İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2 Kısım 5 Adet Konteyner Alımı, Mal Alım

İhale No 1494719
Sektör İnşaat ve Yapı Malzemeleri
İdare Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İzmir İkmal Grup Komutanlığı
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli İzmir
İşin İli İzmir
Yayın Tarihi 5 Aralık 2017
İhale Tarihi 10 Aralık 2017 10:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

İhale Dosya Nu. : 2017-134
İşin Konusu / Malzeme Cinsi : 2 KISIM 5 ADET KONTEYNER ALIMI, MAL ALIM
İlan Kategorisi : SOGUTMA VE HAVALANDIRMA TEÇHIZATI
İşin Tanımı / Kısım ve Malzeme Miktarı : 2 kalem malzeme
İhtiyaç Sahibi Birlik :  
Ödemeyi Yapacak Saymanlık :  
Satın Alma Komisyonu Tel. : Tel:(232) 365 4137 -1443 Fax:(232) 367 5393IZMIR IKMAL GRUP K.LIGI YETKILENDIRILMIS ALIM HEYETI
Muayene Komisyonu :  
İşin Yapılacağı Şehir : IZMIRIZMIR
İhale Tarihi * : 10.12.2017
İhale Saati * : 10:00
İlan Edilme Tarihi * : 04.12.2017
İhale Türü : Mal Alımı
İhale Yöntemi : 4734 - Dogrudan Temin (Madde 22)
İhale Dökümanlarının Alınabileceği Yerler :  
İhale Dökümanı Satınalma Bedeli : 0
İhale Bitti mi ? : Hayır Bitmedi
İhale Kararı :  
SATES İh Kayıt Nu. : 122026
Teklif Mektubu : TEKLİF MEKTUBU MEVCUTTUR GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

T.C.
DENIZ KUVVETLERI KOMUTANLIGI
IZMIR DENIZ IKMAL GRUP KOMUTANLIGI
BAYRAKLI/TURAN/IZMIR

1. IZMIR IKMAL DESTEK KOMUTANLIGI'ınca ihtiyaç duyulan aşağıda cins ve miktarı yazılı malzemeler/hizmetler olarak 4734 sayili Kamu Ihale Kanununun 3/(b) maddesine istinaden yayimlanan 2017/10606 sayili Bakanlar Kurulu Kararinin 13/g maddesi limitleri dahilinde olmasi nedeniyle DOĞRUDAN TEMİN yöntemiyle satın alınacaktır.

 2.  Alim iki kisim olup teklifler kisim bazinda degerlendirilecektir. Bu mal alimiyla ilgili sözlesme yapilacaktir. Sözlesme bedelinin %6 si oraninda teminat alinacaktir. Teminat yükleniciye sözlesme konusu is bitiminde iade edilecektir. Sözlesme yapildiktan sonra yüklenicinin taahhüdünden vazgeçmesi, taahhüdünü sözlesme hükümlerine uygun olarak yerine getirmemesi veya bu sözlesmede belirtilen hükümler dâhilinde malin muayenede red edilmesi hallerinde idare tarafindan ayrica protesto çekmeye gerek kalmaksizin bu is için yatirilan teminat hazineye irad kaydedilerek sözlesme fesih edilecektir.

 3. Ödeme, malın teslimini takiben ve kabulü halinde en kısa sürede ve bir kerede IZMIR DENIZ IKMAL GRUP KOMUTANLIGI'nın düzenlediği ödeme evrakları ile msb izmir saymanlığı tarafından yapılacaktır. Fatura bedeli üzerinden 2,465 (%0,948 damga vergisi, %0,569 karar damga vergisi, % 0,948 sozlesme damga vergisi) damga vergisi kesilecektir.

 4. Ihtiyaç duyulan malzemelerin tümüne teklif verilecektir. Kismi teklifte verilecektir. Komutanligimiz belirtilen malzeme/mazlemeleri hangi firma/firmalardan alacağı konusunda serbesttir.

