İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2 Kalem Tıbbi Malzeme

İhale No 1176802
Sektör Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
İdare Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Kırşehir
İşin İli Kırşehir
Yayın Tarihi 3 Ekim 2016
İhale Tarihi 4 Ekim 2016 14:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

Kırşehir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Metin Kutusu: Savı: 75990205-869 -522 Konu: Hizmet/Malzeme Alımı
Hasta Adı :	NURHAYAT ŞERBETÇİ (941262-16)
Kırşehir

3.10.2016

TEKLİF MEKTUBUDUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metin Kutusu: 00NOT:Teklif mektupları en                              /2015-Saat: Kadar Satmalma Birimine Ulaştırılmalıdır.

 

3IRII71

TOPLAM

SIRA NO:

U.B.B. KODU

MALZEMENİN CİNSİ

Sut Kodu

MİKTARI

FİYAT

FİYAT

1

 

OR3070 -DAİRESEL KAPATICI-KESİCİ STAPLER, YÜKLEMESİZ, TÜM BOYLAR

OR3070

1

Adet

 

 

2

 

DISPOSABLE TRANS-ORAL DAİRESEL ANASTAMOZ STABLERİ ANVİLİ 25MM

 

1

Adet

 

 

TOPLAM

 

 

EKİ : 2 ADET TEKNİK ŞARTNAME

NOT: Ameliyatta yukarıdaki malzemelerin kullanılması düşünülmektedir. Ancak ameliyat esnasında vakanın durumuna gore kullanılacak malzeme yada sayılarında deüisiklik olabilir. Malzeme sayılarının :ırtnıas> durumunda cn avantajlı fiyatı yçıen firmanın , fazla kullanılan kalem için başlangıçta teklif ettiği fiyattan fazla kullanılan malzeme adet çarpımını fatura edecektir. Malzemeler Birihiri İle Bütünlük Ar/. Ettiğinden Set Halinde Alınmalıdır.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1-           Teklif Birim Fiyatları KDV Hariç olarak vcrilcccktir.

2-          Tcklif vcrilmcycccksc gerekçeli nedenin aynı faks mesajı ile tarafımıza bildirilmesi rica olunur.

3-           Silinti.   kazıntı ve imza kaşe bulunmayan teklifler dcgcrlcnirmcyc alınmayacaktır.

4-  Numune İstenildiği taktirde numune cn kısa sürede satmalma birimine göndcrilcccktir.

5-          Tcklif Edilen Tıbbi Malzeme. İlaç ve Tıbbi Cihaz Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 15.06.2007 tarih ve 12813 sayılı 2007/46 numaralı yazısı gereği ürünlerin herbirine ait onaylanmış ürün barkod numarasını olmalıdır.

6-               Lislcdcki bütün kalemler bütünlük arz ettiğinden toplanı fiyat üzerinden değerlendirme yapılacaktır,

7-                 Sözkonusu alımla ilgili tüm vergi-resim ve harçlar, ulaşım ve sigorta giderleri istekliye aittir.

8-                Firaıalann     sattıktan ürünlerin UBB kaydı yeterli olmayıp distribütör veya ana bayicc alt bayilerinde UBB de tanımlanmış olması gerekmektedir.

9-              ldarcmiz   mal/hizmeti alıp almamakta serbesttir. Değerlendirmemiz En Düşük Toplam Fiyat Üzerinden Yapılacaktır

10- Malzemelerin, son kullanma tarihi teslim tarihinden itibaren en az 1 yıl olacaktır.

11-           S.U.T. Tabi Malzemelerde teklif edilen ürünlerin fiyatlarının değerlendirilmesinde S.U.T. Fiyatları dikkate alınacaktır.

Teklif veren firma S.U.T.hükümleri gereğince idare tarafından işlem yapılacağını kabul etmiş savılır.

12-  Alımlar Acil ihtiyaçlarımıza yönelik olduğu için kesin sipariş yazımızda belirtilen süre içersinde teslim edilmeyen ürünler için gerekli yasal işlemler yapılacaktır.

13- Mal Teslimi yada ameliyat sonrası faturalar cn geç bir hafta içersinde barkodlan ile birlikte eksiksiz olarak iademize teslim edilmelidir.

14-                Uhtcsindc Kalan Firma Faturasında Ürünün Son Kullanma Tarihi.Scri Numarası.Lot Nıımnrası.Parti Numarasını Belirtmelidir. Belirtilmey en Faturalara İşlem Yapılmayacaktır. Firma Teklife Cevap Vermekle Bu Hükmü Kabul Etmiş Sayılacaktır.

