endüşük,Orta ve En yüksek )

11. Elektrik Güvenlik Testi.

1 Ölçüm

KALEM EKG

1. Nabız Testi

5. Elektrik Güvenlik Testi

3 Ölçüm ( 60 bpm, 120 bpm. 220 bpm )

2, Frekans Genlik Testi

2 Ölçüm ( Sinüs dalga, EKG dalga )

3. Aritmi Testi

2 Ölçüm ( Fıbrılatıon, Techycardıa )

İNFÜZYON

ENJEKSİYON

POMPASI

1. Akış hızı Testi

1 Ölçüm

2. Hacim Testi

1 Ölçüm

3. Tıkanıklık Testi

1 Ölçüm

4. Elektrik Güvenlik Testi

1 Ölçüm

KÜVÖZ

(TRANSPORT)

1. Sıcaklık Testi

4 Ölçüm °C Farklı noktalardan

2, Nem Testi

1 Ölçüm % RH

3. Ses Testi

1 Ölçüm Db

4. Inspırasyorı zamanı Testi

3 Ölçüm ( 0,40 sn, 0,60 sn, 0,80 sn )

5. Ekspırasyon zamanı Testi

3 Ölçüm ( 0,80 sn, 1,00 sn, 2,00 sn )

6. Solunum sayısı Testi

3 Ölçüm ( 20 bpm, 40 bpm. 60 bpm )

7. Oksijen oram Testi

3 Ölçüm ( % 20 , % 50, % 100 )

8. Peep oranı Festi

3 Ölçüm( 3,00 cm HO2, 5,00 cm HO2, 10,00 cm HO2')

9. Flov oksijen Testi

3 Ölçüm ( 1 L/min, 5 L/min, lOL/min)

10. Flov hava Festi

3 Ölçüm ( 1 L/min, 5 L/min, 10 L/min )

11. Alarm Testi

2 Ölçüm (iç ve Dış sıcaklık alarm )

12. Elektrik Güvenlik Testi

1 Ölçüm

0? FL.OVMETRE

1. Basınç Testi

3 Ölçüm (1 L/min, 5 L/min, 10 L/min )

 


 

 
  Metin Kutusu: EK 1

R

ti Kumlusu ^ulOrlüqO

07 REGÜLATÖR

1. Basınç Tesl

3 Ölçüm ( 5 bar, 10 bar, 15 bar)

SICAKLIK VE

NEM ÖLÇER

1. Sıcaklık Testi

1 Ölçüm °C

2. Nem Testi

1 Ölçüm % RH

PULSEOKSİMETRE

1. Satürasyor Testi

3 Ölçüm ( % 80 , % 90 . % 98')

2. Nabız Testi

3 Ölçüm ( 60 bpm, 120 bpm; 220 bpm )

3, Alarm Testi

2 Ölçüm ( Yüksek ve Düşük )

TANSİYON ALETİ

1. Basınç Tesl

3 Ölçüm ( 50 mmlHg, 150 mmHg, 300 mmHg bar)

2. Kaçak Test

1 Ölçüm

VAKUM

MANOMETRESİ

1. Basınç Tesl

3 Ölçüm ( Endüşük,Orta ve En yüksek değerler)

VANTİLATÖR

l.Pediatrik solunum sayısı Testi

3 Ölçüm ( 25 bpm, 30 bpm, 35 bpm )

2,Pediatrik mınute volüm Testi

2 Ölçüm ( 3 l/dk, 5 l/dk )

3.Çocuk solunum sayısı Testi

3 Ölçüm ( 15 bpm, 20 bpm, 25 bpm )

4.Çocuk rnınuce volüm Testi

2 Ölçüm ( 5 l/dk, 7 l/dk )

5.Yetişkin sol, num sayısı Testi

3 Ölçüm ( 10 bpm, 12 bpm, 15 bpm )

6.Yetişkin mınute volumTesti

3 Ölçüm (9 l/dk, 11 l/dk, İ4 l/dk)

7.Oksijen oranı Testi

2 Ölçüm ( % 50 , % 100

 


 


 

 

                                                       
   
   

SIRA

NO

 
     

CİHAZ TANIMI

 
 

GEMLİK

 
 

GÜRSU HARMANCIK İNEGÖL

 
       

B.ORHAN

 
       