 5.  Yüklenici, teslim ettiği malın 2 (iki) yil süre içerisinde evsafını kaybetmesi halinde, evsafını kaybeden malı yenisi ile değiştirme garantisi verecektir. Yüklenici, teklif formunu imzalamak suretiyle bu hususu kabul etmiş sayılacak olup, fatura tarihi garanti süresi başlangıç tarihi kabul edilecektir.

 6. Malzemeler, IZMIR DENIZ IKMAL GRUP KOMUTANLIGI'ınca siparişin verilmesini müteakip 60 (altmis) takvim günü içinde, bu sürenin resmi tatile uğraması halinde takip eden ilk iş günü saat 16:00’a kadar taahhüt edildiği şekilde SAT Egitim Merkezi K.ligina ve SAT Kurs K.ligi UZUNADA/IZMIR?e teslim edilecektir.

 7. KDV hariç tüm masraflar (vergi, harç, nakliye, sigorta, her türlü yükleme/boşaltma v.b.) yükleniciye aittir.

 8. Yukarıda belirtilen esaslar çerçevesinde KDV HARİÇ NİHAİ TÜRK LİRASI (TL) teklifinizi 10/12/2017 saat 10:00 ’a kadar, faks yada kapalı zarf içinde IZMIR DENIZ IKMAL GRUP KOMUTANLIGI teslim etmenizi rica ederim.

 9. Malzemelerde aranacak özellikler :
      a) Malzemelerin fiziki muayeneleri yapilacak, laboratuar ve kimyasal muayeneleri yapilmayacaktir.
      b) Ürün/Ürünlere yönelik kalite belgesi olan mallar tercih edilecektir.
      c) 2000,00 TL üzeri ödemelerde Vergi Borcu Olmadigina dair vadesi geçmis borç durumunu gösterir belge (15 gün süre ile geçerli) ödemeden önce idareye teslim edilecektir.
MALZEME TEKINIK ÖZELLIKLERI: 
1.KISIM
  S. NO MALZEME ADI STOK NO DAGITIM BIRIMI MIKTAR TEKNIK SARTNAME ADI
  1   KONTEYNER KURUYUK 40X8X8,6FEET DA0029159 AD 3 -
40 FEET KURU YÜK (DRY CARGO) KONTEYNERI TEKNIK ÖZELLIKLERI
1. TEDARIK EDILECEK MALZEMENIN ADI:

40 (kirk) feet Kuru Yük (DC: Dry Cargo) Konteyneri (1AA kodlu olan)
2. TEDARIK EDILECEK MALZEMENIN MIKTARI:
3 (üç) Adet
3. KISALTMALAR:
Konteyner: 40 (kirk) feet Kuru Yük (DC: Dry Cargo) Konteyneri (1AA kodlu olan)
4. GENEL ÖZELLIKLER:
a. Konteynerler, konteyner imalinde kullanilacak malzemeler ve konteynerlerin içerisinde bulunacak tüm malzemeler (elektrik tesisati, klima, aydinlatma armatürleri, modüler raflar vb.) sifir malzeme (yeni, daha önce hiç kullanilmamis) olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
b. Konteynerlerde, konteyner imalinde kullanilacak malzemelerde ve içerisinde bulunacak tüm malzemelerde hiçbir kirik, çatlak, kesik, yirtik, boya dökülmesi, paslanma gibi kusurlar olmayacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
c. Konteynerler; yerel ve uluslararasi nakliyede kara yolu, demir yolu ve deniz yolu ile tasinabilir olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
ç. Konteynerler en az -30 (eksi otuz) °C ile + 70 (arti yetmis) °C sicaklik araligindaki ortamlarda kullanilabilir olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
d. Konteynerler tam sizdirmazliga sahip olacak, su ve hava geçirmeyecektir. Bu husus taahhüt edilecektir.
5. TEKNIK ÖZELLIKLER:
a. KONTEYNERLERIN BOYUTLARI: Konteynerlerin iç ve dis boyutlari TS ISO 668 (Seri 1 yük konteynerleri-Siniflandirma, boyutlar ve brüt kütleler)?e istinaden TABLO-1?de belirtildigi gibi olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
b. KONTEYNERLERIN KÜTLESI: Konteynerlerin brüt kütlesi (konteynerin darasi ile yükünün toplam agirligi), TS ISO 668?e istinaden TABLO-1?de belirtildigi sekilde olacaktir. Bu husus belgelendirilecektir.
c. KONTEYNERLERIN DUVARLARI VE KAPI PANELLERI: Konteynerlerin yan duvarlari, ön ve arka duvarlari ile kapi panelleri, alt maddelerde belirtilen özelliklerde olacaktir.
(1) En az St 37 kalite çelik sacdan imal edilmis olacaktir. Bu husus belgelendirilecektir.
(2) Trapez kesitli olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
(3) Sacin kalinligi en az 1,5 (bir virgül bes) mm olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
ç. KONTEYNER TAVANI: Tavan paneli alt maddelerde belirtilen özelliklerde olacaktir.
(1) En az St 37 kalite çelik sacdan imal edilmis olacaktir. Bu husus belgelendirilecektir.
(2) En az 1,6 (bir virgül alti) mm kalinliginda olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
(3) Tavan yagmur suyunun akmasini saglayacak sekilde imal edilmis olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
d. KONTEYNER TABANI:
(1) Konteyner Tabani TS 11763 Föy-2?de belirtildigi sekilde ve en az 250 kg/m² yük tasima kapasiteli, en az St 37 kalite çelikten imal edilmis konstrüksiyon üzeri en az 1,5 (bir virgül bes) cm plywood olacaktir.
(2) Konteynerin tabani içeriden epoksi boya yapilacaktir.
e. KONTEYNER KÖSE BAGLANTI PARÇALARI VE KÖSE KOLONLARI:
(1) Köse baglanti parçalari TS 11763 ve TS 1358?de belirtildigi gibi olacaktir. Köse baglanti parçalarinin konteyner üzerindeki yerleri, TS ISO 668?de belirtildigi gibi olacaktir. Bütün konteynerler yalnizca taban köse baglanti parçalari ile ayakta durabilecek halde olacaktir.