15-                                   BakanlığımızT.K.H.K.     Başkanlığının 27.11.2015 tarih ve 00015701269 sayılı yazıları gereğince. firmaların teklif edilen ürünlarin satınalma tarihimiz itibariyle Sağlık Bakanlığı (S.B.) durumunun uygun olması, hastaya kullanıldığı tarihte ise MEDULA sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Bu nedenle satınalma sürecinde S.B. durumu sorgulaması kurumumuzca yapılacak olup. özellikle hastaya yönelik kullanılan malzemelerde teklif edilen barkod numarasından farklı bir barkod numarasına sahip ürünün kullanılması sonucu fatura edilen malzemelerin MEDULA sistemine kayıtlı olmadığı tespit edildiğinde. malzeme bedelleri ilgili firmanın ödemelerinden kesilerek ilgili hastane döner sermaye hesaplarına gelir kaydedilecektir. Firmalar kuruntumuza teklif vermekle bu hükmün tamamımı kabul etmiş savılır.

16-         Alım   uhtesinde kalan fimıa alıma ilişkin olarak düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ile SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunların SUT hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur. Geri ödeme kurumu barkod ve SUT kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TİTUBB kayıtlarını esas almadığından, hastanemiz idaresi bu kayıtları esas almayacak, anılan kurumun herhangi bir surette malzeme barkod ve SUT kodunun doğru eşleşmediğini tespit ederek geri ödeme yapmaması halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi firmaya rücu edilerek. ödeme yapılsa bile tespit edilen zararın tamamı alım yapılan firmadan tahsil edilecektir. Firma teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

17-               Amcliyat  sona erdikten sonra ameliyatta kullanılan malzemelere ait fatura ilgili firma tarafından mutlaka ameliyatın yapıldığı tarih yazılmak suretiyle kesilerek, fatura ön tarafına hasta adı soyadı, kullanılan malzemelerin adı .SUT kodu, barkod numarası yazılmalıdır. Fatura arka tarafına ise ameliyatta kullanılan malzemelere ait barkodlan eksiksiz olarak yapıştınlmalıdır. Barkod sayısı fazla olup fatura arka yüzeyine sığmadığı taktirde ise A4 cbaunda boş kağıda kalan barkodlar yapıştınlarak fatura aslına iliştirilerek hastaneye cn geç 7 gün içersinde teslim edilmelidir. (Eksik barkodlu faturalar teslim alınmayarak, ilgili firmaya resmi yazı ile iade cdiicccktir.) Faturanın herhangi bir sebeple hastaneye geç teslim edilmesi sonucu hastanın taburcu olması durumunda. fatura bedeli SGK ya fatura edilemez ise söz konusu fatura bedeli ilgili firmaya ödenmeyerek. hastane döııcr sermaye hesaplarına gelir olarak kaydedilecektir. Firma iş bu alım için leklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır. Alım uhtesinde kalan firma alıma konu olan malzeme yada malzemeleri kullandırdıktan sonra kullandırdığı malzemelere ait faturasını kesmez. yada kestiği halde idaremize belirtilen süre içerisinde 7 gün (Yedi Gün) teslim etmez. yada faturası kargo. posta v.b. dağıtımda kaybolur ise bu durumla idaremizin herhangi bir mesuliyeti olmayacağı gibi, belirtilen zamanda idaremize teslim edilmeyen fatura bedelleri ile ilgilide firma idaremizden herhangi bir hak yada alacak talep clmcycccktir. Bu konuda herhangi bir hukuki hak yada alacak talebinde bulunmayacağımda iş bu alıma iştirak etmekle kabul etmiş sayılır.

«TEKNİK ŞARTNAMENİN TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ.

DISPOSABLE DAİRESEL ANASTAMOZ STAPLERİ 25 MM ( NORMAL DOKU) XL TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.      Disposable olmalıdır.

2.      Açık ve Endoskopik cerrahide kullanım için uygun olmalıdır

3.      Dairesel iki sıralı titanyum zımba yerleştirerek bıçağı ile aradaki dokuyu kesip uç - uca veya uç -yana anastamoz yapabilme özelliğine sahip olmalıdır.

4.      Stapler;tutaç,çevirme kanadı,emniyet mandalı,eğri şaft ve ayrılabilir anvilden oluşmalıdır.

5.      Stapler ateşlendikten sonra anvil kısmının anastomoz hattından güvenli biçimde zımba hattına zarar vermeden rahatlıkla geçebilmesi için anvil başının düşmesini sağlayan mekanizmaya sahip olmalıdır.

6.      Tutacın uç kısmında staplerm ölçüleri yazmalıdır.

7.      Tutaçtaki trokar üzerinde anvilin trokara yerleştirilebileceğini gösteren turuncu bir bant olmalıdır.Bu bant anvil tutaca doğru olarak sabitlendiğinde görülmemelidir.