NİLÜFER ORHANELİ ORHANGAZİ OSMANCAZİ YENİŞEHİR YILDIRIM

 
                 

TOPLAM

 
 
 
 
 
   

TANSİYON 1 ALETİ

 
     

11

 
     

67                   18                   19                  41                   62                   23                   94

 
   

28                   22                   20                  31                    6                    28

 
           
 
 
 
 

2

EL DOPLERİ

6

4

2 6

14                   5                    43                   10                   10                   11

2                     6                                             15

3

PULSE

OKSİMETRE

9

 

11                   4

19

5                    10                                           4

2

 

 

8

4

OTOKLAV

2

 

 

 

2

 

 

 

 

5

STERİ I.İZATÖk

3

3

2

4

6

2                     8                     7                     3                     6

 

2

2                     5

6

ULTRASON

CİHAZI

2

~

 

 

 

2

 

 

 

 

 

7

KUVÖZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8

FOTOTERAPİ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

»

BEBEK

TERAZİSİ

5

5

2

15

34

?

26

4                    15

13

 

8

 

11

10

TERAZİ

10

7

9

14

25

» _

31

4                    12

15

6

6

 

19

11

EKG CİHAZI

- .4

 

2

8

4

 

12

2 1

2

 

4

 

1

12

SANTRİFÜJ

2

1

 

12

6

 

4

5

2

 

 

 

 

13

BASKÜL

1

3

2

24

13

__ 4

15

2 2

4

3

4

3

4

14

NST CİHAZI

..... ı ! _

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

15

CERRAHİ

ASPİRATÖR

5

2

1

18

2

 

4

4

2

 

 

 

1

16

FİLOVVMETRE

(TÜPLÜ)

13

11

3

19

28

4

42

15                  15

15

V

 

4

11

,

RADYAN

ISITICI

1

2

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18

İLAÇ SAKLAMA DOLABI

 

 

6

2

 

2

 

 

 

 

 

 

19

AŞI DOLABI

3

6

4

15

11

6

22

4                     5

6

8

12

1

6

20

PERİAI'İKAL

BİS RÖNTGENİ

1 _

 

21

DEFİBİLATÖR

2

 

1

12

2

 

,

4

2

 

1 •

1

22

i

HASTA BAŞI

MONİTÖR                  1

 

 

4

1

 

2

 

 

 

23

RÖNTGEN

CİHAZI

1

2

 

5

4                     4

 

2

 

.

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
 

24 NEBÜLÜZATÖR

2                                                                                            5

9                     2                                             4                                                                                                                    6

1

29

25   GLOKOMETRF.

MERKEZİ

26    VAKUM

1

 

4

1

 

1

5

OKSİJEN

27 MANOMETRE

3

 

2

 

I

 

5

28 MORG DOLABI

3

 

 

6

 

 

 

9

29 MİKROPİPET

3

4

 

1

 

 

 

 

 

8

30 MİKROSKOP

3! BENMARİ

 

 

 

2

2

2

 

.

I

 

 

16

22

2

 

 

 

 

 

 

 

 

|

 

 

2

32 ETÜV

1

 

 

_

2

9

 

,

 

 

 

 

1

13

2

29

TERMOHİKRO 33 METRE

 

__

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T                       1

12

12

34 TERMOMETRE

S

4

3

 

8

2

4

 

3

 

 

 

2

23

1                     4

62

35 ALKOLMETRE

1

 

 

1

 

 

 

1

 

_

 

 

 

5

 

8

2

BUZDOLABI TERMOMETRE 36 (FİRİJDEK)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~

2

 

37 SFT CİHAZI

1

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

1

I

3

İNFİZYON

38 PERFİZÖR

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

" r

1

39 ATEŞ ÖLÇER

15

4

14

 

9

6

 

 

5

 

 

 

 

7

43

22                   23

159

40 OKSYLATÖR

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

J

,

SICAKLIK VE

41 NEM ÖLÇER

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

4

42 BİBAP CİHAZI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

I

1

SEYYAR

RÖNTGEN

43 CİHAZI

 

 

1                     j

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

 

4

44 İKLİML. ODASI

 

 

I

1

 

1

 

 

 

 

 

 

I

 

3

GENEL TOPLAM

2041

 

 
 
   

Poiât AVĞI ...

«t/D Sürekli IŞŞ!

Teknisyen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)