(2) Köse kolonlari, en az St 37 kalite çelik sacdan imal edilmis olacaktir. Bu husus, belgelendirilecektir. Köse kolonlarinin sac kalinligi, en az 6 (alti) mm olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
(3) Konteynerlerde TS 11763?de ve TS 11763 Föy-1?de belirtildigi gibi kaz boynu kanali bulunacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
f. KONTEYNER KAPASITE DEGERLERI:
(1) Konteynerlerin kapasite degerleri, TS 11763 Föy-1 `de belirtildigi gibi olacaktir. Bu husus belgelendirilecektir.
(2) Konteyner bos ve dolu olarak üst köselerden, alt köselerden kaldirildiginda konteynerde sehim, egim, herhangi bir bölümünde açilma gibi deformasyon görülmeyecektir.
(3) Konteyner tipine göre TS ISO 668?de belirtilen brüt kütlesinin 1,8 (bir virgül sekiz) kati yük altinda iken taban, taban düzleminden (alt köse baglanti parçalari alt yüzeyleri) 6 (alti) mm?den fazla sehim göstermeyecektir. Bu husus taahhüt edilecektir.
g. KONTEYNER BOYASI: Konteynerin boyasi alt maddelerde belirtildigi gibi olacaktir.
(1) Konteynerin tabani hariç dis boya rengi RALL 9002 beyaz olacaktir.
(2) Boyanacak yüzeylerdeki cüruf, kaynak çapagi, pas ve yag, boya öncesinde temizlenmis olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
(3) Dis yüzeyler iki kat çift komponentli çinko fosfat katkili epoksi antikorozif astar boya ve üzerine yari mat son kat boya ile boyanmis olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
(4) Konteynerin alt yüzeyi iki kat çift komponentli çinko fosfat katkili epoksi antikorozif astar boya ve zift esasli son kat boya ile boyanmis olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
(5) Iç yüzeyler iki kat çift komponentli çinko fosfat katkili epoksi antikorozif astar boya ve üzerine yari mat son kat boya ile boyanmis olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
h. KONTEYNER KAPILARI: Konteyner kapi yerleri Sekil-1?de belirtildigi gibi olacaktir. Kapilar alt maddelerde belirtilen özelliklerde olacaktir.
(1) Konteynerin ön tarafinda kapi boslugu ölçüleri eni 90 (doksan) cm +/- 10 (on) cm, boyu 190 (yüz doksan) cm +/- 10 (on) cm ölçüsüne uyacak kilit mekanizmali personel giris kapisi olacaktir.
(2) Personel giris kapisinin çerçevesi, en az 3 (üç) mm kalinliginda çelik sacdan imal edilmis olacaktir. Bu husus belgelendirilecektir.
(3) Personel giris kapisinin çerçevesi içine en az 2 (iki) mm kalinliginda çelik sac kaynak yapilmis olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
(4) Personel giris kapisinin üzerine disaridan müdahale edilemeyecek kilit mekanizmasi bulunan ölçüleri TABLO-1?de belirtilen ikinci bir demir parmaklikli (parmakliklar dikine ve aralarinda 10 cm olacak sekilde imal edilecektir.) kapi monte edilecektir.
(5) Konteynerin arka tarafinda TS ISO 1496-1 ve TABLO-1?de belirtildigi sekilde iki kanatli standart konteyner kapisi bulunacak, her kapi kanadinda iki adet kilit asma mekanizmasi olacaktir.
(6) Tüm kapilarda kapilarin malzeme yükleme ve bosaltma yapilmasi amaciyla açildiktan sonra, sabitlenmesi için kilitli bir emniyet sistemi olacaktir.
(7) Tüm kapilarda ve kapi kasalarinda sizdirmazlik için conta olacaktir.
(8) Tüm kapilar en az St 37 kalite çelik sacdan imal edilmis olacaktir. Bu husus belgelendirilecektir.