8.      Ayrılabilir anvilin şaftının üzerinde bulunan delikler ve renkli bant sayesinde cerrahi aletler ile kolaylıkla tutulabilme özelliğine sahip olmalıdır.

9.      Dokunun kaymasını engellemek için anvil kısmında purse-string çentiği bulunmalıdır.

10.  Anvil üzerinde, laparoskopik el aletleri ile tutuşu kolaylaştırmak için kaymayı engelleyen renkli plastik bir tutma çentiği bulunmalıdır.

11.  Tutacın ön kısmında bulunan penceresinde, staplerin doku üzerinde tam olarak kapatıldığını gösteren ve her yönden görülebilen bir indikatörü olmalıdır.

12.  Anaztomozun güvenliği açısından indikatör pencerede görülmediği taktirde stapler ateşleme yapmamalıdır.

13.  Staplerm bıçağı 440 paslanmaz çelikten yapılmış olmalıdır.

14.  Anvilin staplerdaki bıçakla karşılaşan alt yüzeyi sert bir materyalden yapılmış olmalıdır ve bu bıçağın daha güçlü kesmesini sağlamalıdır.

15.  Staplerm ateşlendiğini ve ateşleme sonrası anvilin başının düştüğünü belirten sesli bir geribildirim mekanizması olmalıdır.

16.  İki dokunun yaklaştırma anında oluşan basıncı elimine ederek anastomoz güvenliğinin sağlanması için, anvil ve kartuş kısmında delikler bulunmalıdır.

17.  Staplerin tutacında istenmeyen ateşlemeyi engelleyecek emniyet mandalı bulunmalıdır.

18.  Staplerm tutacı açık ve endoskopik ameliyatlarda parlama yapmayacak mat paslanmaz çelikten yapılmış olmâlidır.

19.  KaA^îüşpş^E 25.6 (± 0,5) mm, dairesel bıçak çapı 16.5 (± 0,5 )mm olmalıdır.

 

DISPOSABLE TRANS-ORAL DAİRESEL ANASTAMOZ STAPLERİ ANVİLİ 25MM

TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.      Disposable Olmalıdır.

2.      Endoskopik ve açık cerrahide kullanım için uygun olmalıdır.

3.      Ürün 25 mm dairesel staplere ile birlikte kullanıma uyumlu olmalıdır

4.      Dairesel staplerın anvilinin trans-oral olarak kullanılmasını sağlamalıdır.

5.      Dairesel stapler'a takılacak olan anvilin ucunda 18Fr'lik PVC tüp olmalıdır.

6.      Anvil tüpe bir sutur yardımıyla bağlı olmalıdır.

7.      Bu tüp, radyo opak olmalıdır ve lOOcm uzunluğunda olmalıdır.

8.      Anvilin başı kullanım öncesi yatık olmalıdır ve staplera sabitlendiğinde otomatik olarak düz pozisyona geçmelidir.Bu hareket sesli olarak da duyulmaldır.

9.      Ayrılabilir anvilin şaftının üzerinde bulunan delikler ve açık renkli bant sayesinde cerrahi aletler ile kolaylıkla tutulabilme özelliğine sahip olmalıdır.

10.   Dokunun kaymasını engellemek için anvil kısmında purse-string çentiği bulunmalıdır.

11.  Anvil üzerinde, laparoskopik el aletleri ile tutuşu kolaylaştırmak için kaymayı engelleyen renkli plastik bir tutma çentiği bulunmalıdır.

12.   Stapler ateşlendikten sonra anvil kısmının anastomoz hattından güvenli biçimde zımba hattına zarar vermeden rahatlıkla geçebilmesi için anvil başının düşmesini sağlayan mekanizmaya (tilt top mekanizmasına ) sahip olmalıdır.

13.  Anvilin staplerdeki bıçakla karşılaşan alt yüzeyi Mylar adı verilen sert bir materyalden yapılmış olmalıdır ve bu bıçağın daha güçlü kesmesini sağlamalıdır.

14.   Rahat yerleştirmek ve çıkarmak için anvil düşük profilli olmalıdır.

15.   Steril paketli malzeme en az 1 yıl miyadlı olmalı ve ürün bilgileri streil paket üzerinde orijinal baskı ile belirtilmelidir.

16.   Ürün UBB'na kayıtlı olmalıdır.

17.   Üretici firma teklif edilen malzemeye yazılı olarak garanti vermelidir.

18.   Malzemeyi teklif eden firma distribütörlük veya yetkili satıcı belgesini ibraz etmelidir.

19.   Ürün seçimine numuneler değerlendirilerek karar verilecektir.

 

 

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)