(9) Sacin kalinligi en az 1,5 (bir virgül bes) mm olacaktir. Bu husus taahhüt edilecektir.
i. KONTEYNERLERIN ISARETLEME VE KODLAMALARI: Konteynerde isaretleme ve kodlamalar, TS 1359 EN ISO 6346?da belirtildigi gibi olacaktir.
i. ELEKTRIK TESISATLARI:
(1) Tüm konteynerlere siva üstü tesisat dösenecektir.
(2) Konteynerlerin içinde tavanda, konteynerin orta hattinda olacak sekilde 150 (yüz elli) cm ara ile 20-40 (yirmi tire kirk) Wattlik 1600 (bin alti yüz) Lümenlik 7 (yedi) adet beyaz aydinlatma armatürü bulunacaktir.
(3) Personel giris kapisi üzerinde dis mekanda 20-40 (yirmi tire kirk) Wattlik 1600 (bin alti yüz) Lümenlik 1 (bir) adet beyaz aydinlatma armatürü bulunacaktir.
(4) Tüm konteynerlerde 2 (iki) adet aydinlatma anahtari, 220 (iki yüz yirmi) Voltluk 2 (iki) adet priz, sigorta paneli (klimanin sigortasi da dahil olacak) ve su geçirmez kapakli dis hat elektrik baglanti yuvasi bulunacaktir. Dis hat elektrik baglantisi konteynerin izolasyonunu bozmayacak sekilde yapilacaktir. Elektrik tesisatlarinda 3x2,5 (üç çarpi iki buçuk) mm kablo kullanilacaktir. Tüm kullanilan malzemeler TSE belgeli olacaktir. Elektrik tesisati çalisir halde teslim edilecektir. Tesisat plani SEKIL-1?de belirtildigi gibi yapilacaktir.
j. KLIMALAR: Her bir konteynerde bir adet A+ özelliginde, 18000 (on sekiz bin) BTU?luk kapasite sinifinda, duvar tipi split inverter klima olacaktir. Sogutma ve isitma kapasiteleri 18500-19500 (on sekiz bin bes yüz tire on dokuz bin bes yüz) BTU araliginda olacaktir. Dis ünite ses gücü 60-70 (altmis tire yetmis) Db, Iç ünite ses gücü 50-60 (elli tire altmis) Db olacaktir. Iç ünite agirligi 10-15 (on tire on bes) kg, dis ünite agirligi 45-50 (kirk bes tire elli) kg olacaktir. Ayarlanabilir fan, nem giderici, sessiz çalisma, turbo mod, uyku modu, ekonomik mod ve oda havalandirma özelliklerine sahip olacaktir. Filtreleme maksadiyla hava filtresi olacaktir. Klimalar personel giris kapisini ortalayacak sekilde personel giris kapisinin üzerine konulacaktir. Klimalar monte edildikten sonra çalisir halde teslim edilecektir.
k. MODÜLER RAFLAR: Tüm konteynerlerin her iki cephesinde de kapilardan birer metre uzakta baslayacak sekilde 10 (on) m uzunlugunda, 2 (iki) m yüksekliginde, 60 (altmis) cm derinliginde dörder katli modüler paslanmaz galvaniz raf konulacaktir. Modüler raflar konteynerlerin iç yüzeyine deprem baglari ile civata ve somun ile sabitlenecektir. Ihtiyaç halinde kullanici birlik tarafindan sökülebilir/takilabilir halde olacaktir. Sabitleme islemi konteynerin izolasyonunu bozmayacak sekilde yapilacaktir.
6. MUAYENE VE DENEYLER:
Muayene ve Deneyler TS 11763?e göre yapilarak rapor halinde belgelendirilecektir.
7. MALZEMENIN SEVKI VE YERLESTIRILMESI:
a. Konteynerler SAT Kurs K.ligi Uzunada/Izmir?de teslim edilecek, her türlü nakliye, yükleme ve indirme islemleri firma tarafindan saglanacaktir.
b. Uzunada/Izmir bölgesindeki hava ve deniz durumlari dikkate alinarak her gün bir konteynerin çikarma gemisi ile Urla?dan Uzunada?ya geçirilmesi planlanacak, idare tarafindan gerekli çikarma gemisi saglanacaktir. 3 (üç) gün asil, 2 (iki) gün yedek olmak üzere pazartesi-cuma günleri arasinda 5 (bes) gün sevk için planlama yapilacaktir.
TABLO-1
(KONTEYNERLERIN ÖZELLIKLERI)

KONTEYNERLERIN ÖZELLIKLERI
Anma Uzunlugu 12 metre
Dis Ölçüleri
Uzunluk 12192 mm +/- 10 mm
Genislik 2438 mm +/- 5 mm
Yükseklik 2591 mm +/- 5 mm
Iç Ölçüleri
Uzunluk En az 11998 mm
Genislik En az 2330 mm
Yükseklik En az 2350 mm
Kapi Açilisi (Iki Kanatli Arka Kapi)
Genislik En az 2286 mm
Yükseklik En az 2261 mm
Kapi Boslugu (Personel Giris Kapisi, Ön Kapi)
Genislik 90 cm +/- 10 cm
Yükseklik 190 cm +/- 10 cm
Demir Parmaklikli Kapi
Genislik 105 cm +/- 10 cm
Yükseklik 205 cm +/- 10 cm
Kütlesi
Brüt Kütle 30480 kg
Konteynerin Kütlesi (Darasi) 3650-4150 kg
Azami Yük Kütlesi 26330-26830 kg
TABLO-1




















SEKIL-1
  (KONTEYNERE AIT ÇIZIM)




 

















2.KISIM
  S. NO MALZEME ADI STOK NO DAGITIM BIRIMI MIKTAR TEKNIK SARTNAME ADI
  1   KONTEYNER DA0226162 AD 2 -

KONTEYNER TEKNIK ISTERLERI:
1.GENEL ISTEKLER:
a) En 3 (üç) metre boy 7(yedi) metre olmak üzere 2 (iki) adet konteyner temin edilecektir.
b) Konteynerlerden bir adedi tek bölmeli, bir adedi 5.5X3 metre ana bölme  ve 1.5X3 metre  ek bölme olmak üzere iki bölmeli olacaktir.
c) Konteynerlerin malzemesi Betopan (TSE 634-2) olacaktir.
d) Konteynerler 1.derece deprem ve 3.derece iklim bölgesi sartlarina uygun üretilmis olacaktir. Firma bu hususu yazili olarak taahhüt edecektir.
e) Tüm dis kapi ve pencerelerde metal korkuluk ve sineklik  olacaktir.
f) Her konteynerde en az 12000 BTU?luk klima olacaktir.
g) Her konteynerin yer temas yüzeylerinde 50x50 cm ebadinda flençli ayaklar olacaktir.
h) Tek bölmeli konteynerin iç  üç tarafinda, çift bölmeli konteynerin ana bölmesinin iki yüzeyinde en az 5 bölmeli çelik raflar olacaktir.
i) Her konteynerin kapi önü dis aydinlatmasi olacaktir. Aydinlatmalarin anahtari konteynerlerin içinde olacaktir.
i) Iki bölmeli konteynerin ek bölmesinde en az 220X72x90+100 cm ebadinda en az  5 (bes) çekmeceli aydinlatmali ve panolu metal çalisma tezgahi olacaktir.
j) Tüm konteynerlerin  Uzunada/Izmir `e intikal ettirilmesi ve yerinde montaji yüklenici Firmaya ait olacaktir.
2.TEKNIK ISTEKLER:
a)Konteynerler en az 80 kg/m² kar yüküne dayanikli olarak üretilmis olacaktir.
b) Konteynerler en az 80 Km/saat rüzgar hizina  mukavim olacaktir.
c) Duvar yapisi Polistren Köpük (Eps) (TS EN 13163) olacaktir.
d) Dis duvar iletim katsayisi 0,46 W/m²K olacaktir.
e) Çati iletim katsayisi 0,26 W/m²K olacaktir.
f) Taban iletim katsayisi 1,24 W/m²K olacaktir.
g) Zemin yayili yük kapasitesi 200 Kg/m² olacaktir.
h) Taban kaplamasi ; 16 mm kalinlikta betopan levhalar üzerine 2,5mm kalinlikta PVC malzeme  olacaktir.
I) Yan duvarlar özel sekillendirilmis EPS dolgulu sandviç panel olacaktir.
i) Dis yüzey ve Iç yüzey kaplamalari RAL 9002 elektrostatik boyali saç malzemeden olacaktir.
j) Duvar izalasyonu 40mm kalinlikta 14 Kg/mᵌ polistren köpük (EPS) ve yangin sinifi E olacaktir.
k) Çati sistemi kenetli EPS dolgulu sandviç panel olacaktir. Çati izalasyonu 120 mm kalinlikta, 14 kg/mᵌ polistren köpük (EPS) ve yangin sinifi E olacaktir. Çati gizli çati olmayacak yagmur suyunu disa akitir yapida olacaktir.
l) Her iki konteyner için dis kapi 200X200 cm.  ebadinda çift tarafli açilir, esiksiz, sizdirmazlik contali, anahtarli, demir kapi olacaktir. Kapilarin önünde konteynerle yer seviyesi arasinda tekerlekli yük tasima araçlarinin üzerinde yürüyebilecegi elektrostatik boyali metal rampa olacaktir. Çift bölmeli konteynerin iç kapisi anahtarli ve sürgülü sistem olacaktir.
m) Pencereler her bir konteyner için 4 adet olacaktir. Ölçüleri 1020X1100 mm ve sürgülü olacaktir. Pencerelerin iç kenarlarinda PVC pervaz olacaktir. Camlar 4+12+4 mm kalinlikta ISICAM olacaktir.
n) Boyalar; iç ve dis cephe için RAL 9002 elektrostatik boyali ve metal aksam için RAL 1019 elektrostatik boyali olacaktir.
o) Elektrik tesisati siva üstü olacaktir. Konteynerlerin giris iç kisminda bir ana sigorta ,aydinlatmalar için ve prizler için ayri ayri olmak üzere sigortalara havi sigorta paneli olacaktir. Kablolar , prizler için 3X2.5 mm, aydinlatma için2X1.5mm NYM TSE belgeli kablo olacaktir. Aydinlatmalarda TSE belgeli armatür kullanilacaktir.  IKI BÖLMELI KONTEYNER IÇIN ; Ana bölme içinde giriste ve ek bölmenin girisinde aydinlatma için birbirinden bagimsiz çalisan anahtar, ana bölme de dört adet 220v priz olacaktir. Ek bölmede Çalisma tezgahinin her iki kösesinde 4?lü 220v priz olacaktir.
ö) Konteynerler asagidaki teknik resme uygun olarak donatilacaktir.
 



 

 

 

    İMZA

 

 

   
   
   

NOT 1: Anilan özellikler haricinde ürünler için teklif verilmemesi rica olunur. Aksi teklifler degerlendirilmeyecektir.
    NOT 2 : IZMIR DENIZ IKMAL GRUP KOMUTANLIGI tarafindan Dogrudan Temin Usulü ile alim yapilacak malzemelere ait dogrudan temin duyurularina ve sonuçlarina www.ekm.tsk.tr adresinden ulasabilirsiniz.
    NOT 3 : E-posta adresimiz izmir.ikmalgrp@dzkk.tsk.tr , telefon numaramiz 232  3654136 , faks numaramiz 232  3675393
   

 

TEKLİF MEKTUBUDUR

IZMIR DENIZ IKMAL GRUP KOMUTANLIGI’NA

 

 

İlgili harcama talimatı no: 134

1. Tarafımızdan yukarıda bahse konu tüm hususlar incelenmiş, okunmuş ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir.

2.Alım konusu iş için teklif birim fiyatlar üzerinden teklif ettiğimiz  toplam bedel KDV hariç ....................................... rakam ve ......................................................... yazı ile olup, toplam bedelin ayrıntısı teklif mektubumuzun ekindeki fiyat cetvelindedir.

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ
  S.No   Stok No  Malzemenin/Hizmetin
Cinsi ve Özellikleri
 Dağıtım Birimi Miktarı Teklif Edilen
Birim Fiyat (TL)

(K.D.V. hariç)
KDV
(%)
ÖTV
(%)
Tutar (TL)
(K.D.V. hariç)
 DA0226162   KONTEYNER  AD         
 DA0029159   KONTEYNER KURUYUK 40X8X8,6FEET  AD         

TOPLAM TUTAR (K.D.V. Hariç)     

 

 

TEKLİF
TARİHİ
 TEKLİFİN
GEÇERLİLİK
SÜRESİ
FİRMA ADI, ADRESİ, TELEFON VE FAKS NUMARASI VERGİ NUMARASI, BANKA ADI, HESAP NO, IBAN HESAP NO (zorunlu), ŞUBE ADI, ŞUBE KODU TEKLİFİ VEREN YETKİLİNİN ADI, SOYADI, İMZASI VE FİRMA KAŞESİ
         








 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)